ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οταν θέλει κάποιος βρισκει τροπο να έχει καλό φωτισμό τελικά στα βίντεο του..μπράβο στον Lorenzo που έφερε φορητό προβολέα για να έχει καλό φωτισμό στο βιντεο που σε έβγαλε.
Για την πληρέστερη ενημερωσή σας δεν έφερε, δικός μου είναι, μου τον ζήτησε και τον πήγα. Εχώ και τέτοια :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε τις ασυναρτησίες που γράφεις σου απάντησα ξεκάθαρα ότι είναι φαντασιώσεις σου και ότι δεν ισχύουν πουθενά..ανέβασε μνμτα μου τα οποία ΠΟΥΛΑΩ συμβουλές κτλ..
Μπήκες εδω για να γεμίσεις την τσέπη σου και θα μας πεις ότι πουλάμε κιόλας..λίγο ντροπή δεν θα έβλαπτε..γράψε μου τώρα ,και μην υπεκφευγεις τον λόγο που σου κάνω εγώ αντιπολίτευση γιατί άφησες υπόνοιες και εγώ αυτά δεν τα σηκώνω ..
Σου απαντησα τι ΠΟΥΛΑΣ.
Το αν πουλας αυτα που γραφεις εσυ ειναι αδιαφορο και ασημαντο.
Πουλας ΠΟΛΥ πιο τοξικα πραγματα

shearer

Member
Για την πληρέστερη ενημερωσή σας δεν έφερε, δικός μου είναι, μου τον ζήτησε και τον πήγα. Εχώ και τέτοια :)
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Ωραια έστω δικός σου ειναι ο φορητός προβολέας....Οπότε τα δεδομένα ειναι οτι ο Dr Lorenzo έψαχνε να βρει έξτρα φωτισμό πέρα από τον φωτισμό της κλινικής για να βγάλει φωτεινό το βίντεο του και σου ζητησε να του φέρεις έξτρα φορητό προβολέα...προφανώς για να σου ζητήσει έξτρα προβολέα δεν θα του επαρκούσε ο υπάρχον φωτισμός, αλλιως για ποιο λόγο να ζητήσει έξτρα φωτισμό από σένα... ; Σωστά ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Ωραια έστω δικός σου ειναι ο φορητός προβολέας....Οπότε τα δεδομένα ειναι οτι ο Dr Lorenzo έψαχνε να βρει έξτρα φωτισμό για να βγάλει φωτεινό το βίντεο του και σου ζητησε να του φέρεις έξτρα φορητό προβολέα...προφανώς για να σου ζητήσει έξτρα προβολέα δεν θα του επαρκούσε ο υπάρχον φωτισμός, αλλιως για ποιο λόγο να ζητήσει έξτρα φωτισμό από σένα... ; Σωστά ;
Σωστά, ήμασταν στον κάτω όροφο της κλίνικης και ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής. Για να μην γίνει παρανόηση όμως ο χώρος που έγινε η συγκεκριμένη λήψη δεν είναι ο χώρος που η κλινική κάνει τις βιντεοσκοπήσεις της. Αυτές γίνονται στον πάνω όροφο. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο κάτω όροφος είναι πιο σκοτεινός.

shearer

Member
Σωστά, ήμασταν στον κάτω όροφο της κλίνικης και ο φωτισμός δεν ήταν επαρκής. Για να μην γίνει παρανόηση όμως ο χώρος που έγινε η συγκεκριμένη λήψη δεν είναι ο χώρος που η κλινική κάνει τις βιντεοσκοπήσεις της. Αυτές γίνονται στον πάνω όροφο. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο κάτω όροφος είναι πιο σκοτεινός.
σε κάθε περίπτωση ειναι πολυ θετικό οτι έψαχνε να βρει έξτρα φωτισμό ο Lorenzo για να βγάλει φωτεινό το βιντεο του και γενικά λέγοντας οποιος θέλει βρισκει τροπο τελικά.

Tetrakis

Active Member
Αγαπητέ @CVIAL θα ενημερώσεις την πρόοδο με τα verified της κλινικής; Εκεί μπορούν όλες οι αμφιβολίες να λυθούν. Επίσης @tasos33 θα ανεβεί η παρουσίαση από τον ξάδερφο με τα incisions του ντοκτορά;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την κλινική ακόμα, μόλις έχω προφανώς και θα ενημερώσω.

gregkont13

Verified MM member
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ειμαι.
Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μαλιστα οπ πιο αποτυχημενος!

• Εχω ειδικοτητα στην Χειρουργική Κεφαλης Τραχηλου όταν οι περισσοτεροι στην μεταμόσχευση δεν εχουν καν κανει ειδικότητα!
  • εχω ολοκληρωσει Διδακτορικη διατριβη με επαινο
  • εχω συγγραψει 4 ιατρικα Συγγραμματα (συνολο >2500 σελιδες!), το 3τομο μαλιστα το Μοναδικο επισημο Learning Material για τις εξετασεις του ABHRS
  • Ειμαι ο πρωτος Έλληνας πιστοποιημενος χειρουργος ΜΕΤ απο το ABHRS
  • Ο πρωτος Έλληνας Fellow of ISHRS
  • Εχω εκατονταδες βιντεο με περιστατικα online και εκτεθεμαι, μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος (παγκοσμίως. (και αν οχι ακομα, συντομα)
  • Εχω >750 Google reviews 5-αστερα μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος παγκοσμίως.
  • Εχω τα περισσοτερα περιστατικα εδω μεσα ΚΑΙ τα περισσοτερα ανεξαρτητα
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ τα μοναδικα προσοντα, καποιοι θρασυδειλοι ανωνυμοι εχουν καταφερει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ να τον πεισουν οτι δεν ειμαι value for money!
Και εχω "καταφερει" να με μισουν τα καταλληλα ατομα που εχουν κανει σκοπο της ζωης τους να κανουν ζημια!
  • Χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ πραγματικη γνωση
  • Χωρις σπουδες, ουτε καν να ανοιξουν ενα βιβλιο σχετικο!
  • Χωρις να εχουν αγγιξει βελονα/punch ή να εχουν δει αιμα!
  • Χωρις ΚΑΝ ΟΝΟΜΑ ή ΦΑΤΣΑ!
Απλα με προσβαση στο internet!!!!

Οποτε αξιοτιμε @Tetrakis οταν καποιος καταφερνει ΥΠΟΥΛΑ, ΧΥΔΑΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ να κερδιζει ΟΛΑ τα παραπανω επιτευγματα μου, ποιος ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ?????
Εγω που προσπαθω μια ζωη (και μια χαρα τα εχω καταφερει ευτυχως), ή αυτος που με το ΤΙΠΟΤΑ πειθει καποιον/καποιους εναντιον μου οτι δηθεν δεν ειμαι vfm???

Οπότε έχουμε και λέμε.

1. Για να κρίνεις τον Αναστασάκη ότι δεν είναι vfm (που για μένα δεν είναι καθώς με 2.5 το graft πάω Villa), πρέπει να έχεις δει αίμα, punch κλπ κλπ κλπ. Άρα εγώ αμα πω σε 10 άτομα να αγοράσουν σήμερα μετοχή Tesla και χάσουν όλοι τα λεφτά τους αν πάει άπατη... Αν αυτά τα άτομα μετά με πουν άσχετο και προτρέψουν τον κόσμο που ξέρουν να πάει σε άλλον που ξέρει από finance είναι παράξενο γιατί δεν έχουν πτυχίο οικονομικών να με κρίνουν.

2. Σύμφωνα με το παραπάνω για να κρίνω εγώ λοιπόν αυτά εδώ κάτω, πρέπει να είμαι μάγκας, γιατί δεν έχω ακουμπήσει ποτέ punch... Είμαι μάγκας λοιπόν που λέω ότι δεν είναι vfm ο Αναστασάκης επειδή βλέπω αυτά κάτω και λέω ότι δεν είναι για 2.5 ευρώ(γνώμη μου).

3. Έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε ποστ του Δόκτωρα τη φράση όλοι ξέρουν/καταλαβαίνουν. Ποιοι είναι οι όλοι; Συνήθως τέτοιο επιχείρημα λένε όσοι δεν έχουν τι να πουν. Όλοι θα έλεγαν ότι έχω δικιο.... στο μυαλό μου.

4. Άν κ. Αναστασάκη δεν σου αρέσει η ανωνυμία των φόρουμ, τράβα στα Διεθνή δικαστήρια, άλλαξε τους νόμους παγκόσμια και φέρε την απόφαση να γίνουν επώνυμα τα φόρουμ.

5. Μιλάμε πλέον η φάση είναι απλά τρολάρισμα. Το νήμα άνοιξε καθάρα για views.

1732050745202.png

1732050661047.png

1732050690334-png.66078

Το αμέσως επόμενο δεν ξέρω αν είναι από τον Αναστασάκη, ας μας πει ο ίδιος!

1732050780931.png

Συνημμένα

• 1732050690334.png
    1732050690334.png
    1.5 MB · Προβολές: 300
Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Active Member
Οπότε έχουμε και λέμε.

1. Για να κρίνεις τον Αναστασάκη ότι δεν είναι vfm (που για μένα δεν είναι καθώς με 2.5 το graft πάω Villa), πρέπει να έχεις δει αίμα, punch κλπ κλπ κλπ. Άρα εγώ αμα πω σε 10 άτομα να αγοράσουν σήμερα Tesla και χάσουν όλοι τα λεφτά τους αν πάει άπατη... Αν αυτά τα άτομα μετά με πουν άσχετο και προτρέψουν τον κόσμο που ξέρουν να πάει σε άλλον που ξέρει από finance είναι παράξενο γιατί δεν έχουν πτυχίο οικονομικών να με κρίνουν.

2. Σύμφωνα με το παραπάνω για να κρίνω εγώ λοιπόν αυτά εδώ κάτω, πρέπει να είμαι μάγκας, γιατί δεν έχω ακουμπήσει ποτέ punch... Είμαι μάγκας λοιπόν που λέω ότι δεν είναι vfm ο Αναστασάκης επειδή βλέπω αυτά κάτω και λέω ότι δεν είναι για 2.5 ευρώ.

3. Έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε ποστ του Δόκτωρα τη φράση όλοι ξέρουν/καταλαβαίνουν. Ποιοι είναι οι όλοι; Συνήθως τέτοιο επιχείρημα λένε όσοι δεν έχουν τι να πουν. Όλοι θα έλεγαν ότι έχω δικιο.... στο μυαλό μου.

4. Άν κ. Αναστασάκη δεν σου αρέσει η ανωνυμία των φόρουμ, τράβα στα Διεθνή δικαστήρια, άλλαξε τους νόμους παγκόσμια και φέρε την απόφαση να γίνουν επώνυμα τα φόρουμ.

Προβολή συνημμένου 66079

Προβολή συνημμένου 66077

1732050690334-png.66078

Προβολή συνημμένου 66080
Η πρώτη φωτό ποιο περιστατικό είναι ;

gregkont13

Verified MM member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και όλα αυτά εδώ τα έργα τέχνης είναι του δρ Κωνσταντινου Αναστασάκη ..τα οποία βεβαίως,δεν βγαίνουν καν σε βίντεο ,που είναι και το μόνο που μετράει..
Αλλά αν τα πει ως κάποιος στο φόρουμ,είναι επειδή είναι hater και πλέον,είμαστε και πωλητές κιόλας..καλό ε?? Χαχαχα έχει φρικαρει ο τύπος,δεν ξέρει τι λέει.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Η πρώτη φωτό,είναι ενός ασθενή του,που πριν κάποια χρόνια είχε μπει το παιδί εδώ και έκανε παρουσίαση το πώς έγινε το κεφάλι του..
Λόγω αυτού του περιστατικού ,μπήκε τότε ο γιατρός πρώτη φορά στο φόρουμ και κάτι με μηνύσεις παίχτηκε,και κατέβασε την παρουσίαση το παιδί.

_Johnny_

Member
Και όλα αυτά εδώ τα έργα τέχνης είναι του δρ Αναστασίου Αναστασάκη ..τα οποία βεβαίως,δεν βγαίνουν καν σε βίντεο ,που είναι και το μόνο που μετράει..
Αλλά αν τα πει ως κάποιος στο φόρουμ,είναι επειδή είναι hater και πλέον,είμαστε και πωλητές κιόλας..καλό ε?? Χαχαχα έχει φρικαρει ο τύπος,δεν ξέρει τι λέει.
ποιανου ειναι;;; του Αναστασίου ειναι; χαχα

Aldo

Well-Known Member
Οπότε έχουμε και λέμε.

1. Για να κρίνεις τον Αναστασάκη ότι δεν είναι vfm (που για μένα δεν είναι καθώς με 2.5 το graft πάω Villa), πρέπει να έχεις δει αίμα, punch κλπ κλπ κλπ. Άρα εγώ αμα πω σε 10 άτομα να αγοράσουν σήμερα μετοχή Tesla και χάσουν όλοι τα λεφτά τους αν πάει άπατη... Αν αυτά τα άτομα μετά με πουν άσχετο και προτρέψουν τον κόσμο που ξέρουν να πάει σε άλλον που ξέρει από finance είναι παράξενο γιατί δεν έχουν πτυχίο οικονομικών να με κρίνουν.

2. Σύμφωνα με το παραπάνω για να κρίνω εγώ λοιπόν αυτά εδώ κάτω, πρέπει να είμαι μάγκας, γιατί δεν έχω ακουμπήσει ποτέ punch... Είμαι μάγκας λοιπόν που λέω ότι δεν είναι vfm ο Αναστασάκης επειδή βλέπω αυτά κάτω και λέω ότι δεν είναι για 2.5 ευρώ(γνώμη μου).

Προβολή συνημμένου 66079

Προβολή συνημμένου 66077

1732050690334-png.66078

Προβολή συνημμένου 66080
Τα παλιά είναι για τους παλιανθρωπους…
Αυτά ξεγράφτηκαν τώρα.
Είσαι εμμονικος!!

δικαιώθηκε με τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ που έτρεχε τον ΑΣΘΕΝΗ του ;

aeratos28

Just aeratos
Για καμιά 10ρια τέτοια περιστατικά τότε ,δεν έβγαζε άχνα όμως..κουβέντα..αλλά το έπαιζε παγκοσμιου φήμης κιολας..μολις βγήκαν στην επιφάνεια αυτά ομως ,μουγκα..με το έτσι θέλω είπε ότι σταματάει να δίνει στοιχεία για τις επεμβάσεις του,ένα πριν και μετά μόνο έβαζε σταθερά και τώρα αυτό που έχει να πει μόνο,είναι έχω 200+ περιστατικά και αν θέλετε να γίνει verified δεν έχω πρόβλημα..κατάλαβες με τι κουτοπονηρια το πήγε? Αφού άφησε τα στριπ και εκπαιδεύτηκε κάπως από Λορετζο,άρχισε να βγάζει καλύτερες δουλειές από τότε ,όπως αυτές εδώ που ανέβασε ο gregkont ,και τώρα αναφέρεται μόνο σε αυτές..αλλά και σε αυτές,είδες το κεφάλι του edyuser στη δοτρια..την ζορισε λιγάκι παραπάνω.....
Αυτή η υποκρισία εμένα με ενοχλεί και κάθομαι και μπαίνω κάθε τόσο να δω αυτό το θράσος του τι όρια έχει,αλλά κάθε φορά με εκπλήσσει..
Τα παλιά είναι για τους παλιανθρωπους…
Αυτά ξεγράφτηκαν τώρα.
Είσαι εμμονικος!!

δικαιώθηκε με τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ που έτρεχε τον ΑΣΘΕΝΗ του ;

Chris34

Well-Known Member
+1 στο οτι ο Αναστασακης δεν ειναι σε καμια περιπτωση Vfm. Απλα γεμιζει το φορουμ με απειρα δικα του νηματα για να το μονοπωλει και να τραβαει τα νεα μελη αφου βλεπουν μονο αυτον.
Για 3000 τριχοθυλακια με 2,50 το ενα θελει 7500 ευρω. Απορω πως καποιος τον επιλεγει οταν ξερει οτι αν παει κατι μετρια ή στραβα μπορει να εχει την αντιμετωπιση που ειδαμε παλαιοτερα σε καποια μελη.
Δεν θα ηταν πιο ωραια να ειναι πιο διακριτικη η παρουσια μιας κλινικης μεσα στο φορουμ οπως πχ της HDC που εκπροσωπει ο john john;

Μπλουζα