ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ πως με τα grafts που έβαλες δεν γινόταν να κάνεις και δεσίματα που σου ζήτησαν,είχε τεράστια εκταση..το θέμα εκεί δεν είναι η ληπτρια ,εκεί θεωρώ πως αυτά που βάλατε έπιασαν τόπο ,το θέμα είναι η δοτρια.. αν πιστεύεις πως είναι οκ η δοτρια του πάω πάσο ..
Τι θες να πεις,κάνει παγαποντιες ο ισπανουλης? Τους έχει όλους με μακρύ μαλλί για να καλύπτει την μέτρια πυκνότητα?
Δεν είναι βεντέτα γιατρέ .αυτό δεν έχεις καταλάβει.
Η αλήθεια είναι όλα αυτά που λέγονται ..ούτε hate ούτε τπτ..αν δεν διαστρευλωνες τα γεγονότα δεν θα υπήρχε ποτέ θέμα μαζί σου..ούτε σε ήξερα ούτε σε ξέρω για να έχω βεντέτα εγώ η άλλος μαζί σου
ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ οτι δεν εχουν αξια για ΕΣΕΝΑ που εισαι hater.

Αξια δεν εχουν τα βιντεο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΛΔ, αυτων που εμμεσα ή αμεσα καποιοι συμβουλευουν να πανε τους φορουμιτες λογω τιμούλας με ενα σκοπο:
ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
(εσυ δεν το κανεις αυτο!)

Και επειδη ΤΟΥΣ χαλαω το παραμυθι που ταιζουν τον κοσμο και τον εαυτο τους, ΔΗΘΕΝ τα βιντεο δεν εχουν αξια.
Ναι, 100 -200 γκολ ΔΕΝ εχουν αξια επειδη σεν περασα 6-7 αντιπαλους σαν τον μαραντονα το 1986!
Οταν ΚΑΝΕΙΣ που προτεινετε εσεις (ειπαμε, οχι εσυ!) δεν ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ !!!

Εχεις δει κανενα βιντεο του Λορετζο με κοντο μαλλι??? Τιιιι? Δεν ακουσα?????

Το παλληκαρι ππου ονοματιζεις, Ο ΙΔΙΟΣ λεει οτι ειναι απολυτα ικαονοπιημενος, και εσυ εγραφες πως η καλυψη τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλη.

Ασε ρε Σπυρο, βρωμησε η βεντετα...
Βρες κατι αλλο!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Δεν θα κρινω αυτα που γραφεις οπως πραγματικα σου αξιζει.

Θα απαντησω μονο σε αυτα που γραφεις

Ηχογραφηση μπορει να εχεις ΕΣΥ και μπερδευεσαι.
Ισως να μπερδευεσαι επειδη ενα ΗΧΗΤΙΚΟ μυνημα που σου ειχα στειλει, στην μανια σου επανω για τα 200 μοσχευματα που δεν φυτρωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μοιραστηκες με καποιους εδω μεσα.
ΞΕρεις ποιοι ειναι, ξερουν και αυτοι, καποιοι μου το εχουν πει και εμενα. (Απλα δεν θα το καταθεσουν αν κληθουν... Μαλλον δλδ...)

Εγω δεν εχω ηχογραφησει ποτε και κανεναν, και ειδικα εσενα δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ να το σκεφτω ΚΑΝ.
Αφου ΔΕΝ εχει καμια σημασια ΤΙ συνεβη, που σε καθε ευκαιρια εχω αποδεχθει την απωλεια καποιων μοσχευματων.
Δεν ειναι θεμα ουτε αλήεθαις ουτε δικαιοσυνης

Σημασια εχει ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ
Και εξαιτιας αυτων των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ συμπεριφερεσαι αρχικα με τοξικο τροπο και πλεον υβριστικα και παρανομα.
Μια ΒΕΝΤΕΤΑ που φαινεται υπερβολικη για 200 μοσχευματα σε οποιον την διαβασει!
Αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ υπερβολικη αν ΟΛΑ εχουν γινει για να ζητησει/εκβιασει καποιος τα λεφτα του πισω και να εχει βαλει 2200 μοσχευματα δωρεαν και 200-300 αν θες, που δεν φυτρωσαν!
Πολυ εξυπνο θα ηταν!
Μιλάς σαν να με πλήρωσες… ΕΓΩ σε πλήρωσα και έχω κάθε δικαίωμα να σου υπενθυμίζω ότι αυτά που έκανες δεν αποδώσανε την τέλεια μεταμόσχευση που βροντοφωνάζεις ακόμα και σήμερα!!!!!

Πολύτριχα στα τεμποραλς σε φορά αλλά ντ αλλων, αλήθεια θεώρησες ότι είναι οκ να μπαίνω όποτε γουστάρεις εσυ για χειρουργείο γτ απλα δε σου βγήκανε ;
Μειωμένη φυτρωση γενικά που ο μαμισιος λόγος μου είναι >2.5 λόγος ενω τα φυτρωμένα (στο καλό κροταφο 1.9λογος) ενώ δεξιά είναι σχεδόν κενός;

Είσαι θρασύς, με μια απαίσια τοξική συμπεριφορά που το πρωί μου έλεγες ότι έχω παραισθήσεις και βλέπω δράκους( είμαι εξαρτημένος ; Έχεις δει κάτι στις εξετάσεις αίματος μου που είχες πρόσβαση ως γιατρός ;
Υπονοείς ότι είμαι ψυχικά ασταθής ; Και όλα αυτά δημόσια ως εταιρία/ μεγαλογιατρός αλλά κατά τα αλλά δεν έχεις την ειδικότητα;;

Και λίγα σου είπα, έλα μην ακούσεις αυτά που σου αξίζουν πραγματικά.

Εγώ μόνο βλάβη βλέπω να μου προκαλεί όλο αυτό!

Έπειτα είπες ψέμματα ότι σου ζήτησα χρήματα και μα και μου..
Εσυ ο ίδιος μου είπες ότι ηχογράφησες όταν έπαιζες στο κινητό σου … και το έφερες προς την κατεύθυνση μου!

Και έπειτα με εγκαλείς, επειδή η αντίδραση μου δεν είναι στα μέτρα που θα ήθελες εσυ ;;

Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις ηχογραφήσει ποτέ κανεναν;

Έαν ήθελα λεφτά όπως λες γιατί ΔΕΝ δέχτηκα την ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ να συνεργαστούμε;;
(εαν το επιθυμείς μπαίνουμε στο δια ταύτα κ εδώ)

Θεωρείς ότι έχω δόλο, σε εκβιάζω, και προσπαθώ να αποκομίσω χρήματα ;

Πήγαινε σε οποίο δικαστήριο θέλεις!

Είμαι μέλος της κοινότητας του φόρουμ, μου ζητήθηκε να παρουσιάσω την εμπειρία μου και αυτό έκανα.
Όταν άρχισες τις προσβολές και μοιράστηκες προσωπικα στοιχεία, ονόματα καταγωγές κτλ με άλλους. Απλά έχασες ότι σεβασμό σου είχε απομείνει, εσυ το έκανες όχι εγώ …

Καμία βεντέτα, σου ζήτησα να μην γράφεις στα νήματα μου και εσυ απλά με ειρωνεύτηκες. Μην απορείς που γράφω και εγώ στα δικά σου νήματα !!

Υ.Γ σου έγραψα προχθές εαν θέλεις να μπούμε στο backstage των προθέσεων σου, σε αυτά που ζήταγες, στις προτροπές σου για το τι να γραφτεί και σε ποιους - Δε μαθαίνεις με τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Ο φωτισμός του ντοκτορα την ώρα της φωτογράφησης θυμίζει κάτι γήπεδα του αθηναϊκού και του Απόλλωνα που ξαφνικά έπεφτε μετά τις 20:00 το ρεύμα
και την ώρα που παιζόταν μπαλίτσα άνοιγε και το ποτηστήρι του γκαζόν και ψέκαζε τους παίχτες

theoblue

Well-Known Member
Ρε παιδια πάντως υπονοούμενα από εδώ, καταγγελίες για εκβιασμούς από την άλλη, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.
Ας πει ο καθένας τη δική του εκδοχή και να κριθεί.
Γτ προς το παρόν ακούμε, αν πω εγώ αυτό και αν πω εγώ το άλλο.
Και αν φοβάστε για μηνύσεις διηγηθείτε μια φανταστική ιστορία που ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα ;)

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Τα 2 στα 100 ειναι αυθαίρετο.δικο.σου νουμερο. Οπως και το 99.8% ευχαριστημενοι πελατες.

Μη μιλας.παλι για τιμουλα.κ.πετας τη μπαλα στην εξεδρα.

Βαλε σωστο προβολεα κανε σωστα τη δουλεια σου , γιατι εισαι επαγγελματιας κι εμεις θα ειμαστε εδω να σε υποστηριξουμε αν πεταχτει καποιος hater ,
Προς το παρων ομως αντι να αφιερωνεις χρονο στην βελτιωση των συνθηκών και των παροχων κ υπηρεσιων σου , αναλωνεις χρονο στο να πετας μπαλα στην εξεδρα κ στη τιμη και να ανεβαζεις βίντεο με.διμαιολογιες,
Αυτος ειναι χρόνος σπαταλημενος και οχι επικοδομητικός κ.προς τη σωστη κατεύθυνση.
Κυριε Δικαστα, κανε λιγο αυτοκριτικη και εσυ!

1. Ειπε καποιος για τον φωτισμό σε ΕΝΑ απο τα εκατονταδες βιντεο
2. ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑ
3. Το εξηγησα
4.Το Απεδειξα οτι ελεγα αληθεια με επομενο βιντεο σε ολοιιδιες συνθηκες
5. Βγαινεις και γραφεις σεντονι για τον Ερντογαν και τον Λορετζο.
Φιλε, περιμενε λιγο

Δλδ, μηπως θες και συγνωμη που ανεβαζω ΒΙΝΤΕΟ και δεχομαι και επιθεσεις οχι για το αποτελεσμα (απιστευτη σιωπη !χαχαχαχα) αλλα για το φωτισμο???
Και ταυτοχρονα ΕΝΑ, ΕΝΑΣ ρε φιλε, δεν βγαινει να αναρωτηθει ΔΗΜΟΣΙΩΣ: "ρε μγακες, γιατι δεν κραζετε τοσους αλλους που δεν ανεβαζουν ΤΙΠΟΤΑ??? Σας ανεβαζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, και βρηκατε 1, 2 , 5 σου λεω, τι μια ο φωτισμος την αλλη το μαλλι, την τριτη η Σεληνη, και αφηνετε ασχολιαστα τα 95, η τα 90?
Αυτο λεγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Οποτε, κουνα το δαχτυο οσο θες, θα σε ακουσω και θα φτιαξω το θεμα αυτο, αλλα να ξερεις και πως σε βλεπω, ε?
Σε βλεπω ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Για την ωρα, ΔΕΝ μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να κοντραρω ενα μικρο-οχλο ανωνυμων haters που εφερισκουν καθε δυνατο τροπο να επιτεθουν στον ΕΝΑ ιατρο που τους παρεχει το περισσοτερο Υλικο και Θεαμα!
Υπουλα, ανωνυμα, με ψεμματα, με λασπη... (Δεν νομιζω να πιστευεις οτι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ κανεισ τοσο γι τον φωτισμό σε ενα βιντεο, εε???)
Και ολα αυτα, ΞΕΡΕΙΣ γιατι...

gregkont13

Verified MM member
Για την ωρα, ΔΕΝ μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να κοντραρω ενα μικρο-οχλο ανωνυμων haters που εφερισκουν καθε δυνατο τροπο να επιτεθουν στον ΕΝΑ ιατρο που τους παρεχει το περισσοτερο Υλικο και Θεαμα!

Ε για πρώτη φορά θα πάρεις λαικ από μένα. Δεν ξέρω για το υλικό, αλλά σε θέαμα είσαι το νούμενο ένα σε όλους τους γαλαξίες του σύμπαντος!

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μα την παναγία κάθε φορά που μιλάς για τιμούλα μου έρχονται στο μυαλό κάτι τύπισσες στο ίνσταγκραμ που τους στέλνει ο κάθε άκυρος και λέει: τιμούλα;
Ακριβως
Ετσι το εχουν καταντησει καποιοι και εδω

Panos1982

Well-Known Member
Κυριε Δικαστα, κανε λιγο αυτοκριτικη και εσυ!

Δλδ, μηπως θες και συγνωμη που ανεβαζω ΒΙΝΤΕΟ και δεχομαι και επιθεσεις οχι για το αποτελεσμα (απιστευτη σιωπη !χαχαχαχα) αλλα για το φωτισμο???

Μα αυτο ειναι το θεμα, οτι για να μιλήσουμε για το αποτελεσμα χρειάζεται να το βλέπουμε καταρχην, στο σκοταδι τι να πουμε ?

Οπως καλο θα ήταν εδω στο φορουμ τουλαχιστον , που υπαρχει καλυτερο επιπεδο απ οτι στο youtube να ανεβαζεις στα περιστατικα και εξελακι ετσι ωστε εκτος απο ξερη διαφήμιση να μαθαίνουμε και τον τροπο που λειτουργεις στρατηγικήα σε καθε περιστατικο, αν θελεις.

Τελοσπαντων ενταξει κατηγορούμενε δεν θα σε δικασουμε αλλο και θα δειξουμε καλη διαθεση απλα ΜΗΝ υποτιμας αλλο την νοημοσύνη μας!

Παρ ολη την αντιδικεια μας και τους αστεϊσμούς σου κ τις ειρωνιες σου , εγω θα σε πω μαγκα , γιατι εχεις τα guts να στειλεις περιστατικα σου για verified.
Θελει guts για να το κανει Ελληνας γιατρος αυτο κ στο δινω.
Στα αλλα ομως που σου ειπα στα προηγουμενα ποστ ξερεις οτι εχω δικιο κ.πετας τη μπαλα στην εξέδρα.

Τεσπα τα πολλα σεντονια ειναι φτωχεια
Αρκετα ειπαμε , τα υπολοιπα στα verified.
Ας κρατήσουμε λιγο μελανι και για εκει.

vlafo

Well-Known Member
Και ταυτοχρονα ΕΝΑ, ΕΝΑΣ ρε φιλε, δεν βγαινει να αναρωτηθει ΔΗΜΟΣΙΩΣ: "ρε μγακες, γιατι δεν κραζετε τοσους αλλους που δεν ανεβαζουν ΤΙΠΟΤΑ??? Σας ανεβαζει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, και βρηκατε 1, 2 , 5 σου λεω, τι μια ο φωτισμος την αλλη το μαλλι, την τριτη η Σεληνη, και αφηνετε ασχολιαστα τα 95, η τα 90?
Αυτο λεγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Ρε συ doctor;
Συγνώμμη δηλαδή αλλά:

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πέρα:
-Δεν καταλαβαίνεις
-Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις
-Πετάς σκόπιμα και μόνιμα την μπάλα στην εξέδρα όταν όλα τα θέματα έχουν απαντηθεί πολλάκις.

Ποιό αποτέλεσμα ρε άνθρωπε,κατάλαβε το δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που ποστάρεις θέλουμε ανεξάρτητα με όρους φόρουμ πόσες φορές θα το πούμε να το καταλάβεις?
Τι να σχολιάσουμε χωρίς στοιχεία να λέμε καλό κακό τέλειο?
Άκρα του τάφου σιωπή θα υπάρχει πάντα,βάλε και άκουσε το μουσικό κομμάτι αν ξέρεις το epitaph του King Crimson να το εμπεδώσεις αυτή την τραγουδάρα.
Αυτό θέλεις εσύ,εκεί να μένει η κριτική δε θέλεις να διεισδύσουμε στα ενδότερα όσοι γνωρίζουν τέλος πάντων.
Για αυτό δε γράφει κανείς στα νήματα σου να πούμε τι ?
Τόσο δυσνόητο είναι ή επίτηδες πραγματικά το κάνεις?

Ποιούς λες δεν κράξαμε?
Όλους τους έχουμε κράξει και αυτό από ανεξάρτητα μέλη που έχουν κάνει παρουσίαση γιατί δεν έχουν όπως εσύ βίντεο οι άλλες κλινικές.
Για αυτό.
Ακόμα και το ιερό τότεμ του φόρουμ τον Ισπανό του τα έχουμε σούρει για διάφορα θέματα επειδή έχουμε πλήρη στοιχεία.

Έγινε κατανοητό τώρα?
Όχι δεν μας ενδιαφέρει(καλό θα ήταν)να έχουν τέτοια βίντεο σαν τα δικά σου και ούτε τους ενδιαφέρει και αυτούς επίσης τις κλινικές εννοώ.

Είτε βγάζουν σκατά αποτελέσματα όπως λες είτε όχι πήγαινε από εκεί να μάθεις.

Στο λέω εγώ μετά βεβαιότητας τουλάχιστον για το δικό μου γιατρό που έκανα τις μμ δεν τον ενδιαφέρει κυριολεκτικά όχι γιατί δε θέλει ασθενείς-πελάτες αλλά ναι δεν έχει το χρόνο και έχει άλλη προσέγγιση δεν τον ενδιαφέρει τι δεν καταλαβαίνεις?
Ούτε την ιστοσελίδα του δε φτιάχνει κακώς αλλά έτσι είναι όποιος θέλει από κοντά σου λέει,όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις σοβαρές δε στηρίζεσαι σε βίντεο και φώτο κλινικής.
Πας από κοντά να σου δείξει τους ασθενείς σε όλα τα στάδια και να σε φέρει και σε επαφή.

Όλοι ελεύθεροι είναι να ποστάρουν τις μμ τους και δεν επεμβαίνει καθόλου κάντε ότι θέλετε τους λέει.
Διαφήμιση η δυσφήμιση του κάνουν αναλόγως το αποτέλεσμα αλλά συμπέρασμα βγαίνει άνετα.

Καλύτερα να έβαζες 10 ανεξάρτητα καθαρά παρά αυτό το πράγμα,για αυτό και το φόρουμ έχει καταντήσει αηδία μπαίνεις μέσα και βλέπεις μόνο εσένα και κανέναν άλλον.
Και αναλώνονται όλοι 4 χρόνια τώρα και ασχολούνται με εσένα αντί να ποστάρουν άλλα περιστατικά που έχουν γίνει αλλά δεν θα μπορέσουν να τα παρουσιάσουν σωστά αφού εσύ υπάρχεις μέχρι και στον ύπνο τους.

Εδώ εσύ υπηρετεις την κοινότητα δεν σε υπηρετούν και πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και να υποκύπτεις,αν δε σου αρέσει που δε σου αρέσει ελεύθερος είσαι και τα σκυλιά δεμένα αφού έχεις 400 χειρουργεία το χρόνο τι μας θέλεις εμάς?
Άχρηστοι haters είμαστε που σκοπό της ζωής μας βάλαμε να σε καταστρέψουμε
Και η dhi 2-3 χειρουργεία τη μέρα έχει δεν την ενδιαφέρει να είναι εδώ μέσα όπως και ο Βεκρής.

Πάω για ποτό με σύγχησες τώρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
δες το νημα του aldo. Υπήρχε αν θυμάμαι λάθος φορά αλλα και πολύτριχα στον κρόταφο. Όχι μόνο μειωμένη φύτρωση. Ανέφερε όμως το Λορέτζο ο δόκτωρας λες ήταν το ίδιο πρόβλημα.....
Αν εννοεί τον δικό μου κρόταφο, τα μοσχεύματα δεν επιβίωσαν μάλλον λόγω ανομοιόμορφης ψύξης στο δισκάκι, αυτό ανέφερε ο Λορεντζο και το εξήγησε γιατί στο ίδιο δισκάκι τα μονότριχα φύτρωσαν που ήταν σε άλλο τμημα από τα πολύτριχα.

Τώρα τι σύστημα ψυξης χρησιμοποιήθηκε δεν ξέρω, αλλά η δικαιολογία ότι έφερε παγοκύστες από Ισπανία αντί να φέρει το ψυγειάκι του δεν με ψήνει… θα επαναλάβω επίσης ότι δεν είμασταν στους λουξ χώρους της κλινικής που είχαν γίνει οι ΜΜ του Λορεντζο τις προηγούμενες φορές αλλά σε άλλο όροφο που μόνο Operating Room δεν έμοιαζε, πιθανώς και ο εξοπλισμός να μην ήταν αυτός που έπρεπε αλλά αυτό είναι σφάλμα του Λορεντζο που δέχθηκε να κάνει τις ΜΜ σε χώρο που (πιθανώς) δεν πληρούσε τα στάνταρ του.

Γενικά και το κλίμα ήταν φορτισμένο, και ο Λορεντζο ήταν προβληματισμένος και το team του. Σαν να ήταν ανεπιθύμητοι ένα πράγμα….Δεν είδα κάτι συγκεκριμένο μεταξύ τους και του προσωπικού της κλινικής αλλά αυτό ήταν το κλίμα που έβλεπα. Νομίζω θα το επιβεβαιώσει και ο Τάσος αυτό που κάναμε μαζί τις ΜΜ αλλά αυτός είχε και την εμπειρία από την προηγούμενη φορά.

Πάντως την επόμενη φορά θα κάνω έλεγχο σε όλα τα περιφερειακά……

Dob31

Active Member
Αν εννοεί τον δικό μου κρόταφο, τα μοσχεύματα δεν επιβίωσαν μάλλον λόγω ανομοιόμορφης ψύξης στο δισκάκι, αυτό ανέφερε ο Λορεντζο και το εξήγησε γιατί στο ίδιο δισκάκι τα μονότριχα φύτρωσαν που ήταν σε άλλο τμημα από τα πολύτριχα.

Τώρα τι σύστημα ψυξης χρησιμοποιήθηκε δεν ξέρω, αλλά η δικαιολογία ότι έφερε παγοκύστες από Ισπανία αντί να φέρει το ψυγειάκι του δεν με ψήνει… θα επαναλάβω επίσης ότι δεν είμασταν στους λουξ χώρους της κλινικής που είχαν γίνει οι ΜΜ του Λορεντζο τις προηγούμενες φορές αλλά σε άλλο όροφο που μόνο Operating Room δεν έμοιαζε, πιθανώς και ο εξοπλισμός να μην ήταν αυτός που έπρεπε αλλά αυτό είναι σφάλμα του Λορεντζο που δέχθηκε να κάνει τις ΜΜ σε χώρο που (πιθανώς) δεν πληρούσε τα στάνταρ του.

Γενικά και το κλίμα ήταν φορτισμένο, και ο Λορεντζο ήταν προβληματισμένος και το team του. Σαν να ήταν ανεπιθύμητοι ένα πράγμα….Δεν είδα κάτι συγκεκριμένο μεταξύ τους και του προσωπικού της κλινικής αλλά αυτό ήταν το κλίμα που έβλεπα. Νομίζω θα το επιβεβαιώσει και ο Τάσος αυτό που κάναμε μαζί τις ΜΜ αλλά αυτός είχε και την εμπειρία από την προηγούμενη φορά.

Πάντως την επόμενη φορά θα κάνω έλεγχο σε όλα τα περιφερειακά……
bobby την επεμβαση στην ισπανια την ακυρωσες;

bobby

Well-Known Member
bobby την επεμβαση στην ισπανια την ακυρωσες;
Ακυρώθηκε από τον Λορεντζο λόγω αναρρωτικής των τεχνικών. Δεν μπορούσε με μόνο δυο να κάνει τα χειρουργεία και τα ακύρωσε όλα…..και του Τάσου. Και από ότι έμαθα τα ακύρωσε σχεδόν όλα μέχρι το τέλος του χρόνου…..που κλείνει και την κλινική…

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πάντως κατέφερε να ξεθάψει αρκετά παλιά μέλη που χάθηκαν...oreo,vlafo,panos κτλ. Ο @tol έμεινε μόνο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι ρε συ ότι έφερε και παγοκύστες από Ισπανία..Ποιός το έγραψε;

Μπλουζα