Συμφωνώ πως με τα grafts που έβαλες δεν γινόταν να κάνεις και δεσίματα που σου ζήτησαν,είχε τεράστια εκταση..το θέμα εκεί δεν είναι η ληπτρια ,εκεί θεωρώ πως αυτά που βάλατε έπιασαν τόπο ,το θέμα είναι η δοτρια.. αν πιστεύεις πως είναι οκ η δοτρια του πάω πάσο ..
Τι θες να πεις,κάνει παγαποντιες ο ισπανουλης? Τους έχει όλους με μακρύ μαλλί για να καλύπτει την μέτρια πυκνότητα?
Δεν είναι βεντέτα γιατρέ .αυτό δεν έχεις καταλάβει.
Η αλήθεια είναι όλα αυτά που λέγονται ..ούτε hate ούτε τπτ..αν δεν διαστρευλωνες τα γεγονότα δεν θα υπήρχε ποτέ θέμα μαζί σου..ούτε σε ήξερα ούτε σε ξέρω για να έχω βεντέτα εγώ η άλλος μαζί σου
Τι θες να πεις,κάνει παγαποντιες ο ισπανουλης? Τους έχει όλους με μακρύ μαλλί για να καλύπτει την μέτρια πυκνότητα?
Δεν είναι βεντέτα γιατρέ .αυτό δεν έχεις καταλάβει.
Η αλήθεια είναι όλα αυτά που λέγονται ..ούτε hate ούτε τπτ..αν δεν διαστρευλωνες τα γεγονότα δεν θα υπήρχε ποτέ θέμα μαζί σου..ούτε σε ήξερα ούτε σε ξέρω για να έχω βεντέτα εγώ η άλλος μαζί σου
ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ οτι δεν εχουν αξια για ΕΣΕΝΑ που εισαι hater.
Αξια δεν εχουν τα βιντεο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΛΔ, αυτων που εμμεσα ή αμεσα καποιοι συμβουλευουν να πανε τους φορουμιτες λογω τιμούλας με ενα σκοπο:
ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
(εσυ δεν το κανεις αυτο!)
Και επειδη ΤΟΥΣ χαλαω το παραμυθι που ταιζουν τον κοσμο και τον εαυτο τους, ΔΗΘΕΝ τα βιντεο δεν εχουν αξια.
Ναι, 100 -200 γκολ ΔΕΝ εχουν αξια επειδη σεν περασα 6-7 αντιπαλους σαν τον μαραντονα το 1986!
Οταν ΚΑΝΕΙΣ που προτεινετε εσεις (ειπαμε, οχι εσυ!) δεν ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ !!!
Εχεις δει κανενα βιντεο του Λορετζο με κοντο μαλλι??? Τιιιι? Δεν ακουσα?????
Το παλληκαρι ππου ονοματιζεις, Ο ΙΔΙΟΣ λεει οτι ειναι απολυτα ικαονοπιημενος, και εσυ εγραφες πως η καλυψη τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλη.
Ασε ρε Σπυρο, βρωμησε η βεντετα...
Βρες κατι αλλο!!!