ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Tetrakis

Active Member
οποίος έχει ματάκια βλέπει:

Τις παρακάτω φωτό τις τράβηξε ο CVIAL να βλέπει ο κόσμος τα έργα σου!
Προβολή συνημμένου 66134Προβολή συνημμένου 66135

Τα λεγόμενα σου και τα έργα σου απέχουν όσο μίλια.
Γενικά μιλάς μιλάς και λες συνέχεια μαλακιες, οποίος σου υποδεικνύει τα ατοπήματα σου είναι αυτόματα hater, V for Vendetta και κακος!
Ενώ εσυ ο Ρομπεν των Καραφλών…
Και οι φωτογραφίες που πόσταρε χτες αποτύπωναν εντελώς διαφορετική πραγματικότητα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απλά αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε γραφτεί στο νήμα του Bobby ότι είχαν όλοι αντιληφθεί κακό κλίμα (οι ασθενείς) και αυτό δεν το βρήκα καλό.
Οταν παίζεις εκτός έδρας, σε άλλη γλώσσα είναι λογικό να αισθάνεσαι λίγο άβολα και αμήχανα, εξάλλου για αυτό πήγαινα και εγώ συχνά για να μεσολαβώ αν κάπου ήθελε καλύτερο συντονισμό. Overall θα έλεγα ότι δεν υπήρξε θέμα άξιο λόγου, ούτε επηρεάστηκε κάποια απόδοση. Η περίπτωση του Bobby για την ψύξη νομίζω ότι έχει πλεόν αναλυθεί εκτενώς.

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Και οι φωτογραφίες που πόσταρε χτες αποτύπωναν εντελώς διαφορετική πραγματικότητα
Αυτός είναι λόγος που είμαι εδώ για να λάμψει η αλήθεια και να βλέπει ο καθένας ποια είναι αυτή …
Επειδή δεν του αρέσει η πραγματικότητα λέει ότι θέλω να του κάνω ζημιά, ότι είμαι παρανοϊκός κτλ κτλ!
Με απειλεί συνεχώς, με προσβάλει και συκοφάντει.
Κανενα όφελος δεν έχω εκτός από το να μην κρυφτεί η αλήθεια. Θέλει να σταματήσω να υπάρχω στο φόρουμ για να μην λέω τι έχει συμβεί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι φωτό αυτές είναι τέτοιες έτσι ώστε να δείξουν το πρόβλημα. Με διαφορετικό χτένισμα, γωνία λήψης θε φαινόταν πολύ ηπιότερο. Όμως και αρκετά ανεξάρτητα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και για αυτό και επιμένω στα verified.

alex7

Well-Known Member
Κάτι άλλο .Αφου κλείνει-έκλεισε η κλινική του Lorenzo γιατί δεν παίρνουν οι Ελληνικές κλινικές καμία μεταγραφή τις νοσοκόμες του ;;Σίγουρα θα κερδίσουν πολλά από την εμπειρία τους !

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Οι φωτό αυτές είναι τέτοιες έτσι ώστε να δείξουν το πρόβλημα. Με διαφορετικό χτένισμα, γωνία λήψης θε φαινόταν πολύ ηπιότερο. Αρκετά ανεξάρτητα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και για αυτό και επιμένω στα verified.
Ναι, ενα προβλημα που παντοτε αποδεχθηκα και προτεινα να αποκατασταθει.
Αφου λοιπον σημερα σε βρηκαμε, θα απευθυνθω σε σενα αρχικα

1. @CVIAL ειναι κατι που συμβαινει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ακομ ακαι στον Dr. Lorenzo?
2. Ειναι κατι που ο ΝΤΟΡΟΣ που εχει γινει εχει καμια σχεση με την εκταση της αστοχιας?
3. Ειναι κατι που διορθωνεται με ενα touch -up οπως κανει συχνα-πυκνα και ο Dr. Lorenzo?

Hercules80

Active Member
οποίος έχει ματάκια βλέπει:

Τις παρακάτω φωτό τις τράβηξε ο CVIAL να βλέπει ο κόσμος τα έργα σου!
Προβολή συνημμένου 66134Προβολή συνημμένου 66135

Τα λεγόμενα σου και τα έργα σου απέχουν όσο μίλια.
Γενικά μιλάς μιλάς και λες συνέχεια μαλακιες, οποίος σου υποδεικνύει τα ατοπήματα σου είναι αυτόματα hater, V for Vendetta και κακος!
Ενώ εσυ ο Ρομπεν των Καραφλών…

Δειτε και εδώ ποσο διαφορετικά φαινονται στις φωτογραφίες του aldo και πως στις φωτογραφίες της κλινικής

aldooo.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1. Ναί μπορεί να συμβεί, συνήθως για συγκεκριμένους λόγους. Από την εμπειρία μου στις 35 επεμβάσεις που έχω υπέρ αναλύσει μαζί του έχει συμβεί σε 2.5 περιστατικά. Στο 1.5 λόγω δερματικής αντίδρασης στο πλήγμα (υπερπαραγωγή φιμπρινης) και στο άλλο του Bobby λόγω ψύξης.
2. Νομίζω ότι ο ντόρος έγινε (γίνεται) για όλα τα άλλα και όχι για τα g που χάθηκαν.
3. Προφανώς και διορθωνεται, εξάλλου το έχω πει από την αρχή σε όλες τις κατευθύνσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάτι άλλο .Αφου κλείνει-έκλεισε η κλινική του Lorenzo γιατί δεν παίρνουν οι Ελληνικές κλινικές καμία μεταγραφή τις νοσοκόμες του ;;Σίγουρα θα κερδίσουν πολλά από την εμπειρία τους !
Αλεξ μην απλοποιεις τις ζωές άλλων. Εδώ οι μισές δεν μιλάνε Αγγλικά, έχουν οικογένεια, παιδιά.

Anastasakis Hair Clinic

Δειτε και εδώ ποσο διαφορετικά φαινονται στις φωτογραφίες του aldo και πως στις φωτογραφίες της κλινικής

Προβολή συνημμένου 66137

Για αυτο εχω εκατονταδες βιντεο για να πανε ολα τα ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ και να μην μπορουν να πουν ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
Και για αυτο και ΕΠΙΜΕΝΩ να ζητατε ΒΙΝΤΕΟ!

Anastasakis Hair Clinic

1. Ναί μπορεί να συμβεί, συνήθως για συγκεκριμένους λόγους. Από την εμπειρία μου στις 35 επεμβάσεις που έχω υπέρ αναλύσει μαζί του έχει συμβεί σε 2.5 περιστατικά. Στο 1.5 λόγω δερματικής αντίδρασης στο πλήγμα (υπερπαραγωγή φιμπρινης) και στο άλλο του Bobby λόγω ψύξης.
2. Νομίζω ότι ο ντόρος έγινε (γίνεται) για όλα τα άλλα και όχι για τα g που χάθηκαν.
3. Προφανώς και διορθωνεται, εξάλλου το έχω πει από την αρχή σε όλες τις κατευθύνσεις.

Εξηγησε μου γιατι ΕΣΥ πιστευεις γινεται ο ντορος στο φορουμ σου γιατι ο @Aldo αναφερει τα μοσχευματα ....

@Aldo ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (υποθετω) που σε εχει δει εκτος απο εμενα απο κοντα ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

• Ειναι κατι που συμβαινει
  • Διορθωνεται
  • ΔΕΝ ειναι ο ντορος για τα μοσχευματα

Πες μας ποιο ειναι το προβλημα σου και καταντας μεχρι και να με βριζεις δημοσιως
Ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπαθεια που κανω να σε καταλαβω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Ναι, ενα προβλημα που παντοτε αποδεχθηκα και προτεινα να αποκατασταθει.
Αφου λοιπον σημερα σε βρηκαμε, θα απευθυνθω σε σενα αρχικα

1. @CVIAL ειναι κατι που συμβαινει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ακομ ακαι στον Dr. Lorenzo?
2. Ειναι κατι που ο ΝΤΟΡΟΣ που εχει γινει εχει καμια σχεση με την εκταση της αστοχιας?
3. Ειναι κατι που διορθωνεται με ενα touch -up οπως κανει συχνα-πυκνα και ο Dr. Lorenzo?
Ναι αλλά το ανεβασες ως ενα από τα πολύ καλά αποτέλεσμα της κλινικής σου στο Σιτε σου!!!! Και έγινε χαμοσσς …… για αυτό δεν σε εμπιστεύομαι (πλέον) !!!

Hercules80

Active Member
Για αυτο εχω εκατονταδες βιντεο για να πανε ολα τα ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ και να μην μπορουν να πουν ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
Και για αυτο και ΕΠΙΜΕΝΩ να ζητατε ΒΙΝΤΕΟ!
Κούρασε αυτό με τους ανώνυμους. Έτσι είναι τα Φόρουμ παγκοσμίως. Αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο λειτουργείας των φόρουμ οι πορτες είναι ανοιχτές και στα σκυλιά δεμένα. Δεν σε κρατάει κάποιος και θυμισου πως είσαι εδώ για το όφελος σου και μόνο.
Μια χαρά μπορείς να δεις και με φωτογραφίες την πραγματικότητα αρκεί να έχουν καλό φωτισμό. Το ίδιο ισχύει και με το βίντεο. Αν έχει πολύ καλο φωτισμό θα δείχνει την πραγματικότητα αλλιώς όχι.

Hercules80

Active Member
@CVIAL δεν πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό με τους ανώνυμους που κρυβονται ; Κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τον γιατρό ή λέει κάτι που δεν τον συμφέρει όλο λέει την ίδια καραμέλα με τους δήθεν ανώνυμους που κρύβονται. Έχουμε κάποια υποχρέωση να είμαστε επωνύμοι για να γράφουμε ; Αλλιώς αν δεν έχουμε να πεις στον κύριο να σταματήσει να λέει αυτή τη καραμέλα γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ξεκαθάρισε το.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL δεν πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό με τους ανώνυμους που κρυβονται ; Κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τον γιατρό ή λέει κάτι που δεν τον συμφέρει όλο λέει την ίδια καραμέλα με τους δήθεν ανώνυμους που κρύβονται. Έχουμε κάποια υποχρέωση να είμαστε επωνύμοι για να γράφουμε ; Αλλιώς αν δεν έχουμε να πεις στον κύριο να σταματήσει να λέει αυτή τη καραμέλα γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ξεκαθάρισε το.
Αγαπητέ όντως δεν έχετε υποχρέωση να είσθε επώνυμοι για να γράφετε. Όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι εδώ για να λέω στον καθένα τι να γράφει. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην βρίζει χυδαία όπως έκανε ο @Xristos87.

Hercules80

Active Member
Αγαπητέ όντως δεν έχετε υποχρέωση να είσθε επώνυμοι για να γράφετε. Όπως έχεις καταλάβει δεν είμαι εδώ για να λέω στον καθένα τι να γράφει. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην βρίζει χυδαία όπως έκανε ο @Xristos87.
Ωραία εφόσον δεν έχουμε υποχρέωση να ειμαστε επώνυμοι για να γράφουμε σε αυτο το φορουμ και εφόσον καταθέτουμε την άποψη μας χωρις χαρακτηρισμούς και να βριζουμε τοτε ποιος ο λογος ο γιατρός συνεχώς να ειρωνεύεται τους συνομιλητές σου ως ανώνυμα τρολ που κρυβονται επειδη απλά λένε την άποψη τους χωρις να προσβάλλουν; Το θεωρείς λογικό αυτο να συμβαίνει; Γιατι δεν τον ενημερώνεις οτι δεν έχει κάποιος υποχρέωση να γράφει επώνυμα εδώ και δεν έχει και λόγο να γράφει επώνυμα εφόσον δεν έχουμε και το κινητρο οπως έχει μια κλινική για να διαφημίσει τη δουλειά της ; Οπότε και να σταματήσει να λεει την ιδια καραμέλα συνεχώς;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχεις παρεξηγήσει τον ρόλο μου. Δεν είμαι αστυνόμος απόψεων ή δικαστής για να κρίνω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Έχει μια άποψη και την γράφει ελεύθερα. Όπως και εσείς ελεύθερα γράφετε ότι θέλετε, όσες φορές θέλετε. Εννοείται ότι και εγώ έχω άποψη και την γράφω. Μέχρι εκεί.

LoverBoy

Well-Known Member
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σε βρίσει κάποιος για να σε προσβάλλει!Είναι ο τρόπος και το ύφος!

Μπλουζα