Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Xristos87

Well-Known Member
Αγαπητό τσιράκι του Αναστασ@κη. Απλά αναφέρθηκε η τρύπα σου από τον @oreo και έτσι έκανα κ εγώ αναφορά. Πιο πίσω στο forelock που είχες αρκετά μαμά μαλλιά τοποθέτησε ο γιατρός πυκνότητα 25g + τα δικά σου μαμά που είχες εκεί. Οπότε η "τρύπα" που έχεις περιλαμβάνει και την περιοχή που τοποθέτησε ο γιατρός δηλαδή το forelock όπου ειχες αρκετό μαμά μαλλί εκεί + τα 25g πυκνότητα που σου τοποθέτησε ο γιατρός. Πήγα στις μετρήσεις πάλι και το είδα. Το ότι με χτένισμα κάλυψης από μπροστά προς τα πίσω την κρύβεις και δεν φαίνεται αυτό είναι άλλο θέμα και δεν αναιρεί το άλλο. Δεν έκανες κάποια χωρίστρα, απλά χτένισες το μαλλί προς τα μπροστά και αποκαλύφθηκε το πίσω.

Οι πυκνότητες σου ήταν 39g εκεί που δεν ειχες καθόλου μαμά, 35 g εκεί που είχες λίγα μαμά και 25 g πιο πίσω εκεί που είχες αρκετά μαμά. Βάζω πάλι την εικονα να τη δούμε.

Προβολή συνημμένου 51436
ρε Επιστημονα, ρε Αετοματη, ρε γκουρου των μεταμοσχευσεων βλεπεις να εχει βαλει ο ανθρωπος 25τθ στον κυκλο...

γραφει ο αξιοσεβαστος cvial οτι εχει μεγαλες αποκλεισεις !!!! μην με βαζεις να κανω κυκλακια να σ εξηγω οτι ποιο σημειο εχει βαλει 25 σε ποιο 10 κ σε ποιο 4 τθ...ελεος

επειδη ανεβαζεις τρεις φωτο στη σειρα κ δειχνεις τη μεσαια π ειναι κατα τη διαρκεια της μμ με ολο το σημειο ειναι ερυθρο δεν σημαινει οτι μπηκε σε καθε τ.ε.!!!

επισης το πολυ μαλλι π εχω περιμετρικα του "κρατηρα" μοιραια τον δειχνει εντονοτερο!

Συνημμένα

• 20220711_161330.jpg
    20220711_161330.jpg
    568.3 KB · Προβολές: 62

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
1. Δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα θες απαντηση. Εχω χαθει στον οχετο κάποιων σχολιων. Μπορεις να μου διευκρινισεις και θα κανω οτι μπορω.
2. ΑΛΛΟΣ ενας που μολις του ζηταω να εμφανιστει επωνυμως άλλαζει θέμα....
Ενταξει φιλε senior vp of Multi-Billion company, καντο από το σπίτι σου το zoom
Γιατι αν έχεις προβλημα ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ σημαινει ένα πραγμα και μονο: πως η συμπεριφορα σου ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν θα ήταν αρεστη στην Multi-Billion company σου αν την έκανες ΕΠΩΝΥΜΑ και ανησυχεις για τις συνέπειες
Και αυτο λέει παρα πολλα, ΚΑΙ για την όποια συμπεριφορα ΚΑΙ για τον χαρακτηρα
Διόρθωσε με αν κανω λάθος να σου πω και συγνωμη , ομως!

1. Ειπες πως λέω ψέμματα. Οτι είσαι κοντά σε όλους τους ασθενείς σου πάντα και πάντοτε. Εμένα λοίπον η άποψη μου για εσένα είναι ψευδής. Σε ρωτάω λοιπόν, ότι ανέβηκε από google είναι ψέμματα; Ο Jacksmith που λέει πως του είπες πως θα αλλάξει η στάση σου απέναντι του αν παρουσιάσει είναι ψέμματα;
2. Λες: "Ο ένας που λες ότι εφτασα στα δικαστηρια, είχε βάλει 12 άσχετα άτομα να κανουν αρνητική κριτική για να μου κάνει ζημια και ήρθαν και τον "έδωσαν" επωνυμως. Η ιντερνετική ανωνυμια βλέπει ειναι επίπλαστη, μπορει να ...σου χωθεί ΠΟΛΥ βαθεια αν κάποιος το παρακανει, ρωτα και τον @CVIAL"

Επειδή σε αυτό το θέμα λες και ξαναλές και μπήκες και εδώ μέσα γι' αυτό αν θυμάμαι καλά. Αυτο το δικαστήριο έγινε; Αποδείχθηκε πως έβαλε αυτός ο άνθρωπος δώδεκα άτομα να σου κάνουν ψευτικές κριτικές για να σου προκαλέσει βλάβη; Κέρδισες αυτήν τη δίκη; την έχασες; σου επιδικάστηκε ποσό για βλάβη ή για συκοφαντική δυσφήμηση;

3. Αρχικά, είναι κωμικό να λες πως η εταιρία που δουλέυω θα είχε πρόβλημα με τη συμπεριφόρα μου. Θα είχα συνέπιες στο investment banking επειδή σε ένα φόρουμ έκρινα ως προσωπική μου άποψη ότι ένας γιατρός δεν είναι κοντά στους ασθενείς του(αν κάτι δεν πάει καλά και το πουν δημόσια) με βάση όλα όσα έχω δει; Αδιανόητα πράγματα. Επειδή αμφιβάλλεις κιόλας για το αν λέω αλήθεια που δουλέυω, κράτα μικρό καλάθι.

Σχετικά με τα zoom που λες κατά καιρούς σε όλους. 1. Ποιος σου είπε πως θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου σε μια μακρά συζήτηση; 2. Άντε και να τον έκανα, τι πίστευεις πως θα μου κάνες ρε άνθρωπε αν σου πω το όνομα μου; Θα μου κάνεις μύνηση επειδή είπα στο φόρουμ ότι θεωρώ πως δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου αν κάτι δεν πάει καλά και το διαλλαλήσουν; 3. Άλλη δουλειά δεν έχεις από το να μιλάς με ανίδεους και άσχετους – τόσα χειρουργία, προσωπικό, πελάτες, συνέδρια, εκδόσεις, βιβλία, κλπ; 4. Το γεγονός πως θες να μιλήσεις δημόσια μόνο με όσους σε κρίνουν στο φόρουμ και όχι με όσους σε υποστηρίζουν λέει πολλά για το δικό σου χαρακτήρα. Ας βγουν λοίπον να πουν δημόσια το όνομα τους όλοι όσοι σε υποστηρίζουν στο φόρουμ, χωρίς να προσβάλλουν παιδιά ρατσιστικά πίσω από το μονιτοράκι. Και τότε θα έρθω στο γραφείο σου με όλη τη νομική μου ομάδα να σου πω στη μουρή σου πως ΌΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
ρε Επιστημονα, ρε Αετοματη, ρε γκουρου των μεταμοσχευσεων βλεπεις να εχει βαλει ο ανθρωπος 25τθ στον κυκλο...

γραφει ο αξιοσεβαστος cvial οτι εχει μεγαλες αποκλεισεις !!!! μην με βαζεις να κανω κυκλακια να σ εξηγω οτι ποιο σημειο εχει βαλει 25 σε ποιο 10 κ σε ποιο 4 τθ...ελεος

επειδη ανεβαζεις τρεις φωτο στη σειρα κ δειχνεις τη μεσαια π ειναι κατα τη διαρκεια της μμ με ολο το σημειο ειναι ερυθρο δεν σημαινει οτι μπηκε σε καθε τ.ε.!!!

επισης το πολυ μαλλι π εχω περιμετρικα του "κρατηρα" μοιραια τον δειχνει εντονοτερο!
Φαίνεται καθαρά ότι έχεις ένα πρόβλημα κατανόησης, να το κοιτάξεις αυτό. Σαν γνήσιο τσιράκι που είσαι είναι δεδομένο οτι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατα για να καλύψεις τον γιατρό σου. Το γράφει καθαρά πιο πίσω έχει πυκνότητες 20-25 g + αρκετό μαμά μαλλί. Και από πίσω από την hairline σου ξεκινάει και ο λεγόμενος κρατήρας, οπότε περιλαμβάνει και περιοχές που μπήκε ο γιατρός μαμά μαλλι. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Απλά να καταλάβεις ότι μπήκε και στο forelock αλλά με μικρότερη πυκνότητα από 20 έως 25g λόγω του γεγονότος ότι είχες αρκετό μαλλί, το γράφει στις μετρήσεις.

00.jpg

2-Figure1-1.png

Συνημμένα

• 20210424_234946.jpg
    20210424_234946.jpg
    876 KB · Προβολές: 67
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
gregkont13,όταν είναι ,να έρθω και εγώ μαζί γτ δεν έχω νομική ομάδα..ένα λακαμά έχω ,αλλά έχει μπλέξει με κάτι διαζύγια τώρα και θα τα κάνει μ@νι ,άσε που δεν θα έρθει ,μπορεί να το ξεχάσει κιόλας..όταν ειναι πες μου,θα βάλω και κοστούμι..:cool:
Και τότε θα έρθω στο γραφείο σου με όλη τη νομική μου ομάδα

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου.

Είμαι ο "Fanis K." που έγραψε το παραπάνω google review (αν χρειάζεται να επιβεβαιώσω την ταυτότητα μου, να με ενημερώσει ο διαχειριστής). Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως κανένας δεν με παρακάλεσε να κάνω google review. Μόνος μου πήραν την απόφαση να γράψω το review 4 μέρες μετά την ΜΜ.

Φιλε Φανη, καλωσηρθες στο forum.

Ναι, μπορει να μη σε παρακαλεσε κανείς να γραψεις review στο site της κλινικης, αλλά νομιζω οτι οφειλεις να καταλαβεις το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ που παρεθεσε ο αγαπητος φιλος Πανος.

Συγκεκριμενα εγραψε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ενας πελατης σε λιγες μερες (μια, δυο, τρεις...) μετα τη μεταμοσχευση να μπαινει, εστω και οικειοθελως, στο site της κλινικης και να βαζει ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ.

Δεν υπονοουμε οτι το εκανες επιτηδες, με ιδιοτελη κινητρα.

Ομως, καταλαβαινεις οτι απο τη δικη σου ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ κριτικη (και πολλων αλλων) μπορει να εξαχθουν εσφαλμενα συμπερασματα απο υποψηφιους πελατες.

Οι απειροι, αδαεις, παρασυρονται απο τετοιου ειδους κριτικες.

Φιλε μου, ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ δικαιολογειται μονο μετα το περας μιας μεταμοσχευσης.

"Μηδενα προ του τελους μακαριζε".

Δεν μπορει να γινει κριτικη στην αφετηρια της. Ειδικα απο ατομα, οπως ο ιδιος παραδεχεσαι, που δεν εχουν ιδιαιτερη εμπειρια στον τομεα των μεταμοσχευσεων.

Εν κατακλειδι, ο φιλος Πανος, ορθοτατα επισημανε οτι τετοιου ειδους πρωιμες κριτικες δεν εχουν ιδιαιτερη αξια και δεν πρεπει να παρασυρουν τους αναγνωστες.

ΥΓ Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις το ποθουμενο αποτελεσμα.

jacksmith

Active Member
Θα σου τονισω πως τοσο στον @Aldo όσο και στον @jacksmith ήμουν εξαιρετικά επίμονος να κάνουμε touch up σε ότι τους απασχολούσε αισθητικά, ασχετα να εγω δεν συμφωνούσα με τις προσδοκιες/επιθυμιες τους.
Υπάρχει και άλλος jacksmith που έχει κάνει μεταμόσχευση στην κλινική.. ? Ελπίζω να μην γράφτηκε με σκοπιμότητα και απλά η κλινική να μην θυμάται, ότι επουδενι έγινε αυτό.
Σχετικα με τα google reviews, ναι και σε μένα ζητήθηκε να γράψω μετά το χειρουργείο και πιστεύω συμβαίνει σε όλους, χωρίς αυτό να είναι μεμπτό για την κλινική. Απλά εγώ το είχα βρει αρκετά αστείο.

faniskar

Member
Φιλε Φανη, καλωσηρθες στο forum.

Ναι, μπορει να μη σε παρακαλεσε κανείς να γραψεις review στο site της κλινικης, αλλά νομιζω οτι οφειλεις να καταλαβεις το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ που παρεθεσε ο αγαπητος φιλος Πανος.

Συγκεκριμενα εγραψε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ενας πελατης σε λιγες μερες (μια, δυο, τρεις...) μετα τη μεταμοσχευση να μπαινει, εστω και οικειοθελως, στο site της κλινικης και να βαζει ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ.

Δεν υπονοουμε οτι το εκανες επιτηδες, με ιδιοτελη κινητρα.

Ομως, καταλαβαινεις οτι απο τη δικη σου ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ κριτικη (και πολλων αλλων) μπορει να εξαχθουν εσφαλμενα συμπερασματα απο υποψηφιους πελατες.

Οι απειροι, αδαεις, παρασυρονται απο τετοιου ειδους κριτικες.

Φιλε μου, ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ δικαιολογειται μονο μετα το περας μιας μεταμοσχευσης.

"Μηδενα προ του τελους μακαριζε".

Δεν μπορει να γινει κριτικη στην αφετηρια της. Ειδικα απο ατομα, οπως ο ιδιος παραδεχεσαι, που δεν εχουν ιδιαιτερη εμπειρια στον τομεα των μεταμοσχευσεων.

Εν κατακλειδι, ο φιλος Πανος, ορθοτατα επισημανε οτι τετοιου ειδους πρωιμες κριτικες δεν εχουν ιδιαιτερη αξια και δεν πρεπει να παρασυρουν τους αναγνωστες.

ΥΓ Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις το ποθουμενο αποτελεσμα.

Καλησπέρα Tol. Το δέχομαι αυτό που λες. Ήταν λάθος μου που έκανα τόσο νωρίς κριτική. Με παρέσυρε ο ενθουσιασμός μου. Είχα ήδη μια αποτυχημένη μεταμόσχευση (στην κλινική με 3 γράμματα :p - το ένα είναι το D) και το αποτέλεσμα αμέσως μετά την μμ ήταν πολύ καλό (για τις γνώσεις που έχω).

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και το EDIT στα Google Reviews ;) Να είσαι σίγουρος ότι αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, δε θα διστάσω να βάλω ακόμα και ένα αστέρι.

Όλα αυτά τα γράφω μπαίνοντας σιγά-σιγά στον 4ο μήνα. Είναι λίγο "άχαρη" η εικόνα στους 3.5 μήνες. Μακάρι να πάει καλά γιατί είμαι ΝW6 με λεπτή τρίχα και με όχι και τόσο καλή δότρια.

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα Tol. Το δέχομαι αυτό που λες. Ήταν λάθος μου που έκανα τόσο νωρίς κριτική.

Ετσι ακριβως, φιλε μου.

Αυτο επισημανα και εγω (και νομιζω ο φιλος Πανος). Εξαλλου φαινεται απο τα γραφομενα σου οτι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το εκανες με εξωθεν παρεμβαση.

Οπως γραφεις...το εκανες απο καλοπροαιρετο ενθουσιασμο.

Απλα αυτος ο ενθουσιασμος (ο δικος σου και πολλων αλλων) μπορει εν τελει να αποβει παραπλανητικος για υποψηφιους πελατες. Ποτέ δεν κρινουμε κατι απο την αρχικη μορφη, αλλά απο την τελικη του μορφη.

Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι, φιλε μου, και ο χειμωνας να σε βρει με πλουσια χαιτη και αναγεννημενο ψυχολογικα.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
1. Ειπες πως λέω ψέμματα. Οτι είσαι κοντά σε όλους τους ασθενείς σου πάντα και πάντοτε. Εμένα λοίπον η άποψη μου για εσένα είναι ψευδής. Σε ρωτάω λοιπόν, ότι ανέβηκε από google είναι ψέμματα; Ο Jacksmith που λέει πως του είπες πως θα αλλάξει η στάση σου απέναντι του αν παρουσιάσει είναι ψέμματα;
2. Λες: "Ο ένας που λες ότι εφτασα στα δικαστηρια, είχε βάλει 12 άσχετα άτομα να κανουν αρνητική κριτική για να μου κάνει ζημια και ήρθαν και τον "έδωσαν" επωνυμως. Η ιντερνετική ανωνυμια βλέπει ειναι επίπλαστη, μπορει να ...σου χωθεί ΠΟΛΥ βαθεια αν κάποιος το παρακανει, ρωτα και τον @CVIAL"

Επειδή σε αυτό το θέμα λες και ξαναλές και μπήκες και εδώ μέσα γι' αυτό αν θυμάμαι καλά. Αυτο το δικαστήριο έγινε; Αποδείχθηκε πως έβαλε αυτός ο άνθρωπος δώδεκα άτομα να σου κάνουν ψευτικές κριτικές για να σου προκαλέσει βλάβη; Κέρδισες αυτήν τη δίκη; την έχασες; σου επιδικάστηκε ποσό για βλάβη ή για συκοφαντική δυσφήμηση;

3. Αρχικά, είναι κωμικό να λες πως η εταιρία που δουλέυω θα είχε πρόβλημα με τη συμπεριφόρα μου. Θα είχα συνέπιες στο investment banking επειδή σε ένα φόρουμ έκρινα ως προσωπική μου άποψη ότι ένας γιατρός δεν είναι κοντά στους ασθενείς του(αν κάτι δεν πάει καλά και το πουν δημόσια) με βάση όλα όσα έχω δει; Αδιανόητα πράγματα. Επειδή αμφιβάλλεις κιόλας για το αν λέω αλήθεια που δουλέυω, κράτα μικρό καλάθι.

Σχετικά με τα zoom που λες κατά καιρούς σε όλους. 1. Ποιος σου είπε πως θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου σε μια μακρά συζήτηση; 2. Άντε και να τον έκανα, τι πίστευεις πως θα μου κάνες ρε άνθρωπε αν σου πω το όνομα μου; Θα μου κάνεις μύνηση επειδή είπα στο φόρουμ ότι θεωρώ πως δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου αν κάτι δεν πάει καλά και το διαλλαλήσουν; 3. Άλλη δουλειά δεν έχεις από το να μιλάς με ανίδεους και άσχετους – τόσα χειρουργία, προσωπικό, πελάτες, συνέδρια, εκδόσεις, βιβλία, κλπ; 4. Το γεγονός πως θες να μιλήσεις δημόσια μόνο με όσους σε κρίνουν στο φόρουμ και όχι με όσους σε υποστηρίζουν λέει πολλά για το δικό σου χαρακτήρα. Ας βγουν λοίπον να πουν δημόσια το όνομα τους όλοι όσοι σε υποστηρίζουν στο φόρουμ, χωρίς να προσβάλλουν παιδιά ρατσιστικά πίσω από το μονιτοράκι. Και τότε θα έρθω στο γραφείο σου με όλη τη νομική μου ομάδα να σου πω στη μουρή σου πως ΌΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!
Σημερα εχουμε ρεπο για λογους υγειας. Οπότε εχω χρονο να ασχοληθω dear
1. Δεν μπορω να απαντησω κάτι παραπανω διότι κινδυνευει να αποκαλυφθει η ακριβής ταυτοτητα του μελος. Αν δεν έχει προβλημα και έχω την συναινεση του, σου αποκαλύπτω ΟΤΙ ΘΕΣ, οπως ακριβως έγινε.
2. Ειναι στην πρωτοδικη φάση, λογω πανδημιας ολα έχουν παει πισω πολλούς μηνες. Το ξερεις υποθετω.
3. Εγω πάλι ειμαι βεβαιος πως ο μονος λογος που τα λες ανωνυμα όλα αυτα τα συκοφαντικά ειναι γιατι δεν τολμας να τα πεις επωνυμα.
Prove me wrong

Το ανοητο σχολιο που ειχε κάνει ο κατα τα αλλα ευγενεστατος @Xristos87 ήταν λάθος και εφαγε μπαν.
Η ποινη εκτελεστηκε, το θεμα έληξε.
Το ζορι που τραβας εσυ κανεις δεν λκαταλαβαινει, senior vp ανθρωπος.
Εγω τουλαχιστον υπερασπίζομαι τον εαυτο μου από τρολ και λασπολογους αναδρους.
Want is your excuse?

gregkont13

Verified MM member
Σημερα εχουμε ρεπο για λογους υγειας. Οπότε εχω χρονο να ασχοληθω dear
1. Δεν μπορω να απαντησω κάτι παραπανω διότι κινδυνευει να αποκαλυφθει η ακριβής ταυτοτητα του μελος. Αν δεν έχει προβλημα και έχω την συναινεση του, σου αποκαλύπτω ΟΤΙ ΘΕΣ, οπως ακριβως έγινε.
2. Ειναι στην πρωτοδικη φάση, λογω πανδημιας ολα έχουν παει πισω πολλούς μηνες. Το ξερεις υποθετω.
3. Εγω πάλι ειμαι βεβαιος πως ο μονος λογος που τα λες ανωνυμα όλα αυτα τα συκοφαντικά ειναι γιατι δεν τολμας να τα πεις επωνυμα.
Prove me wrong

Το ανοητο σχολιο που ειχε κάνει ο κατα τα αλλα ευγενεστατος @Xristos87 ήταν λάθος και εφαγε μπαν.
Η ποινη εκτελεστηκε, το θεμα έληξε.
Το ζορι που τραβας εσυ κανεις δεν λκαταλαβαινει, senior vp ανθρωπος.
Εγω τουλαχιστον υπερασπίζομαι τον εαυτο μου από τρολ και λασπολογους αναδρους.
Want is your excuse?

1. Παραπάνω, ο Jacksmith σε διεψεύσε αν δεν κάνω λάθος.
2. Οκ, οπότε δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. Ας γίνει η δίκη, ας αποφασίσει ο επώνυμος δικαστής και βλέπουμε.
3. Η συζήτηση δεν θα μας βγάλει κάπου. Είναι επόμενο. Όταν κάποιος λέει ότι η γνώμη μου είναι πως δεν είσαι δίπλα στον ασθενή σου αν κάτι δεν πάει καλά (και αυτός το πει δημόσια). Μετά μου απαντάς είσαι συκοφάντης και ο Jacksmith παραπάνω σε διαψεύδει για όσα υποστηρίζεις. Τι να πω; Αλλά, ναι είναι όπως ακριβώς τα λες. Σε φοβάμαι.

Ναι, τράβαω ζόρι με το σχόλιο του ευγενέστατου Χρήστου(ανώνυμος επίσης όπως και πολλοί άλλοι υποστηρικτές σου). Είμαι από αυτούς :) Εσύ πάλι τραβάς ζόρι με κάθε κριτική :) εκτός αν είναι καλή φυσικά. Χαίρομαι που χρησιμοποιείς τον τίτλο μου για να ειρωνευτείς αυτά που τραβάω ζόρι σε όσα είπε ο Χρήστος. Από την άλλη, εσύ ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο ακαδημαικό έργο και χίλια δυο απαντάς σε μένα, αλλά δεν βλέπεις το σχόλιο του ίδιου του πελάτη σου παραπάνω. Αν ο @CVIAL με θεωρεί συκοφάντη ας με κάνει ban μόνιμο. no prob. Έχω λύσει το πρόβλημα μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Υπάρχει και άλλος jacksmith που έχει κάνει μεταμόσχευση στην κλινική.. ? Ελπίζω να μην γράφτηκε με σκοπιμότητα και απλά η κλινική να μην θυμάται, ότι επουδενι έγινε αυτό.
Σχετικα με τα google reviews, ναι και σε μένα ζητήθηκε να γράψω μετά το χειρουργείο και πιστεύω συμβαίνει σε όλους, χωρίς αυτό να είναι μεμπτό για την κλινική. Απλά εγώ το είχα βρει αρκετά αστείο.
Θυμαμαι πως σου ειχα πει ασε να ολοκληρωθει το αποτελεσμα στους 12 μηνες και οτι θεμα/παραπονο/επιπλοκη υπάρξει, πραγματική ή μη, θα στο λυσω.
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως δεν θα το αρνηθεις αυτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

1. Παραπάνω, ο Jacksmith σε διεψεύσε αν δεν κάνω λάθος.
2. Οκ, οπότε δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. Ας γίνει η δίκη, ας αποφασίσει ο επώνυμος δικαστής και βλέπουμε.
3. Η συζήτηση δεν θα μας βγάλει κάπου. Είναι επόμενο. Όταν κάποιος λέει ότι η γνώμη μου είναι πως δεν είσαι δίπλα στον ασθενή σου αν κάτι δεν πάει καλά (και αυτός το πει δημόσια). Μετά μου απαντάς είσαι συκοφάντης και ο Jacksmith παραπάνω σε διαψεύδει για όσα υποστηρίζεις. Τι να πω; Αλλά, ναι είναι όπως ακριβώς τα λες. Σε φοβάμαι.

Ναι, τράβαω ζόρι με το σχόλιο του ευγενέστατου Χρήστου(ανώνυμος επίσης όπως και πολλοί άλλοι υποστηρικτές σου). Είμαι από αυτούς :) Εσύ πάλι τραβάς ζόρι με κάθε κριτική :) εκτός αν είναι καλή φυσικά. Χαίρομαι που χρησιμοποιείς τον τίτλο μου για να ειρωνευτείς αυτά που τραβάω ζόρι σε όσα είπε ο Χρήστος. Από την άλλη, εσύ ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο ακαδημαικό έργο και χίλια δυο απαντάς σε μένα, αλλά δεν βλέπεις το σχόλιο του ίδιου του πελάτη σου παραπάνω. Αν ο @CVIAL με θεωρεί συκοφάντη ας με κάνει ban μόνιμο. no prob. Έχω λύσει το πρόβλημα μου.
Τραβα οσο ζορι θες με ΑΛΛΟΥΣ ανωνυμους.
Αν έχεις ζορι μαζι ΜΟΥ, η αντρικια συμπεριφορα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ειναι πίσω από το μονιτορ, με ψευδωνυμα να λασπολογεις, να συκοφαντεις και να διαβάλλεις, δηθεν χρησιμοποιωντας φωτογραφικα 1 άτομο κα την μαρτυρια του (που μεχρι και ο @CVIAL που τον ειδε από κοντα παραδεχθηκε πως το αποτελεσμα του ηταν καλο!) για να βγαλεις συνολική ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΗ δημόσια γνωμη για μενα,

Εγω τουλάχιστον ειμαι εκνευριστικός και ενοχλητικός επώνυμα και δεχομαι τα ανανδρα πυρα με ηλιθιο θαρρος.
Εσυ, σοβαρα τωρα, γιατι για να εχεις φτασει εκει που εισαι εισαι σιγουρα αξιος ανθρωπος, σοβαρα ρωταω:
Δεν ντρεπεσαι????
Τοσο καταξιωμενος επαγγελματικα και να κρυβεσαι πίσω από το μονιτορ και μεσα στον "μικρο-οχλο" που σε ...χειροκροτει (κυριως για καταναλωση ποπ-κορν) , και αυτος κρυμμενος????
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως δεν θα τολμησεις ΠΟΤΕ να τα πεις αυτα σε άλλους senior vp σε καποιο meeting....
Και ισως αυτο θα ηταν καλο κριτηριο/πηξιδα ειδικα για σενα....

gregkont13

Verified MM member
Τραβα οσο ζορι θες με ΑΛΛΟΥΣ ανωνυμους.
Αν έχεις ζορι μαζι ΜΟΥ, η αντρικια συμπεριφορα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ειναι πίσω από το μονιτορ, με ψευδωνυμα να λασπολογεις, να συκοφαντεις και να διαβάλλεις, δηθεν χρησιμοποιωντας φωτογραφικα 1 άτομο κα την μαρτυρια του (που μεχρι και ο @CVIAL που τον ειδε από κοντα παραδεχθηκε πως το αποιτελεσμα του ηταν καλο!) για να βγαλει συνολική ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΗ δημόσια γνωμη για μενα,
Εγω τουλάχιστον ειμαι εκνευριστικός και ενοχλητικός επώνυμα και δεχομαι τα ανανδρα πυρα με ηλιθιο θαρρος.
Εσυ, σοβαρα τωρα, γιατι για να εχεις φτασει εκει που εισαι εισαι σιγουρα αξιος ανθρωπος, σοβαρα ρωταω: δεν ντρεπεσαι????
Αν η γνώμη μου για σένα μπορεί να καταλήξει σε λασπολογική δημόσια γνώμη τότε έχω ισχύ που δεν έχω καταλάβει ως τώρα. Ίσως, να παω και για πρωθυπουργός αμα είμαι τόσο δυνατός. Αν δηλαδή κάποιος έχει μια άποψη για σένα είναι λασπολογός που επηρεάζει την κοινή δημόσια γνώμη... Ωχ θέε μου. Btw σου πόσταρε και άλλον ο Panos πριν λίγο που λέει στο google ότι έχει παράπονα. Εγώ τον επηρέασα και αυτόν και έγραψε στο google και μετά επηρέασα τον Πάνο να το ανεβάσει.

Να ντρέπομαι επειδή λεω πως θεωρώ πως δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου όταν έχουν παράπονα από σένα και τα λένε δημόσια; Δεν ξέρω τι να σου πω αλήθεια. Γιατί να ντραπώ; Αυτή τη γνώμη έχω σχηματίσει για σένα. Απαγορεύεται από κανένα νόμο να έχω γνώμη; Αν θεωρείς πως επηρεάζω τη κοινή γνώμη οκ... Τι να πω...

gregkont13

Verified MM member
Εσυ, σοβαρα τωρα, γιατι για να εχεις φτασει εκει που εισαι εισαι σιγουρα αξιος ανθρωπος, σοβαρα ρωταω:
Δεν ντρεπεσαι????
Τοσο καταξιωμενος επαγγελματικα και να κρυβεσαι πίσω από το μονιτορ και μεσα στον "μικρο-οχλο" που σε ...χειροκροτει (κυριως για καταναλωση ποπ-κορν) , και αυτος κρυμμενος????
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως δεν θα τολμησεις ΠΟΤΕ να τα πεις αυτα σε άλλους senior vp σε καποιο meeting....
Και ισως αυτο θα ηταν καλο κριτηριο/πηξιδα ειδικα για σενα....

Επειδή απάντησα στο πρώτο μνμ που έγινε edit και όχι σε αυτό να απαντήσω και σε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει να με χειροκροτήσει κανένας. Ούτε κανένας όχλος. Απλά λέω αυτό που πιστέυω. Σωστή/Λάθος αυτή είναι η γνώμη μου(την είπα ξανά και ξανά). Δεν μιλάω μήτε για τεχνικά μήτε για χειρουργικά. Μιλάω για κάποιες συμπεριφόρες και αυτό πιστεύω. Το θάρρος να λέω τη γνώμη μου με έφτασε και στη θέση που είμαι.

Όσο για άλλους senior vp στο finance γιατρε, θα εκπλαγείς και δεν κάνω καλαμπούρι. Άκόμα και αν δεν το πιστεύεις, σοβάρα σου απαντάω (γενικότερα). Για μένα το να μπω σε ένα meeting που όχι μόνο Senior Vice Presidents, αλλά Ceo, Cfo, Coo, directors και ότι υπάρχει να λένε ο ένας στον άλλο, Go and f@ck yo@rself είναι καθημερινότητα. Ότι είδες στο wolf of wall street όντως ισχύει και δεν κοροιδεύω. Οπότε, το τι θα πω σε κάποιον σε κάποιο meeting άστο!

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Θα σου τονισω πως τοσο στον @Aldo όσο και στον @jacksmith ήμουν εξαιρετικά επίμονος να κάνουμε touch up σε ότι τους απασχολούσε αισθητικά, ασχετα να εγω δεν συμφωνούσα με τις προσδοκιες/επιθυμιες τους. Βάζω τα ονοματα τους για να επιβεβαιωσουν , ή όχι. Το ότι θεωρησαν πως πρεπει να αναζητησουν λυση αλλού ειναι φυσικά δικαιωμα τους και ελπίζω να πάνε όλα καλα.

Η ιντερνετική ανωνυμια βλέπει ειναι επίπλαστη, μπορει να ...σου χωθεί ΠΟΛΥ βαθεια αν κάποιος το παρακανει, ρωτα και τον @CVIAL
Δεν ασχολουμε μαζί σου και δεν σε έχω αναφέρει καπου εαν θυμάμαι σωστά, εκτός απ ένα θετικο σχόλιο για μια δουλειά.

Εφόσον όμως έσυ με τα από όλο το σκηνικό- στο background (χαχαχα ) έχεις το θράσος να μου απευθύνεις και το λόγο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ΟΚ… μήπως να με εγκαλέσεις ;

Στο δια ταύτα!
Σωστά, εξαιρετικά επίμονος πως όλα είναι τέλεια με τη μεταμόσχευση μου και να μην ασχολουμε με τρίχες γιατί θα βγάλω κανα body dysmorphic… που δε θα είναι και ευχάριστο ;)

Τσέκαρε στην αλληλογραφία εαν δε θύμασαι … γιατί στο γραφείο η συζήτηση ήταν κυριλέ.

Και για να μαθαινει και ο κόσμος που μας διαβάζει με είδε ο αξιότιμος Jose Lorenzo (δε θα αναφέρω σχόλια …) και χρειάζομαι >2100 g όπου πάνω απ τα μισά για να μαζέψει το ρεπαιρ.
Την ίδια μέρα με είδαν και αλλά παιδιά μαζί και ο Cvial ….

tol

Well-Known Member
Δεν ασχολουμε μαζί σου και δεν σε έχω αναφέρει καπου εαν θυμάμαι σωστά, εκτός απ ένα θετικο σχόλιο για μια δουλειά.

Εφόσον όμως έσυ με τα από όλο το σκηνικό- στο background (χαχαχα ) έχεις το θράσος να μου απευθύνεις και το λόγο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ΟΚ… μήπως να με εγκαλέσεις ;

Στο δια ταύτα!
Σωστά, εξαιρετικά επίμονος πως όλα είναι τέλεια με τη μεταμόσχευση μου και να μην ασχολουμε με τρίχες γιατί θα βγάλω κανα body dysmorphic… που δε θα είναι και ευχάριστο ;)

Τσέκαρε στην αλληλογραφία εαν δε θύμασαι … γιατί στο γραφείο η συζήτηση ήταν κυριλέ.

Και για να μαθαινει και ο κόσμος που μας διαβάζει με είδε ο αξιότιμος Jose Lorenzo (δε θα αναφέρω σχόλια …) και χρειάζομαι >2100 g όπου πάνω απ τα μισά για να μαζέψει το ρεπαιρ.
Την ίδια μέρα με είδαν και αλλά παιδιά μαζί και ο Cvial ….

Ωχ!!!

αφού βέβαια βγει να απαντήσει το τι έγινε με aldo

Ποιος τον πιανει τωρα τον aerato!!!

Μολις διαβασει το σχολιο σου, αγαπητε Aldo, θα γινει "Τουρκος"!!! :p:D

Ο Νικηταρας ο Τουρκοφαγος θα ωχρια μπροστα του.

Τον βλεπω να καβαλα μια μηχανη, αναλογη με την ιταλικη του Πανου, και να καταφθανει "σουμπιτος" απο την Αργολιδα στην Αθηνα, για μια συναντηση "υψηλου επιπεδου" με τον γιατρο!!!

gregkont13

Verified MM member
Εγώ είμαι ο ψεύτης και ο συκοφάντης που κρυμμένος πίσω από το μονιτορ επιζητώ το θαυμασμό των 20 ατόμων που γράφουν στο φόρουμ και δεν έχω γνωρίσει (εκτός από τον Πάνο), ούτε(λογικά) θα γνωρίσω ποτέ, κανέναν. Οι πελάτες του τα λένε. Εγω σχηματίζω και εκφέρω μια γνώμη με βάση όσα ακούω και μετά, είμαι ο κακός, ανώνυμος, λασπολόγος, συκοφάντης που πρέπει να ντρέπομαι κιόλας. Ωχ θεε...

aeratos28

Just aeratos
Το κακό εκείνη την μέρα κύριε καθηγητα ,που τον είδε τον φίλο μου τον Aldo ο cvial...και ο Χοσέ ,διαπίστωσε το όλο πρόβλημα,έβγαλε το τελικό συμπέρασμα ο ισπανος για το τι χρειάζεται και για το repair αλλά και γενικά ,έπειτα απο ένα μίνι συμβούλιο μαζί μου...:oops::oops::oops:o_Oo_O:rolleyes::cool:..
Ωχ!!!

Ποιος τον πιανει τωρα τον aerato!!!

Μολις διαβασει το σχολιο σου, αγαπητε Aldo, θα γινει "Τουρκος"!!! :p:D

Ο Νικηταρας ο Τουρκοφαγος θα ωχρια μπροστα του.

Τον βλεπω να καβαλα μια μηχανη, αναλογη με την ιταλικη του Πανου, και να καταφθανει "σουμπιτος" απο την Αργολιδα στην Αθηνα, για μια συναντηση "υψηλου επιπεδου" με τον γιατρο!!!

Ήμουν και εγώ εκεί ,την ημέρα αυτή φίλε μου tol.!!!,χαχαχαχαχα..

F1ght3r

Well-Known Member
  1. Anonymity removes a major barrier to entry for most people. How do we know this? Because the proof is in the pudding… over 95% of our forum users choose a username that protects their anonymity.
  2. Anonymity breaks down power relationships between interlocutors. We have observed conversations between 50 year olds and 13 year olds that would never take place in a face to face environment.
  3. Anonymity allows an individual to express an opinion without the fear of intimidation. Cyber bullying is a serious issue but is a personal matter. Anonymity greatly reduces the ability of anyone to bully or humiliate anyone else within a forum.
  4. Anonymity allows an individual to express an opinion that may be contrary to that of their employer.
  5. Anonymity allows an individual to express an opinion that their position may not otherwise permit.
Τα ονοματεπώνυμα γιατί τα θέλεις γιατρέ?
Για να κανεις μηνύσεις, όταν κάποιος λέει την γνώμη του πάνω στην δουλειά σου, και δεν συμφωνείς?
Η για να τους βρείς και να τους κανεις ντα ντα?
Εσέι είσαι εδώ με ονοματεπώνυμο γιατί διαφημίζεις την εταιρία σου, εγώ και η άλλοι για ποιον λόγο να είμαστε εδώ με ονοματεπώνυμο?

Μάλλον δεν ξέρεις πως δουλεύει ένα forum, όπου 99% είναι χωρίς το πραγματικό τους όνομα, εσέι γιατί ζητάς ονόματα?

Anastasakis Hair Clinic

Αν η γνώμη μου για σένα μπορεί να καταλήξει σε λασπολογική δημόσια γνώμη τότε έχω ισχύ που δεν έχω καταλάβει ως τώρα. Ίσως, να παω και για πρωθυπουργός αμα είμαι τόσο δυνατός. Αν δηλαδή κάποιος έχει μια άποψη για σένα είναι λασπολογός που επηρεάζει την κοινή δημόσια γνώμη... Ωχ θέε μου. Btw σου πόσταρε και άλλον ο Panos πριν λίγο που λέει στο google ότι έχει παράπονα. Εγώ τον επηρέασα και αυτόν και έγραψε στο google και μετά επηρέασα τον Πάνο να το ανεβάσει.

Να ντρέπομαι επειδή λεω πως θεωρώ πως δεν είσαι δίπλα στους ασθενείς σου όταν έχουν παράπονα από σένα και τα λένε δημόσια; Δεν ξέρω τι να σου πω αλήθεια. Γιατί να ντραπώ; Αυτή τη γνώμη έχω σχηματίσει για σένα. Απαγορεύεται από κανένα νόμο να έχω γνώμη; Αν θεωρείς πως επηρεάζω τη κοινή γνώμη οκ... Τι να πω...
Προφανως δεν ειδες τις 350+ με 5 αστερια πολλες με φωτογαφιες τω ασθενων και ολες μετα θερμοτερα λογια.
Οποτε θα αναλαβει η υπαλληλος μου να τις κανει screenshot και να γεμισει το thread γαι ειναι ζυγισμενα τα πραγματα.
Δεν ειναι αυτο πιο δοκιμο?

Ξέρεις τι ελεγε ο Detective Harry Callahan "Dirty Harry" για τις γνωμες, υποθετω....
Ας μην το αναπαραγω.

Αλλα όπως εχω ξαναπει, υποστηριζω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου για γνωμη μεχρι ρανιδος του αιματός μου.

Μπλουζα