12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Thanos92

Active Member
Αυτά που σε ανησυχούσαν, τελικά ήταν οκ;
Δηλαδή σου αφιέρωσε χρόνο να σε ακούσει πριν ξεκινήσετε, κατάλαβε τι θέλεις και τι δε θέλεις, και όλα αυτά που ήθελες να του πεις /αναλύσεις;
Αφουγκράστηκε γενικά τις ανησυχίες σου;
Ναι και στην αρχη πρότεινε κατι που πιστευε αυτος και μετά του είπα εγώ τι θέλω και συμφωνήσαμε στο δικό μου. Τωρα ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να ειναι οσο πιο φυσικο γινεται. Εννοω κυρίως η εναρξη της hairline

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

johnysblue

Active Member
Αρα λες οτι αξιζει να μην το παρω για 10 μέρες;
Φυσικά..επίσης καλό είναι στο μέλλον να κάνεις και διαλείμματα από φίνα ανά μερικούς μηνες κάνα 15νθημερο..για ντουτα που σου είπε ξανά σκέψου το..λογικά κάτι θα είδε στο μαλλί σου για να σου πρότεινε 2 φορές τη βδομάδα.
Αλλά για οραλ μινοξ εγώ προσωπικά είμαι κάθετος.Δε παίζω με τη καρδιά μου ακόμα και με 0.01% πιθανότατα να πάθω καμία επιπλοκή με τη καρδιά.
Δεν αξίζει για 5 τρίχες παραπάνω

Hercules80

Active Member
Θα ανεβασω λιστα με grafts και όλα. Κόστισε 8900 συμπεριλαμβανομένου της διαμονής σε 4στερο ξενοδοχειο μαζι με πρωινο συν ενα ατομο ακομα που μπορεις να φερεις μαζι σου. Η εξαγωγή των grafts γίνεται από το team έμπειρων νοσοκόμων και η τοποθέτηση από τον ίδιο τον Freitas σε όλους τους πελατες.
Κατάλαβα φίλε. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Πολύ Σημαντικό που κάνει την τοποθέτηση ο ίδιος ο γιατρος. Νιώθεις μια έξτρα ασφάλεια.
Γιατι έχω δει σε άλλες κλινικές ο γιατρος να κάνει μόνο τομές, ενώ εξαγωγη και τοποθέτηση το προσωπικό

Hercules80

Active Member
Μια χαρά η τιμή για τέτοιας κλάσης γιατρό!Εδώ ζητάνε τέτοια ποσά στην Ελλάδα!
Καλά δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανεις τέτοιο ποσο (8900€) για ελληνική κλινική, αφού Αμα είναι να δώσεις τόσα πας σε κορυφαίους γιατρούς στο εξωτερικό. Για ελληνική κλινική θα έλεγα ότι αξίζει μέχρι Τα μισά από αυτά για διήμερη συνέδρια.

βεβαια υπάρχουν και αρκετές κλινικές στην Ελλάδα που χρεωνουν λογικα ποσα και δεν σε γδύνουν…ας πούμε Εσυ ποσα πλήρωσες στη Seneca ?

Thanos92

Active Member
Α ξέχασα να προσθέσω ότι η τιμή περιλαμβάνει και PRP session στους 3, 6 και 9 μήνες αλλά πρέπει να πας εκεί κάτι που δεν νομίζω να κάνω ^_^’

Thanos92

Active Member
Ανεβάζω φωτογραφίες αμέσως μετα την επέμβαση. Λογικα θα μου στειλουν και απο τον φρέιτας τις δικες τους αλλα βαριέμαι να περιμένω. Βλέποντας τα στον καθρεφτη νομίζω οτι θα ήθελα κάποια χιλιοστά πιο κάτω την καμπύλη της hairline και στη δεξιά και στην αριστερή αλλά κυρίως απο την αριστερή πλευρά. Μόνο στα σημεία που κανουν καμπυλότητα ξαναλέω, η γωνια μπροστα μου φαινεται μια χαρά. Εντάξει φαντάζομαι είναι κάτι που φτίαχνεται στο μελλον αν χρειαστεί και αν θελήσω.

Συνημμένα

• IMG_0306.jpeg
    IMG_0306.jpeg
    335.1 KB · Προβολές: 115
  • IMG_0305.jpeg
    IMG_0305.jpeg
    287.2 KB · Προβολές: 105
  • IMG_0308.jpeg
    IMG_0308.jpeg
    254.5 KB · Προβολές: 97
  • IMG_0309.jpeg
    IMG_0309.jpeg
    224.1 KB · Προβολές: 98
  • IMG_0310.jpeg
    IMG_0310.jpeg
    357.6 KB · Προβολές: 101
  • IMG_0307.jpeg
    IMG_0307.jpeg
    258.6 KB · Προβολές: 103
  • IMG_0312.jpeg
    IMG_0312.jpeg
    273.4 KB · Προβολές: 112
Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Καλά δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανεις τέτοιο ποσο (8900€) για ελληνική κλινική, αφού Αμα είναι να δώσεις τόσα πας σε κορυφαίους γιατρούς στο εξωτερικό. Για ελληνική κλινική θα έλεγα ότι αξίζει μέχρι Τα μισά από αυτά για διήμερη συνέδρια.

βεβαια υπάρχουν και αρκετές κλινικές στην Ελλάδα που χρεωνουν λογικα ποσα και δεν σε γδύνουν…ας πούμε Εσυ ποσα πλήρωσες στη Seneca ?
Εμένα για το όνομα του γιατρού μου φάνηκε πολύ τίμια η τιμή του καθώς την έκανε ο ίδιος βέβαια την ΜΜ!Το λέω γιατί έχουμε ακούσει σε Ελληνικές κλινικές ποσά που αγγίζουν τα ίδια νούμερα!Εγώ στην Seneca είχα δώσει 2500....Βέβαια υπάρχουν κλινικές για όλες τις τσέπες που λένε αλλά και εμένα ο βασικότερος λόγος που επέλεξα την κλινική ήταν γιατί τα αναλαμβάνει όλα ο γιατρός!

LoverBoy

Well-Known Member
Ανεβάζω φωτογραφίες αμέσως μετα την επέμβαση. Λογικα θα μου στειλουν και απο τον φρέιτας τις δικες τους αλλα βαριέμαι να περιμένω. Βλέποντας τα στον καθρεφτη νομίζω οτι θα ήθελα κάποια χιλιοστά πιο κάτω την καμπύλη της hairline και στη δεξιά και στην αριστερή αλλά κυρίως απο την αριστερή πλευρά. Μόνο στα σημεία που κανουν καμπυλότητα ξαναλέω, η γωνια μπροστα μου φαινεται μια χαρά. Εντάξει φαντάζομαι είναι κάτι που φτίαχνεται στο μελλον αν χρειαστεί και αν θελήσω.
Πολύ ωραία δουλειά!Πόσα grafts βάλατε τελικά?

LoverBoy

Well-Known Member
νομίζω οτι θα ήθελα κάποια χιλιοστά πιο κάτω την καμπύλη της hairline και στη δεξιά και στην αριστερή αλλά κυρίως απο την αριστερή πλευρά. Μόνο στα σημεία που κανουν καμπυλότητα ξαναλέω, η γωνια μπροστα μου φαινεται μια χαρά
Όταν μεγαλώσουν δεν θα φαίνεται ούτε καν οι μικροδιαφορές!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Thanos92

Active Member
Πολύ ωραία δουλειά!Πόσα grafts βάλατε τελικά?
Για 3000 grafts ήταν προγραμματισμένο. Πριν 1,5 χρόνο όταν ειχα στειλει τις πρωτες φωτογραφίες μου είχε πεί οτι τα 3000 grafts εμπειρικά βγάζουν γυρω στις 6000 τρίχες και τελικά εγώ είχα 8000. Τουλάχιστον αυτό έγραψε στο χαρτί. Με ανησυχει λίγο που τα μονότριχα ήταν τοσο λιγα. Που αυτα μπαινουν στην πρωτη ζωνη για φυσικοτητα απο οτι ξερω…

Συνημμένα

• IMG_0490.jpeg
    IMG_0490.jpeg
    270.8 KB · Προβολές: 103

Thanos92

Active Member
Όταν μεγαλώσουν δεν θα φαίνεται ούτε καν οι μικροδιαφορές!
Εισαι σίγουρος; Εγω δεν ξέρω…Αγχώνομαι τώρα μη μου γίνει εμμονή αυτη η λεπτομέρεια. Νιώθω λιγο ηλιθιος που δεν του ειπα να το φτιαξει εκει τσακ μπαμ…Εκτός αν του είχαν τελειώσει τα μονότριχα…τι να πω. Ημουν όμως ζαβλακωμενος απο την αναισθησία και ενθουσιασμένος με την αλλαγη που δεν το πρόσεξα στον καθρέφτη εκεί.

LoverBoy

Well-Known Member
Για 3000 grafts ήταν προγραμματισμένο. Πριν 1,5 χρόνο όταν ειχα στειλει τις πρωτες φωτογραφίες μου είχε πεί οτι τα 3000 grafts εμπειρικά βγάζουν γυρω στις 6000 τρίχες και τελικά εγώ είχα 8000. Τουλάχιστον αυτό έγραψε στο χαρτί. Με ανησυχει λίγο που τα μονότριχα ήταν τοσο λιγα. Που αυτα μπαινουν στην πρωτη ζωνη για φυσικοτητα απο οτι ξερω…
Ναι τα μονότριχα πάνε στην πρώτη γραμμή όπως λες αλλά με 270 και με τα 918 δύτριχα που πιστεύω λόγω εμπειρίας του θα σου έκανε πολύ καλή δουλειά!Είχες πολύ καλό λόγο θα γεμίσεις μαλλί!

LoverBoy

Well-Known Member
Εισαι σίγουρος; Εγω δεν ξέρω…Αγχώνομαι τώρα μη μου γίνει εμμονή αυτη η λεπτομέρεια. Νιώθω λιγο ηλιθιος που δεν του ειπα να το φτιαξει εκει τσακ μπαμ…Εκτός αν του είχαν τελειώσει τα μονότριχα…τι να πω. Ημουν όμως ζαβλακωμενος απο την αναισθησία και ενθουσιασμένος με την αλλαγη που δεν το πρόσεξα στον καθρέφτη εκεί.
Ναι μη σκας!Όταν μακρύνουν ανάλογα με το χτένισμα που θα κάνεις δεν θα φαίνεται καν!Μπορεί να φαίνεται έτσι και απο το πρήξιμο!Πάντως μη σου γίνει εμμονή καθώς δεν φαίνεται καν!

Thanos92

Active Member
Ναι μη σκας!Όταν μακρύνουν ανάλογα με το χτένισμα που θα κάνεις δεν θα φαίνεται καν!Μπορεί να φαίνεται έτσι και απο το πρήξιμο!Πάντως μη σου γίνει εμμονή καθώς δεν φαίνεται καν!
Η αληθεια είναι πως έχω ακομα λιγο πρήξιμο κοντα στη hairline και λιγο στο κούτελο που ισως το επηρεαζει. Αλλά πολύ λίγο πλέον. Καμια σχεση με το πρηξιμο στη φωτογραφια και με αυτο που ειχα μεχρι χτές.

Thanos92

Active Member
Και εδω είναι 3 μέρες μετά την επέμβαση
Το πιο αξιοπερίεργο για εμένα είναι οτι στη δότρια περιοχή στη μέση (οχι στα πλάγια του κεφαλιου που έχει ακομα πληγές) δεν φαινεται ήδη τίποτα ενω την πρώτη μέρα είχε τρύπες εκει.

Συνημμένα

• IMG_0474.jpeg
    IMG_0474.jpeg
    255.6 KB · Προβολές: 87
  • IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    363.1 KB · Προβολές: 81
  • IMG_0476.jpeg
    IMG_0476.jpeg
    324.5 KB · Προβολές: 77
  • IMG_0475.jpeg
    IMG_0475.jpeg
    346.6 KB · Προβολές: 68
  • IMG_0478.jpeg
    IMG_0478.jpeg
    295.7 KB · Προβολές: 73
  • IMG_0482.jpeg
    IMG_0482.jpeg
    628.4 KB · Προβολές: 75
  • IMG_0480.jpeg
    IMG_0480.jpeg
    391 KB · Προβολές: 80
  • IMG_0484.jpeg
    IMG_0484.jpeg
    452.6 KB · Προβολές: 96

LoverBoy

Well-Known Member
Και εδω είναι 3 μέρες μετά την επέμβαση
Το πιο αξιοπερίεργο για εμένα είναι οτι στη δότρια περιοχή στη μέση (οχι στα πλάγια του κεφαλιου που έχει ακομα πληγές) δεν φαινεται ήδη τίποτα ενω την πρώτη μέρα είχε τρύπες εκει.
Πολύ ωραίος!Μου αρέσει ο σχεδισαμός που κλείνει όμορφα στους κροτάφους και δεν πάει προς τα πάνω!

Thanos92

Active Member
Πολύ ωραίος!Μου αρέσει ο σχεδισαμός που κλείνει όμορφα στους κροτάφους και δεν πάει προς τα πάνω!
Απο πρίν το είχα αποφασίσει αυτό. Δεν είχα ουτε στα 18 γεμάτους κροτάφους οπότε δεν τους πείραξα. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν και κατα την γνωμη μου ειναι λαθος να βάζεις εκει μοσχεύματα αν δεν είχες πριν χάσεις τα μαλλιά σου. Καταστρεφει το φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης νομίζω ο Freitas γενικά δεν προτιμάει να πειράζει ιδιαίτερα τους κροτάφους από κάποια άλλα περιστατικά του που έχω δει.

Μπλουζα