Ναι μωρέ βαριόταν μια μέρα ο Freitas, είχε καθυστερήσει ένας πελάτης και όπως έξυνε το κεφάλι του περιμένοντας είπε: “Πως να τρολάρω λίγο τους πελάτες μου; Χμμμμ Α! θα τους πω να σταματήσουν την φίνα για 10 μέρες μετα την μεταμόσχευση ! Έτσι χωρίς λόγο. Καλά πόσο δαιμόνιος είμαι !!”
Είσαι ειρωνικός ενώ εγώ δεν σου μίλησα έτσι.
Σου επισήμανα ότι ο ίδιος είπες ότι «Επίσης δεν νομίζω να γίνει και κάτι με διακοπή 10 ημερών στην τελική…»
Επίσης είναι ο μόνος «τοπ γιατρός» που το λέει αυτό ενώ όλοι οι άλλοι για την φίνα λένε να την παίρνεις κανονικά μόνο την μίνο διακοπή για 15 μέρες. Ποιος έχει δίκιο ο ένας ή οι πολλοί;
Επίσης είναι ο μόνος γιατρός που σε όλους λέει ακριβώς τα ίδια (ανεξαρτήτως μεγέθους προβλήματος και κατάστασης δότριας) 2 μέρες ντουτα και 5 φίνα. Είσαι ο υπ´ αριθμόν τρια που του έχει πει ακριβώς τα ίδια….. και σε εμένα τα ίδια είπε….
Εμένα όλα αυτά μου λένε ότι παίζει φάση φασόν με τις αγωγές και τον Φρειτας….. δηλαδή δεν μας τα λέει και τόσο επιστημονικά….. άρα γιατί να έχει δικιο αυτός για την φίνα;
Επίσης αυτά τα είναι τοπ γιατρος άρα κάτι ξερει καταλαβαίνει και ένα πεντάχρονο ότι είναι παπαριες… είναι ξεκάθαρο ότι σε βάζει να παίρνεις τα πάντα όλα (για να έχει το κεφάλι του ήσυχο) χωρίς να εξατομικεύει στην κάθε περίπτωση την αγωγή.
Η φίνα για να φύγει από τον οργανισμό θέλει 3 μήνες άρα η διακοπή 10 μέρες δεν κάνει τίποτα. Αν σου έλεγε κόψε την τρεις μήνες πριν και τρεις μήνες μετά θα είχε κάποιο νόημα, το 10 μέρες είναι παπαριά….
Για αυτό λοιπόν σκέψου και αναρωτήσου λίγο και προς θεού μην ξύσεις το κεφάλι σου…..