Υπαρχει link σε προηγούμενο post στο νημα εδωΑδερφε βαλε να δουμε πως ησουν πριν την επεμβαση
Υπαρχει link σε προηγούμενο post στο νημα εδωΑδερφε βαλε να δουμε πως ησουν πριν την επεμβαση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με link σε προηγουμενο post δεν γινεται σωστη παρουσιαση, πρεπει να ειναι στη σειρα οι φωτο πριν-μετα.Υπαρχει link σε προηγούμενο post στο νημα εδω
Φίλε μου αυτη την στιγμη δεν έχω προλαβει να κάνω την παρουσίαση που θες.Με link σε προηγουμενο post δεν γινεται σωστη παρουσιαση, πρεπει να ειναι στη σειρα οι φωτο πριν-μετα.
Με βαση τις φωτο που βλεπω που ειναι μονο η τοποθετηση μου φαινεται πυκνη μπροστα στη χερλαιν αλλα δεν μου φαινεται για 3.000 grafts.
Επισης στο crown δεν βαλατε; Δεν ειχες αραιωση εκει;
Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τωρα απλα γενικα βοηθαει οποιος διαβαζει το νημα σου να τα βλεπει στη σειρα, δεν το λεω για μενα.Φίλε μου αυτη την στιγμη δεν έχω προλαβει να κάνω την παρουσίαση που θες.
Αν δεν μπορείς να πας μερικες σελιδες πισω ε άστο δεν πειραζει, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Στις φωτογραφιες που είδες μολις τωρα βλεπεις να χρειαζομαι στο crown ?
Δεν βάλαμε μονο στη hairline
Αδύναμες που τις βλέπεις ; Αν δεις τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει μερικες σελιδες πισω ειναι με μακρύ μαλλι.Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τωρα απλα γενικα βοηθαει οποιος διαβαζει το νημα σου να τα βλεπει στη σειρα, δεν το λεω για μενα.
Σε κανα δυο φωτογραφιες φαινεται να ειναι πιο αδυναμες οι τριχες αλλα σε αυτο το μηκος δεν μπορω να ξερω ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα και αν χρειαζεται να μπουν τριχοθυλακια, μονο με μακρυ φαινεται αυτο.
Δεν ειπα οτι βαλατε μονο στο χερλαιν, βλεπω οτι βαλατε σε ολη την Α ζωνη.
Φιλε thanos δυστυχώς αυτη η λεπτομερεια στον ενα ειδικα κροταφο δεν θα κλείσει ποτε.Εισαι σίγουρος; Εγω δεν ξέρω…Αγχώνομαι τώρα μη μου γίνει εμμονή αυτη η λεπτομέρεια. Νιώθω λιγο ηλιθιος που δεν του ειπα να το φτιαξει εκει τσακ μπαμ…Εκτός αν του είχαν τελειώσει τα μονότριχα…τι να πω. Ημουν όμως ζαβλακωμενος απο την αναισθησία και ενθουσιασμένος με την αλλαγη που δεν το πρόσεξα στον καθρέφτη εκεί.
Τι ; ΜπερδεύτηκαΑδερφέ βάλε τον λινκ του προηγούμενου νήματος σου..κάνε επεξεργασία το πρώτο μήνυμα σου σε αυτό το νήμα και βάλε εκεί το λινκ
Πολύ ωραίος!Μου αρέσει ο σχεδισαμός που κλείνει όμορφα στους κροτάφους και δεν πάει προς τα πάνω!
Συμφωνώ απόλυτα.... και στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεταιΠροβολή συνημμένου 63609
Οντως ειναι καλύτερα που κλείνει ομαλά ο κρόταφος και δεν κλεινει απότομα προς τα πάνω, αλλά παει ελαφρά προς τα κάτω...γιατι έχω δει αλλού να λένε οτι πρέπει και καλά να κλείνει προς τα πάνω κάτι που δεν ισχύει και δεν φαινεται ωραίο το απότομο κλείσιμο και οι ανοιχτοί κρόταφοι που σε γερνάνε.
Καλή επιτυχία φιλε...πολυ καλή δουλειά φαινεται...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο Freitas έχει σαν κανόνα σχεδόν σε όλους να λέει να τα πάρεις όλα δηλ mino, fina, duta ακομα και απο πριν την μεταμόσχευση (η οποία συνήθως έχει αναμονή απο 1 μεχρι 1,5 χρόνο…Σε έμένα 1,5). Στο λέει στο στάδιο επικοινωνίας/consultation (δεν πήγα Ισπανία για αυτό, online έγινε στην δικια μου περίπτωση που απλά στέλνεις φωτογραφίες, μη φανταστείς zoom).Hairline σε ποιο ύψος συμφωνήσατε;για τα φάρμακα ρώτησες την γιατρό αν γίνεται να μην πάρεις και τα τρία;
Αν μπορεί ο @Anastasakis Hair Clinic ας μας δώσει τα φώτα του σχετικά με αυτό!Ο γιατρός συμβουλεύει τους ασθενείς του να κόβουν την Φίνα κατά την Διάρκεια της ΜΜ και για 10 μέρες?Θα μπορούσε αυτό να έχει επίπτωση?Όλο και κάτι νέο θα μάθεις καθε φορα. Δεν το περίμενα αυτό για την φίνα
Καλά δεν το είπε απο μόνος του, μου έδωσαν εκεί φυλλάδια με οδηγίες για τα πάνταΣορρι αλλά τι κουλό ήταν αυτό που πέταξε ο customer advocate;Πως συνδέεται η λήψη φίνας με πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς στα τριχοθυλάκια ;