12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Υπαρχει link σε προηγούμενο post στο νημα εδω
Με link σε προηγουμενο post δεν γινεται σωστη παρουσιαση, πρεπει να ειναι στη σειρα οι φωτο πριν-μετα.

Με βαση τις φωτο που βλεπω που ειναι μονο η τοποθετηση μου φαινεται πυκνη μπροστα στη χερλαιν αλλα δεν μου φαινεται για 3.000 grafts.

Επισης στο crown δεν βαλατε; Δεν ειχες αραιωση εκει;

Thanos92

Active Member
Με link σε προηγουμενο post δεν γινεται σωστη παρουσιαση, πρεπει να ειναι στη σειρα οι φωτο πριν-μετα.

Με βαση τις φωτο που βλεπω που ειναι μονο η τοποθετηση μου φαινεται πυκνη μπροστα στη χερλαιν αλλα δεν μου φαινεται για 3.000 grafts.

Επισης στο crown δεν βαλατε; Δεν ειχες αραιωση εκει;
Φίλε μου αυτη την στιγμη δεν έχω προλαβει να κάνω την παρουσίαση που θες.
Αν δεν μπορείς να πας μερικες σελιδες πισω ε άστο δεν πειραζει, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Στις φωτογραφιες που είδες μολις τωρα βλεπεις να χρειαζομαι στο crown ?

Δεν βάλαμε μονο στη hairline

Συνημμένα

• IMG_0316.jpeg
    IMG_0316.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 129

JimKan1

Well-Known Member
Φίλε μου αυτη την στιγμη δεν έχω προλαβει να κάνω την παρουσίαση που θες.
Αν δεν μπορείς να πας μερικες σελιδες πισω ε άστο δεν πειραζει, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Στις φωτογραφιες που είδες μολις τωρα βλεπεις να χρειαζομαι στο crown ?

Δεν βάλαμε μονο στη hairline
Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τωρα απλα γενικα βοηθαει οποιος διαβαζει το νημα σου να τα βλεπει στη σειρα, δεν το λεω για μενα.

Σε κανα δυο φωτογραφιες φαινεται να ειναι πιο αδυναμες οι τριχες αλλα σε αυτο το μηκος δεν μπορω να ξερω ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα και αν χρειαζεται να μπουν τριχοθυλακια, μονο με μακρυ φαινεται αυτο.

Δεν ειπα οτι βαλατε μονο στο χερλαιν, βλεπω οτι βαλατε σε ολη την Α ζωνη.

Thanos92

Active Member
Δεν ειναι αναγκη να το κανεις τωρα απλα γενικα βοηθαει οποιος διαβαζει το νημα σου να τα βλεπει στη σειρα, δεν το λεω για μενα.

Σε κανα δυο φωτογραφιες φαινεται να ειναι πιο αδυναμες οι τριχες αλλα σε αυτο το μηκος δεν μπορω να ξερω ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα και αν χρειαζεται να μπουν τριχοθυλακια, μονο με μακρυ φαινεται αυτο.

Δεν ειπα οτι βαλατε μονο στο χερλαιν, βλεπω οτι βαλατε σε ολη την Α ζωνη.
Αδύναμες που τις βλέπεις ; Αν δεις τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει μερικες σελιδες πισω ειναι με μακρύ μαλλι.

m3e36

Well-Known Member
Εισαι σίγουρος; Εγω δεν ξέρω…Αγχώνομαι τώρα μη μου γίνει εμμονή αυτη η λεπτομέρεια. Νιώθω λιγο ηλιθιος που δεν του ειπα να το φτιαξει εκει τσακ μπαμ…Εκτός αν του είχαν τελειώσει τα μονότριχα…τι να πω. Ημουν όμως ζαβλακωμενος απο την αναισθησία και ενθουσιασμένος με την αλλαγη που δεν το πρόσεξα στον καθρέφτη εκεί.
Φιλε thanos δυστυχώς αυτη η λεπτομερεια στον ενα ειδικα κροταφο δεν θα κλείσει ποτε.
Μονο σε ενα μελλοντικό πέρασμα.
Το ιδιο πρόβλημα εχω και γω στον ενα κροταφο.απλα εγω λογω περιορισμενης δοτριας τα ξοδευω σε αλλα σημεια και δεν θα τον βελτιωσω ποτε.
Αν χτενιζεσαι προς τα πισω αυτη η λεπτομερεια θα σε συνοδεύει συνεχώς.παντα θα φαινεται.
Αν χτενιζεσαι διαφορετικά (εννοω στο πλαι) ή τα ριχνεις προς τα μπροστά δεν θα φαινεται απολύτως τιποτα.
Μικρό το κακο βεβαια το επιδιορθωνεις μελλοντικα

johnysblue

Active Member
Αδερφέ βάλε τον λινκ του προηγούμενου νήματος σου..κάνε επεξεργασία το πρώτο μήνυμα σου σε αυτό το νήμα και βάλε εκεί το λινκ

_Johnny_

Active Member
Πολύ ωραίος!Μου αρέσει ο σχεδισαμός που κλείνει όμορφα στους κροτάφους και δεν πάει προς τα πάνω!
IMG_0308.jpeg

Οντως ειναι καλύτερα που κλείνει ομαλά ο κρόταφος και δεν κλεινει απότομα προς τα πάνω, αλλά παει ελαφρά προς τα κάτω...γιατι έχω δει αλλού να λένε οτι πρέπει και καλά να κλείνει προς τα πάνω κάτι που δεν ισχύει και δεν φαινεται ωραίο το απότομο κλείσιμο και οι ανοιχτοί κρόταφοι που σε γερνάνε.

Καλή επιτυχία φιλε...πολυ καλή δουλειά φαινεται...

LoverBoy

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 63609

Οντως ειναι καλύτερα που κλείνει ομαλά ο κρόταφος και δεν κλεινει απότομα προς τα πάνω, αλλά παει ελαφρά προς τα κάτω...γιατι έχω δει αλλού να λένε οτι πρέπει και καλά να κλείνει προς τα πάνω κάτι που δεν ισχύει και δεν φαινεται ωραίο το απότομο κλείσιμο και οι ανοιχτοί κρόταφοι που σε γερνάνε.

Καλή επιτυχία φιλε...πολυ καλή δουλειά φαινεται...
Συμφωνώ απόλυτα.... και στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Hairline σε ποιο ύψος συμφωνήσατε;για τα φάρμακα ρώτησες την γιατρό αν γίνεται να μην πάρεις και τα τρία;

Thanos92

Active Member
Hairline σε ποιο ύψος συμφωνήσατε;για τα φάρμακα ρώτησες την γιατρό αν γίνεται να μην πάρεις και τα τρία;
Ο Freitas έχει σαν κανόνα σχεδόν σε όλους να λέει να τα πάρεις όλα δηλ mino, fina, duta ακομα και απο πριν την μεταμόσχευση (η οποία συνήθως έχει αναμονή απο 1 μεχρι 1,5 χρόνο…Σε έμένα 1,5). Στο λέει στο στάδιο επικοινωνίας/consultation (δεν πήγα Ισπανία για αυτό, online έγινε στην δικια μου περίπτωση που απλά στέλνεις φωτογραφίες, μη φανταστείς zoom).
Προφανώς το κάνει ωστε να δουλέψει στο καλύτερο δυνατο “έδαφος” του πελάτη και φυσικά μετά το δικό του αποτέλεσμα να βγει αισθητικά οσο το δυνατόν καλύτερο για το brand του και το marketing της κλινικής του. Δεν σε αναγκάζει να τα πάρεις φυσικά και άμα εμφανίσεις κάτι φαντάζομαι θα σου πει σταμάτα το η άλλαξε την δόση. Εννοειται είναι τοπ γιατρός στην Ευρώπη αλλά το γεγονός οτι δεν ασχολείται με το τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στον ασθενή κάποιο φάρμακο εμένα με ενοχλεί σαν σκέψη.
Εν τέλη εγώ συνέχισα μόνο με φίνα.
Στην Ισπανία οταν το είδα, εξέφρασα μόνο τους προβληματισμούς μου για την oral mino αλλά μέχρι εκεί δεν μπηκα στη διαδικασία να πω για την duta, σκεπτόμενος οτι θα αποφασίσω μόνος μου τι θα κάνω. Εκείνος μου είπε χοντρικά ότι με την τριπλέτα εξασφαλίζεις το καλύτερο μελλοντικό αποτέλεσμα για τα υπόλοιπα μαλλιά γιατι δεν ξερεις τι εξέλιξη θα έχει η ΑΓΑ.

Για τον σχεδιασμό της hairline ακολουθήσαμε το σχέδιο που είχα πριν χάσω τα μπροστά μαλλιά, βαση φωτογραφιών που του έδειξα. Επίσης το δέρμα μου είχε ακόμα εμφανή την φυσική γραμμή που ξεκίναγαν τα μαλλιά πρίν τα χάσω οπότε ήξερα απο πρίν οτι θέλω να μείνουμε σε αυτό το ύψος. Απλως τώρα βλέπω μια μικρη απόκληση απο την φυσική αύτη γραμμη. Θα δούμε, ίσως δεν παίξει πολυ διαφορά.

montecristo

Well-Known Member
καλή επιτυχία φιλε..επέλεξες γιατρό από το πάνω ράφι και πιστεύω θα μεινεις πολυ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα σου!

ntinbo

Member
Καλή επιτυχία,προφανώς είναι ωραίο να βλέπουμε πιο πολλά περιστατικά από άλλους γιατρούς, κυρίως τους επανομαζομενους ως κορυφαίους οποτε θα έχουμε μέτρο σύγκρισης. Από εδώ και πέρα κάνε ότι οφείλεις να κάνεις ,προσοχή μόνο καλοκαίρι έρχεται το καπέλο ανά χείρας και όλα καλά. Με την αγωγή κάνε αυτό που θέλεις άλλωστε υπάρχουν επιλογές γνωστές που τις ακολουθείς ούτως ή άλλως, βρες τι δουλεύει για σένα και συνέχισε.

LoverBoy

Well-Known Member
Όλο και κάτι νέο θα μάθεις καθε φορα. Δεν το περίμενα αυτό για την φίνα
Αν μπορεί ο @Anastasakis Hair Clinic ας μας δώσει τα φώτα του σχετικά με αυτό!Ο γιατρός συμβουλεύει τους ασθενείς του να κόβουν την Φίνα κατά την Διάρκεια της ΜΜ και για 10 μέρες?Θα μπορούσε αυτό να έχει επίπτωση?

Nik.Mos

Well-Known Member
Σορρι αλλά τι κουλό ήταν αυτό που πέταξε ο customer advocate;Πως συνδέεται η λήψη φίνας με πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς στα τριχοθυλάκια ;

Thanos92

Active Member
Σορρι αλλά τι κουλό ήταν αυτό που πέταξε ο customer advocate;Πως συνδέεται η λήψη φίνας με πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς στα τριχοθυλάκια ;
Καλά δεν το είπε απο μόνος του, μου έδωσαν εκεί φυλλάδια με οδηγίες για τα πάντα

Συνημμένα

• IMG_0512.jpeg
    IMG_0512.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 94

LoverBoy

Well-Known Member
Επίσης μου φαίνεται το σαμπουάν κετοκοναζόλης λίγο σκληρό για να λούζεσαι απο την 10η μέρα!

Μπλουζα