12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Corona

Active Member
Καλη επιτυχια φιλε μου...ολα καλά να σου πάνε...βλέπω έπεσαν σχεδόν ολα τα μοσχέυματα σου και άδειασε η περιοχη αλλα θα ξαναβγουν συντομα μη σε αγχωνει αυτο..αναφέρεις κάπου πόσα μοσχεύματα εμφυτευθήκαν και ποσο σε χρέωσε για αυτα ????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Είμαι 1 χρονο και 6 μήνες σε φίνα 1mg/μέρα. Το crown υπάρχει περίπτωση να πυκνώσει περισσοτερο απο την φίνα πέρα απο αυτο τό χρονικό διαστημα; Η μόνο με μμ ;

Στην πρώτη διπλα στο παραθυρο αλλά όχι απευθείας μπροστά στο τζάμι. Και στην δεύτερη ειναι τραβηγμένη κοιτώντας προς το παράθυρο στο ίδιο σημείο
Λογικά θα στο σκοτεινιάσει ακόμη λίγο μέχρι το 24μηνο η φίνα, όταν θα είναι και τα τελικά της αποτελέσματα.
Και έτσι να στο αφήσει και να σου το κρατήσει μέχρι τα 45 περίπου μια χαρά θα είσαι.
Μην ασχοληθείς με το crown πριν τα 40-45.
Η προτεραιότητα σου θα πρέπει να είναι τώρα το front/3 και το αποτέλεσμα που θα πάρεις εκεί.

Thanos92

Active Member
Καλη επιτυχια φιλε μου...ολα καλά να σου πάνε...βλέπω έπεσαν σχεδόν ολα τα μοσχέυματα σου και άδειασε η περιοχη αλλα θα ξαναβγουν συντομα μη σε αγχωνει αυτο..αναφέρεις κάπου πόσα μοσχεύματα εμφυτευθήκαν και ποσο σε χρέωσε για αυτα ????
Η τιμή ήταν 8900€ συμπεριλαμβανομένου και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο συν 3 PRP θεραπείες αν φυσικά πάω εκεί.

Συνημμένα

• IMG_1342.jpeg
    IMG_1342.jpeg
    269.1 KB · Προβολές: 124

Thanos92

Active Member
Λογικά θα στο σκοτεινιάσει ακόμη λίγο μέχρι το 24μηνο η φίνα, όταν θα είναι και τα τελικά της αποτελέσματα.
Και έτσι να στο αφήσει και να σου το κρατήσει μέχρι τα 45 περίπου μια χαρά θα είσαι.
Μην ασχοληθείς με το crown πριν τα 40-45.
Η προτεραιότητα σου θα πρέπει να είναι τώρα το front/3 και το αποτέλεσμα που θα πάρεις εκεί.
Ό,τι πρέπει να κάνω για το frontal το κάνω, κυρίως υπομονή θέλει. Μακάρι να βγεί καλό γιατί ένα άγχος το έχω…Το crown σαφώς είναι δευτερεύων αυτη τη στιγμη απλώς το επισήμανε μια φίλη μετά το μπάνιο ε και με έβαλε σε σκέψεις

ManCyprus87

Well-Known Member
Ό,τι πρέπει να κάνω για το frontal το κάνω, κυρίως υπομονή θέλει. Μακάρι να βγεί καλό γιατί ένα άγχος το έχω…Το crown σαφώς είναι δευτερεύων αυτη τη στιγμη απλώς το επισήμανε μια φίλη μετά το μπάνιο ε και με έβαλε σε σκέψεις
Με 3000 grafts σε σχετικά μικρή περιοχή, και λόγο 2.65, στον Φρέιτας, και με φίνα, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό.
Απομένει φυσικά να το δούμε στην πράξη.
Μέχρι τότε υπομονή όπως σωστά είπες.

Thanos92

Active Member
Συγνώμη για την καθυστέρηση στο update. Έτυχαν πολλά τις τελευταίες μέρες.

Έκλεισα λοιπόν 5 μήνες και μια εβδομάδα απο την μεταμόσχευση στον Freitas. Ξέρω πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία αλλά θα μιλήσω για το πως νιώθω μέχρι τώρα.
Για να ειμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος για τα χρήματα που πλήρωσα και για τις δυνατότητες που έχει το μαλλι μου. Καταρχάς στην πρώτη ζώνη είχα ζητήσει να μπούν μόνο μονοτριχα τριχοθυλάκια και όσο γίνεται πιο λεπτές τρίχες (οπως αυτές που φαινονται στα μαλλιά πάνω απο το αυτί) και τώρα μπορώ να δώ εκτός απο μονότριχα και δυτριχα ακομα και μερικά τρίτριχα στην hairline. Επίσης οι τρίχες είναι χοντρές και δεν υπάρχει μια ομαλή μετάβαση απο την πρώτη ζώνη στη μέσα ζώνη. Αυτό δημιουργεί μια μη ρεαλιστική hairline στα μάτια μου και ενα αποτέλεσμα μη επιθυμητό. Επίσης είχα ζητήσει micro irregularities στην πρώτη ζώνη και τώρα βλέπω (ειδικά στην αριστερή πλευρά) rows κάτι που επίσης δεν ήθελα να συμβεί. Όταν λέω είχα ζητήσει εννοώ οτι το είχα επικοινωνήσει στο γιατρό και τις βοηθούς και είχαν καταλάβει και επιβεβαιώσει ότι είναι κάτι που γίνεται. Στο θέμα της πυκνότητας εννοείται πως έχουμε θέμα αλλά ίσως είναι νωρίς ;…Η δεξιά πλευρά της hairline είναι πιο πυκνή απο την αριστερή μέχρι στιγμής. Επίσης και στην πρώτη ζώνη (hairline) αλλά και ενδιάμεσα, υπάρχουν μικρά κενά δέρματος που δεν βλέπω έστω grafts να ξεπροβάλουν. Το texture της τριχας ειναι περίεργο, αρκετά σκληρό, αλλά αυτο φαντάζομαι ισως ομαλοποιηθεί στην πορεία. Εν ολίγης δεν νιώθω οτι μου αρέσει να έχω το μαλλί ανεβασμένο (που ήθελα να μπορώ να κάνω μετα την μεταμόσχευση) για τους λόγους που ανέφερα κάτι που είναι απογοητευτικό και ανησυχητικό. Δέν εχω κουρευτεί ακόμα γιατί δεν θέλω να τα κοψω κοντα και να φαίνεται άσχημο.
Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος και να δω πως θα πάει μέχρι να κλείσω τον 6ο μήνα που είναι προγραμματισμένο να μιλήσω με την κλινική και να τους δώσω update. Σκοπεύω να αναφέρω τις παρατηρήσεις μου και σκέφτομαι να ρωτήσω τι πρόκειται να γίνει αν στο 10μηνο-12μηνο δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να υπενθυμίσω οτι απο τον Δεκεμβριο του 2022 παιρνω φινα 1mg/μέρα. Στην κλινική μου είχαν γράψει να αρχίσω και oral μινοξιδίλη καθε μερα και ντουταστερίδη (συνδιαστικά 2 φορες την εβδομαδα duta και 5 φίνα) αλλά εγώ συνέχισα μόνο με φίνα καθώς δεν ήθελα (και εξακολουθώ να μη θέλω) να βάλω τόσα φάρμακα στον οργανισμό μου (τουλάχιστον προς το παρόν). Έχω και υπόταση οπότε ήταν ενας ακομη λογος να μη θέλω να ξεκινήσω μινοξιδίλη. Δεν τους έχω πει για αυτη μου την αποφαση.

Αν στους επόμενους μήνες τα αποτελέσματα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό μη επιθυμητά, κατα την γνώμη μου δεν μπορούν και δεν πρέπει να δικαιολογηθούν απο την μη χρήση μινοξιδίλης και ντουταστερίδης. Σκέφτομαι μάλιστα αν με ρωτήσουν να μη τους πω την αλήθεια για να μην μου το προσάψουν σαν δικαιολογία και απόρροια του μη επιθυμητού αποτελέσματος…

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες. Εκεί που το φώς ειναι πιο κίτρινο είναι απο το μπάνιο και οι άλλες είναι μπροστά σε παράθυρο με δυνατό ηλιακό φως.

Συνημμένα

• IMG_2374.jpeg
    IMG_2374.jpeg
    678.4 KB · Προβολές: 98
  • IMG_2375.jpeg
    IMG_2375.jpeg
    457.7 KB · Προβολές: 100
  • IMG_2378.jpeg
    IMG_2378.jpeg
    367.9 KB · Προβολές: 101
  • IMG_2379.jpeg
    IMG_2379.jpeg
    564.4 KB · Προβολές: 103
  • IMG_2381.jpeg
    IMG_2381.jpeg
    455.5 KB · Προβολές: 100
  • IMG_2382.jpeg
    IMG_2382.jpeg
    474.1 KB · Προβολές: 98
  • IMG_2383.jpeg
    IMG_2383.jpeg
    519.5 KB · Προβολές: 97
  • IMG_2391.jpeg
    IMG_2391.jpeg
    468.9 KB · Προβολές: 99
  • IMG_2392.jpeg
    IMG_2392.jpeg
    354.5 KB · Προβολές: 96
  • IMG_2395.jpeg
    IMG_2395.jpeg
    474.3 KB · Προβολές: 88
Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Κάνε υπομονή αδερφέ.... έχεις δίκιο σε ότι γράφεις προς το παρόν αλλά είναι ακόμα νωρίς..... το μαλλί σου όντως έχει δυνατότητες καθώς φαίνεται αρκετά υγιές πιο πίσω και πυκνό..... όντως είναι χοντρές οι τρίχες του hairline αλλά μη βιαζόμαστε ακόμη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα...... Ότι κ να συμβεί πάντως στην θέση σου θα έλεγα την αλήθεια στην κλινική καθώς δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις την θεραπεία τους για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα εφόσον λαμβάνεις ήδη φιναστερίδη! Μερικοί δεν κάνουν καν θεραπεία κ έχουν άρτιο αποτέλεσμα!

alex7

Well-Known Member
Ελπίζω ειλικρινά να μη βγει απατεώνας και ο Freitas- όχι τίποτα άλλο- αλλά θα απογοητευτεί ένα μεγάλο μέρος του κοινού του εδώ στο forum που τον θαυμάζει σαν Μεσσία .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Thanos92

Active Member
Ελπίζω ειλικρινά να μη βγει απατεώνας και ο Freitas- όχι τίποτα άλλο- αλλά θα απογοητευτεί ένα μεγάλο μέρος του κοινού του εδώ στο forum που τον θαυμάζει σαν Μεσσία .
Μπρο εγώ που τον επέλεξα θα απογοητευτώ οι αλλοι απλα θα πανε αλλου

alex7

Well-Known Member
Είναι νωρίς για εσένα ακόμα .Αποκλείεται να μην βελτιωθείς προσεχώς .Εγω μια υπόθεση έκανα

aeratos28

Just aeratos
Ήρεμα ρε τρελέ..έχεις δρόμο ακόμα..καλά θα πας..έχεις ομοιογενή φυτρωση παντού ..δεν υπάρχει αδύναμο σημείο ..θα πάει καλά..ηρέμησε και κάνε υπομονη
Μπρο εγώ που τον επέλεξα θα απογοητευτώ οι αλλοι απλα θα πανε αλλου

Thanos92

Active Member
Ήρεμα ρε τρελέ..έχεις δρόμο ακόμα..καλά θα πας..έχεις ομοιογενή φυτρωση παντού ..δεν υπάρχει αδύναμο σημείο ..θα πάει καλά..ηρέμησε και κάνε υπομονη
Το τι θεωρεί ο καθένας καλό αποτέλεσμα είναι σχετικό. Δεν στο λέω κάπως, φιλικά. Εννοείται πως έχω ακόμα μερικούς μήνες για να μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Οπότε ναι υπομονή μέχρι τότε.

aeratos28

Just aeratos
Το τι θεωρώ εγώ καλό αποτέλεσμα ,είναι να ότι και 100% φυτρωση τώρα να έχεις ,θα χρειαστείς άλλη μια επέμβαση με 1200-1400 grafts για να έχεις την σωστή πυκνότητα..αυτό κάνω εγώ δλδ..οχι το έχω στο μυαλό μου σαν σκεψη..όπως καταλαβαίνεις δεν συζητάμε αυτό τώρα φίλε,αλλα.για το πώς κυλάει αυτή η επέμβαση μέχρι ώρας ,και ότι είναι νωρίς γτ είσαι στους 5 μήνες..το καλό είναι πως συνολικά η φυτρωση είναι ομοιόμορφη..δεν υπάρχει σημείο κενό κάπου ..από εδώ και πέρα που θα ξεκινήσουν να πετάγονται τρίχες από δίτριχα και τρίτριχα grafts θα μαυρίσει όλο το κεφάλι σου θεωρώ..θα έχεις μεγάλη διαφορά..για αυτό σου λέω είναι νωρίς και πρέπει να κάνεις υπομονή..σε 1-2 μήνες λογικά θα έχει μεγάλη διαφορά με τωρα
Το τι θεωρεί ο καθένας καλό αποτέλεσμα είναι σχετικό. Δεν στο λέω κάπως, φιλικά. Εννοείται πως έχω ακόμα μερικούς μήνες για να μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Οπότε ναι υπομονή μέχρι τότε.

JimKan1

Well-Known Member
Η αστοχια με καποια πολυτριχα οντως υπαρχει αλλα σε μικρο βαθμο, απο εκει και περα η πυκνοτητα ειναι οπως πρεπει να ναι για το 5μηνο, , το μαλλι θα στρωσει πολυ οπως περναει ο καιρος και δεν θα ειναι ετσι, θα σου ελεγα να περιμενεισ 2-3 μηνες ακομα.

Τελευταία επεξεργασία:

kollaps

Active Member
@Thanos92 εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση η μη λήψη oral μινοξιδίλης και ντουταστερίδης με το αποτέλεσμα που θα πάρεις και ότι δεν μπορεί να σου πει τίποτα επ'αυτού η κλινική. Αυτά είναι για να προστατεύσουν και ενισχύσουν τα υπάρχοντα μαλλιά, εσύ έφτιαξες hairline και κροτάφους σε γυμνή περιοχή.

montecristo

Well-Known Member
Για 5 μηνες ειναι καλά φιλε. Μη βιάζεσαι. Υπομονή να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σου. Και δεν έχει ολοκληρωθεί η φυτρωση σου αλλά και η Κάλυψη καθώς επίσης και οι τρίχες θα ωριμάσουν θα πάρουν περισσοτερο πάχος και θα δειχνει διαφορετικό στο 12μηνο.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Οι αστοχια με καποια πολυτριχα οντως υπαρχει αλλα σε μικρο βαθμο, απο εκει και περα η πυκνοτητα ειναι οπως πρεπει να ναι για το 5μηνο, , το μαλλι θα στρωσει πολυ οπως περναει ο καιρος και δεν θα ειναι ετσι, θα σου ελεγα να περιμενεισ 2-3 μηνες ακομα.
Είδες που έχει και μεγάλες φίρμες γιατρούς που τους ξεφεύγουν πολυτριχα στη hairline?Θυμασαι που στα έλεγα ;

Μπλουζα