Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λογικά θα στο σκοτεινιάσει ακόμη λίγο μέχρι το 24μηνο η φίνα, όταν θα είναι και τα τελικά της αποτελέσματα.Είμαι 1 χρονο και 6 μήνες σε φίνα 1mg/μέρα. Το crown υπάρχει περίπτωση να πυκνώσει περισσοτερο απο την φίνα πέρα απο αυτο τό χρονικό διαστημα; Η μόνο με μμ ;
Στην πρώτη διπλα στο παραθυρο αλλά όχι απευθείας μπροστά στο τζάμι. Και στην δεύτερη ειναι τραβηγμένη κοιτώντας προς το παράθυρο στο ίδιο σημείο
Η τιμή ήταν 8900€ συμπεριλαμβανομένου και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο συν 3 PRP θεραπείες αν φυσικά πάω εκεί.Καλη επιτυχια φιλε μου...ολα καλά να σου πάνε...βλέπω έπεσαν σχεδόν ολα τα μοσχέυματα σου και άδειασε η περιοχη αλλα θα ξαναβγουν συντομα μη σε αγχωνει αυτο..αναφέρεις κάπου πόσα μοσχεύματα εμφυτευθήκαν και ποσο σε χρέωσε για αυτα ????
Ό,τι πρέπει να κάνω για το frontal το κάνω, κυρίως υπομονή θέλει. Μακάρι να βγεί καλό γιατί ένα άγχος το έχω…Το crown σαφώς είναι δευτερεύων αυτη τη στιγμη απλώς το επισήμανε μια φίλη μετά το μπάνιο ε και με έβαλε σε σκέψειςΛογικά θα στο σκοτεινιάσει ακόμη λίγο μέχρι το 24μηνο η φίνα, όταν θα είναι και τα τελικά της αποτελέσματα.
Και έτσι να στο αφήσει και να σου το κρατήσει μέχρι τα 45 περίπου μια χαρά θα είσαι.
Μην ασχοληθείς με το crown πριν τα 40-45.
Η προτεραιότητα σου θα πρέπει να είναι τώρα το front/3 και το αποτέλεσμα που θα πάρεις εκεί.
Τιμή πολύ καλή όταν κοντεύουν να ζητάνε τα ίδια στην Ελλάδα!Η τιμή ήταν 8900€ συμπεριλαμβανομένου και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο συν 3 PRP θεραπείες αν φυσικά πάω εκεί.
Με 3000 grafts σε σχετικά μικρή περιοχή, και λόγο 2.65, στον Φρέιτας, και με φίνα, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό.Ό,τι πρέπει να κάνω για το frontal το κάνω, κυρίως υπομονή θέλει. Μακάρι να βγεί καλό γιατί ένα άγχος το έχω…Το crown σαφώς είναι δευτερεύων αυτη τη στιγμη απλώς το επισήμανε μια φίλη μετά το μπάνιο ε και με έβαλε σε σκέψεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπρο εγώ που τον επέλεξα θα απογοητευτώ οι αλλοι απλα θα πανε αλλουΕλπίζω ειλικρινά να μη βγει απατεώνας και ο Freitas- όχι τίποτα άλλο- αλλά θα απογοητευτεί ένα μεγάλο μέρος του κοινού του εδώ στο forum που τον θαυμάζει σαν Μεσσία .
Μπρο εγώ που τον επέλεξα θα απογοητευτώ οι αλλοι απλα θα πανε αλλου
Το τι θεωρεί ο καθένας καλό αποτέλεσμα είναι σχετικό. Δεν στο λέω κάπως, φιλικά. Εννοείται πως έχω ακόμα μερικούς μήνες για να μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Οπότε ναι υπομονή μέχρι τότε.Ήρεμα ρε τρελέ..έχεις δρόμο ακόμα..καλά θα πας..έχεις ομοιογενή φυτρωση παντού ..δεν υπάρχει αδύναμο σημείο ..θα πάει καλά..ηρέμησε και κάνε υπομονη
Το τι θεωρεί ο καθένας καλό αποτέλεσμα είναι σχετικό. Δεν στο λέω κάπως, φιλικά. Εννοείται πως έχω ακόμα μερικούς μήνες για να μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Οπότε ναι υπομονή μέχρι τότε.
Είδες που έχει και μεγάλες φίρμες γιατρούς που τους ξεφεύγουν πολυτριχα στη hairline?Θυμασαι που στα έλεγα ;Οι αστοχια με καποια πολυτριχα οντως υπαρχει αλλα σε μικρο βαθμο, απο εκει και περα η πυκνοτητα ειναι οπως πρεπει να ναι για το 5μηνο, , το μαλλι θα στρωσει πολυ οπως περναει ο καιρος και δεν θα ειναι ετσι, θα σου ελεγα να περιμενεισ 2-3 μηνες ακομα.