Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχεις δίκιο ήθελε 1000 παραπάνω αλλά οικονομικά δεν με έπαιρνε γι'αυτό πήγα πιο συντηρητικα κ στο μέλλον αν φτιάξουν τα πράγματα θα κάνω άλλη μια αν θέλω ...Η χερλάιν δεν είναι άσχημη απλά γιατί έγινε τόσο τριγωνική?Για εξοικονόμηση μοσχευμάτων ή έτσι ήταν η φυσική του?
Σίγουρα είναι επιτυχημένο άλλα υποθέτωντας πάντα,ότι έχουνε μπει 2000g μπροστά δεν θα έπρεπε να μπούνε 3000g σε μια τόσο μεγάλη έκταση?
Και για ποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά και γιατί τόσες ήταν οι πραγματικές ανάγκες.
Ας έβαζε πίσω μόνο τα 1000g.
Όχι απ'το φαι έγινεΓια τα κιλά νόμιζα .
Ναι φίλε πάντα ήταν έτσι η χειρλαιν από τα 15 μου ...Αlexx
Η εικόνα σου άλλαξε και μεταμορφώθηκες πραγματικά.
Με ένα πέρασμα 4000g από μπροστά έως πίσω,νομίζω οριστικά τελείωσες με το θέμα αα.
Η φύτρωση σε υψηλά επίπεδα.
Τα g πολλά άλλα όσα χρειαζόντουσαν για να κλείσεις ζώνες.
Η επόμενη αν ποτέ χρειαστεί θα είναι repair only.
Μια ερώτηση.
Η χερλάιν σου που είναι τόσο τριγωνική ήταν η φυσική σου και τη σχεδιάσατε έτσι?
Τότε είσαι μια χαρά.Ναι
Ναι φίλε πάντα ήταν έτσι η χειρλαιν από τα 15 μου ...
Μπράβο Άλεξ ....όπως στο ΧΑ πει από την αρχή ελυσες το πρόβλημα σου ....πέτα τα τοπικ κ σβήσε το λογαριασμό σου από δω και εξαφανίσου όταν κλείσεις 12μηνο....μην ευχαριστείς εμένα ....όπως λέω και στα άλλα παιδιά δεν είμαι εγώ ο γιατρός ούτε εγώ κάνω μμ.....απλά τυγχάνει να είμαι εγώ ο λόγος που μέσα σ' αυτό το φόρουμ ο γιατρός μπήκε στο κάδρο....Κάτι τελευταίο ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φόρουμ καθώς τα πάντα τα έμαθα από εδώ κ ειδικά στον Γιώργο που μου είπε τα πάντα για τον γιατρό κ δέχθηκε να βρεθούμε από κοντά κ με βοήθησε σε ότι απορία είχα !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το μακρι μαλλι μετα τη μεταμοσχευση παντα βοηθαει να φαινεται καλυτερο το αποτελεσμα λόγω της καλυτερης καλυψης που δινει, ενω εσυ το εχεις αρκετα κοντο.... Αστο και λιγο να μακρύνει να δουμε πως θα φαινεται....Παιδιά θα κάνω ένα πείραμα να μακρύνω λίγο το μαλλί τώρα κ στους επόμενους δύο μήνες θα βγάλω φωτό κ έξω θα βάλω κ ένα βίντεο να βοηθήσει πιο πολύ την αξιολόγηση του αποτελέσματος...
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι από κοντά φαίνεται απίστευτα καλό κ φυσικό 100%
Απ'τις φωτό κ γω που βλέπω φαίνεται κάπως ...
.....θα ήθελα τις καθιερωμένες φώτο που ζητά ο Tol (και άλλοι) επίμονα σε άλλα νήματα και δεν βλέπω να απαιτούνται εδώ
εκτιμώ ότι οι φώτο με φλάς κινητού σε αυτές τις γωνίες δίνουν καλύτερη εικόνα κάλυψης από την πραγματική ειδικά όταν υπάρχει υποστήριξη από τις πίσω ζώνες. Σε φως ημέρας θα φανεί η πραγματική εικόνα.
σβήσε το λογαριασμό σου από δω και εξαφανίσου όταν κλείσεις 12μηνο....μην ευχαριστείς εμένα ....όπως λέω και στα άλλα παιδιά δεν είμαι εγώ ο γιατρός ούτε εγώ κάνω μμ.....απλά τυγχάνει να είμαι εγώ ο λόγος που μέσα σ' αυτό το φόρουμ ο γιατρός μπήκε στο κάδρο....
με εξωτερικο φωτισμο φυσικα θα φαινεται πιο αραιο απο οτι σε αυτες τις φωτογραφιες , πραγμα εντελως λογικο . Πιστευω η κλασσικη πυκνοτητα του Τυρκαλα ειναι 30-35 μοσχευματα ανα τετραγωνικο . Πραγμα επισης λογικο στα σεναρια σαν κ αυτο με καλυψη μπρος πισω 60%+ του κεφαλιου . Για μεγαλυτερες πυκνοτητες , αν το κανει ο τυρκαλας που δεν εχουμε δει ακομα , θα θελει εως και nw4 . Παντως με κοντο μαλλι 2 εκατοστα και κατω πχ στο πανω μερος , παντα δυσκολευουν τα πραγματα στις μεταμοσχευσεις , ξεγυμνωνεται η μεταμοσχευση . Κι εγω τετοια μεταμοσχευση θελω , που να μπορω να κοψω κατω απο 2 εκατοστα το μαλλι πανω ανετα . Δηλαδη με βεβαιοτητα 40 graft/cm2+Αυτό ήθελα να ρωτήσω.
Έτσι όπως το βλέπω μέχρι εκεί το βλέπω
Σε τέτοιο μήκος πάντως την πυκνότητα που τη βλέπεις Μάκη?
Γιατί με 2000g δεν μου πολυβγαίνουν τα νούμερα για να έχει τέτοιο αποτέλεσμα έστω και με λόγο 2.5.
Και δεν μπορώ να καταλάβω και να δω καθαρά τα υπόλοιπα που μπήκανε αν και από τις φώτο τοποθέτησης φαίνεται,απλά εδώ δεν έχουμε φώτο από πίσω.
Τολ διάβασες ολόκληρο το μήνυμα; Για ξανά διάβασε ακόμα μια φορά το ποστ μου και λες μου αν επιμένεις σ αυτο που γράφεις .........
Καλη χρονιά σε ολους.
Μολις τωρα διαβασα το νημα, φιλε Cvial.
Φυσικα συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Και οχι μονο συμφωνω, αλλά και επαυξανω. Προσωπικα θεωρω οτι οι συγκεκριμενες φωτογραφιες δεν προσφερονται για την εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων. Φωτογραφιες με φλας σε εσωτερικο χωρο αντεδεικνυνται για μια αντικειμενικη, ανεξαρτητη παρουσιαση.
Αναμφιβολα η παρουσιαση ειναι ελλιπεστατη.
Προσωπικα με τετοιες φωτογραφιες δεν μπορω να συμπερανω με βεβαιοτητα την επιτυχια της μεταμοσχευσης. Σιγουρα η γυμνη περιοχη καλυφθηκε...απο κει και περα ποση ειναι η πυκνοτητα, ποση ειναι η φυτρωση, ποια ειναι η εικονα σε συνθηκες εξωτερικου φωτισμου (ηλιοφανειας), αυτα ειναι αναπαντητα ερωτηματα.
Ελπιζω ο φιλος alex να ανεβασει συντομα υλικο απο εξωτερικο χωρο, υπο διαφορετικες συνθηκες και οπτικες γωνιες, ωστε να μπορεσουμε να αποφανθουμε για το αποτελεσμα.
Φιλε Γιωργο, στο συγκεκριμενο σχολιο εισαι "φαουλ". Αν ειναι δυνατον, εσυ που μας εχεις συνηθισει σε πολυ καλης ποιοτητας φωτογραφιες απο εξωτερικους χωρους, να προτρεπεις τωρα τον alex να σβησει τον λογαριασμο. Δηλαδη ειναι αυτη αντικειμενικη και ολοκληρωμενη παρουσιαση; Με τετοιες φωτογραφιες να ειμαστε ικανοποιημενοι; Πανηγυριζεις και θριαμβολογεις χωρις ακομη να υπαρχουν επαρκη αποδεικτικα στοιχεια.
Προσωπικη, ταπεινη αποψη...η παρουσιαση ειναι ημιτελης. Ελπιζω αμεσα να συμπληρωθει με το καταλληλο φωτογραφικο υλικο.
Φυσικα και το διαβασα. Και ρωτω, λοιπον...Τολ διάβασες ολόκληρο το μήνυμα; Για ξανά διάβασε ακόμα μια φορά το ποστ μου και λες μου αν επιμένεις σ αυτο που γράφεις ....
Του είπα να κλείσει τον λογαριασμό του αφού ολοκληρώσει την παρουσίαση του και αφού βάλει εξωτερικές φωτός για να μην υπάρχει αμφιβολία. Και του το χω ξανά πει αν δεις αυτό και σε προηγούμενα ποστ και προσωπικά από το τηλέφωνο και θα βάλει ....μετά απ' αυτό να κλείσει τον λογαριασμό του γιατί δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται με το φόρουμ και να προχωρήσει ....είναι ξεκάθαρη η απόλυτη φυτρωση έστω και με αυτές τις φωτός και σε αυτό το αποτέλεσμα....τωρα από φυσικότητα φορά κτλ κτλ θα κρίνεται σε δεύτερη φάση όπως λέτε και εσείς .....επίσης άσε με εμένα να θριαμβολογω όπως λες ....προφανώς όλο και κ κάτι παραπάνω θα εχώ δει και θα ξέρω η είμαι τρελός απλά....Φυσικα και το διαβασα. Και ρωτω, λοιπον...
Απο που κι ως που οι θριαμβολογιες; Εχουμε αντικειμενικη εικονα για το αποτελεσμα; Οχι.
Επομενως...οταν ο φιλος alex θα βγαλει εξωτερικες φωτογραφιες, οπως ΣΩΣΤΑ τον προτρεπεις, τοτε εδω ειμαστε να θριαμβολογησουμε ολοι μαζι.
Skinhead εισαι ρε τρελέ με λιγότερο απο 2 εκ μαλλι?με εξωτερικο φωτισμο φυσικα θα φαινεται πιο αραιο απο οτι σε αυτες τις φωτογραφιες , πραγμα εντελως λογικο . Πιστευω η κλασσικη πυκνοτητα του Τυρκαλα ειναι 30-35 μοσχευματα ανα τετραγωνικο . Πραγμα επισης λογικο στα σεναρια σαν κ αυτο με καλυψη μπρος πισω 60%+ του κεφαλιου . Για μεγαλυτερες πυκνοτητες , αν το κανει ο τυρκαλας που δεν εχουμε δει ακομα , θα θελει εως και nw4 . Παντως με κοντο μαλλι 2 εκατοστα και κατω πχ στο πανω μερος , παντα δυσκολευουν τα πραγματα στις μεταμοσχευσεις , ξεγυμνωνεται η μεταμοσχευση . Κι εγω τετοια μεταμοσχευση θελω , που να μπορω να κοψω κατω απο 2 εκατοστα το μαλλι πανω ανετα . Δηλαδη με βεβαιοτητα 40 graft/cm2+
Ειναι δύσκολη εποχη .Όχι απ'το φαι έγινε