Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εχουμε καποιο νεο?δε προλαβα ! αυριο πιθανο. Καλα ειναι τα νεα παντως . Και με μια παραδοχη , μετρησα και ποσοστο τρανσεξιον . Αυριο!
αν εννοεις εμενα και αυτο που ειπα για μετρηση δοτριας , μετρησα και ποσταρα απλα ειναι σε αλλο περιστατικο του γιατρου σε εκεινο των 2100 μοσχευματωνεχουμε καποιο νεο?
Alexxx χρόνια πολλά.Ναι φίλε μου το ξέρω θα βάλω στους 8 ακριβώς που θα έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμά.
χρονια πολλα φιλε μου !σε λιγες μερες θα βαλω φωτο να φυγουν αυτες οι μερες κ θα ανεβασω συντομα...Alexxx χρόνια πολλά.
Κάνε μια ενημέρωση είσαι ήδη στους 8 μήνες.
Όχι φίλε δεν βάζω τίποτα από θεραπείες έτσι κι αλλιώς είμαι 42 κ το μεγάλο μπαμ είχε γίνει με την τριχόπτωση ...Μπράβο Alex .
Βάζεις Μινοξιδιλη ?
Για τα κιλά νόμιζα .Όχι φίλε δεν βάζω τίποτα από θεραπείες έτσι κι αλλιώς είμαι 42 κ το μεγάλο μπαμ είχε γίνει με την τριχόπτωση ...
Τα μαλλιά που βλέπεις είναι όλα μεταμόσχευμενα κ λογικά δεν έχουν πρόβλημα άντε να χάσω κάποια πίσω από δω κ πέρα ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιστευω λιγοτερα απο 2500 εβαλε μπροστα, γιατι στην πρωτη σελιδα λεει οτι του εβαλε περιπου 2000 grafts την καθε μερα.Δεν γνωρίζουμε ακριβή κατανομή g αλλά περίπου 2500g μπροστά με ένα λόγο 2.5.
Δεν είναι καθόλου άσχημα.
Ναι αν έβαλε μόνο 2000g σε τέτοια έκταση το αποτέλεσμα είναι τοπ.Πιστευω λιγοτερα απο 2500 εβαλε μπροστα, γιατι στην πρωτη σελιδα λεει οτι του εβαλε περιπου 2000 grafts την καθε μερα.
Την πρωτη μερα κανανε το πισω και την επομενη το μπροστα. Οποτε θεωρησα οτι εβαλε γυρω στα 2000 μπροστα.