Καλη τυχη ευχομαι . Πολυ πιθανο να εισαι εσυ και οι κοντινοι σου οκ . Η πολιτικη των τεστ με σταγονομετρο θα στειλει πολυ κοσμο στον αγυριστο.
Παιδιά μην βλέπεται πολύ ειδήσεις κάνει κακό.Πιστεύω ότι υπάρχει ο ιός αλλά στην Ελλάδα κινδυνεύω πιο πολύ απ'οτι εκεί που ήμουν και γύρισα για άλλους λόγους λόγο πτήσεων και ότι ήταν κλειστά τα πάντα και δεν υπήρχε λόγος να κάτσω άλλο εκεί όχι λόγο φόβου.Εσύ με έβγαλες αμέσως ότι έχω και κορωνοιο.
Δεν είπα ότι είναι αξιόπιστο 100% το test που έκανα αλλά τουλάχιστον κατά κάποιο ποσοστό είμαι οκ & τουλάχιστον έκανα και κάποιο test.
Τα test είναι 3 ειδών:Mε αίματος, με rapid test ποιοτικό IgM /IgG? Η pcr από ρινοφαρυγγικο επίχρισμα.
H γιατρός με είπε αυτό που έκανα είναι το πιο αξιόπιστο άλλα με πρότεινε να κάνω και με αίμα το οποίο κοστίζει σε μια φίλη μου μικροβιολόγο 60 ευρώ.
Ήδη αύριο είμαι στις 10 ήμερες που γύρισα άντε και είμαι θετικός και δεν έχω σύμπτωμα θα το κουβαλάω μια ζωή πάνω μου?
Υποτίθεται κάνει κύκλο στις 15 ήμερες.
Επίσης και άλλο τεστ να κάνω και να με δείξει θετικό δεν θα αλλάξει κάτι από το να παραμείνω πάλι σπίτι.
Μένω μόνος και δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν ως τώρα.
Πιστεύω υπάρχουν νεκροί αλλά έχει καταντήσει αηδία εδώ στην Ελλάδα λίγο 104 χρονών 94 η άλλη μου βαφτίζουν τα πάντα covid19.
Δεν είμαι γιατρός δεν είμαι ειδικός μιλάω όμως και με 2 γιατρούς μου και ούτε είμαι ο μπαμπης ο ταρίφας που τα ξέρει όλα.
Επίσης αν ξαφνικά ανοίξουν σιγά σιγά τα πάντα τον Μάιο ξαφνικά ο ιός θα εξαφανιστεί?Τα άτομα που δουλεύουν στα Super Market είναι πιο εκτεθειμένα από έμενα που εγώ δεν έχω ακουμπήσει άνθρωπο εδώ και 48 ήμερες.
Δεν εκνευρίζομαι με εσένα αλλά πέφτει πολύ στιγματισμός πιο πολύ και από το να έχεις HIV.