Giorgos-3
Well-Known Member
Σωτήρης τιρκαλας λέγεται ο γιατρός και Starks η κλινική που αντιπροσωπεύει.... Θεσσαλονίκη είναι ....Φιλε μου μπραβο πολυ ωραια δουλεια φενεται να εγινε!!! Ποια ειναι αυτη η κλινικη γιατι ενδιαφερομαι και εγω
Σωτήρης τιρκαλας λέγεται ο γιατρός και Starks η κλινική που αντιπροσωπεύει.... Θεσσαλονίκη είναι ....Φιλε μου μπραβο πολυ ωραια δουλεια φενεται να εγινε!!! Ποια ειναι αυτη η κλινικη γιατι ενδιαφερομαι και εγω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι δεν τις πήρα ακόμα θα τους ξαναπώ μάλλον το ξέχασε να τις στείλει...Σου έστειλε φώτο η κλινική?
Ο γιατρός μου είπε ότι επειδή έβαζα μινοξ πριν δεν νομίζει ότι θα κάνει κ μεγάλη διαφορά να συνεχίσω ...μπορείς να ανεβάσεις μερικές φώτο πανοραμικες πριν την επέμβαση;θα χρισημοποιησεις μινοξιδιλη;σου πρότειναν κάτι από την κλινική ώστε να βοηθήσει στην φυτρωση;δική σου επιλογή ήταν να φτιάξεις και το μπροστά και το πίσω;συνήθως σε παρόμοια περιστατικά ξεκινάνε από μπροστά και αφήνουν το crown για μετά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχω βάλει στην αρχή που με τράβηξαν αμέσως μετά την επέμβαση...καθαρες φωτογραφιες απο την κλινικη υπαρχουν;
Όντως έχει στην 1η σελίδα καθαρές φωτογράφιες από την τοποθέτηση των grafts.καθαρες φωτογραφιες απο την κλινικη υπαρχουν;
Ευχαριστώ πολύ φίλεαπο εδω και περα ασε το μαλλι να μακρυνει φιλε..να μπορουμε να κρινουμε το αποτελεσμα καλυτερα...μια χαρα θα πας!
ωραιο hairline......πως σου φάνηκε η διαδικασία της επέμβασης?Βρήκα κ δύο φωτό που είχα στείλει στην αρχή στον γιατρό για να με δει ...
Κοιτάξτε χάλια , πραγματικά δεν θέλω ούτε να τις βλέπω !!!