Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με τράβηξαν στην κλινική κ θα μου τις στείλουν όταν τις πάρω θα ανεβάσω .πάντως ήμουν άδειος πίσω απ'το τσουλουφακι κ μέχρι πίσω με ένα μικρό κομμάτι πάνω απ'τις γέφυρες...δεν έχεις καμία φώτο πριν την επέμβαση πανοραμική?
Δε νομίζω να επηρεάζει, απο τη δίκη μου εμπειρία . Προσωπικά δε καπνίζω πολυ , αλλα το πρωτο καιρο μετα τη μεταμοσχευση ενα πακέτο την ημέρα έκανα . Καλο ειναι γενικά να το κοψεις για την υγεια σου όμως.Γεια σας παίδες !
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο πολύ το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης?
Ο γιατρός που ρώτησα μου είπε απλά να το ελάττωσω όσο μπορώ αλλά διαβάζω στο ίντερνετ πολύ χειρότερα κ αγχώθηκα λίγο ....
Ρε χαλάρωσε πια .....μην τρελενεσαι.... Κάνε υπομονή αυτό το καλοκαίρι και μετά αρχίζουν τα ωραία...Γεια σας παίδες !
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο πολύ το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης?
Ο γιατρός που ρώτησα μου είπε απλά να το ελάττωσω όσο μπορώ αλλά διαβάζω στο ίντερνετ πολύ χειρότερα κ αγχώθηκα λίγο ....
Φιλε μου, μακαρι ενα απο τα θετικα που θα σου φερει η μεταμοσχευση (εκτος φυσικα των μαλλιων) να ειναι το κοψιμο του τσιγαρου.Γεια σας παίδες !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάνε σκρινσοτ.... Κ εγώ έτσι τα ανεβάζω ...Κάτι έχει γίνει κ δεν ανεβάζει τις φωτό ο σέρβερ...
Λέει, the uploaded file is tοo large for the server to process... περίεργο γιατί όλες τις φωτό έτσι τις ανέβαζα