alexXXX
Active Member
AlexXXX όση ώρα απαντούσες στον φίλο παραπάνω, σχετικά με φωτό πριν την επέμβαση, σε ρωταγα το ίδιο πράγμα. Οπότε αγνόησε το!
AlexXXX όση ώρα απαντούσες στον φίλο παραπάνω, σχετικά με φωτό πριν την επέμβαση, σε ρωταγα το ίδιο πράγμα. Οπότε αγνόησε το!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχω δει τη φωτό στην οποία αναφέρεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι μπήκαν και πίσω μοσχεύματα. Αυτό που δεν έχω δει είναι πόσο άδειος ήσουν πίσω πριν γίνει η επέμβαση. Από μια φωτό που έχεις προ μμ οπου φαίνεσαι από το πλαι, φαίνεται αχνά ότι και πίσω είχες κάποιο προβληματακι, δεν ήσουν 100% εντάξει. Τώρα είσαι allover μια χαρά, και δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των μοσχευμάτων προφανώς μπήκε μπροστά, προσπαθώ να καταλάβω, τι μεγέθους πρόβλημα διορθώθηκε και πίσω. Οκ αν βρεις καποια παλιά φωτό, όχι απαραίτητα τραβηγμένη στο πλαίσιο της παρουσίασης, που να φαίνεται το πρόβλημα πίσω, κάνε την crop και ποσταρε την. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μάλλον απιθανο (ποιος τραβάει φωτό το πίσω μέρος του κεφαλιού του άνευ λόγου?), αλλά αν τυχόν έχεις βάλε για να φύγει η απορία.Μπορείς να δεις φίλε στην πρώτη σελίδα που έχω φωτό μετά το χειρουργείο που φαίνεται ακριβώς μέχρι π έχουμε βάλει μοσχεύματα...
Από τα 4000g συνολικά η κατανομή γνωρίζεις πως έγινε?Εδώ φαίνεται που ακριβώς έχουν μπει τα μοσχεύματα...
Από τα 4000g συνολικά η κατανομή γνωρίζεις πως έγινε?
Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά.
Χερλάιν 2000g και τα υπόλοιπα πίσω ?
Διαφωτίσε μας λίγο.
Επίσης Στατιστικά δεν έχουμε?
Μόνο ότι μπήκανε πάνω από 10.000 τρίχες?
Πρέπει να έχουν μπει γύρω στα 2500 μπροστά κ τα υπόλοιπα πίσω ...Από τα 4000g συνολικά η κατανομή γνωρίζεις πως έγινε?
Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά.
Χερλάιν 2000g και τα υπόλοιπα πίσω ?
Διαφωτίσε μας λίγο.
Επίσης Στατιστικά δεν έχουμε?
Μόνο ότι μπήκανε πάνω από 10.000 τρίχες?
Ο λόγος σου με βάση αυτά που έβαλες είναι περίπου στο 2.50 και πάνω.Πρέπει να έχουν μπει γύρω στα 2500 μπροστά κ τα υπόλοιπα πίσω ...
Τα ακριβή μοσχεύματα 2τριχα,3τριχα...μου τα είπε η Σταυρούλα όπως κ το λόγο αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία το μόνο που κράτησα ήταν ότι έχουν μπει 3900 μοσχεύματα με πάνω από 10000 τρίχες ...
ναι αλλα εμενα ο υψηλος λογος μου προκαλει μια ανησυχια απο την πλευρα της δοτριαςΟ λόγος σου με βάση αυτά που έβαλες είναι περίπου στο 2.50 και πάνω.
Δεν ξέρουμε περιοχές λόγο για να κρίνουμε καλύτερα,αλλά ο γιατρός χρησιμοποιεί ψηλούς λόγους γενικότερα και αυτό είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Εμένα καθόλου αρκεί ο γιατρός να έχει κάνει σωστή εξαγωγή.ναι αλλα εμενα ο υψηλος λογος μου προκαλει μια ανησυχια απο την πλευρα της δοτριας
Τρία "πράγματικα" περαστικά ....θα ακολουθήσουν και άλλοι κ όλοι θα είμαι έτσι ...αληθινά περιστατικά και ανεξάρτητα ......να Σάι σίγουρος ότι δεν θα δεις δουλειά που θα σε απογοητεύσει......ναι αλλα εχουμε προς το παρον μονο 3 περιστατικα στο φορουμ. Θα δουμε πως παει . Αν πανε καλα αυτα ή/και εμφανιστουν και αλλα θα πρεπει να δωσουμε παραπανω προσοχη στον νεο γιατρο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάτσε βρε...ούτε μήνα δεν εκλεισε που έβαλε φωτος....27 Οκτωβρίου έβαλε...Alexxx
Θα έχουμε καμία νεώτερη ενημέρωση εδώ?
Έχεις δίκιο αλλά μας έχει τρελλάνει ο γιατρός με την πληθώρα των περιστατικών πλέον.Κάτσε βρε...ούτε μήνα δεν εκλεισε που έβαλε φωτος....27 Οκτωβρίου έβαλε...
Ας κανουμε υπομονή να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα για να εχουμε μια πιο καθαρή εικόνα.Εχω την εντυπωση από τα περιστατικά που εχουμε δει εδω μεσα οτι ειναι ο καλύτερος Έλληνας στις μμ και με πολυ καλη τιμη. Και για να μην αρχίσετε τα διαφορα για συμφέροντα κλπ, εγω εκανα στην Τουρκία μμ και το επάγγελμα μου ειναι εκπαιδευτικός.