Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρά όλα ήταν ,ο γιατρός έχει σημασία ότι είναι πολύ σοβαρός κ μου έφυγε γρήγορα το άγχος όταν άρχισε να δουλεύει πάνω στο κεφάλι μου .από πόνους κ ενοχλήσεις πολύ λίγα πράγματα...θα το ξαναέκανα 100 φορές !!!ωραιο hairline......πως σου φάνηκε η διαδικασία της επέμβασης?
Μάκη έκανα σήμερα μια μεγάλη κουβέντα μέσω τηλεφώνου που ειχαμε κ καιρό να μιλήσουμε κ εκτός απο τα δικα μου του ΠΑ όλα τα παραπανομα μας να του βάλω λιγο γκάζια να ξέρεις κ μετά το καλοκαίρι θα έχουμε εξελίξεις ....θα αποκτήσουμε πλήρης εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας του ....Απο τις φωτογραφιες 2 πραγματα νομιζω καταλαβαινουμε . Πως οντως στους 4 μηνες εχει ξεκινησει να βγαινει καποιο μαλλι , και δευτερον , απο την τωρινη φωτο της δοτριας μαζι με την προηγουμενη που ηταν πιο κοντο το μαλλι , δε φαινεται καποιο παραθυρο στη δοτρια , πρεπει να εγινε ομοιομορφα εξαγωγη , δεν φαινονται σημεια με overharvesting . Κραταω επιφυλαξεις και για τα εργαλεια εξαγωγης/τοποθετησης που χρησιμοποιηθηκαν , και για την πραγματικη πυκνοτητα , και για τον ακριβη αριθμο graft . Το να μην παρεχει η κλινικη φωτογραφιες υψηλης αναλυσης καθαρες απο την αρχη ειναι απαραδεκτο . Συμφωνω γενικα με τον αερατο πιο πανω
Έχω ανεβάσει φωτό τις κλινικής στην πρώτη σελίδα,αμέσως μετά την επέμβαση φίλε...Απο τις φωτογραφιες 2 πραγματα νομιζω καταλαβαινουμε . Πως οντως στους 4 μηνες εχει ξεκινησει να βγαινει καποιο μαλλι , και δευτερον , απο την τωρινη φωτο της δοτριας μαζι με την προηγουμενη που ηταν πιο κοντο το μαλλι , δε φαινεται καποιο παραθυρο στη δοτρια , πρεπει να εγινε ομοιομορφα εξαγωγη , δεν φαινονται σημεια με overharvesting . Κραταω επιφυλαξεις και για τα εργαλεια εξαγωγης/τοποθετησης που χρησιμοποιηθηκαν , και για την πραγματικη πυκνοτητα , και για τον ακριβη αριθμο graft . Το να μην παρεχει η κλινικη φωτογραφιες υψηλης αναλυσης καθαρες απο την αρχη ειναι απαραδεκτο . Συμφωνω γενικα με τον αερατο πιο πανω
Εγώ θα βάλω στο 8μηνο ...σε 3 εβδομάδες δλδ ....ο Άλεξ μιλήσαμε 5 μέρες πριν μου έστειλε κ φωτός στο βαιμπερ που μιλάμε ...μια χαρά πάει.....περιμένει να πιάσει μήνα ακριβώς να ποσταρει ...μην αγχώνεστε...δεν χανόμαστε .....Άλεξ,Γιώργο συνΕλληνα υδατοσφαιριστη,(χαχαχαχα, xristoforaz)τι κάνετε ρε,που είστε ενημερώστε τον κόσμο εδώ ρε,μην χάνεστε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ θα βάλω στο 8μηνο ...σε 3 εβδομάδες δλδ ....ο Άλεξ μιλήσαμε 5 μέρες πριν μου έστειλε κ φωτός στο βαιμπερ που μιλάμε ...μια χαρά πάει.....περιμένει να πιάσει μήνα ακριβώς να ποσταρει ...μην αγχώνεστε...δεν χανόμαστε .....Άλεξ,Γιώργο συνΕλληνα υδατοσφαιριστη,(χαχαχαχα, xristoforaz)τι κάνετε ρε,που είστε ενημερώστε τον κόσμο εδώ ρε,μην χάνεστε..
Όχι πίσω ,πάνω κ μπροστά μπήκανΈχεις τοποθετήσει και πίσω crown έτσι δεν είναι?
Είναι νωρίς ακόμα τώρα ξεκινάει,δεν φυτρώνουν όλα μαζί, φαίνεται η χερλάιν ήδη έχει ξεκινήσει.Όχι πίσω ,πάνω κ μπροστά μπήκαν