Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

giwrgos8888

Active Member
πολυ μετριο αποτελεσμα. θα ηθελα να μαθω πως μπορει να το δικαιολογηση ο γιατρος το αποτελεσμα του! γιατι δεν ζητησες να σου τα βαλει ολα α και β ζωνη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas1978

Active Member
Είναι σαν να πηγαίνεις στον παθολόγο, να του δίνεις τις μισές αιματολογικές και να του λες πες μου μια γνώμη πριν σου δώσω και τις υπόλοιπες.
Μα μπορούν να αναλυθούν ως εδώ αρκετα θέματα!
Καταλαβαίνω πως θες να εστιάσεις στο θέμα της BUPA (φύτρωση επιβίωση) αυτό ειπώθηκε. Εγω όμως θελω να ξερω και για το υπόλοιπο κομμάτι της μμ. και μετα να δώσουμε οσο βάρος νομίζεις σε αυτο. Εφόσον όπου και να πήγα δεν μου το ανέφερε κανείς τουλαχιστον να καταλάβω αν πήρα κατι καλό στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αφορούν μια μμ. Οπως καταλαβαίνεις για μένα είναι σημαντικό !

alex7

Well-Known Member
Το αποτέλεσμα ειναι μια η άλλη σχεδόν..απορώ ρε Άλεξ,που το είδες ότι τον πήγε καλά..
Εγώ ειδα βελτίωση σημαντική στις φωτό .Δεν είπα ότι είναι από τα καλύτερα περιστατικά του Τυρκαλα γιαυτο το χαρακτήρισα καλό απλά .Είμαι της γνώμης να ανεβαίνουν όλα τα περιστατικά των κλινικών εδώ μέσα .Απόλυτη διαφάνεια .Δεν είναι δυνατόν όμως το τεραστιο πρόβλημα που έχει ο συνάδελφος να λυθεί με 3500 grafts .Τι εξετάζουμε εδώ ;

Andreas1978

Active Member
Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!

Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.
Μη λες ανοησίες οι φωτογραφίες γίνονται crop στην paint των windows και αυτόματα κατεβαίνει το μέγεθος , οταν θα ανοίξεις τις πρώτες που ανέβασα και τις τελευταίες οι διάφορες είναι τεράστιες στο zoom in και στο detail ! Απο κει και πέρα μόνο μια είναι πιο σκοτεινη γιατι μπορει να έκανε σκιά το χέρι μου όπως το κράτησα το κινητό.

bobby

Well-Known Member
Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!

Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.
Δεν ξέρω αν είναι από 13 (αμφιβάλω…) αλλα δείτε την διαφορά (φωτο μπροστά από καθρέπτη μπάνιου τραβηγμένες την ίδια στιγμή και στο ίδιο σημείο με τον ίδιο φωτισμό) μεταξυ iPhone XR & iPhone 11…. Τα 12 και 13 έχουν ακόμα καλύτερη κάμερα…..

Συνημμένα

• 3038BDEB-85C2-4787-B965-C50EAFB51334.jpeg
    3038BDEB-85C2-4787-B965-C50EAFB51334.jpeg
    1,014.4 KB · Προβολές: 142

alex7

Well-Known Member
Μη λες ανοησίες οι φωτογραφίες γίνονται crop στην paint των windows και αυτόματα κατεβαίνει το μέγεθος , οταν θα ανοίξεις τις πρώτες που ανέβασα και τις τελευταίες οι διάφορες είναι τεράστιες στο zoom in και στο detail ! Απο κει και πέρα μόνο μια είναι πιο σκοτεινη γιατι μπορει να έκανε σκιά το χέρι μου όπως το κράτησα το κινητό.
Μη τον δίνεις σημασία .Πάντα ακραίος ήταν .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα μπορούν να αναλυθούν ως εδώ αρκετα θέματα!
Καταλαβαίνω πως θες να εστιάσεις στο θέμα της BUPA (φύτρωση επιβίωση) αυτό ειπώθηκε. Εγω όμως θελω να ξερω και για το υπόλοιπο κομμάτι της μμ. και μετα να δώσουμε οσο βάρος νομίζεις σε αυτο. Εφόσον όπου και να πήγα δεν μου το ανέφερε κανείς τουλαχιστον να καταλάβω αν πήρα κατι καλό στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αφορούν μια μμ. Οπως καταλαβαίνεις για μένα είναι σημαντικό !
Σε έχω δει από κοντά και έχω σχηματίσει άποψη, εξάλλου τα έχουμε πει, δεν περιμένω τις φώτο. Η μμ σου είναι κακή γιατί δεν σου έλυσε καθόλου το θέμα της hairline (θα φανεί καθαρά στις φώτο από το cons) και η μικρή φύτρωση στο crown είναι πολύ δευτερευούσης σημασίας. Έπρεπε να ξεκινήσεις να παίρνεις φίνα 12 μήνες πριν την μμ. Evaluation της δότριας 12 μήνες μετά να δεις αν έχει βελτιωθεί και πόσο, μην ξεχνάς είναι άρρωστη έχεις BUPA. Αν ναι, μικρή μμ μέχρι 2000-2500g γιατί έχεις περιορισμένη δότρια (είναι seethru πριν την μμ λόγω BUPA) να φτιάξεις είτε το μπρος (προτιμότερο για μένα), είτε το πίσω. Μετά από 6 μήνες 2η μμ και μετά από 6 μήνες 3η μμ. Έτσι θα είχες ένα καλό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο. 3500g σε σένα με BUPA και τέτοια δότρια είναι λάθος απ' όπου και να το πιάσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Ευχαρίστως να τις ανεβάσω ! Δεν είναι ομωσ σωστό έως εδώ να ακουσω ενα σχολιασμό από τους γνώστες ;

Μα ηδη πηρες τη γνωμη 6 ατομων. Ολοι, πλην του γνωστου χειροκροτη alex, εγραψαν οτι προκειται για μετριο κσι φτωχο αποτελεσμα.

Τι περιμενεις, λοιπον;

Αν και δεν ειμαι Τειρεσιας, ειναι ευκολο να προβλεψω οτι κανείς δε θα γραψει οτι το αποτελεσμα ειναι καλο. Ολοι θα γραψουν για μετριο ή κακο αποτελεσμα.

Επομενως, ας προχωρησεις στο παρασυνθημα.

Ανεβασε και τις φωτογραφιες του κ. Λορεντζο, ωστε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα. Αναμενουμε.

tol

Well-Known Member
Μη τον δίνεις σημασία .Πάντα ακραίος ήταν .

Ακομη μιλας, "μωρε";

Ηδη 6 ατομα εχουν επιβεβαιωσει αυτο που σου εγραψα.

Αν βρεθει, εστω και ενας να εχει την ιδια αποψη με εσενα, τοτε θα παρω πισω ολους τους χαρακτηρισμους.

Σταματα να χτυπας παλαμακια. Σταματα να εισαι αυλοκολακας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω αν είναι από 13 (αμφιβάλω…) αλλα δείτε την διαφορά (φωτο μπροστά από καθρέπτη μπάνιου τραβηγμένες την ίδια στιγμή και στο ίδιο σημείο με τον ίδιο φωτισμό) μεταξυ iPhone XR & iPhone 11…. Τα 12 και 13 έχουν ακόμα καλύτερη κάμερα…..
To 12 pro max που έχει ίδια κάμερα με το 13 σκοτώνουν, έχουν πολύ φωτεινή κάμερα. Φαίνονται τα πάντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Καταλαβατε εδώ ποιο πρόβλημα παίζετε με τις παρουσιάσεις ;Αν τολμήσεις και κανείς παρουσίαση αμφισβητούν ακόμα και αν το κινητό σου είναι iPhone 13 οι διάφοροι Τol .Έτσι υπάρχουν μέλη που εγώ ξέρω από τα pm που ποτέ δε θα παρουσιάσουν .Και στο μέλλον ακόμα πιο δύσκολα .Και αυτός που ζημιώνει δεν είναι ο Alex7 αλλά το φόρουμ .

tol

Well-Known Member
Αν και μπροστά σου το ακούμπησα στα cons …

Φιλε Ανδρεα, μπορουμε να δουμε τις φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.

Σου το ζηταμε ευγενικα...προς οφελος του forum.

Τις εχεις ηδη ετοιμες.

Υποθεση 2 λεπτων ειναι να τις ανεβασεις.

Γιατι δεν το κάνεις;

tol

Well-Known Member
;Αν τολμήσεις και κανείς παρουσίαση αμφισβητούν ακόμα και αν το κινητό σου είναι iPhone 13 οι διάφοροι Τol

Βρε χειροκροτητη της δεκαρας, ακομη δεν εχεις καταλαβει τις "πατατες" που γραφεις;

Πρεπει ολοι στο forum να σου απαντησουν οτι εισαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θεωρεις το συγκεκριμενο αποτελεσμα καλο;

Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο λογος που αυτη τη στιγμη πολλοι ειμαστε αυτοι που θεωρουμε οτι ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ, ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ συμβαινει σε αυτη την παρουσιαση;

Εξηγησε μας, αυλοκολακα, για ποιο λογο δεν ανεβαινουν οι φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.

Για να προστατευθει ο αγαπημενος σου γιατρος;

Γιατι δεν ανεβαινουν αυτη τη στιγμη, ωστε ολοι μας να εχουμε μια αντικειμενικη εικονα και να μην γραφουμε για iphone και για κακες φωτογραφιες;

alex7

Well-Known Member
Βρε χειροκροτητη της δεκαρας, ακομη δεν εχεις καταλαβει τις "πατατες" που γραφεις;

Πρεπει ολοι στο forum να σου απαντησουν οτι εισαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θεωρεις το συγκεκριμενο αποτελεσμα καλο;

Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο λογος που αυτη τη στιγμη πολλοι ειμαστε αυτοι που θεωρουμε οτι ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ, ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ συμβαινει σε αυτη την παρουσιαση;

Εξηγησε μας, αυλοκολακα, για ποιο λογο δεν ανεβαινουν οι φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.

Γιατι δεν ανεβαινουν αυτη τη στιγμη, ωστε ολοι μας να εχουμε μια αντικειμενικη εικονα και να μην γραφουμε για iphone και για κακες φωτογραφιες;
Θα ήσουν πολύ επιτυχημένο cartoon πάντως .Έχεις μεγάλη πλάκα στους χαρακτηρισμούς .

alex7

Well-Known Member

Αυτό το αυλοκόλακας πάντως πρέπει να προκύπτει από τις προτιμήσεις σου τις πολιτικές .Μάλλον φιλοβασιλικο σε κόβω

tol

Well-Known Member
Θα ήσουν πολύ επιτυχημένο cartoon πάντως .Έχεις μεγάλη πλάκα στους χαρακτηρισμούς .
Αυτό το αυλοκόλακας πάντως πρέπει να προκύπτει από τις προτιμήσεις σου τις πολιτικές .Μάλλον φιλοβασιλικο σε κόβω

Αφου εχουν πλακα οι χαρακτηρισμοι προς το προσωπο σου, μπορω να τους εμπλουτισω....

Θωπευτη του γιατρου, γαλιφη, μαλαγανα, αργυρωνυτε ψαρα πελατων, βαμμενε δουλοπρεπη, κλακαδορε, πότε θα καταλαβεις οτι το forum δεν εχει αναγκη απο ατομα που ασκουν προπαγανδα υπερ των γιατρων αδιαφορωντας για το συμφερον των συμφορουμιτων; Εσυ το μονο που κάνεις ειναι να προσπαθεις συνεχεια να υπερασπιζεσαι τον γιατρο, να μετατρεπεις το μαυρο σε ασπρο.

Επαναλαμβανω...για να καταλαβεις οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου και ο πλεον ακαταλληλος, για να κρινεις μεταμοσχευσεις...

Αν βρεθει, εστω και ενας, ομοϊδεατης σου, ο οποιος θα γραψει οτι το αποτελεσμα του φιλου Ανδρεα ειναι καλο, τοτε θα αναιρεσω ολους τους χαρακτηρισμους.

Μπλουζα