giwrgos8888
Active Member
πολυ μετριο αποτελεσμα. θα ηθελα να μαθω πως μπορει να το δικαιολογηση ο γιατρος το αποτελεσμα του! γιατι δεν ζητησες να σου τα βαλει ολα α και β ζωνη;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα μπορούν να αναλυθούν ως εδώ αρκετα θέματα!Είναι σαν να πηγαίνεις στον παθολόγο, να του δίνεις τις μισές αιματολογικές και να του λες πες μου μια γνώμη πριν σου δώσω και τις υπόλοιπες.
Εγώ ειδα βελτίωση σημαντική στις φωτό .Δεν είπα ότι είναι από τα καλύτερα περιστατικά του Τυρκαλα γιαυτο το χαρακτήρισα καλό απλά .Είμαι της γνώμης να ανεβαίνουν όλα τα περιστατικά των κλινικών εδώ μέσα .Απόλυτη διαφάνεια .Δεν είναι δυνατόν όμως το τεραστιο πρόβλημα που έχει ο συνάδελφος να λυθεί με 3500 grafts .Τι εξετάζουμε εδώ ;Το αποτέλεσμα ειναι μια η άλλη σχεδόν..απορώ ρε Άλεξ,που το είδες ότι τον πήγε καλά..
Μη λες ανοησίες οι φωτογραφίες γίνονται crop στην paint των windows και αυτόματα κατεβαίνει το μέγεθος , οταν θα ανοίξεις τις πρώτες που ανέβασα και τις τελευταίες οι διάφορες είναι τεράστιες στο zoom in και στο detail ! Απο κει και πέρα μόνο μια είναι πιο σκοτεινη γιατι μπορει να έκανε σκιά το χέρι μου όπως το κράτησα το κινητό.Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!
Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.
Δεν ξέρω αν είναι από 13 (αμφιβάλω…) αλλα δείτε την διαφορά (φωτο μπροστά από καθρέπτη μπάνιου τραβηγμένες την ίδια στιγμή και στο ίδιο σημείο με τον ίδιο φωτισμό) μεταξυ iPhone XR & iPhone 11…. Τα 12 και 13 έχουν ακόμα καλύτερη κάμερα…..Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!
Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.
Μη τον δίνεις σημασία .Πάντα ακραίος ήταν .Μη λες ανοησίες οι φωτογραφίες γίνονται crop στην paint των windows και αυτόματα κατεβαίνει το μέγεθος , οταν θα ανοίξεις τις πρώτες που ανέβασα και τις τελευταίες οι διάφορες είναι τεράστιες στο zoom in και στο detail ! Απο κει και πέρα μόνο μια είναι πιο σκοτεινη γιατι μπορει να έκανε σκιά το χέρι μου όπως το κράτησα το κινητό.
Σε έχω δει από κοντά και έχω σχηματίσει άποψη, εξάλλου τα έχουμε πει, δεν περιμένω τις φώτο. Η μμ σου είναι κακή γιατί δεν σου έλυσε καθόλου το θέμα της hairline (θα φανεί καθαρά στις φώτο από το cons) και η μικρή φύτρωση στο crown είναι πολύ δευτερευούσης σημασίας. Έπρεπε να ξεκινήσεις να παίρνεις φίνα 12 μήνες πριν την μμ. Evaluation της δότριας 12 μήνες μετά να δεις αν έχει βελτιωθεί και πόσο, μην ξεχνάς είναι άρρωστη έχεις BUPA. Αν ναι, μικρή μμ μέχρι 2000-2500g γιατί έχεις περιορισμένη δότρια (είναι seethru πριν την μμ λόγω BUPA) να φτιάξεις είτε το μπρος (προτιμότερο για μένα), είτε το πίσω. Μετά από 6 μήνες 2η μμ και μετά από 6 μήνες 3η μμ. Έτσι θα είχες ένα καλό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο. 3500g σε σένα με BUPA και τέτοια δότρια είναι λάθος απ' όπου και να το πιάσεις.Μα μπορούν να αναλυθούν ως εδώ αρκετα θέματα!
Καταλαβαίνω πως θες να εστιάσεις στο θέμα της BUPA (φύτρωση επιβίωση) αυτό ειπώθηκε. Εγω όμως θελω να ξερω και για το υπόλοιπο κομμάτι της μμ. και μετα να δώσουμε οσο βάρος νομίζεις σε αυτο. Εφόσον όπου και να πήγα δεν μου το ανέφερε κανείς τουλαχιστον να καταλάβω αν πήρα κατι καλό στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αφορούν μια μμ. Οπως καταλαβαίνεις για μένα είναι σημαντικό !
Ευχαρίστως να τις ανεβάσω ! Δεν είναι ομωσ σωστό έως εδώ να ακουσω ενα σχολιασμό από τους γνώστες ;
Μη τον δίνεις σημασία .Πάντα ακραίος ήταν .
To 12 pro max που έχει ίδια κάμερα με το 13 σκοτώνουν, έχουν πολύ φωτεινή κάμερα. Φαίνονται τα πάντα.Δεν ξέρω αν είναι από 13 (αμφιβάλω…) αλλα δείτε την διαφορά (φωτο μπροστά από καθρέπτη μπάνιου τραβηγμένες την ίδια στιγμή και στο ίδιο σημείο με τον ίδιο φωτισμό) μεταξυ iPhone XR & iPhone 11…. Τα 12 και 13 έχουν ακόμα καλύτερη κάμερα…..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν και μπροστά σου το ακούμπησα στα cons …To 12 pro max που έχει ίδια κάμερα με το 13 σκοτώνουν, έχουν πολύ φωτεινή κάμερα. Φαίνονται τα πάντα.
Κάτι δεν κάνεις καλά τότε φίλε. Δεν εξηγείται αλλιως. Αυτά τα τηλέφωνα βγάζουν πολύ καλές φωτο χωρίς να επέμβεις εσύ.Αν και μπροστά σου το ακούμπησα στα cons …
Αν και μπροστά σου το ακούμπησα στα cons …
;Αν τολμήσεις και κανείς παρουσίαση αμφισβητούν ακόμα και αν το κινητό σου είναι iPhone 13 οι διάφοροι Τol
Θα ήσουν πολύ επιτυχημένο cartoon πάντως .Έχεις μεγάλη πλάκα στους χαρακτηρισμούς .Βρε χειροκροτητη της δεκαρας, ακομη δεν εχεις καταλαβει τις "πατατες" που γραφεις;
Πρεπει ολοι στο forum να σου απαντησουν οτι εισαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θεωρεις το συγκεκριμενο αποτελεσμα καλο;
Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο λογος που αυτη τη στιγμη πολλοι ειμαστε αυτοι που θεωρουμε οτι ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ, ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ συμβαινει σε αυτη την παρουσιαση;
Εξηγησε μας, αυλοκολακα, για ποιο λογο δεν ανεβαινουν οι φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.
Για να προστατευθει ο αγαπημενος σου γιατρος;
Γιατι δεν ανεβαινουν αυτη τη στιγμη, ωστε ολοι μας να εχουμε μια αντικειμενικη εικονα και να μην γραφουμε για iphone και για κακες φωτογραφιες;
Αυτό το αυλοκόλακας πάντως πρέπει να προκύπτει από τις προτιμήσεις σου τις πολιτικές .Μάλλον φιλοβασιλικο σε κόβωΒρε χειροκροτητη της δεκαρας, ακομη δεν εχεις καταλαβει τις "πατατες" που γραφεις;
Πρεπει ολοι στο forum να σου απαντησουν οτι εισαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θεωρεις το συγκεκριμενο αποτελεσμα καλο;
Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο λογος που αυτη τη στιγμη πολλοι ειμαστε αυτοι που θεωρουμε οτι ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ, ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ συμβαινει σε αυτη την παρουσιαση;
Εξηγησε μας, αυλοκολακα, για ποιο λογο δεν ανεβαινουν οι φωτογραφιες του κ. Λορεντζο.
Για να προστατευθει ο αγαπημενος σου γιατρος;
Γιατι δεν ανεβαινουν αυτη τη στιγμη, ωστε ολοι μας να εχουμε μια αντικειμενικη εικονα και να μην γραφουμε για iphone και για κακες φωτογραφιες;
Θα ήσουν πολύ επιτυχημένο cartoon πάντως .Έχεις μεγάλη πλάκα στους χαρακτηρισμούς .
Αυτό το αυλοκόλακας πάντως πρέπει να προκύπτει από τις προτιμήσεις σου τις πολιτικές .Μάλλον φιλοβασιλικο σε κόβω