Andreas1978 , FUE , 3452g , 02-03/8/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Ποιος ασχολείται με εσένα και τις γραφικότητες σου μωρό

Θα σου απαντησω αναλογως του υφους σου...

Γραφικος και "μωρος" (ανοητος) ειναι αυτος που γραφει κατι με το οποιο διαφωνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Αν βρεθει, εστω και ενας, που θα γραψει την αστειοτητα, το ανεκδοτο που ξεφουρνισες περι ΚΑΛΟΥ σποτελεσματος, τοτε θα οαρψ πισω τους χαρακτηρισμους.

Αν τελικα, οπως θα φανει στο αμεσο μελλον, οι νοημονες χαρακτηρισουν το αποτελεσμα μετριο και κακο, φαντασου ποιος ειναι ο μωρος και ο γραφικος.

Andreas1978

Active Member
Αν θες την γνωμη μου απο δω και περα βαλε φωτο απο 6ο - 8ο - 10ο -12ο μηνα.
5 με 6 φωτο (μπροστα-πισω-αριστερα-δεξια-και απο πανω πανοραμική) το πολυ απο καθε μηνα.ποσταρε τις πιο ευκρινείς και με την καλυτερη αναλυση φωτο.
Επισης θεωρω απαραιτητο να ανεβασεις τις φωτο που σου τραβηξε η κλινικη την ημερα που πηγες πριν ξεκινήσετε την επεμβαση και στους 12 μηνες οι φωτο που θα ποσταρεις να ειναι με το ίδιο μηκος μαλλιου οπως την μερα που πηγες στην κλινικη ωστε να βγαλουμε τα συμπέρασματα μας.
Είπα να κάνω αυτό που μου προτάθηκε…

JimKan1

Well-Known Member
Καταρχας, φιλε Jim, εγω θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κανουμε λογο για "κορυφαιο" γιατρο.

Αυτη, ωστοσο, ειναι η δικη μου αποψη.

Η δικη σου ειναι διαφορετικη. Σεβαστη.

Σε ρωτω, ομως...

Αφου παραδεχεσαι οτι η μη ληψη φινας ειναι "αστεια" (εγω θα εγραφα εγκληματικη"), αρα ο δηθεν κορυφαιος κ. Τυρκαλας δεν ειναι "αστειος" (για μενα "εγκληματιας") που ειναι αρνητικος στη ληψη της;

Στο παρελθον, πριν απο 2 χρονια, ειχα ανοιξει "πολεμο" κατα της ανεκδιηγητης εμμονης του κ. Τυρκαλα να μη συστηνει τη φιναστεριδη στους πελατες. Το θεωρουσα αδιανοητο.

Εισαι ιατρος μεταμοσχευσης και δεν κάνεις το αυτονοητο; Για μενα αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αρνητικα στοιχεια του συγκεκριμενου γιατρου.
Στο κομματι της φιναστεριδης συμφωνω 100% και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο που εχει ο συγκεκριμενος γιατρος, ωστοσο η αξιολογηση ενος γιατρου ειναι ισοζυγιο πολλων παραμετρων που δεν νομιζω οτι ειναι της παρουσης να αναλυσουμε

Και ποσοι μπορει να την εχουν πατησει ετσι φιλε Jim.
Αμετρητοι δυστυχως

bobby

Well-Known Member
Φίλε Ανδρέα, στον 10ο μήνα που είσαι το αποτέλεσμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μικρή θετική διαφορά θα πρέπει να αναμένεις (10% καλύτερα; Δεν νομίζω παραπάνω…).

Η άποψη μου είναι ότι αφενός η τακτική απλώματος είναι λάθος (πρέπει να κλείνεις περιοχή και όχι να απλώνεις παντού) και αφετέρου η φυτρωση σου είναι χαμηλή (πολύ χαμηλή).

Τι φταίει για αυτό;
Έχεις DUPA/BUPA και δεν παιρνεις φίνα;
Δεν το είδε αυτό ο γιατρος για να σου χορηγήσει φάρμακα ή να σε αποτρέψει από ΜΜ χωρίς αυτά;
Φταίει η υπερβολική αναισθησία για την χαμηλή φυτρωση;
Φταίνε τυχόν τίποτα αιματώματα;

Δεν ξέρω και δεν είμαι γιατρός. Αλλά η φυτρωση είναι χαμηλή.

Συνημμένα

• E746FCE1-8F0D-4275-8B28-68121CB7CFD3.jpeg
    E746FCE1-8F0D-4275-8B28-68121CB7CFD3.jpeg
    630.8 KB · Προβολές: 127

montecristo

Well-Known Member
αν αναφερεσαι σε αυτο, το να δεχεσαι ασθενη χωρις φιναστεριδη, ποσο μαλλον καποιον που εχει προβληματικη δοτρια ειναι ΛΑΘΟΣ
Σίγουρα ειναι λάθος αυτό και ευθύνεται αποκλειστικά ο γιατρός. Μη ξεχνάμε όμως ότι ο @Andreas1978 πήγε και σε αλλες 2 κλινικές (ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ,ΓΚΟΥΡΑ) οι οποίες και αυτές του πρότειναν επέμβαση χωρίς φίνα και δεν του ανέφεραν κάτι για BUPA. Οπότε είναι γενικό το φαινόμενο στις ελληνικές κλινικές.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα υπάρχει μια βελτίωση σε σχέση με το πριν αλλά παραμένει φτωχό αποτέλεσμα με αρκετά μέτρια φύτρωση, στο οποίο μάλλον έφταιξε και η BUPA.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Ανδρέα, στον 10ο μήνα που είσαι το αποτέλεσμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μικρή θετική διαφορά θα πρέπει να αναμένεις (10% καλύτερα; Δεν νομίζω παραπάνω…).

Η άποψη μου είναι ότι αφενός η τακτική απλώματος είναι λάθος (πρέπει να κλείνεις περιοχή και όχι να απλώνεις παντού) και αφετέρου η φυτρωση σου είναι χαμηλή (πολύ χαμηλή).

Τι φταίει για αυτό;
Έχεις DUPA/BUPA και δεν παιρνεις φίνα;
Δεν το είδε αυτό ο γιατρος για να σου χορηγήσει φάρμακα ή να σε αποτρέψει από ΜΜ χωρίς αυτά;
Φταίει η υπερβολική αναισθησία για την χαμηλή φυτρωση;
Φταίνε τυχόν τίποτα αιματώματα;

Δεν ξέρω και δεν είμαι γιατρός. Αλλά η φυτρωση είναι χαμηλή.

Που είναι ο Nick90 να μας πει για τους φωτισμούς στο πριν και στον 10ο μήνα στις φώτο που έβαλές bobby?

alex7

Well-Known Member
Θα σου απαντησω αναλογως του υφους σου...

Γραφικος και "μωρος" (ανοητος) ειναι αυτος που γραφει κατι με το οποιο διαφωνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

Αν βρεθει, εστω και ενας, που θα γραψει την αστειοτητα, το ανεκδοτο που ξεφουρνισες περι ΚΑΛΟΥ σποτελεσματος, τοτε θα οαρψ πισω τους χαρακτηρισμους.

Αν τελικα, οπως θα φανει στο αμεσο μελλον, οι νοημονες χαρακτηρισουν το αποτελεσμα μετριο και κακο, φαντασου ποιος ειναι ο μωρος και ο γραφικος.
Εγώ διασκεδάζω πάντως με εσένα .Χαρά στο κουράγιο σου να γράφεις σεντόνια με τα ίδια και τα ίδια

tol

Well-Known Member
Είπα να κάνω αυτό που μου προτάθηκε…
Μα δεν υπαρχει κανενας λογος, φιλε Ανδρεα, να περιμενουμε τον 12ο μηνα. Σχεδον εκλεισες εναν χρονο.

Εχεις ετοιμες φωτογραφιες απο τριτο προσωπο.

Νομιζω εχεις την ηθικη υποχρεωση απεναντι στο forum να τις ανεβασεις τωρα.

Γιατι να κρυβομαστε; Ας δουμε ολοι ποια ειναι η αντικειμενικη πραγματικοτητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτές του cons είναι από τον 11 μήνα. Ας βάλει αυτές και μετά ας συμπληρώσει και τον 12ο σε 2 εμβομάδες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Που είναι ο Nick90 να μας πει για τους φωτισμούς στο πριν και στον 10ο μήνα στις φώτο που έβαλές bobby?

Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!

Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.

tol

Well-Known Member
Φίλε Ανδρέα, στον 10ο μήνα

Μα το παραλογο, φιλε bobby ειναι οτι δε βρισκεται στον 10ο μηνα. Δεν εχεις καταλαβει ορθα.

Σε λιγες μερες ΚΛΕΙΝΕΙ εναν χρονο.

Αρα, τι να περιμενουμε;

Τον Αυγουστο που θα ειναι παχιες οι μυγες; :p:D

nick90

Well-Known Member
Θα μας πεισουν, φιλε CVIAL, οτι οι φωτογραφιες του 10ου μηνα ειναι απο Iphone τελευταιας τεχνολογιας!!!

Τετοιο σκοταδι δεν ειχε ουτε ενα Alcatel (μπακατελ) που ειχα προ πενταετιας.
ποιος θα σε πείσει φίλε τολ ; η πανοραμική φωτογραφία ειναι όντως πολύ σκοτεινή του 10 μηνα. Πρέπει να βάλει άλλες σε αντίστοιχο φωτισμό με το πριν. Ουδέποτε έχω υποστηρίξει τον Κ. Τυρκαλά και τα περιστατικά του, ούτε έχω αναφέρει καλά λόγια.

• Like
Reactions: tol

Andreas1978

Active Member
Ευχαρίστως να τις ανεβάσω ! Δεν είναι ομωσ σωστό έως εδώ να ακουσω ενα σχολιασμό από τους γνώστες ;

nick90

Well-Known Member
Όσον αφορά το αποτέλεσμα το βρίσκω πολύ κακό και φτωχό και θα ήμουν πλήρως απογοητευμένος.

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαρίστως να τις ανεβάσω ! Δεν είναι ομωσ σωστό έως εδώ να ακουσω ενα σχολιασμό από τους γνώστες ;

Είναι σαν να πηγαίνεις στον παθολόγο, να του δίνεις τις μισές αιματολογικές και να του λες πες μου μια γνώμη πριν σου δώσω και τις υπόλοιπες.

Μπλουζα