Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ποιο αποτελεσμα απ ολα ειναι απατη ρε moulos? Αν αναφερεσαι στο δικο μου τι ακριβως δε σε πειθει, να σε διαφωτισω...νομιζω υπαρχει αναλυτικη καλυψη, ολης της πορειας της μμ, παρολα αυτα αν θες κατι εξτραδακι πες το. Νομιζω ολα τα παιδια που εχουν κανει μμ κ γραφουν εδω μεσα ειναι προθυμοι να ποσταρουν οτι φωτος ζητηθουν, ανεξαρτητα με το σε ποια κλινικη κανανε τη μμ. Το να λες για τσιρακια και παρτυ κλπ, οκ θεωρω ειναι λιγο ακυρο.

andy.k

Active member
Θα ποσταρω φωτος και απο δοτρια κ απο vertex οταν επιστρεψω αθηνα. Οκ μικρη διαφορα στο vertex. μονο 400gts μπηκαν και αλλα 200 λιγο πιο μπροστα. Ειχα κ αρκετα δικα μου μαλλια εκει, οκ θα εχω σιγουρα θεμα στο μελλον. Οταν αδειασει το vertex, ευελπιστω να εχει φυγει και οτι ειναι να φυγει απο μπροστα, να μπω για αλλη μια μμ σε ολο το κεφαλι και να μη χρειαστει να μπω κ τριτη φορα για αρκετα χρονια(μακαρι κ ποτε)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το μεσο λογο τριχας/gt που μπηκαν εκει δε τον ξερω για να πω ποσες τριχες μπηκαν αλλα πιθανοτατα μπηκαν τα 1400 με τις λιγοτερες τριχες...δλδ θα ελεγα περιπου 2-2,2 λογος (καπου εκει).

Θεωρώ ότι εκεί μπήκαν οι μέγιστες τρίχες για να δείξει καλύτερο το αποτέλεσμα. Έχει και λογική. Ο λόγος σου με τόσα λίγα μονότριχα δεν πέφτει στο 2-2.2, ούτε με σφαίρες. Αν κάνεις τις πράξεις και βάλεις τα 1400 με όλα τα 1-2-3τριχα και μόνο 26 4-τριχα για να συμπληρωθεί το 1400 ο λόγος δεν πέφτει κάτω από 2.4. Επειδή το λογικό είναι να βάλανε και 2τριχα στις πίσω περιοχές, δεν μπορεί να βάλανε μόνο 4-5τριχα, τότε ο λόγος μπροστά εκτοξεύεται εκεί που λέω. Μακάρι Andy να είχα και εγώ το ίδιο "πρόβλημα". Πάντως σαν επιτομή να πω ότι η περιοχή που κάλυψες ήταν σχετικά μικρή και με πολύ δυνατό λόγο, εκεί οφείλεται...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Στο πισω μερος των κροταφων σιγουρα μπηκαν κ 4 τριχα,ισως κ καποια 5 τριχα, αν και τα 5-6τριχα τα αφησανε για πισω απο το τσουλουφι και την κορυφη ωστε να μπουν πολλες τριχες με λιγα τρυπηματα και να αποφευχθει οσο το δυνατον σοκ λος σε αυτες τις περιοχες(λιγοτερα τρυπηματα-μικροτερος κινδυνος τραυματισμου υφισταμενων μαλλιων) δεδομενου οτι υπηρχαν αρκετα μαμα μαλλια εκει. Εχεις δικιο οτι ο λογος που ανεφερα(2,2) δε μπορει να προκυψει με τοσα πολυτριχα που ειχα. Οποτε μπηκαν περιπου 3500-4000τριχες
μπροστα και 2000-2500 τριχες πισω. Αρα δεδομενου οτι τα πολυτριχα αργουν να δωσουν τον τελικο αριθμο τριχων(βεβαια δε ξερω αν λογω της μινοξ που συνεχιζω κανονικα, εχουν δωσει ηδη ολα τα grafts τον πληρη αριθμο τριχων) και οτι στην κορυφη δεν ειχα κ καμια τεραστια εκταση να
καλυψω(σιγουρα μικροτερη απο τους 2 κροταφους μαζι- οι 2 κροταφοι ηταν περιπου 40-45 cm2 και πηραν 4000 τριχες δλδ 100 τριχες/ cm2, ενω οι αλλες 2000 τριχες μπηκαν σε επιφανεια περιπου 30-35 cm2 δλδ περιπου 60 τριχες/cm2 αλλα και αρκετες υφισταμενες τριχες) θεωρητικα να περιμενω οτι και πισω θα υπαρξει περαιτερω βελτιωση και σχετικη ομοιογενεια με το μπροστα κομματι?

tasos33

Well-Known Member
Η εξέλιξη σου δείχνει πως δε θα μείνεις στη θεωρια αλλά θα παει κ στην πράξη,θα επαναλαβω κ εγώ πως η φυσικότητα της hairline αλλά και όλου του έως τώρα αποτελςσματιος είναι σίγουρα το καλυτερο του βεκρη,....Δημήτρη εκθρονιστηκες Χαχα...

EKTOR

Member
Ωραία ωραία τι λέτε τώρα αντε και οι γραμματείς με τα πεν μεταμορφώνονται σε επιτυχημένους γιατρους και τα μπακάλικα σε επιτυχημένες κλινικές όπου σας πάει τα λέτε τσιμουδιά τώρα για τον Β,, άντε βαλτε καμία φωτό να τον κοροιδεψετε τώρα αλλά με τη μούτρα ρε Ελληναρες ο άνθρωπος έδειξε τι αξίζει για τα λεφτά που πέρνει εσείς τι αξιζεται που βιαστηκατε να τον μειώσετε ....Ελληναρες φιλάκια ...Μπράβο αντυ να χαίρεσαι το μαλλάκι σου πολύ καλός !!

dimitris50423

Well-Known Member
Το αποτελεσμα του andy ειναι εξαιρετικο και δεν προεκυψε κανενα προβλημα που μπηκαν διπλα σε μαμα μαλλια. Αυτο που φοβοταν πριν κανει τη μμ. Χτυπαει στα ισια αποτελεσματα κλινικων εξωτερικου. Μπορει να μην ειχε τεραστιο προβλημα αλλα βλεπουμε οτι σε διαφορετικες περιπτωσεις σαν τη δικη μου andy laroiso που εχουν προχωρησει οι μηνες εχουμε ικανοποιητικα αποτελεσματα. Μακαρι να πανε και οι υπολοιποι το ιδιο καλα. Ωρα για μπανιο. Τα λεμε απο δευτερα. Καλα να περνατε

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία ωραία τι λέτε τώρα αντε και οι γραμματείς με τα πεν μεταμορφώνονται σε επιτυχημένους γιατρους και τα μπακάλικα σε επιτυχημένες κλινικές όπου σας πάει τα λέτε τσιμουδιά τώρα για τον Β,, άντε βαλτε καμία φωτό να τον κοροιδεψετε τώρα αλλά με τη μούτρα ρε Ελληναρες ο άνθρωπος έδειξε τι αξίζει για τα λεφτά που πέρνει εσείς τι αξιζεται που βιαστηκατε να τον μειώσετε ....Ελληναρες φιλάκια ...Μπράβο αντυ να χαίρεσαι το μαλλάκι σου πολύ καλός !!

Τo "μπακάλικα" διεγράφει από εμένα. Τα υπόλοιπα ισχύουν, εδώ θα λέμε και τα αρνητικά και τα θετικά χωρίς φόβο και πάθος.

Τελευταία επεξεργασία:

crossfire

Well-Known Member
Αυτο που μπορώ να πω εγω που ειμαι φανατικά κατα των ελληνικών κλινικών,ειναι ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης βε@ρη με d@i .....
Οποιος τελικά επιλέξει Ελλάδα,ο βε@ρης ειναι μονόδρομος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Μπραβο Αντυ, φοβερο αποτελεσμα. Μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη φορα που ανεβασες φωτο. Να τα χαιρεσαι!!!

vag25

Well-Known Member
Δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο αποτελεσμα, αυτο θα το δουμε στους 12 μηνες. Σιγουρα ειναι το πιο φυσικο η απο τα πιο φυσικα που εχω δει εδω μεσα.

koumparos

Well-Known Member
Παιδια χωρις εμπαθεια η συμπαθεια και χωρις να θελω να διαλεξω στρατοπεδο εαν και εχω δηλωσει οτι εχω 2 συγγενεις που εκαναν καναδα(norwood 3) με υψηλη πυκνοτητα και φυσικοτητα με μοναδικο ψεγαδι σε κοντρα ηλιο να φενεται λιγο δερμα μπορω να πω οτι η κλινικη του βεκρη εχει ενδιαφερον προς την πυκνοτητα και τη φυσικοτητα(σε καποια περιστατικα) που προσφερει αλλα ο τροπος που κανει εξαγωγη ειναι ενα ζητημα.Με το χερι στη καρδια εγω που προοριζομαι για μεγαλο norwood ειναι αδυνατον να τον επιλεξω για το θεμα δοτριας κυριως αλλα αντιθετα τα μικρα και τα μεσαια norwood και χωρις να υπαρχει μελοντικος φοβος να ξεφυγει το norwood εφοσων σε βαθος χρονου αποκτησει ενα αξιοπιστο feedback ισως να μη χρειαζεται να μεταναστεύουν.Το ιδανικο θα ηταν να προσφερει την επιλογη της manual εστω και με αυξημενες τιμες(σαν την dhi) .

andy.k

Active member
Φιλε ευχαριστω, οπως ειπα κ εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...ΟΜΩΣ μη ξεχναμε την ασυνεννοησια που εγινε οταν ζητησα τη μμ απο τον ιδιο το Βεκρη και την εκανε τελικα μια βοηθος του(ασχετα αν τελικα ειχα καλο αποτελεσμα). Επισης μη ξεχναμε οτι παρα το οτι η δοτρια ειναι φαινομενικα σε καλη κατασταση, δε ξερω τι θα απογινει αν κανω κ δευτερη μμ(σιγουρα δε θα ειναι δυνατον να ξαναπαρω αλλα τοσα μοσχευματα αποκλειστικα απο την ηδη δουλεμενη περιοχη). Μια κλινικη δε κρινεται μονο απο το αποτελεσμα, αλλα και απο την οργανωση κ την ασφαλεια που αποπνεει. Εγω ακομα κ τωρα σε καποιους που με ρωτανε που την εκανα για να πανε και αυτοι στο μελλον, απο το φιλικο περιβαλλον, ΔΕ λεω οτι την εκανα στο Β τη μμ, γιατι δε θελω να παρω στο λαιμο μου κανενα. Απλα θα επαναλαβω οτι ο ιδιος επελεξα την κλινικη επειδη ημουν 100% για ελλαδα, λογω κοστους και επειδη σε συγκριση με dhi, μου φανηκε πιο ειλικρινες το deal και πιο value for money. Ιδιως στο τελευταιο νομιζω οτι ο Β αν και η συνεννοηση ειναι αστα να πανε, ΔΕ παει να σε κανει πελατη. Παει να σε φτιαξει (οχι να σε τουμπανιασει)με μια η 2 συνεδριες συνεχομενες και αντε γεια...ουτε ελα του χρονου για να κανουμε τα υπολοιπα, ουτε θα φτιαξουμε τελευταια τη hairline...στην...10τη(!!!) συνεδρια, ουτε πολλα πολλα. Το αποτελεσμα το δικο μου σαφως υστερει σε σχεση με αυτα του Ταζ του dance και αλλων παιδιων που επιχειρησαν υψηλες πυκνοτητες και το πετυχαν(γτ σε καποιους δεν πετυχε κιολας), ωστοσο εφοσον ειναι φυσικο και σχετικα επαρκες σε πυκνοτητα, εμενα με καλυπτει. Ας πουμε οτι ο Γεωργιου, ο lorenzo και ολοι οι top σε φτιαχνουν ωστε το μαλλι σου να ειναι το δυνατο σου σημειο. Ε οκ, ο Β σε φτιαχνει ωστε το μαλλι να ΜΗΝ ειναι το αδυνατο σου σημειο. Δε γινεσαι Χατζηνικολαου, αλλα ουτε μενεις...Σεφερλης...Το μαλλι του Ταζ και του dance(δε θελω να αδικω αλλους γιατρους αλλα τα 2 αυτα παιδια ειναι τουμπανο) μπορει να το χαζευει ο κοσμος, αλλα και το δικο μου το κεφαλι η του Δημητρη δε θα το πει κανεις νομιζω καραφλο.

andy.k

Active member
Η εξέλιξη σου δείχνει πως δε θα μείνεις στη θεωρια αλλά θα παει κ στην πράξη,θα επαναλαβω κ εγώ πως η φυσικότητα της hairline αλλά και όλου του έως τώρα αποτελςσματιος είναι σίγουρα το καλυτερο του βεκρη,....Δημήτρη εκθρονιστηκες Χαχα...

Καλα φιλε το transformation του Δημητρη ομως δεν υπαρχει, ασε που οπως τον εχω κοψει τον Δημητρη, θα ηταν χαρα του να εκθρονιστει απο εμενα η απο οποιοδηποτε αλλο παιδι με καλο αποτελεσμα, ασχετως κλινικων και σαχλοδιαμαχων...

andy.k

Active member
Μπραβο Αντυ, φοβερο αποτελεσμα. Μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη φορα που ανεβασες φωτο. Να τα χαιρεσαι!!!

Ευχαριστω flosk, ειλικρινα νομιζω οτι αν υπαρχει διαφορα με τις φωτο του 5-5,5 μηνα που ειχα ποσταρει ειναι καθαρα λογω μεγαλυτερου μηκους μαλλιου( ειναι περιπου 5cm τωρα). Δεν εχω δει(μπροστα τουλαχιστον) να σκαει ουτε ενα νεο graft...ΚΑΝΕΝΑ! Αν τωρα αναπτυσονται τα πολυτριχα σιγα σιγα κ φουντωνει αθορυβα το πραγμα, οκ αυτο δε μπορω να το παρατηρησω ιδιως τωρα που ειναι και λιγο πιο μεγαλο το μαλλι. Το σιγουρο ειναι οτι ιδιως hairline,δεν εχει σκασει graft καινουριο τουλαχιστον 2 μηνες τωρα. Για πιο πισω ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω τι γινεται.

geok

Member
Μπράβο για το αποτέλεσμα σου Andy Δεν ήταν εύκολο λόγω των αρκετών μαμά μαλλιών & τον κίνδυνο σοκλος.
Ο λόγος σου ήταν πολύ μεγάλος & σίγουρα είχες μεγάλη φύτρωση.
Παρόλα αυτά είσαι σωστά αντικειμενικος άλλωστε δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος για φανατισμό.
Δικιά μας είναι η εκάστοτε κλινική?
Sorry αλλά νιωθω αιματωση στην hairline χαχα με αυτό που λες ότι κορυφαίο αποτέλεσμα του taz-dance ,
Αλλά εσένα & του Δημήτρη είναι καλό αλλά δεν το λες καραφλο.
Εύχομαι όσοι κάναμε βεκρη να έχουμε τόσο καλή φύτρωση όσο εσείς & εγώ προσωπικά είμαι ρεαλιστής

Μπλουζα