Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το μεσο λογο τριχας/gt που μπηκαν εκει δε τον ξερω για να πω ποσες τριχες μπηκαν αλλα πιθανοτατα μπηκαν τα 1400 με τις λιγοτερες τριχες...δλδ θα ελεγα περιπου 2-2,2 λογος (καπου εκει).
Ωραία ωραία τι λέτε τώρα αντε και οι γραμματείς με τα πεν μεταμορφώνονται σε επιτυχημένους γιατρους και τα μπακάλικα σε επιτυχημένες κλινικές όπου σας πάει τα λέτε τσιμουδιά τώρα για τον Β,, άντε βαλτε καμία φωτό να τον κοροιδεψετε τώρα αλλά με τη μούτρα ρε Ελληναρες ο άνθρωπος έδειξε τι αξίζει για τα λεφτά που πέρνει εσείς τι αξιζεται που βιαστηκατε να τον μειώσετε ....Ελληναρες φιλάκια ...Μπράβο αντυ να χαίρεσαι το μαλλάκι σου πολύ καλός !!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε ευχαριστω, οπως ειπα κ εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...ΟΜΩΣ μη ξεχναμε την ασυνεννοησια που εγινε οταν ζητησα τη μμ απο τον ιδιο το Βεκρη και την εκανε τελικα μια βοηθος του(ασχετα αν τελικα ειχα καλο αποτελεσμα). Επισης μη ξεχναμε οτι παρα το οτι η δοτρια ειναι φαινομενικα σε καλη κατασταση, δε ξερω τι θα απογινει αν κανω κ δευτερη μμ(σιγουρα δε θα ειναι δυνατον να ξαναπαρω αλλα τοσα μοσχευματα αποκλειστικα απο την ηδη δουλεμενη περιοχη). Μια κλινικη δε κρινεται μονο απο το αποτελεσμα, αλλα και απο την οργανωση κ την ασφαλεια που αποπνεει. Εγω ακομα κ τωρα σε καποιους που με ρωτανε που την εκανα για να πανε και αυτοι στο μελλον, απο το φιλικο περιβαλλον, ΔΕ λεω οτι την εκανα στο Β τη μμ, γιατι δε θελω να παρω στο λαιμο μου κανενα. Απλα θα επαναλαβω οτι ο ιδιος επελεξα την κλινικη επειδη ημουν 100% για ελλαδα, λογω κοστους και επειδη σε συγκριση με dhi, μου φανηκε πιο ειλικρινες το deal και πιο value for money. Ιδιως στο τελευταιο νομιζω οτι ο Β αν και η συνεννοηση ειναι αστα να πανε, ΔΕ παει να σε κανει πελατη. Παει να σε φτιαξει (οχι να σε τουμπανιασει)με μια η 2 συνεδριες συνεχομενες και αντε γεια...ουτε ελα του χρονου για να κανουμε τα υπολοιπα, ουτε θα φτιαξουμε τελευταια τη hairline...στην...10τη(!!!) συνεδρια, ουτε πολλα πολλα. Το αποτελεσμα το δικο μου σαφως υστερει σε σχεση με αυτα του Ταζ του dance και αλλων παιδιων που επιχειρησαν υψηλες πυκνοτητες και το πετυχαν(γτ σε καποιους δεν πετυχε κιολας), ωστοσο εφοσον ειναι φυσικο και σχετικα επαρκες σε πυκνοτητα, εμενα με καλυπτει. Ας πουμε οτι ο Γεωργιου, ο lorenzo και ολοι οι top σε φτιαχνουν ωστε το μαλλι σου να ειναι το δυνατο σου σημειο. Ε οκ, ο Β σε φτιαχνει ωστε το μαλλι να ΜΗΝ ειναι το αδυνατο σου σημειο. Δε γινεσαι Χατζηνικολαου, αλλα ουτε μενεις...Σεφερλης...Το μαλλι του Ταζ και του dance(δε θελω να αδικω αλλους γιατρους αλλα τα 2 αυτα παιδια ειναι τουμπανο) μπορει να το χαζευει ο κοσμος, αλλα και το δικο μου το κεφαλι η του Δημητρη δε θα το πει κανεις νομιζω καραφλο.Ωραία ωραία τι λέτε τώρα αντε και οι γραμματείς με τα πεν μεταμορφώνονται σε επιτυχημένους γιατρους και τα μπακάλικα σε επιτυχημένες κλινικές όπου σας πάει τα λέτε τσιμουδιά τώρα για τον Β,, άντε βαλτε καμία φωτό να τον κοροιδεψετε τώρα αλλά με τη μούτρα ρε Ελληναρες ο άνθρωπος έδειξε τι αξίζει για τα λεφτά που πέρνει εσείς τι αξιζεται που βιαστηκατε να τον μειώσετε ....Ελληναρες φιλάκια ...Μπράβο αντυ να χαίρεσαι το μαλλάκι σου πολύ καλός !!
Η εξέλιξη σου δείχνει πως δε θα μείνεις στη θεωρια αλλά θα παει κ στην πράξη,θα επαναλαβω κ εγώ πως η φυσικότητα της hairline αλλά και όλου του έως τώρα αποτελςσματιος είναι σίγουρα το καλυτερο του βεκρη,....Δημήτρη εκθρονιστηκες Χαχα...
Μπραβο Αντυ, φοβερο αποτελεσμα. Μεγαλη διαφορα απο την προηγουμενη φορα που ανεβασες φωτο. Να τα χαιρεσαι!!!