Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
Νομιζω φιλε καταλαβαινεις τι εννοω...ο Β δε πιανει 60gts/cm2...Εννοω δλδ οτι τα παιδια που ανεφερα, οκ εχουν αξιοζηλευτη πυκνοτητα, αλλα και το δικο μου αποτελεσμα και σαφως του Δημητρη παρολο που ισως δεν ειναι εξισου αξιοζηλευτα, σε καμια περιπτωση(σε συνθηκες καθημερινοτητας κ στο απειρο ματι του κοινου λαου) δε προδιδουν καποιο θεμα(οχι σοβαρο τουλαχιστον) στο μαλλι. Οκ υπαρχουν κεφαλια με μαλλι και κεφαλια με ΠΟΛΥ μαλλι. Εμεις βαλαμε απλα "ΜΑΛΛΙ". Για " ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ" υπαρχουν αλλες κλινικες! Οκ εγω πιστευω σε εμενα παιζει illusion αρκετο, στον ΤΑΖ και τον dance, δε παιζει. Εδω ο taz κουρευτηκε γουλι και φαινεται ΤΕΖΑ, τι λεμε τωρα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geok

Member
Καταλαβαίνω & συμφωνώ .
Στο άπειρο μάτι είσαστε τέζα & οι 2.
Στα ματια τα δικα μου που έχω μεγαλο θέμα το αποτέλεσμα το δικό σου & του Δημήτρη για ελλαδα είναι παααρα πολύ καλό .

LARIOSO

Active Member
Συμφωνω με τους προλαλισαντες
Καλησπερα, ειμαι στους 7,5 μηνες παραθετω καποιες σημερινες φωτο. Θα βαλω καλυτερες οταν επιστρεψω απο διακοπες. Για την ωρα ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω.
Τωρα εγω τι να πω τα ειπαν οι αλλοι ρε φιλε .....κανω ενα μεγαλο like;)

tasos33

Well-Known Member
Θα συμφώνησω με ενα ν φιλο παραπανω που είπε πως για την την Ελλάδα ο βεκρης είναι μονοδρομος, πλεον η dhi έχει μείνει..πίσω...η καλυτερα έχει παραμείνει στάσιμη εδώ και πολλά χρονια,πλεον σιγά σιγά αρχίζουμε και σχηματίζουμε ενα feedback για τον βεκρη,βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρεπει να βελτιώσει παρα πολλά κυρίως το θεμα με την διαχείριση της δοτριας,ειτε αυτό έχει να κανει με την έκταση αφαίρεσης grafts ειτε με επέκταση σε περιοχές που δεν φαντάζουν και τόσο safe zone.
Δε γνωρίζω τι διαχείρηση προσωπικού κανει ο βεκρης στα κορίτσια του,αν κανει δηλαδή, ίσως και τα ίδια τα κορίτσια θέλουν να γίνουν καλύτερες και το μελετάνε λίγο το θεμα απο μονές τους η ομαδικά,ειλικρινά δεν μπορω να σκεφτώ τι γίνεται γιατί βλέποντας τον βεκρη να αφιερώνει πολύ χρόνο σε σταριλικια είναι λογικό να μην κανει αυτός μμ γιατί δεν προλαβαίνει ,πάντως το value for money της κλινικής του είναι δίκαιο και αξιοπρεπές.
Οσον αφορα τις ενστάσεις που έχουμε για τις μμ στον βεκρη και αφού σχηματίσουμε μια πληρη άποψη για το κεφάλι μας ,μόνοι μας αλλά και σε επαφη με την κλινική ,τα εμπειροτερα μέλη τουλαχιστον μπορούμε να ορίσουμε καποιες αλλαγές και να κινηθούμε σε ενα διαφορετικό πλαίσιο ο καθένας για την περιπτωση του ξεχωριστα,προσπερνώντας έτσι τις οποίες ενστάσεις εχουμε

aeratos28

Just aeratos
πιστεύω και εγώ πως αν βελτιώσει το θέμα με τη διαχείρηση δοτριας και την συνενόηση που κάνει ο πελάτης για το τι ακριβώς θέλει όπως εδώ στην περίπτωση του andy.k που είχε πει να την κάνει ο βεκρης και τελικά δεν έγινε έτσι,αν διορθωθούν αυτά πιστεύω και εγώ πως θα περάσει σαν σταματημένη τη dhi..μεγάλη φυτρωση πιάνει,μεγαλύτερη πυκνότητα δουλευει,έχει κάνει το 80% της προσπερασης ο advance.!;)

tasos33

Well-Known Member
Η dhi μετα απο τοσα χρόνια παρουσιας και με τόσα περιαστικά που έχει φέρει εις πέρας θα έπρεπε να ανταγωνιζεται στο έπακρο τις κυπριακες κλινικές,Παρολαυτά έχει παραμείνει στάσιμη κυρίως σε θέμα πυκνότητας, αν μας διάβαζε ι κανεις απο την κλινική καλό ία ήταν να μας έλεγε την άποψη του

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω πιστευω οτι για να γινει καλη δουλεια σε μια μμ εκτος απο τη γνωση στη διαδικασια της μμ που ειναι βασικοτατο. Παιζει ρολο το μερακι, η προσοχη που θα δειξει αυτος που εκτελει τη μμ και τελος το κινητρο που θα εχει για να προσπαθησει. Τι να το κανω να μου την κανει ιατρος και να μην ειναι ευχαριστημενος με αυτο που κανει. Σιγουρα υπαρχουν και ιατροι που το γουσταρουν και θα τους ενδιαφερει. Η κλινικη του βεκρη εδειξε πολυ καλα σημαδια σε οσους προχωρησαν οι μηνες. Μακαρι να συνεχισουν ολοι ετσι.

aeratos28

Just aeratos
δημητρη το ότι βάζει μαλλιά και βγαίνουν είναι σημαντικό.πολύ σημαντικό και μπράβο του,μακάρι να συνεχίσει έτσι,με ακόμα καλύτερα αποτελεσματα..αλλα υστερεί ακόμα κατά πολύ στις δοτριες..δεν γίνεται καθόλου καλή διαχείρηση σε αυτήν και πάντα,μα πάντα κάθε εμφύτευση που βλέπουμε στις ζώνες α+β τα τριχοθυλακια που βάζει δίνουν λόγο το λιγοτερο 2.3.. παίζει και αυτός πολύ (safe).όπως και η dhi..αν θέλουν να ανέβουν επίπεδο πρέπει να ανεβάσουν πυκνότητες με μικρότερους λόγους τριχών ανά τριχοθυλακιο ειδικά στις hairline, και ο φίλος βεκρης να υπολογίζει όπως πρέπει τις δοτριες..η ομοιογένεια είναι μεγάλο πράγμα..αν κάνει αυτά,σωστό cherry picking της δοτριας για τις αναγκες της κάθε ζώνης της ληπτρι
Εγω πιστευω οτι για να γινει καλη δουλεια σε μια μμ εκτος απο τη γνωση στη διαδικασια της μμ που ειναι βασικοτατο. Παιζει ρολο το μερακι, η προσοχη που θα δειξει αυτος που εκτελει τη μμ και τελος το κινητρο που θα εχει για να προσπαθησει. Τι να το κανω να μου την κανει ιατρος και να μην ειναι ευχαριστημενος με αυτο που κανει. Σιγουρα υπαρχουν και ιατροι που το γουσταρουν και θα τους ενδιαφερει. Η κλινικη του βεκρη εδειξε πολυ καλα σημαδια σε οσους προχωρησαν οι μηνες. Μακαρι να συνεχισουν ολοι ετσι.
ας τότε θα περάσει σαν σταματημενους τη dhi και θα αρχίσει να κοιτάει στα μάτια σιγά σιγά και προς εξωτερικό.!;)

andy.k

Active member
Σιγουρα η ομοιγενεια παιζει τεραστιο ρολο, αλλα κατ εμε εφοσον δε μπορει να δουλεψει πχ α'ζωνη 60gts/cm2, καλα κανει και βαζει κ πολυτριχα μπροστα, τουλαχιστον να ανεβει η ποσοτητα των τριχων. Νομιζω ειναι πιο ομοιογενης μια α ζωνη με 30-35 gts/cm2 τα οποια δινουν 100τριχες/cm2 και αρκετα πολυτριχα μεσα(ακομα κ 4τριχα ισως κ 5τριχα οπως σε εμενα) παρα να βαλει 40-45gts max(γιατι μετα θελει κ πολυ καλα χερια, αλλιως αρχιζουν οι απωλειες στα μοσχευματα) με λογο 1,5(δλδ κυριως μονοτριχα κ διτριχα) που να δινουν 65-70 τριχες max...οκ το πρωτο concept φαινεται πιο πυκνο σιγουρα(πιο πολλες τριχες), ειναι
πιο ασφαλες στη φυτρωση(λιγοτερα grafts) και δεν απαιτει να εισαι lorenzo να κενταει το χερι σου κ να εχεις εμπειρια 15-20 ετων...πανω απο 40-45 gts/cm2 θεωρω δεν προκειται να παει ο Β αν δεν εκπαιδευει εντατικα τoυς placers του. Οποτε αυτο που ειπες αερατος για cherry picking κλπ, δε το βλεπω...θα συνεχισει να παιζει με safe πυκνοτητες κ μεγαλους λογους για σιγουρα αποτελεσματα. Αλλωστε μπορει για απαιτητικους πελατες οπως εσυ να μη χτυπα στα ισια τις κλινικες εξωτερικου, ομως απο εξωτερικο εχει full πελατεια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω το θεωρω λογικο και αυτονοητο οταν παει καποιος για πρωτη φορα να κανει μμ να εκμεταλευτει το καλυτερο κομματι της δοτριας ωστε να παρει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και τελικη εικονα οταν ολοκληρωθει η φυτρωση.
Μπορει να μην μπει ποτε ξανα στη διαδικασια της μεταμοσχευσης.
Εκτος απο τη hairline που πρεπει να μπουν μονα τριχοθυλακια για φυσικο αποτελεσμα πισω απο αυτην ας μου εβαζε και μονο 4τριχα να τα εκανα κοτσιδα. :p
θυμαμαι και το rahal που εχωσε δε θυμαμαι ποσα μοσχευματα σε περιοχη που ηταν για πολυ λιγοτερα. και τελικα δεν πηγαν καλα τα πραγματα. μεγαλος ιατρος αλλα ποιος θα επελεγε να παει εκει πλεον διαβαζοντας το φορουμ? μπορει να ηταν τυχαιο περιστατικο αλλα εμεις αυτο ειδαμε.
για αυτο σε αυτη τη δουλεια οποιος αξιζει προχωραει και εχει δουλεια αλλιως μενει πισω.

aeratos28

Just aeratos
για τον rahal ναι έγινε μ@λ@κια σε ένα παιδί ,δεν λέω ,πήγε να τον κάνει τουμπανο και δεν βγήκε..μην μένουμε σε αυτό όμως αποκλειστικά.υπάρχουν αλλά παραδείγματα να δούμε άλλων παιδιών.ο τasmania έβαλε 3000 grafts σε σημεία τα οποία υπήρχαν αρκετά μαλλια και έφτασε και πυκνότητες ακόμα και 70 grafts στη hairline..αυτό δεν μπορούν να το κάνουν εδώ με τίποτα δυστυχώς..αν παω εδω στο βεκρη η dhi και τους δειξω τον tas και τους πω αυτο θελω απο πυκνοτητα ,τροπο τοποθετησης στα μονά,2πλα τριχοθυλακια δεν θα μπορούν να το κάνουν..αυτή είναι η διάφορα που λένε όλοι.. όσο για αυτό που λες δημητρη ότι όταν πάει κάποιος για πρώτη φορά ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν το καλύτερο κομμάτι δοτριας,διαφωνω.αν ξεκοκαλιζεις ένα δυνατό κομμάτι με τη μια ,αδειάζεις τη δοτρια και αν συνεχίσει η τριχόπτωση από που θα πάρεις μετά??εκεί είναι για μένα δυστυχώς το πρόβλημα το μεγαλύτερο σε σχέση με το εξωτερικό..γιατί την πυκνότητα πες κανείς άλλη μία,αν πάει καλά η πρώτη και την πιάνει,αν δεν πάει όμως από που περνεις μετά?

tasos33

Well-Known Member
καλο θα ηταν μια και η συζητηση εχει στραφει προς γενικες τεχνικες λεπτομερειες και οχι σε θεματα που αφορουν αμεσα τον andy να κανουμε την συζητηση η οποια συζητηση που αφορα παρομοια θεματα στο νημα ...συζητηση για κλινικες...
Πρεπει να προστατευουμε τα νηματα ωστε να ειναι πιο προσβασιμα για ολους μας

aeratos28

Just aeratos
σωστος;)
καλο θα ηταν μια και η συζητηση εχει στραφει προς γενικες τεχνικες λεπτομερειες και οχι σε θεματα που αφορουν αμεσα τον andy να κανουμε την συζητηση η οποια συζητηση που αφορα παρομοια θεματα στο νημα ...συζητηση για κλινικες...
Πρεπει να προστατευουμε τα νηματα ωστε να ειναι πιο προσβασιμα για ολους μας

andy.k

Active member
για τον rahal ναι έγινε μ@λ@κια σε ένα παιδί ,δεν λέω ,πήγε να τον κάνει τουμπανο και δεν βγήκε..μην μένουμε σε αυτό όμως αποκλειστικά.υπάρχουν αλλά παραδείγματα να δούμε άλλων παιδιών.ο τasmania έβαλε 3000 grafts σε σημεία τα οποία υπήρχαν αρκετά μαλλια και έφτασε και πυκνότητες ακόμα και 70 grafts στη hairline..αυτό δεν μπορούν να το κάνουν εδώ με τίποτα δυστυχώς..αν παω εδω στο βεκρη η dhi και τους δειξω τον tas και τους πω αυτο θελω απο πυκνοτητα ,τροπο τοποθετησης στα μονά,2πλα τριχοθυλακια δεν θα μπορούν να το κάνουν..αυτή είναι η διάφορα που λένε όλοι.. όσο για αυτό που λες δημητρη ότι όταν πάει κάποιος για πρώτη φορά ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν το καλύτερο κομμάτι δοτριας,διαφωνω.αν ξεκοκαλιζεις ένα δυνατό κομμάτι με τη μια ,αδειάζεις τη δοτρια και αν συνεχίσει η τριχόπτωση από που θα πάρεις μετά??εκεί είναι για μένα δυστυχώς το πρόβλημα το μεγαλύτερο σε σχέση με το εξωτερικό..γιατί την πυκνότητα πες κανείς άλλη μία,αν πάει καλά η πρώτη και την πιάνει,αν δεν πάει όμως από που περνεις μετά?

Παντως εγω αν μου εγγυοταν καποιος 100% οτι θα εχω εντυπωσιακο αποτελεσμα,ισως να μη σκεφτομουν τα χρηματα κ να πηγαινα κ εξω. Οταν λεω εγγυηση ομωε δεν εννοω λεκτικη εγγυηση...ουτε καν γραπτη...εννοω εγγυηση που να προκυπτει απο το συνολο των εως τωρα αποτελεσματων του γιατρου. Εγω ειλικρινα το μονο γιατρο που θα επελεγα ως safe επιλογη ειναι τον lorenzo, διοτι αφενος δεν εχω δει κακο αποτελεσμα(εγω τουλαχιστον εχω δει απο πολυ καλα εως εντυπωσιακα αποτελεσματα στο youtube) και επιπλεον δεν προτρεπει απ οσο ξερω τους πελατες να χρησιμοποιησουν φινα μινοξ κλπ...δλδ το οποιο αποτελεσμα ειναι καθαρα δικο του
επιτευγμα.Και ο koray top αλλα πολυ φινα. Οκ ολοι οι αλλοι εχουν ΚΑΙ αποτυχιες. Δεδομενου οτι φινα δε θα επερνα ποτε, και δεδομενου οτι δεν εχω δει καποιον αλλο να δινει σταθερα καλα αποτελεσματα, δε θα εμπαινα ποτε στη διαδικασια να δωσω τα διπλασια+ χρηματα( για κατι που ΙΣΩΣ βγει καλυτερο(αλλα ισως κ οχι). (Καλα για lorenzo θα επρεπε να δωσω 10000 για τα grafts που εβαλα και μαλιστα αν ηθελα να βαλω 6000 τριχες που εβαλα...δε θα εβγαζε (σωστα) ο lorenzo με λογο 2,96 το οποιο σημαινει οτι θα εβαζα 2700-2800 gts αρα μιλαμε για περιπου 12000€ χοντρα χοντρα...δλδ 4πλασια χρηματα - χωρις μεταφορικα, εξοδα για cons που ισως ειχα
κανει, διαμονη κλπ).

aeratos28

Just aeratos
γενικά συμφωνω.τα χρήματα είναι έτσι ακριβώς όπως το είπες και ο τρόπος δουλειάς του σίγουρα δεν θα ήταν αυτός που δουλεψατε στον βεκρη..εννοώ για τον 2.96 λόγο που ειπες.τώρα αν με ρωτάς τί θα έκανα εγώ,σου λέω πως αν χρειαζομουν 2000 -2500 grafts θα την έκανα εδώ.αν χρειαζομουν 4000-5000 grafts θα πήγαιναν έξω..και σίγουρα lorenzo..σε τέτοια μεγεθη επεμβάσεων πέφτει σημαντικά και το κόστος..στην προκειμένη περίπτωση όμως τη δική σου βγηκες δικαιωμενος full..;)

tasos33

Well-Known Member
Αερατε η διάφορα αντιμετωπισης μμ μεταξυ βεκρη - Λορένζο είναι εντελώς διαφορετικη ,αυτό είναι το μονο σίγουρο, για πιο λογο όμως αν ηταν2500 grft θα τα βαζες Ελλάδα ενω τα 5000 πχ Λορένζο?

aeratos28

Just aeratos
θα σου πω γιατί..αν έχεις ας πούμε να φτιαξεις μία ζώνη και μόνο,ας πούμε την α ζώνη και hairline και από β ζώνη και πίσω δεν έχεις πρόβλημα ,με 2000-2500 grafts γίνεσαι τεζα..και δεν έχεις πρόβλημα και πώς θα δουλευτεί η δοτρια,γιατί δεν θα φανεί τίποτα και ας κάνουν και over harvesting από τα γνωστά τετράγωνα.όπως τα λέμε..ενώ αν πρέπει να φτιάξεις και άλλες ζωνες β+γ και χρειαστεί να σου πάρουν 5000 +grafts θα σου έχουν κάνει το κεφάλι εδώ κοσυφοπεδιο εντελώς..αν είχες δει και άλλα ποστ μου που συζητάμε γι αυτά δεν θα με ρωταγες..αυτή είναι στην ουσία η διάφορα για μένα ελλαδας εξωτερικού..το λέω πάντα..αν είσαι μικρό norwood, κάνε εδώ,αν είσαι μεγάλο norwood πήγαινε έξω..σε επίπεδο lorenzo όμως!αυτό πιστεύω και το λέω συνέχεια.

tasos33

Well-Known Member
Σε γενικές γραμμές Συμφωνώ,η διαφωνία μου όμως είναι η εξης,αν υποθέσουμε πως αφαιρεις 2500 grafts από ενα τετράγωνο όπως έκανε ο βεκρης πχ στον δημητρη και μένω στο θέμα δοτρια, μια τέτοια πρακτικη με προβληματίζει ως προς το εξης, ναι μεν στη παρούσα φαση ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης δεν έχει θέμα και η δοτρια φαίνεται οκ αλλά είναι φυσικό και επακολουθο μεγαλώνοντας όλοι μας να έχουμε κ μια μείωση πυκνότητας στο σύνολο της δοτριας,εκεί πιστεύω θα υπάρχει θέμα ειδικα αν λόγω κάποιων παραγόντων πρεπει το Μάλλι να διατηρείται πιο κοντο., εκεί θα φαίνεται περισσότερο ενα αραιωμένο τετράγωνο,μου θυμίζει εμένα που ενω θέλω να τα πάρω πιο κοντά τα πίσω σκέφτομαι το στριπ.
Εδώ όμως υπάρχει μια σημαντική διάφορα, το στριπακι μου με 300 grft απο τα γενιά το φτιάχνω ,το αραιωμενο τετράγωνο φτιάχνεται?

Μπλουζα