Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
Τασο κι εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα. Για τα grafts που μπηκαν θεωρω πως ειναι καλο αποτελεσμα. Εννοειται πως αν ριξεις 2 προβολια πανω θα δειχνει πιο αραιο απο τις φωτο...αλλα 2-3 φιλοι που ξερουν πως εχω κανει μμ, μου λενε οτι ακομα και με νταλα ηλιο θαλασσα φαινεται σουπερ, φαινεται κανονικοτατο το μαλλι, ουτρ αραιο ουτε αφυσικο. Οκ μπορει να μη φαινεται σαν του ταζ ας πουμε, αλλα σε καμια περιπτωση δε το λες καραφλο η πολυ αραιο. Αυτα ειναι σχολια ασχετων-αρχαριων με το αντικειμενο φυσικα...Για καποιον με υψηλες απαιτησεις σιγουρα το αποτελεσμα υπολειπεται σε συγκριση με αλλα των 50-60gts/cm2.​

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για ελλαδα.Με λιγο ποιο μακρυ μαλι στον δωδεκατο θα εχεις ακομα μεγαλυτερη καλυψη.Δε νομιζω να αξιζει να σπαταλησεις grafts για πυκνωση.Η δοτρια ειναι ενα ζητημα και δεν ξερω στην πισω ζωνη τι φυτρωση ειχες εαν και ειναι νωρις ακομα για vertex.

moulos

New Member
φιλε φυσικοτατο, σαν μην έχεις κάνει μεταμόσχευση καθόλου! Βρε μπας και δεν έχεις κάνει καθόλου; Α ρε δούλεμα που πέφτει εδώ μέσα...

Τελευταία επεξεργασία:

moulos

New Member
Ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για ελλαδα.Με λιγο ποιο μακρυ μαλι στον δωδεκατο θα εχεις ακομα μεγαλυτερη καλυψη.Δε νομιζω να αξιζει να σπαταλησεις grafts για πυκνωση.Η δοτρια ειναι ενα ζητημα και δεν ξερω στην πισω ζωνη τι φυτρωση ειχες εαν και ειναι νωρις ακομα για vertex.
τσιράκι detected. μπζ μπζ μπζ μπζ μπζ. τι έγινε με τα φυλλάδια μεταμοσχεύσεων, τα έδωσες όλα στο super papadise ή θα περάσεις και από χαλικιδική αύριο;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σαφέστατα το κορυφαίο αποτέλεσμά του Β., καλύτερο και από αυτό του Δημήτρη λόγω φυσικότητας και σχεδιασμού hairline. Μιλάτε όμως για λίγα graft αλλά παραγνωρίζετε κάτι πολύ σημαντικό. Ο λόγος του ήταν 2.96! Αν θεωρήσουμε ότι ο μέσος άνθρωπος στην ζώνη Α & Β δεν έχει πάνω από 2.2 τότε ο Andy στην ουσία έβαλε 2006 x 2.96/2.2 = 2.698g σε μια περιοχή που στην μέση υπήρχε τσουλούφι (δεν ήταν Δημήτρης) και σίγουρα είχε και πολύ υψηλή φύτρωση αφού τα πολύτριχα είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα μονότριχα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας.

koumparos

Well-Known Member
Αυτος ειναι ο λογος που τον ρωτησα για τη δοτρια σε τι κατασταση ειναι γιατι με τοσα πολυτριχα που εβαλε η κατασταση της δοτριας στο πολυ κοντο ειναι ενα ζητημα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαρτάται τι είναι αυτά που του άφησαν. Αν είναι και αυτά τέτοια πολύτριχα δεν θα έχει θέμα, αν όμως του αποψίλωσαν μόνο τα πολύτριχα και του άφησαν 2τριχα, 3τριχα τότε θα υπάρχει θέμα.

aeratos28

Just aeratos
cvial στη ζώνη α και β ο andy.k έβαλε, 1400 grafts α ζώνη,γύρω στα 300 στη β και άλλα 300 crown..δεν έβαλε 2000 α+β ζώνη..andy.k πραγματικά φαίνεται πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σου..να τα χαίρεσαι ρε μαν,ότι καλύτερο εύχομαι και στη συνέχεια.θά συμφωνησω με κάποιον που είπε να μην κάνεις άλλη επέμβαση..φαίνεσαι πολύ τύμπανο ήδη.δεν χρειάζεται κάτι άλλο..περιμένουμε και τις άλλες φωτο που ειπες ότι θες να βάλεις αν και νομίζω ότι δεν θα φανεί κάτι άλλο..πράγματι είναι φοβερό..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πάλι, 1,700 x 2,96/2,2 = 2288g είναι πολύ καλό νούμερο έχοντας και το τσουλούφι στη μέση. Ο Δημήτρης έβαλε σχεδόν τα ίδια και ήταν άδειος. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι φώτο κολακεύουν γιατί είναι σκοτεινές, με καλό φωτισμό θα φαίνεται υποδεέστερο αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι κορυφαίο από αυτά του Β.

andy.k

Active member
Αυτος ειναι ο λογος που τον ρωτησα για τη δοτρια σε τι κατασταση ειναι γιατι με τοσα πολυτριχα που εβαλε η κατασταση της δοτριας στο πολυ κοντο ειναι ενα ζητημα

Θα βαλω κ φωτο απο δοτρια κανενα προβλημα, απλα σκεφτειτε οτι στον 3ο μηνα εχω στο νημα μου φωτος με δοτρια 1η σκαλα κ δεν φαινεται τπτ...ποσο μαλλον τωρα που ειναι και 1,5-2 cm το μαλλι πισω.

Σαφέστατα το κορυφαίο αποτέλεσμά του Β., καλύτερο και από αυτό του Δημήτρη λόγω φυσικότητας και σχεδιασμού hairline. Μιλάτε όμως για λίγα graft αλλά παραγνωρίζετε κάτι πολύ σημαντικό. Ο λόγος του ήταν 2.96! Αν θεωρήσουμε ότι ο μέσος άνθρωπος στην ζώνη Α & Β δεν έχει πάνω από 2.2 τότε ο Andy στην ουσία έβαλε 2006 x 2.96/2.2 = 2.698g σε μια περιοχή που στην μέση υπήρχε τσουλούφι (δεν ήταν Δημήτρης) και σίγουρα είχε και πολύ υψηλή φύτρωση αφού τα πολύτριχα είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα μονότριχα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας.

Cvial, σαφεστατα η γνωμη σου εχει τεραστια βαρυτητα, ωστοσο θεωρω οτι φαινεται πιο πυκνο το αποτελεσμα του Δημητρη...μπορει να εχω βαλει ισοδυναμα 2700 grts σε σχεση με το μεσο ανθρωπο, αλλα και ο Δημητρης εχει αλλα ιδανικα χαρακτηρηστικα τριχας (παχος, σπαστη τριχα, salt-pepper) στα οποια η δικη μου τριχα υστερει.

koumparos

Well-Known Member
Οντως η σπαστη τριχα ειναι μεγαλο ατου στις μεταμοσχευσεις.Νομιζω ομως οτι ο δημητρης εχει και το καταληλο μηκος μαλιων και κουρεμα.

andy.k

Active member
Σε καθε περιπτωση, δεν εχει νοημα νομιζω να συγκριθει το αποτελεσμα το δικο μου με του Δημητρη. Εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και εφοσον και πιο εμπειρα μελη κρινουν καλο το αποτελεσμα, αισθανομαι διπλα χαρουμενος, δεδομενου οτι πριν μπω για μμ, σκεφτομουν οχι μονο την πιθανη θετικη εκβαση αλλα και τα πιθανα παρατραγουδα( σοκ λος, πιθανη μη φυτρωση, οργωμα δοτριας)...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, το τσουλούφι που είχες στη μέση είναι περίπου 2000 graft. Αν βάλεις και τα ισοδύναμα 2288 που έβαλες πάμε στα 4300 περίπου όταν στην ίδια περιοχή ο Δημήτρης έχει 2300 graft. Όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν φτάνουν για να καλύψουν τέτοια διαφορά. Απλά ο Δημήτρης για τα graft που έβαλε έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης στο θέμα φυσικότητας (εκεί βοηθάει και το τσουλούφι που είχες) είσαι σούπερ και δεν υπάρχει σύγκριση.

dimitris50423

Well-Known Member
Πολυ ωραιο andy. Να το χαιρεσαι φιλε. Καμια σχεση η δουλεια που πηγα να κανω εγω με τη δικη σου. Εχουμε πολλες διαφορετικες παραμετρους. Πολυ φυσικο το αποτελεσμα σου και γεματο χωρις να φαινεται πλεον στους αλλους οτι εχεις καποιο θεμα με το μαλλι. Και η δικη μου δοτρια ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Την ειδαν και τα παιδια που βρεθηκαμε απο κοντα. Περιμενουμε τη συνεχεια.

dimitris50423

Well-Known Member
Μπραβο cvial. Αυτο ηθελα να το αναφερω και εγω καποια στιγμη. Οταν καποιος εχει μερος της hairline με δικα του μαμα μαλλια αυτο δινει εξτρα φυσικοτητα στη hairline. Σε σχεση με καποιον που φτιαχνει απο την αρχη ολη τη hairline με μοσχευματα. Εχουν δεσει τα μεταμοσχευμενα ωραια με τα μαμα μαλλια και φτιαξαν την εικονα που βλεπουμε. Θα εχεις ακομη βελτιωση μεχρι τους 12 μηνες να εισαι σιγουρος.

andy.k

Active member
Andy, το τσουλούφι που είχες στη μέση είναι περίπου 2000 graft. Αν βάλεις και τα ισοδύναμα 2288 που έβαλες πάμε στα 4300 περίπου όταν στην ίδια περιοχή ο Δημήτρης έχει 2300 graft. Όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν φτάνουν για να καλύψουν τέτοια διαφορά. Απλά ο Δημήτρης για τα graft που έβαλε έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης στο θέμα φυσικότητας (εκεί βοηθάει και το τσουλούφι που είχες) είσαι σούπερ και δεν υπάρχει σύγκριση.

Το θεμα νομιζω δεν ειναι ποσα gts εχει το τσουλουφι αλλα ποσα μπηκαν στους 2 κροταφους. Και εκει δε μπηκαν 1700, αλλα 700 σε καθε εναν, δλδ 1400. Τα αλλα 600 μπηκαν 200 πισω απο το τσουλουφι πολυ αραια, και γυρω στα 400 στην κορυφη. Εννοω οτι στη δικη μου περιπτωση, το πυκνο τσουλουφι θα μπορουσε πιστευω να επηρεασει μαλλον αρνητικα τη φυσικοτητα του αποτελεσματος παρα θετικα γτ καθιστα πιο δυσκολο να πετυχεις ομοιογενεια. Παντως στους κροταφους μπηκαν 1400 gts. Το μεσο λογο τριχας/gt που μπηκαν εκει δε τον ξερω για να πω ποσες τριχες μπηκαν αλλα πιθανοτατα μπηκαν τα 1400 με τις λιγοτερες τριχες...δλδ θα ελεγα περιπου 2-2,2 λογος (καπου εκει). Οκ ισως ο καλος σχεδιασμος στη hairline, μαζι με τη σχετικα καλη καλυψη να βοηθαει στο να
φαινεται φυσικο το αποτελεσμα, γτ σιγουρα δεν υπαρχει απολυτη ομοιογενεια.

andy.k

Active member
Μπραβο cvial. Αυτο ηθελα να το αναφερω και εγω καποια στιγμη. Οταν καποιος εχει μερος της hairline με δικα του μαμα μαλλια αυτο δινει εξτρα φυσικοτητα στη hairline. Σε σχεση με καποιον που φτιαχνει απο την αρχη ολη τη hairline με μοσχευματα. Εχουν δεσει τα μεταμοσχευμενα ωραια με τα μαμα μαλλια και φτιαξαν την εικονα που βλεπουμε. Θα εχεις ακομη βελτιωση μεχρι τους 12 μηνες να εισαι σιγουρος.

Thanks φιλε, μακαρι να βελτιωθει κι αλλο. Θα ανεβω θεσνικη Σεπτεμβριο αν εχεις χρονο τα λεμε για καφε.

Μπλουζα