Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
Αερατος επειδή δε σου έχω φωτός από κλινική ποσταρω κ μια τη δοτρια γτ οκ να είμαι ειλικρινής, αν φτάσω στο 6 μηνο και μου ζητηθεί μπορεί να μη ψηνομαι να τα πάρω κοντά, αν και συνήθως τα έχω 1-1,5 πόντο πίσω...αλλά ποιος ξέρει τότε...είναι ακόμα ταλαιπωρημένη ή δοτρια έχει μια μικρή φαγούρα αλλά πολύ καλύτερα από πριν μια βδομάδα. Τα χαιδευω κόντρα και ίσα που φαγουριζει...Καλά πάει νομίζω...το μαλλί είναι κάτω από 1cm

Συνημμένα

• PHOTO_20151231_121744.jpg
    PHOTO_20151231_121744.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 636

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε η δοτρια σου ειναι τζαμι.. τιποτα δε φαινεται. μονολιγο ερυθροτητα που ειναι απολυτως φυσιολογικη.

andy.k

Active member
Παίδες δεν είναι jet αλλά οκ 20 μέρες μετά το όργωμα είναι...οταν αγγιζω στα τυφλα την πισω περιοχη αντιλαμβανομαι αμεσως που ειναι τα ορια της χρησιμοποιθεισας περιοχης. Ενοχλει λιγο ακομα... Τελος παντων, ειναι νωρίς ακόμα...πάντως κ τώρα ακόμα με ούτε 1cm μαλλί νομίζω δε τη λες ούτε πολύ αραιή ούτε κατακρεουργημενη νομίζω...Ειδωμεν...

aeratos28

Just aeratos
andy.k καλά έκανες που εστειλες φωτό από την δοτρια..γιατι καποιοι σιγουρα θα ηθελαν να την δουν..αλλά εμένα ή δοτρια δεν με νοιάζει τώρα για έναν λόγο και μόνο..πήρες 2000 grafts μόνο! μην σε απασχολεί καν ή δοτρια σου τώρα φιλε.. δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα να ξέρεις..τη ληπτρια να προσεξεις!;) και να μην την πηραζεις..χαχα! ωραίο σχήμα σου έχουν φτιάξει,ανυπομονω να δω πως θα είσαι σε λίγο καιρό..:)

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Αερατος κ εγώ κάπως έτσι θα το προσεγγιζα δε θα με ενοιάζε πολυ ή δοτρια...αλλά επειδή κατά περιόδους μου τη δίνει και τα περνώ όλα με 1η σκάλα, ε για αυτό κ με αγχωνει...όταν έμαθα ότιη motorized τταλαιπωρεί περισσότερο είχα ήδη κλείσει τα πάντα οκ...αλλιώς ίσως θα το ξανασκεφτομουν αν και προσωπικά πιστεύω πως έχει και πολλά +...

Θα ήθελα να ρώτησω κ κάτι άλλο:
Οκ πέφτουν τρίχες, όχι αδύναμες...σα κομμενες με μηχανή είναι...λογικό είναι από τις μμ πιθανώς...
Τα κεφάλακια που σκάνε στη ληπτρια τι ακριβώς είναι? Μιλάμε για αρκετα...όχι ένα κ δύο...είναι τρίχες που είχαν τα grafts εσωτερικα από πριν τη μμ και απλά βγήκαν τώρα πάνω από το δέρμα? Και κάποιες φορές νιώθω λες και στη ληπτρια περπατάνε μυγες. Σορρυ για την περιγραφη αλλα ετσι ακριβως ειναι κ οκ μυγες στο σπιτι δεν εχω...Παίζει να είναι τρίχες που ξεκίνησαν να βγαίνουν ΤΟΣΟ νωρίς? Μη φανώ
ανυπόμονος ε!!! Απλά ρωταω
να ξέρω αν είναι φυσιολογικά τα πράγματα...

poseidonas77

Well-Known Member
Καλημερα σε όλους και καλή χρόνια εύχομαι... Είμαι στις 22 μέρες μετά τη μμ. Δε ποσταρω για να παρουσιασω πρόοδο φυσικά είναι πολύ νωρίς εννοείται...Απλά μια συμβουλή αν κάποιος που εχει κανει μμ γνωρίζει και του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο...Λοιπόν το
κεφάλι νομίζω έχει αδειάσει σε
ποσοστό...50-60%? Προσωπική
εκτιμηση πάντα...Τώρα δε
πέφτουν πολλές
τρίχες...Φυσιολογική και θεμιτή
ή πτωση- δε με ανησυχεί...Αυτό που με χάλασε είναι ότι εβγαλα ένα σπυράκι που έκανε κύστη- καρουμπαλακι και όταν έφυγε το κακαλακια του με μικρή πίεση, ίσα ίσα να φφύγει το αίμα βγηκε ένα μπιλακι σε μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας στερεοποιημένη πύον. Οκ έκτοτε εφυγε το καρουμπαλακι και ή φλεγμονιτσα, αλλά μάλλον θα έφυγε ίσως μαζί της και το/τα grafts που επηρεάστηκαν...ok δε θα πεθάνουμε για 1-2 grafts. Ωστόσο γνωρίζει κάποιος πως θα ήταν σωστό να αντιμετωπισει κανεις τέτοιες καταστάσεις...Ανεβαζω φωτό από κινητό...Αν κάποιος γνωρίζει και μπορει να εχει εικονα απο τη φωτο ας πει γνώμη...

αντυ μην πειραζεις καθολου τη ληπτρια..διαβασε την ιστορια του πανου που πηγε στον χασον ναδεις τι επαθε ..τι καρουμπαλα εβγαλε στην ληπτρια απο μολυνση..ευτυχως τον καθοδηγησε ο γιατρος του και ολλα πηγαν καλα

andy.k

Active member
αντυ μην πειραζεις καθολου τη ληπτρια..διαβασε την ιστορια του πανου που πηγε στον χασον ναδεις τι επαθε ..τι καρουμπαλα εβγαλε στην ληπτρια απο μολυνση..ευτυχως τον καθοδηγησε ο γιατρος του και ολλα πηγαν καλα

Δε τα πειραζω φιλέ απλά αυτό καρουμπαλιασε μόνο του, ππιθανόν τρίχα που πήγε να βγει και έφαγε πόρτα από το δέρμα κ γυρισε... Δε ξέρω...έφυγε το κακαλακι με το μπάνιο και εκεί όντως το πιεσα πολύ ελαφρά και βγήκε στερεό πύον μπαλάκι...τώρα έχει ξανακάνει κακαλακι πολύ μικρότερο και το διαπερνάει τρίχα που πλέον έχει εμφανιστεί...πιθανότατα δεν έγινε ζημια... Εννοείται δε πειραζω/σκαλιζω ληπτρια...ούτε καν δοτρια...πέραν αυτού του περιστατικού και φίλοι που τους έχω πει πως έκανα τη μμ μου λένε πως δε φαίνεται ερεθισμένο, αλλά λίγο λες κ με έχει πιάσει ο ήλιος...φυσιολογική εικόνα θεωρώ...τα υπόλοιπα σπυρακια που βγαίνουν είναι σπιθουρακια που ούτε καν τα πιανεις...πάντως όντως δε πρέπει να μειωνουμε τις πιθανότητες για καλή φυτρωση με πειράματα σκαλίσματα κλπ...

andy.k

Active member
Μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει...Ειμαι 25η μέρα...ή περιοχή στη φωτό με το κίτρινο είναι περιοχή που καλύφθηκε στη μμ...υπήρχαν ελάχιστες μαμά τρίχες προς τα πίσω, στη δε hairline δεν υπήρχαν μαμά καθόλου...οι τρίχες που είναι σχετικά μεγάλες λοιπόν, οκ το καταλαβαίνω είναι τρίχες που ακόμη δεν έπεσαν ή που πιθανώς δε θα πεσουν. Τα κεφάλακια που φαίνονται, τι είναι? Υπαρχει περιπτωση να εχουν ξεκινησει να φυτρώνουν μεταμοσχευμενα μαλλια τόσο νωρις? Πιστεύω είναι καθαρό
στη φωτό για ποιες τριχουλες
μιλάω...

Συνημμένα

• day_24.jpg
    day_24.jpg
    129.4 KB · Προβολές: 597
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
andy.k τα κεφαλακια που φαίνονται είναι αυτό που ειπες..αυτά τα τριχοθυλακια έπιασαν γρήγορα και θα αρχίσουν να αναπτύσονται από τώρα και κανονικά..δεν είναι νόμος ότι πρέπει να πέσουν όλα πρώτα κτλ ή ότι αρχίζουν όλα και αναπτυσονται μετά τον 2ο μήνα.πολλά αρχίζουν άμεσα να μεγαλώνουν και δεν κάνουν καν τον κύκλο της πτώσης και αναπτυξης..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Μα τα τριχοθυλάκια όταν μπήκαν είχαν ήδη τρίχες που φαινόταν εκτός κεφαλιού και τώρα όσα από αυτά δεν έπεσαν ειναι μήκους 25 ημερών...είναι οι πιο μακριές τρίχες εννοώ...τα κεφάλακια αυτά σκασανε προ 2-3 ημερών...παίζει να είναι τρίχες
που ηδη έπεσαν κ
ξαναφυτρωσαν. Ή καταγενης
φάση νομίζω ειναι τουλάχιστον
1,5 με 2 μήνες...Μπορεί να είναι
τρίχες που έπεσαν λόγω του ότι
τα ετριψα παραπάνω τα κακαλακια απ όσο
έπρεπε, ενώ δεν ήταν να πεσουν
και ο θύλακας που οπως ειπες μπορει να επιασε να τα ξαβαεβγαλε?

tasos33

Well-Known Member
βαλε μια φωτο να δουμε ποσα περιπου εμειναν...παντως το ιδιπ συνέβη κ με τον Δημήτρη παρέμειναν αρκετά...αν συμβει κ με τον pilotaki μαλλον θα εχει να κανει με την motorized fue...andy με 6000 τριχες που εβαλες θα εχεις καλη καλυψη αν τα χεις λιγο πιο μακρια

andy.k

Active member
Αν είναι να έχω κάλυψη σε πανοραμική με ήλιο με 6-7 cm μαλλί τότε οκ καλά θα είμαι...τι καλα...τελεια. Δε περιμενω ομοιομορφια σε 2cm μαλλι... Αλλά ή αλήθεια είναι πως στην κορυφή ιδίως και γ ζώνη με 600 gts που έβαλα, και όλα να βγουν και να δώσουν 2000 τρίχες, και πάλι δε θα γίνει δουλειά ούτε χαίτη ν αφησω...
Τουλάχιστον ας βγουν όσα πιο πολλά γίνεται να μη πάνε τσαμπα τα λεφτά και ή ταλαιπωρία, και βλέπουμε...

piros75

Well-Known Member
Παιδιά επειδή όπως ξέρετε το ψάχνω αρκετά, διαβάζω σε ξένα φόρουμ αλλά και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις ότι όσοι γιατροί κάνουν χρήση του pen-implanter για την τοποθέτηση των μοσχευμάτων και δεν κάνουν σχισμές ή τρύπες υποδοχής, τότε τα μοσχεύματα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παραμείνουν from day one ή να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα από ότι στη δεύτερη περίπτωση. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν τη μέθοδο με implanter pen για εισαγωγή των μοσχευμάτων στη λήπτρια (βλ. Βεκρής, DHI, Lorenzo κλπ) έχουν μεγαλύτερα ποσοστά τριχών που παραμένουν εξ αρχής αλλά και γρηγορότερη φύτρωση. Σύμφωνα με τις περισσότερες πηγές αυτό οφείλεται στον μικρότερο τραυματισμό της λήπτριας αλλά και στο ότι τα μοσχεύματα έρχονται πιο γρήγορα σε επαφή με τον περιβάλλον ιστό. Το κακό με το pen είναι ότι οι πυκνότητες με τη μία δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 50-55 μοσχεύματα/εκ2 γιατί μειώνεται το τελικό ποσοστό φύτρωσης, ενώ με τις σχισμές μπορεί να φτάσει τα 60-65 μοσχεύματα/εκ2 με το ίδιο ποσοστό. Βέβαια και τα 50-55 δίνουν μια πολύ καλή πυκνότητα από ότι βλέπω. Θεωρητικά και για τις δύο μεθόδους μια τοποθέτηση κοντά στα 40 μοχεύματα/εκ2 δίνει ποσοστό φύτρωσης πάνω από 90%, πάνω από αυτό το νούμερο το ποσοστό σιγά, σιγά πέφτει.

andy.k

Active member
Παιδιά εγώ έχω βάλει μπροστά 1400 gts σε περίπου 40-50cm2...δε πρόκειται να πιάσω 55gts/cm2 εκτός και αν συνεχίσουν να υπάρχουν και όλα τα μαμά που είχα ή αν κάνει δώρο και ο ΘΕΟΣ μερικά...

andy.k

Active member

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι 50-55 grts /,cm2 είναι καλό νούμερο...μιλάμε για 7-8 θυλακες ανά γραμμικό εκατοστό...όταν σε μια φυσιολογικη δοτρια των 80? grts/cm2 έχουμε περίπου 9 θύλακες/ cm...και σε μια ήδη χρησιμοποιημένη δοτρια, σίγουρα λιγότερο...οκ αν μιλάμε
για hairline και μονοτριχα ίσως
τα 50-55 grts/cm2 να μην είναι
ζηλευτά, αλλά νομίζω πως λίγα
δεν τα λες σε καμία περιπτωση...
Γνώμη μου πάντα και με καθαρά μαθηματικό συλλογισμό, δεν έχω δει από κοντά κεφάλι μμ με 55gts ή 65 gts hairline...

piros75

Well-Known Member
Soralteno, η φωτογραφία είναι από τη δότριά μου στην οποία κατά Μ.Ο. μετρήθηκαν περίπου 75 γκραφτς/εκ2 (δλδ περίπου 145 τρίχες/εκ2), αν στη λήπτρια σε εντελώς γυμνή περιοχή βάλω 55 γκραφτς/εκ2 και με δεδομένη τη ψευδαίσθηση που αναφέρεις και εσύ, πιστεύεις ότι δεν θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα; Όταν ανάφερα το "από ότι βλέπω" είναι γιατί έχω δει πάρα πολλές μμ σε φόρουμ του εξωτερικού με κάτω από 45 γκραφτς/εκ2 και μου φάνηκαν καλές, αλλά και όσες έχω δει από κοντά είναι κάτω από 55 γκραφτς/εκ2 και επίσης οι περισσότερες μου φάνηκαν καλές. Ίσως βέβαια οι απαιτήσεις να διαφέρουν, πιστεύω ωστόσο, ότι μια μμ με 55 γκραφτς/εκ2 (πολύτριχα και όχι μόνο μονότριχα) δίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Φαντάσου ότι εγώ θα κινηθώ στην 1η μου με περίπου 35 γκραφτς/εκ2 κατά Μ.Ο. Για να δούμε...

Μπλουζα