Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

poseidonas77

Well-Known Member
τι ωραια που θα τανε να μην πεφτανε σε τελογενη οι μμ τριχες και να μεγαλωναν απο την πρωτη μερα..και σε αυτο ατυχοι ειμαστε.....:mad:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Εγω πιστευα οτι ειχα κρατησει πολλες τριχες στους 2 μηνες. Βλεποντας πως ειμαι ομως τωρα η ακομα και στον 5ο μηνα τοτε ημουν αδειος. Οποτε μην σε ανησυχει

Μήτσο καμία ανυσηχια...απλά
απορω που δε βλέπω μαλλιά να μένουν στο χέρι, εντούτοις αραιώνει το μαλλι. Οκ πλεον κατάλαβα και από το δικό σου post και από του jhon ότι ή αραίωση αυτό το διάστημα γίνεται τελειως...αθόρυβα,
οπότε λύθηκε και ή απορία
μου.

τι
ωραια που θα τανε να μην
πεφτανε σε τελογενη οι μμ
τριχες και να μεγαλωναν απο
την πρωτη μερα..και σε αυτο
ατυχοι ειμαστε.....

Καλή φάση θα ήταν αυτό...αλλά και 6-7 μηνακια αναμονή δε μας χαλάει...το πρώτο 3-4 μηνο είναι πακέτο που είναι full φθίνουσα ή φάση...με το που πάρει τα πάνω του το πράγμα, φαντάζομαι ότι σου φτιάχνει τρελη ψυχολογία ...

poseidonas77

Well-Known Member
αυτο το κολοδιμηνο με χαλαει εμενα...εκει που εισαι γεματος μετα την μμ αδειαζεις και μετα για 2 μηνες σε ζωνουνε τα φιδια...θα βγουν δε θα βγουν...

andy.k

Active member
εκει που εισαι γεματος μετα την μμ αδειαζεις και μετα για 2 μηνες σε ζωνουνε τα φιδια...θα βγουν δε θα βγουν...

Νομίζω ότι 2μηνο λες πολύ λίγο...εννοώ στο διμηνο, ακόμα και στο μήνα, βλέπεις ισως κεφάλακια να
βγαίνουν... Αλλά για να ξερεις
αν θα πιάσεις ποσοστά
φυτρωσης που θα σε φέρουν
κοντά στην εικόνα που ειχες αμεσως μετά τη μμ, πιστεύω
πρέπει να περιμένεις πάνω
από 6 μήνες...μη πω κανένα 9
μηνο...αφού σκέφτομαι να τα
περνώ πολυ κοντα για κανένα 6μηνο από τώρα για να βλέπω πραγματικα τι πρόοδο θα έχω...χωρίς illusion κλπ...
Δε ξέρω αν θα το κάνω...
Το σκέφτομαι πάντως...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, καθε graft που πέφτει (εντελώς φυσιολογικά λόγω του shock loss) εισέρχεται σε τελογενη φάση και χρειάζεται στους περισσότερους ανθρώπους 3-4 μήνες για να ξαναφυτρωσει. Αυτη ειναι η διαδικασία και αυτό ειναι που πρεπει να περιμένεις. Όλα τα αλλα ειναι αβάσιμα σαν προσδοκίες...

Sent from my iPhone using Tapatalk

andy.k

Active member
Andy, καθε graft που πέφτει (εντελώς φυσιολογικά λόγω του shock loss) εισέρχεται σε τελογενη φάση και χρειάζεται στους περισσότερους ανθρώπους 3-4 μήνες για να ξαναφυτρωσει. Αυτη ειναι η διαδικασία και αυτό ειναι που πρεπει να περιμένεις. Όλα τα αλλα ειναι αβάσιμα σαν προσδοκίες...
Κατανοητο, το γνώριζα αυτό...και δε με απασχολει να εχω αποτελεσμα συντομα σε καμια περιπυωση...απλά με έχει μπερδέψει το γεγονός ότι "σκάνε" πολλά κεφάλακια στη μμ περιοχή από τώρα...δε
μιλω για τρίχες που
παρέμειναν μετά τη μμ και μεγάλωσαν κανονικα έχοντας επί του παρόντος μηκος περιπου 1cm...αναφέρομαι σε κεφάλακια τα οποία έχουν βγει στη περιοχή που ήταν άδεια και έχουν μήκος ούτε 1mm. Δηλαδή φρέσκα τελείως...Δεν προσδοκω κατι απο τωρα...Σε καθε περίπτωση ότι είναι να γίνει θα γίνει...Απλά με παραξένεψε
αυτή ή εξελιξη και ήθελα να ξέρω αν είναι κατι το οποίο έχουν παρατηρήσει κ άλλοι οι οποίοι έκαναν μμ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε λιγότερο απο μηνα όχι αν μιλάς για σοβαρό αριθμό.

andy.k

Active member
Σε λιγότερο απο μηνα όχι αν μιλάς για σοβαρό αριθμό.

Cvial δε γνωρίζω ποιος λογίζεται ως "σοβαρός" αριθμός... Ποσοτικα δεν έχω εκπλαγεί από την τριχοφυία που έχω διατηρήσει. Ποιοτικά όμως(έχω ποσταρει φωτό
στην σελ.5, δυστυχώς όχι
εφάμιλλης ποιότητας με αυτές
που κατά καιρούς ανεβάζεις στο νήμα σου), υπάρχουν
αρκετά(κατά τη γνώμη) μου
κεφαλακια, τα οποία έχουν
βγει σε σημεία που δεν
υπήρχε καθόλου μαλλί πριν
τη μμ. Και ρωτώ...μήπως δε
πέσανε σε τελογενη φάση
λόγω σοκ από τη μμ, αλλά
ξεριζώθηκαν βιαίως λόγω
λουσιματος, κακαλακιων κλπ
και ο θύλακας τις
αναπαρήγαγε άμεσα? Όπως
δλδ συμβαινει αν ξεριζώσει κανεις μια τρίχα πχ με κερί...βγαίνει μετά από 10-15 μέρες max...Θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, οπότε δε θα θεωρούταν επανέκφυση όσων έπεσαν σε τελογενη , αλλά επαναναπτυξη ενεργων θυλάκων από τους οποίους αφαιρέθηκαν οι τρίχες? Ελπίζω να είναι σαφές το ερώτημα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορει να έχουν όντως πέσει σε τελογενη φάση και απλα η τρίχα να κόπηκε λίγο πάνω απο την επιφάνεια, εχει συμβεί και σε μένα με το λούσιμο, θα φανεί τις προσεχείς μερες αν αναπτύσσεται νέα τρίχα...

andy.k

Active member
Πολυ πιθανον να συμβαινει κ αυτο.Όντως πολλες κομμενες τρίχες παρατηρω...χωρίς ρίζα και άκρη...πιθανόν τα κεφάλακια να μην είναι νέο αναπτυσσόμενες τρίχες αλλά τελογενεις που απλά κοπηκαν και τώρα δίνουν την αίσθηση ότι σκάνε νέα κεφάλακια... Έτσι δικαιολογείται και ή αραίωση αφού δεν έχουν πλέον μήκος οι κομμενες τρίχες...και δε
καλύπτουν ογκο...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάποιες απο αυτές αν δεν φύγουν και εγκλωβιστούν θα σου δημιουργήσουν σπυράκια γιατι θα θεωρηθούν "ξένο" σώμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Κάποιες απο αυτές αν δεν φύγουν και εγκλωβιστούν θα σου δημιουργήσουν σπυράκια γιατι θα θεωρηθούν "ξένο" σώμα

Και σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε ...εάν δημιουργηθούν σπυράκια στην λήπτρια ....τα αφήνουμε ως έχει ....

dimitris50423

Well-Known Member
τα σπυρακια που μπορει να βγουν φαυγουν σε 1-2 μερες.. με το λουσιμο αν τριβουμε λιγο δεν μενει τιποτα για να κανει φλεγμονη.. για αυτο θελει καθημερινο λουσιμο.

andy.k

Active member
Κάπως έτσι γίνεται...αλλά οκ εγώ έχω ξηλωσει κ 1-2 σπυρακια άθελά μου από απροσεξια...ελπίζω να μη πήγαν ακλαφτα τπτ grafts στα σημεία αυτά...

andy.k

Active member
Παίδες ένα update, είμαι 35 μέρες μετά τη μμ. Δεν έχουν πέσει όλα τα μαλλιά σίγουρα αλλά έχει αδειάσει πολύ...ποσοστό δε μπορώ να δώσω...πιστεύω ένα 50%? έχει πέσει και ένα 20%? έχει κοπεί κ υπάρχουν φυτρακια που δε μεγαλώνουν όμως...Λέω να πάω και από την κλινική να δω τι θα μου πούνε, πως το βλέπουν δλδ...Αυτά...update σε κανένα μήνα ανεξαρτήτως εξελίξεως...

Συνημμένα

• IMG_20160113_190629.JPG
    IMG_20160113_190629.JPG
    225.5 KB · Προβολές: 638
  • IMG_20160113_190442.JPG
    IMG_20160113_190442.JPG
    571.1 KB · Προβολές: 666

poseidonas77

Well-Known Member
oi κροταφοι σου ειναι γεματοι ακομα...μαλον δεν παρατηρεις καλα το τι πεσιμο εχουμε με την μεθοδο με τις οπες οπου βλεπεις καραφλο τοπιο και σε πιανει καταθλιψη μεχρι να ερθει το 3μηνο και παρουν μπροστα....πας καλα οπως ο μητσος...ειμαι σιγουρος οτι θα γεμισεις μπροστα και θα εισαι πολυ χαρουμενος...το ιδιο για πισω που ειχες και μαμα και μπηκες για πυκνωση δεν μπορω να πω το ιδιο γιατι δεν εκανες και βαρια θεραπεια με φινα που θα βοηθαγε στην αποφυγη μονιμου σοκλος...εδω θελω να δω τι ψαρια θα πιασει το κοριτσι του βεκρη και ποσο εμπειρη ειναι...

dimitris50423

Well-Known Member
μια χαρα εισαι φιλε.. τριχακια που να ειναι νεκρα και να μενουν στη θεση τους δεν παιζει.. με το λουσιμο φευγουν ολα.. οτι βλεπεις στο κεφαλι ειναι ζωντανο. αν ερθεις θεσσαλονικη στειλε μηνυμα για καφε να δεις πως εγινα. οι τριχες που εχουν βγει αρχισαν να χοντραινουν και παιρνει ογκο το μαλλι μου.
ο 4ος και 5ος μηνας ειναι οι πιο δυνατοι. εκει θα δεις την μεγαλυτερη εκφυση. φυσικα συνεχιζει και μετα.

Μπλουζα