poseidonas77
Well-Known Member
τι ωραια που θα τανε να μην πεφτανε σε τελογενη οι μμ τριχες και να μεγαλωναν απο την πρωτη μερα..και σε αυτο ατυχοι ειμαστε.....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω πιστευα οτι ειχα κρατησει πολλες τριχες στους 2 μηνες. Βλεποντας πως ειμαι ομως τωρα η ακομα και στον 5ο μηνα τοτε ημουν αδειος. Οποτε μην σε ανησυχει
τι
ωραια που θα τανε να μην
πεφτανε σε τελογενη οι μμ
τριχες και να μεγαλωναν απο
την πρωτη μερα..και σε αυτο
ατυχοι ειμαστε.....
εκει που εισαι γεματος μετα την μμ αδειαζεις και μετα για 2 μηνες σε ζωνουνε τα φιδια...θα βγουν δε θα βγουν...
Κατανοητο, το γνώριζα αυτό...και δε με απασχολει να εχω αποτελεσμα συντομα σε καμια περιπυωση...απλά με έχει μπερδέψει το γεγονός ότι "σκάνε" πολλά κεφάλακια στη μμ περιοχή από τώρα...δεAndy, καθε graft που πέφτει (εντελώς φυσιολογικά λόγω του shock loss) εισέρχεται σε τελογενη φάση και χρειάζεται στους περισσότερους ανθρώπους 3-4 μήνες για να ξαναφυτρωσει. Αυτη ειναι η διαδικασία και αυτό ειναι που πρεπει να περιμένεις. Όλα τα αλλα ειναι αβάσιμα σαν προσδοκίες...
Σε λιγότερο απο μηνα όχι αν μιλάς για σοβαρό αριθμό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε ...εάν δημιουργηθούν σπυράκια στην λήπτρια ....τα αφήνουμε ως έχει ....Κάποιες απο αυτές αν δεν φύγουν και εγκλωβιστούν θα σου δημιουργήσουν σπυράκια γιατι θα θεωρηθούν "ξένο" σώμα
Sent from my iPhone using Tapatalk