Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό που αναφέρει παραπάνω ο CVIAL ακούγεται πιο λογικό.
andy ο στόχος μου είναι τα 30-35 γκραφτς/εκ2 στη πρώτη (για να πετύχω φύτρωση άνω του 90%) και άλλα 25 γκραφτς/εκ2 με τη δεύτερη. Δηλαδή σύνολο περίπου 60 γραφτς/εκ2, άρα περίπου όση πυκνότητα θα έχει και η δότρια μου μετά τις δύο μμ. Το αν θα το πετύχει... τι να σου πω; Από αυτά που μου είπαν και από αυτά που είδα νομίζω ότι ναι (αν νόμιζα αλλιώς δεν θα την έκανα).
Τα 45 grafts είναι μέσος όρος, πρέπει να γίνει ανάλυση ανά ζώνη για να γίνει πιο κατανοητό. Το ζητούμενο είναι οι 100τρίχες με πυκνότητα η οποία όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω θα αυξάνει. Άρα στην hairline όπου επικρατούν τα 1-2τριχά (ας πούμε 50-50%, άρα 1.5hars/graft) θέλουμε 60-65graft (1.5x65~98hairs). Στην ζώνη Β που παίζουν 2-3τριχα (ας πούμε 60-40%, άρα 2.4hairs/graft) θέλουμε 45 graft (2.4x45~108hairs), κ.ο.κ
andy διαπιστωνεις καθολου σοκ λος στα μαμα μαλια???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βαλε μια φωτο να δουμε ποσα περιπου εμειναν...
Εχω την εντυπωση οτι σε παει οπως και τον δημητρη..
εννοουσα το ρυθμο πεσιματος των μμ τριχων..Αν με πάει ως το τέλος όπως το Δημήτρη καλά θα είναι... Καλά είναι πολύ νωρίς ακόμα...από 3ο μήνα θα έχουμε ενδείξεις πιστεύω...βέβαια θα πάω και σε καμία βδομάδα στην κλινική για εκτίμηση στο μήνα που μου είπαν...να δω τι θα μου πουν κ εκεί...
εννοουσα το ρυθμο πεσιματος των μμ τριχων..
εγω δεν εβλεπε να επεφταν αλλα στους δυο μηνες ελειπαν και μεταμοσχευμενα και μαμα μαλλια.
Ημουν πιο φαλακρος απο ποτε.εχω και φωτος μεσα αν δεις στο διμυνο.