Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

piros75

Well-Known Member
back.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Piros θα πετύχουν στην d*i 55gts/cm2 έστω και με τη δεύτερη μμ?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tasmania

Active Member
Cvial εχεις απολυτο δικαιο...μια προσθηκη μονο να κανω. ισως να προτιμαται το 55-60 grafts / cm2 λογω και της απωλειας καποιων μοσχευματων...βεβαια η πυκνη διαταξη προυποθετει εμπειρια και γνωση....

piros75

Well-Known Member
Αυτό που αναφέρει παραπάνω ο CVIAL ακούγεται πιο λογικό.

andy ο στόχος μου είναι τα 30-35 γκραφτς/εκ2 στη πρώτη (για να πετύχω φύτρωση άνω του 90%) και άλλα 25 γκραφτς/εκ2 με τη δεύτερη. Δηλαδή σύνολο περίπου 60 γραφτς/εκ2, άρα περίπου όση πυκνότητα θα έχει και η δότρια μου μετά τις δύο μμ. Το αν θα το πετύχει... τι να σου πω; Από αυτά που μου είπαν και από αυτά που είδα νομίζω ότι ναι (αν νόμιζα αλλιώς δεν θα την έκανα).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό που αναφέρει παραπάνω ο CVIAL ακούγεται πιο λογικό.

andy ο στόχος μου είναι τα 30-35 γκραφτς/εκ2 στη πρώτη (για να πετύχω φύτρωση άνω του 90%) και άλλα 25 γκραφτς/εκ2 με τη δεύτερη. Δηλαδή σύνολο περίπου 60 γραφτς/εκ2, άρα περίπου όση πυκνότητα θα έχει και η δότρια μου μετά τις δύο μμ. Το αν θα το πετύχει... τι να σου πω; Από αυτά που μου είπαν και από αυτά που είδα νομίζω ότι ναι (αν νόμιζα αλλιώς δεν θα την έκανα).

Τα 45 grafts είναι μέσος όρος, πρέπει να γίνει ανάλυση ανά ζώνη για να γίνει πιο κατανοητό. Το ζητούμενο είναι οι 100τρίχες με πυκνότητα η οποία όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω θα αυξάνει. Άρα στην hairline όπου επικρατούν τα 1-2τριχά (ας πούμε 50-50%, άρα 1.5hars/graft) θέλουμε 60-65graft (1.5x65~98hairs). Στην ζώνη Β που παίζουν 2-3τριχα (ας πούμε 60-40%, άρα 2.4hairs/graft) θέλουμε 45 graft (2.4x45~108hairs), κ.ο.κ

piros75

Well-Known Member
Τα 45 grafts είναι μέσος όρος, πρέπει να γίνει ανάλυση ανά ζώνη για να γίνει πιο κατανοητό. Το ζητούμενο είναι οι 100τρίχες με πυκνότητα η οποία όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω θα αυξάνει. Άρα στην hairline όπου επικρατούν τα 1-2τριχά (ας πούμε 50-50%, άρα 1.5hars/graft) θέλουμε 60-65graft (1.5x65~98hairs). Στην ζώνη Β που παίζουν 2-3τριχα (ας πούμε 60-40%, άρα 2.4hairs/graft) θέλουμε 45 graft (2.4x45~108hairs), κ.ο.κ

Σωστότατο...

andy.k

Active member
Το illusion αν δε κάνω λάθος προϋποθέτει μεγάλο μήκος μαλλιού, έτσι δεν είναι? Συνεπώς ακόμα και σε κορυφαίο γιατρό, είναι απίθανο να επιτευχθεί ομοιομορφία με τα υγειη τμήματα του κεφαλιού τα οποία μπορεί να έχουν και 90gts/cm2 όταν το μαλλί είναι πολύ κοντο...Δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς γίνεται ή πύκνωση στη δεύτερη μμ...γτ δλδ δεν επιδιώκουν απευθείας την πυκνότητα πχ 60gts/cm2? Ή έστω 50...? Για να μην υποστεί μεγάλο σοκ ή ληπτρια και δεν λειτουργήσει το αιματολογικο δίκτυο σωστά? Επειδή θα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κ φλεγμονών αν μπουν πολύ κοντά? Στη δεύτερη μμ θα μπορεί να μπει ο ιδιος γιατρός με το implanter, ανάμεσα στα 2 ήδη μμ grafts και να βάλει κ
εκεί θύλακες? Γτ να μη το κάνει απευθείας στην πρώτη μμ και να ξεμπερδευει με τη ζώνη αυτή?Μετά από 2-3 χρόνια σε τόσο μικρό κενό, με λίγο διαφορετική φορά αν μπει θα πληγώσει τα υφισταμενα grafts από την πρώτη μμ...δεν ισχύει αυτό?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν, οι μεγάλες πυκνότητες (60-65graft) αφορούν σχεδόν αποκλειστικά την hairline και ειναι καλύτερο να γίνονται μια και έξω. Οι πολυ καλές κλινικές σήμερα δεν έχουν προβλημα σε τέτοιες πυκνότητες και αρα δεν υπαρχει λόγος να πας σε 2 φάσεις. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπάρχουν ακόμα τέτοιες (κλινικές). Η ομογενοποίηση για να φαίνεται ομοιόμορφο το κεφάλι ακόμα και με κοντό μαλλί ειναι δύσκολο θεμα και αφορα την τεχνική κατανομής των graft ανα περιοχές, σε γενικές γραμμές όμως μπορει να επιτευχθεί αφού οι μεγάλες πυκνότητες (όταν υπαρχει ΑΑ) βρίσκονται στο πισω μέρος και κάποιος δεν μπορει να το βλέπει ταυτόχρονα με το μπρος. Εξάλλου μην ξεχνάς οτι αφαιρώντας απο αυτές graft μειώνεται η πυκνότητα τους.

kwsTakis

Active Member
ανεξαρτητα απο την πυκνοτητα ως προς την τοποθετηση των μοσχευματων μεγαλο ρολο σε μια καλη μμ παιζει η ποιοτητα της τριχας(παχος) οπως κ η σωστη διαχειριση κ κατανομη των μοσχευματων απο την δοτρια στην ληπτρια περιοχη(αφορα τον γιατρο).andy,k ανεβασε καμια φωτο τωρινη να σε δουμε,,κ εγω εκανα μμ πριν ενα μηνα στο crown,θελω λιγο να τα συγκρινω με εμενα,,ανεβασα κ γω φωτος σημερα στο δικο μου νημα,,http://www.hairlossgr.com/threads/Δευτερη-μεταμοσχευση-στην-d-i.10569/page-2#post-153865

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
andy διαπιστωνεις καθολου σοκ λος στα μαμα μαλια???

Φιλε έχω χάσει τρίχες από τη μέρα της μμ, αλλά προφανώς είναι κυρίως μεταμοσχευμενα...δε μπορώ να ξεχωρισω αν είναι μαμά ή μμ με κάποιον τρόπο, έχουν όλα το ίδιο μήκος. Αν είχα κάνει unsaved θα μπορούσα να διακρινω αν χανω μαμα(μακριες) τρίχες...πάντως όταν βάζω μινοξ ή στο λούσιμο δε διακρινω μεγάλη απώλεια...20-30 τρίχες όλη μέρα...πολύ λίγες δεδομένου ότι οι μμ θα έπρεπε να πέφτουν σωρηδων τώρα... Ωστόσο από τη μέρα της μμ έχω αραιωσει αρκετά(βεβαια ισως παιζει ρολο και το οτι εφυγαν τα κακαλακια που εδιναν αισθηση πυκνοτητας τοτε γτ η αληθεια ειναι οτι για τις πρωτες 10- περιπου μερες, εβλεπα απιστευτη ομοιογενεια στο κεφαλι- όχι μόνο σα σκουροτητα αλλά και σαν κεφάλακια τρίχες 1-2mm). Συνεπώς αυτό σημαίνει οτι
πέφτουν κ πολλές που δε τις βλέπω
λόγω του πολύ μικρού μήκους που
έχουν αυτή τη στιγμή...Δε παρατηρω μαξιλαρι πχ τι γινεται...Αλλά
αν αυτές που χανονται είναι μαμά ή
μμ...δε ξερω αν υπαρχει τροπος να το
ξεχωρισω και δεν εχω πει καν στη διαδικασία για να είμαι ειλικρινης...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Δες πχ αυτή από την 9η μέρα...έχω την εντύπωση πως παρόλο που είχαν πέσει αρκετές ως τότε,ή μπροστά ζώνη είναι αρκετά ομοιογενής...με το Τσουλούφι πάντα εν σύγκριση...δε μιλάω για crown και πίσω πλαϊνά...εκεί δε περιμένω να πετύχω κάτι αντίστοιχο...δεν είναι καλή ή φωτό δυστυχώς ωστόσο νομίζω φαίνεται σχετικά η πυκνότητα τοποθέτησης και επαναλαμβάνω είχαν φύγει ήδη πολλές με τα κακαλακια...

Συνημμένα

• mmp~01.jpg
    mmp~01.jpg
    54.8 KB · Προβολές: 546

andy.k

Active member
βαλε μια φωτο να δουμε ποσα περιπου εμειναν...

3 φωτό σημερινές ως ένδειξη του τι έχει απομείνει μετά τη μμ. Είναι από την κορυφή κ τους 2
κροτάφους. Συγνώμη για την
ανάλυση των φωτό και τον
φωτισμό, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή...

Συνημμένα

• PHOTO_20160105_104743~01~01.jpg
    PHOTO_20160105_104743~01~01.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 535
  • PHOTO_20160105_104509~01.jpg
    PHOTO_20160105_104509~01.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 542
  • PHOTO_20160105_104636~01~01.jpg
    PHOTO_20160105_104636~01~01.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 576

andy.k

Active member
Εχω την εντυπωση οτι σε παει οπως και τον δημητρη..

Αν με πάει ως το τέλος όπως το Δημήτρη καλά θα είναι... Καλά είναι πολύ νωρίς ακόμα...από 3ο μήνα θα έχουμε ενδείξεις πιστεύω...βέβαια θα πάω και σε καμία βδομάδα στην κλινική για εκτίμηση στο μήνα που μου είπαν...να δω τι θα μου πουν κ εκεί...

poseidonas77

Well-Known Member
Αν με πάει ως το τέλος όπως το Δημήτρη καλά θα είναι... Καλά είναι πολύ νωρίς ακόμα...από 3ο μήνα θα έχουμε ενδείξεις πιστεύω...βέβαια θα πάω και σε καμία βδομάδα στην κλινική για εκτίμηση στο μήνα που μου είπαν...να δω τι θα μου πουν κ εκεί...
εννοουσα το ρυθμο πεσιματος των μμ τριχων..

andy.k

Active member
εννοουσα το ρυθμο πεσιματος των μμ τριχων..

Ποσειδώνα, παρατηρω να πέφτουν συνολικα πολυ λίγες τρίχες...πιο λίγες απ ότι έπεφταν πριν κάνω τη μμ τότε που καθημερινά έπεφταν μόνο μαμά και έβλεπα 30?-40?-50? κάπου εκεί τέλος πάντων να πέφτουν φυσιολογικα...αυτό
φυσικα αποκλειεται να συμβαίνει γιατί και οι μαμά θα συνεχίσουν να πέφτουν όπως έπεφταν και οι μεταμοσχευμενες έχουν πέσει εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό...οπότε κάτι δε παρατηρώ καλά και συνεπώς ότι κ να σου πω επί τούτου θα είναι ανακριβές...δεδομενου ότι από τις 6000 τρίχες ζήτημα να έχουν μείνει οι 2000-3000(?)(προσωπικη εκτιμηση παντα) και δεδομένου ότι θα έπρεπε
να συνεχίσω να χανω 20-50 τρίχες
από τα μαμά θα έπρεπε από τη μέρα
της μμ να έχω χάσει περιπου 4000 τρίχες δλδ 200+ ημερησιως...εγώ αν
εξαιρέσεις μια αρκετά μεγάλη πτώση
των μμ τριχων στην αρχή που εφευγαν τα
κακαλακια, μετά το 10ημερο δε
παρατηρώ τριχοπτωση μεγαλύτερη
των 20 τριχών ημερησιως
συνολικά...Άρα όπως προειπα...ή που
κάτι δεν υπολογιζω καλά, ή που δε
βλέπω τι πέφτει που είναι και το πιο λογικό λόγω μικρού μήκους των
τριχών τη δεδομένη περίοδο...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω δεν εβλεπε να επεφταν αλλα στους δυο μηνες ελειπαν και μεταμοσχευμενα και μαμα μαλλια.
Ημουν πιο φαλακρος απο ποτε.εχω και φωτος μεσα αν δεις στο διμυνο.

andy.k

Active member
εγω δεν εβλεπε να επεφταν αλλα στους δυο μηνες ελειπαν και μεταμοσχευμενα και μαμα μαλλια.
Ημουν πιο φαλακρος απο ποτε.εχω και φωτος μεσα αν δεις στο διμυνο.

Πολύ παρηγορο jhon...γιατί είχα αρχίσει να νομίζω,αφού
δεν εχω δει τρίχες να
πέφτουν,ότι αυτά που έχω
τώρα είναι σχεδον όλα όσα
μου βαλανε στη μμ...Καλά οκ
μεταξύ σοβαρού κ αστείου το
λέω τώρα αυτό, αλλά αν δε
βλέπεις τρίχες να πέφτουν σε
πιάνουν κ τετοιες
σκέψεις..Ποσο μαλλον οταν έχουν αναφερει κ
κάποια παιδιά πως με
motorized κ pen δε χάνεις και
όλα τα μμ στην αρχή αλλά
μεγαλώνουν κανονικά...άντε
τώρα να βγάλω εγώ άκρη τι
συμβαίνει στην κεφαλα μου...οπότε ή μόνη λύση είναι να μην κοιταω ούτε τι τρίχες πέφτουν ούτε ποσό αραιώνει το κεφάλι τώρα αλλά απλά να περιμένω να δω τι θα γίνει σε κανένα 2-3μηνο...

dimitris50423

Well-Known Member
Andy τριχες πεφτουν και σχεδον θα αδειασεις. Μη σε νοιαζει ομως. Ο 3ος μηνας και κυριως ο 4ο και ο 5ος ειναι δυνατοι. Οι τριχες που πεφτουν φευγουν στο λουσιμο. Σπανια θα δεις τριχες οταν βαζεις μινοξιδιλη. Εγω πιστευα οτι ειχα κρατησει πολλες τριχες στους 2 μηνες. Βλεποντας πως ειμαι ομως τωρα η ακομα και στον 5ο μηνα τοτε ημουν αδειος. Οποτε μην σε ανησυχει

Μπλουζα