Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τον γιατρό τον είδα τη μέρα της επέμβασης. Είχαμε κάνει αρκετές συνομιλίες τηλεφωνικά και επίσης είχα ζητήσει και είχε συμφωνησει να πάω να με δει και κάποιο Σάββατο του Σεπτεμβρίου για να εκτιμήσει την κατάσταση και να συνεννοηθουμε για το πλάνο. Λόγω υποχρεώσεων δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω στη Θεσσαλονίκη, οπότε έγιναν όλα την ημέρα της επέμβασης, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες καθυστερήσεις η αμφιβολίες.Καλή επιτυχία φίλε. Τον γιατρό τον είδες τη μέρα της επέμβασης ή ειχες πάει και άλλη μέρα πιο πριν για consultation ;
Ξεκίνα με 2,5mg/μέρα και αν δεν έχεις παρενέργειες πάνε στα 5.Ίσως να το έκανα αυτό, απλά νομίζω δεν τη φτιάχνουν και πολλά φαρμακεία. Επίσης δε ξέρω αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την υγρη. Η υγρή μορφή ξέρω ότι με "έπιανε" αλλά με ταλαιπωρούσε τόσο δερματολογικά όσο και σαν διαδικασία. Αν κάποιος γνωρίζει που την φτιαχνουν, τι δοσολογία προτείνεται κλπ, θα βοηθούσε.
Τι παρενέργειες ένιωσες, αν επιτρέπεται; Το σκεφτόμουν κι εγώ να γυρίσω σε oral αλλά έχω ελαφρά βραδυκαρδία και δεν με ψήνει πολύ να πειραματιστώ..Ξεκίνα με 2,5mg/μέρα και αν δεν έχεις παρενέργειες πάνε στα 5.
Εμένα πάντως στα 5 mg κάθε μέρα μου έβγαλε σχεδόν όλες τις παρενέργειες που μπορούσε να βγάλει και μετά σταδιακά την σταμάτησα.
Γνωρίζεις αν η oral μπορεί να έχει ίδιες παρενέργειες με την τοπική; Κυρίως για την κατακράτηση υγρών ρωτώ. Ευχαριστώ.5mg/day, καλύτερη από υγρή, κάπου στο Κολωνάκι, διεύθυνση θα μας πει κάποιος, αγοράζουν αρκετοί.
Αν έχεις πρόβλημα με την καρδιά καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον γιατρό πριν ξεκινήσεις, εμένα στα 5 mg μου έβγαλε ταχυκαρδία, το πρόσωπο κυρίως κάτω από τα μάτια ήταν σαν πρησμένο ακομη καιπρόβλημα με τον ύπνο.Andy.k καλή φύτρωση εύχομαι!
Τι παρενέργειες ένιωσες, αν επιτρέπεται; Το σκεφτόμουν κι εγώ να γυρίσω σε oral αλλά έχω ελαφρά βραδυκαρδία και δεν με ψήνει πολύ να πειραματιστώ..
Νομίζω μπορεί να προκαλέσει αρρυθμιεςΞεκίνα με 2,5mg/μέρα και αν δεν έχεις παρενέργειες πάνε στα 5.
Εμένα πάντως στα 5 mg κάθε μέρα μου έβγαλε σχεδόν όλες τις παρενέργειες που μπορούσε να βγάλει και μετά σταδιακά την σταμάτησα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σαι καλά αερατε. Κι εσένα σου εύχομαι να πάρεις ενα "απόλυτο" αποτέλεσμα, αντάξιο της αναμονής και της υπομονής που έδειξες τόσα χρόνια.Andy καλή επιτυχία φίλε να έχεις.