Ευχαριστώ φίλε μου, το hairline το έφτιαξαν στην πρώτη μεταμοσχευση (advance hair clinic). Το διόρθωσε ο Τυρκαλας σε αυτή τη μμ, κυρίως στα δεσίματα με τα πλαϊνά γιατί είχε κάποιες ατέλειες και φυσικά φόρτωσε μοσχεύματα γιατί είχε αραιώσει, αλλά σα σχήμα, μου είπε ότι ήταν εξαρχης πολύ καλό στο πρόσωπο μου και πάρα πολύ φυσικο ( ο γιατρός άσχετα με τις ιατρικές του ικανότητες, που μπορεί να κρίνει ο καθένας εκ των οποίων αποτελεσμάτων, είναι θεωρώ πολύ ειλικρινής).
Σε ότι αφορά τη μινο, μετά την πρώτη μμ το 2015, έβαζα για 6 χρόνια, χωρίς παράλληλη χρήση φιανστεριδης. Έχανα συνεχώς έδαφος, κάθε χρόνο το πολύ ωραίο αποτέλεσμα της πρώτης μμ έφθινε σημαντικά. Όταν ήταν εμφανής αυτή η "διάχυτη" που βλέπεις στις φωτό, ξεκίνησα φίνα όχι για να κερδίσω έδαφος, αλλά για να πατήσω φρένο στην τριχοπτωση. Είδα σταθεροποίηση. Μετά βέβαια έκοψα τη μινο γιατί με είχε κούρασει πολυ και μου έκανε και ψιλοφλεγμονες και τότε έχασα κάποιο έδαφος (λόγω της διακοπής της). Αλλά αφού έπεσε ότι κρατούσε η μινο, δλδ 5-6 μήνες αφότου την διέκοψα, είδα πραγματικά σταθεροποιηση. Επίσης με τη μινο όλα αυτά τα χροξια (χωρίς φίνα) η δοτρια όλο και αδυνάτιζε. Με τη φίνα ανορθωθηκε και η δοτρια σε μεγάλο βαθμό...καλό είναι να χρησιμοποιείς και τα 2, αλλά η φινα είναι απαραίτητη νομίζω, χωρίς να προτρέπω κανέναν να χρησιμοποιήσει η να μη χρησιμοποιησει κάτι. Καθαρά από προσωπική εμπειρία και κρίνοντας από το τι έχει συμβεί στη δική μου περίπτωση που δεν είχα καμία παρενέργεια και είδα σημαντική βελτίωση.