Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί μετά τον 6ο μήνα, αντί να τα βλέπει να φουντώνουν, ή θα τα βλέπει στάσιμα ή και λίγο χειρότερα.Γιατί να τραβηχτεί κάποιος που χρησιμοποιεί τη μινοξιδιλη μόνο για boost στη φυτρωση ένα 12μηνο?
Αφού ότι είναι να δώσει θα το δώσει στους 6 μήνες.
Εννοω φυτρωση, όχι τελικό αποτέλεσμα
Μετα από δύο εβδομάδες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τοπική μινοξιδίλη, και έξι μήνες είναι αρκετοί για να βοηθήσει την φύτρωση.Πόσες μέρες μετα τη μμ είναι safe να την ξεκινησει κάνεις?
Στην τοπική αναφέρομαι. Φαντάζομαι η oral δεν ενέχει περιορισμούς.
Και εγώ με αυτή τη λογική σκέφτηκα να τη χρησιμοποιήσω. Για να πάρω πιο γρήγορα το οποίο αποτέλεσμα και επειδή νομίζω οτι ισως με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος θα διευκολυνθεί και η δημιουργία πιο ισχυρού δικτύου εφόσον τώρα υπάρχουν περισσότεροι θύλακες... Δε ξέρω αν συνεισφέρει σε κάτι τέτοιο. Γιατί μόνο για να ικανοποιήσω την ανυπομονησία μου δε ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσω.Κοίτα δε νομίζω να κάνει πολλά η τοπική μινοξιδιλη.
Η αύξηση που προκαλεί η χρήση της στη κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό επιταχύνει τη φυτρωση that's all
Δε δίνει τίποτα παρά πάνω .
Τα μαλλιά από τη στιγμή που φυτρώνουν ακολουθούν το κύκλο τους χωρίς καμία βοήθεια από τη μινοξιδιλη .
Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με το ίδιο σκεπτικό.Και εγώ με αυτή τη λογική σκέφτηκα να τη χρησιμοποιήσω. Για να πάρω πιο γρήγορα το οποίο αποτέλεσμα και επειδή νομίζω οτι ισως με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος θα διευκολυνθεί και η δημιουργία πιο ισχυρού δικτύου εφόσον τώρα υπάρχουν περισσότεροι θύλακες... Δε ξέρω αν συνεισφέρει σε κάτι τέτοιο. Γιατί μόνο για να ικανοποιήσω την ανυπομονησία μου δε ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσω.
Στην τοπική αναφέρομαι. Φαντάζομαι η oral δεν ενέχει περιορισμούς.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ vlafo,Andy
Σου εύχομαι καλή φύτρωση.
Ο σχεδιασμός είναι πολύ ωραίος,το νούμερο που βάλατε το σωστό και αν πιάσεις τη μέγιστη φύτρωση η εικόνα σου θα αλλάξει πολύ.
Ένα κλασσικό παράδειγμα τι γίνεται αν η αα είναι εν εξελίξει και κόψεις τις θεραπείες.
Το έδαφος που μπορείς να χάσεις σε αυτή την περίπτωση ακυρώνει και μια μμ όσο επιτυχημένη και να είναι.
H θεραπεία της μίνοξ αν σταματήσει δεν κάνει μεγάλη διαφορά(σε αντίθεση με ότι έχει επικρατήσει λανθασμένα εδώ μέσα) η θεραπεία της φίνας ναι.Ευχαριστώ vlafo,
Μια παρατήρηση μόνο. Το έδαφος δε χάθηκε επειδή διεκοψα κάποια θεραπεία. Το έδαφος χάθηκε επειδή η θεραπεία που χρησιμοποιούσα (μινοξ μια φορά τη μέρα) δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ελπίζω η θεραπεία που ακολουθώ εδώ και 2 χρόνια(φιναστεριδη) να συνεχισει να έχει επίδραση σε ότι αφορά τη σταθεροποίηση της κατάστασης. Αν δεν γίνει αυτό τότε δεν έχει νόημα το οτιδήποτε. Το λάθος μου ενδεχομένως είναι ότι καθυστέρησα να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη θεραπεία παρόλο που έβλεπα ότι χάνω σταδιακά έδαφος. Η φίνα νομίζω με πιάνει ελπίζω να έχω δικιο...θα δείξει...
Σε μένα τουλάχιστον η φυτρωση εξελίχθηκε γρήγορα, στο 5μηνο είμαι στο 90,% βάζω από την 15η μέρα 1.5 ml αφρό regain 5 φορές την εβδομαδαΚαι εγώ με αυτή τη λογική σκέφτηκα να τη χρησιμοποιήσω. Για να πάρω πιο γρήγορα το οποίο αποτέλεσμα και επειδή νομίζω οτι ισως με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος θα διευκολυνθεί και η δημιουργία πιο ισχυρού δικτύου εφόσον τώρα υπάρχουν περισσότεροι θύλακες... Δε ξέρω αν συνεισφέρει σε κάτι τέτοιο. Γιατί μόνο για να ικανοποιήσω την ανυπομονησία μου δε ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσω.
Μετά τον 12ο μήνα να την σταματήσεις.
Αυτό είναι γενικά η μετά από μμ ;Μετά τον 12ο μήνα να την σταματήσεις.
Αν δε βάλεις τη φίνα στη σκακιέρα από νωρίς....άστα...μόνο έτσι σώζεται, αν σε πιάσει φυσικά.Καλή επιτυχία φιλε. Με τη προϋπόθεση της υψηλής φύτρωσης πιστεύω θα αλλάξει πολύ η εικόνα σου και θα μείνεις ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.
Όντως έχασες πολλά μαμά από την προηγούμενη μμ σου που ειχες πάει πολύ καλά. Αν έπαιρνες φιναστερίδη από τότε θα διατηρούσες και το αποτέλεσμα της πρώτης μεταμόσχευσης σου.