Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντάξει για 2 εβδομάδες καλα δείχνει, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Ο Τυρκαλας σου έκανε τίποτα μετρήσεις δότριας, ξέρεις τι υπόλοιπο έχεις ακόμα στην δότρια;Αύριο κλείνω 2 βδομάδες απο την επέμβαση. Ανεβάζω 3 φωτό της δοτριας όπως είναι σήμερα. Νιώθω ότι έχει επουλωθεί αρκετά. Υπενθυμίζω ότι έχουν αφαιρεθεί συνολικά πάνω από 4500 gts μέχρι στιγμής, η πλειοψηφία φυσικά από το πίσω τμήμα της. Αυτή τη φορά ο γιατρός και το team, σεβάστηκαν πολύ περισσότερο από την advance και τη δοτρια, για μελλοντική χρήση, αλλά και την επιθυμία μου να σβήσει το "παράθυρο" που μου είχαν αφήσει στην πρώτη μμ. Το οποίο οι άλλοι μπορεί να μη το έβλεπαν αλλά εγώ το έβλεπα. θέλω να πιστεύω ότι τώρα επιτεύχθηκε μια σχετική ομογενοποίηση της δοτριας... Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα για την κλινική, αλλά σε ότι αφορά τη δοτρια νομίζω ότι υπήρξε πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση από την κλινική που έκανα την πρώτη μμ.
Πριν την επέμβαση έγινε μια πολύ συντηρητική μέτρηση της δοτριας δλδ δεν τραβήχτηκαν στα όρια οι διαστάσεις της, βάση την οποίας, αφαιρώντας και τα μοσχεύματα που χρησιμοποιήθηκαν τώρα, απομένουν περίπου 2000 ακόμα διαθέσιμα. Αν δε κάνω λάθος είχα απόθεμα 13000 τρίχες και εξήχθησαν οι 7000... Ο lorenzo στο cons, υπολόγισε με πρόχειρη εκτίμηση, ότι είχα διαθέσιμα περίπου 6000 πριν από την μμ. Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτό το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο. Ωστόσο έχει να κάνει και με το τι εκλαμβάνει ως donor area ο καθένας. Πιθανώς ο Ισπανός με την εμπειρία που έχει να θεώρησε ότι μπορεί να πάει και πιο ψηλά στα πλαϊνά μου και έτσι να έβγαλε αυτό το νούμερο. Εγώ πιστεύω ότι βαριά έχω αλλά 2500 συνολικά.Εντάξει για 2 εβδομάδες καλα δείχνει, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Ο Τυρκαλας σου έκανε τίποτα μετρήσεις δότριας, ξέρεις τι υπόλοιπο έχεις ακόμα στην δότρια;
Και σε εμένα ο Lorenzo το ίδιο μου είπε περίπου 6 χιλιάδες,αλλά και πολύ αισιόδοξα να το δεις πάνω από 2000-2500 δεν πιστεύω να έχω ακόμα.Πριν την επέμβαση έγινε μια πολύ συντηρητική μέτρηση της δοτριας δλδ δεν τραβήχτηκαν στα όρια οι διαστάσεις της, βάση την οποίας, αφαιρώντας και τα μοσχεύματα που χρησιμοποιήθηκαν τώρα, απομένουν περίπου 2000 ακόμα διαθέσιμα. Αν δε κάνω λάθος είχα απόθεμα 13000 τρίχες και εξήχθησαν οι 7000... Ο lorenzo στο cons, υπολόγισε με πρόχειρη εκτίμηση, ότι είχα διαθέσιμα περίπου 6000 πριν από την μμ. Προσωπικά, θεωρώ ότι αυτό το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο. Ωστόσο έχει να κάνει και με το τι εκλαμβάνει ως donor area ο καθένας. Πιθανώς ο Ισπανός με την εμπειρία που έχει να θεώρησε ότι μπορεί να πάει και πιο ψηλά στα πλαϊνά μου και έτσι να έβγαλε αυτό το νούμερο. Εγώ πιστεύω ότι βαριά έχω αλλά 2500 συνολικά.
Σε παει παρα πολυ καλα φιλε, εχεις κανει καπου παρουσιαση της πρωτης σου μμ στην Advanced?Καλημέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη 2η μμ θέλω σπρώξιμο για να ασχοληθώ να ανεβάσω φωτογραφίες και εξέλιξη...Δεν έχει να κάνει με την πορεία του αποτελέσματος, αλλά περισσότερο με τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει αυτό το διαστημα...επαγγελματικές οικογενειακές κλπ...Ανεβάζω κάποιες φωτο που έβγαλα σημερα με φλας και χωρις, σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Νομίζω πάει σχετικά καλά, από θέμα φυτρωσης, αλλά δε περιμένω και θαύματα. Ενδεικτικα, οLorenzo, που όσο να ναι η γνώμη του μετράει, μου είχε πει στο cons, ότι χρειάζομαι 2900gts μπροστά ώστε να έχουμε κάλυψη με μακρύ μαλλί...εγώ έβαλα 350 λιγότερα και το μαλλί τώρα είναι 4-5 εκατοστά. Κάποια στιγμή προσεχώς θα βάλω και με πιο κοντό μαλλί.
Για 4ο μήνα νομίζω είναι καλή η εικονα. Οι έξω φωτο είναι αντιπροσωπευτικές και φαίνονται τα κενά ξεκάθαρα. Βάση αυτών θα πρέπει να κρίνουμε. Επίσης να πω ότι τελικά δε χρησιμοποίησα μινοξιδιλη για μπουσταρισμα. Προέκυψε μια μόλυνση στις 2 βδομάδες από τη μμ με το που πήγα να την ξεκινήσω (ευτυχώς ήμουν Θεσμική για Χριστούγεννα και πήγα στο γιατρό να με δει και το λύσαμε με αντιβιωσεις και κορτιζόνη)...οπότε αποφάσισα να μη βάλω τπτ στο κεφάλι. Η πρώτη μμ είναι στις παρουσιάσεις της advance. Andy.k 2006 gtsΣε παει παρα πολυ καλα φιλε, εχεις κανει καπου παρουσιαση της πρωτης σου μμ στην Advanced?
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση φιλε. Μια χαρά πάει η φύτρωση και εισαι μόλις στον 4ο μήνα. Αναμένουμε και τη συνέχεια.Καλημέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη 2η μμ θέλω σπρώξιμο για να ασχοληθώ να ανεβάσω φωτογραφίες και εξέλιξη...Δεν έχει να κάνει με την πορεία του αποτελέσματος, αλλά περισσότερο με τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει αυτό το διαστημα...επαγγελματικές οικογενειακές κλπ...Ανεβάζω κάποιες φωτο που έβγαλα σημερα με φλας και χωρις, σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Νομίζω πάει σχετικά καλά, από θέμα φυτρωσης, αλλά δε περιμένω και θαύματα. Ενδεικτικα, οLorenzo, που όσο να ναι η γνώμη του μετράει, μου είχε πει στο cons, ότι χρειάζομαι 2900gts μπροστά ώστε να έχουμε κάλυψη με μακρύ μαλλί...εγώ έβαλα 350 λιγότερα και το μαλλί τώρα είναι 4-5 εκατοστά. Κάποια στιγμή προσεχώς θα βάλω και με πιο κοντό μαλλί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλε μου. Η hairline για τα γούστα μου είναι μια χαρά. Αν έκανα touch up θα το έκανα στην Α ζώνη, πιο πίσω στο mid scalp. Γιατί εκεί υπήρχαν και αρκετά δικά μου μαλλιά που δεν είναι πολύ δυνατά και δε παρέχουν μεγάλη κάλυψη ( παρόλο που η συνολική πυκνότητα και εκεί είναι "καλή"). Όταν κάνω το crown θα δω τι δυνατότητες υπάρχουν. Το συναίσθημα να αλλάζει η εικόνα το έχω ξαναζήσει μετά την 1η μου μμ...Ελπίζω να μην ξαναζήσω το αντιθετο συναίσθημα... Δλδ να χάνεις τα μαμά μαλλιά δλδ και να αδειάζεις ξανά σταδιακά μετά από επιτυχημένη μμ). Αυτή τη φορά έχω βάλει και τη φίνα στο παιχνίδι εδώ και 2 χρόνια οπότε ίσως και να έχω κάποιες ελπίδες στα 46 μου πλέον. Θα δούμε...Πολύ καλή η εξέλιξη της εικόνας σου και είσαι μόλις στο 6μηνο.
Μου αρέσει πολυ το δέσιμο με temporal hairline αν και ισως στην θέση σου να την είχα καμπυλωσει λίγο περισσότερο αλλα και έτσι τελείως straight που ειναι σου πάει πολύ.Μπραβο στον γιατρο και σε εσένα για την αλλαγή σου,αναμονή μέχρι το 9μηνο.Πως νιώθεις εσύ κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη;Έχεις συνηθίσει την νέα εικόνα;Και πάλι συγχαρητήρια, πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
Άσχετα με το αν πήγε καλά ή όχι δεν θεωρώ ότι ήταν και η πιο απλή περίπτωση. Πύκνωση σε υπάρχοντα μαλλιά ηταν... Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει η στραβή και shock loss για πλάκα.Ο γιατρός για "απλές" περιπτώσεις είναι η καλύτερη επιλογή στην ελλάδα
Θα ανεβάσω και φωτό εξω προσεχώς, δεσμεύομαι.Σίγουρα έχει ακόμα να δώσει για το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω σε πήγε ανέλπιστα καλά, και αν το αντέχεις "οικονομικά και ψυχικά " κάνε και το τελικό βήμα στο πίσω με ένα touch up σε hairline. Όντως η εικόνα άλλαξε τελείως. Αν θέλεις βγάλε και μερικές φώτο σε φως ημέρας. Εύχομαι πραγματικά να το χαρείς το νέο look σου
για αυτό και το απλή το έχω σε εισαγωγικάΆσχετα με το αν πήγε καλά ή όχι δεν θεωρώ ότι ήταν και η πιο απλή περίπτωση. Πύκνωση σε υπάρχοντα μαλλιά ηταν... Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει η στραβή και shock loss για πλάκα.