Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.htmlcool11 είπε:Μπορω να το μεταγγισω σε αλλο μπουκαλακι, ωστε να μπορω να το ριχνω στο κεφαλι, πιο ευστοχα με dropper?
kapa είπε:http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.htmlcool11 είπε:Μπορω να το μεταγγισω σε αλλο μπουκαλακι, ωστε να μπορω να το ριχνω στο κεφαλι, πιο ευστοχα με dropper?
GOMI είπε:Να αναφέρω ένα μικρό πειραματάκι που έκανα για 1 μήνα. Πήρα νιασίνη σε μορφή που προκαλεί το γνωστό flush της solgar 100mg. Στην αρχή πήρα μια ταμπλέτα και η έψαξη ήταν σχετικά νορμάλ και θα έλεγα και ευχάριστη. Τις επόμενες ημέρες αύξησα την δόση σε 200 mg και ειδικά νηστικός το flush ήταν τρελά έντονο με τσιμπήματα σε όλο το σώμα και έντονο κοκκίνισμα στον αυχένα, αυτιά και πρόσωπο.
Το αναφέρω γιατί το φλας της νιασίνης προκαλεί την απελευθέρωση της ισταμίνης από τα κύτταρα. Αποτέλεσμα, την επόμενη κιόλας ημέρα τα μαλλιά μου έδειχναν σαν να είχαν περάσει τα πάνδυνα...δηλαδή είχαν την όψη που έχουν όταν ετοιμάζεται η εποχιακή τριχόπτωση.
Αυτό κρατούσε 2 - 3 ημέρες και μετά εφόσον δεν είχα πάρει άλλη δόση, επανέρχονταν. Άρα πιστεύω ότι το ζιρτέκ ως αντισταμινικό έχει καλή βάση, αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα γιατί με χαλάνε τα άλλα έκδοχα που έχει και θα προτιμούσα να το βρω σε καθαρή μορφή.
Επίσης, κάτι αξιοπερίεργο είναι πως όταν έπαιρνα την νιασίνη με ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι, το φλας πήγαινε περίπατο. Μετά από αναζήτηση βρήκα ότι η βιταμίνη C στη φυσική της μορφή περιορίζει την απελευθέρωση της ισταμίνης....
BigNick είπε:Έχω διαβάσει ολο το thread και έβγαλα μπερδεμένα συμπεράσματα.
Ο βέλτιστος τρόπος εφαρμογής zirtek+airol+minox ειναι:
1) Μετά το μπάνιο ή λούσιμο οπου με ζεστό νερο θα έχουν ανοίξει οι πόροι βάζουμε 10-12 σταγόνες zirtek.
2) Έπειτα απο ενα διάστημα (δεν εχει διευκρινιστεί ποσο) αφου θα έχει απορροφηθεί/δράσει το zirtek εφαρμόζουμε airol κρέμα
3) Aφου περιμένουμε 20 λεπτά να απορροφηθεί και το airol εφαρμόζουμε minoxidil.
Αν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσετε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι 3 ουσιες μια εφαρμογη οποιος τροπος σε βολευειtsifmaster είπε:Δηλαδη λες μαζι με την minox να βάλουμε κατευθείαν και ζιρτεκ;
αυτο ειναι ουσιαστικα η συνταγη που εδωσα στο λινκ και χρησιμοποιω.tsifmaster είπε:Λες να ειναι πιο αποτελεσματικο απο το να βάζουμε 10 σταγ. Σε 2 ml νερό;
kapa είπε:BigNick είπε:Έχω διαβάσει ολο το thread και έβγαλα μπερδεμένα συμπεράσματα.
1) Μετά το μπάνιο ή λούσιμο οπου με ζεστό νερο θα έχουν ανοίξει οι πόροι βάζουμε 10-12 σταγόνες zirtek.
2) Έπειτα απο ενα διάστημα (δεν εχει διευκρινιστεί ποσο) αφου θα έχει απορροφηθεί/δράσει το zirtek εφαρμόζουμε airol κρέμα
για να μην μπερδευεσαι οπως εκανες μεχρι τωρα την εφαρμογη,
μονο στην ποσοτητα μινοξ που χρησιμοποιουσες 1-2ml θα προσθετεις 5 σταγονες ζιρτεκ καθε φορα,οχι μεσα στο μουκαλακι της μινοξ.
για αρχη,μετα μπορεις να πειραματηστεις με 10
η μπορεις να φτιαξεις μια 0,25% http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html
και να βαζεις και τις 3 ουσιες ταυτοχρονα
εχεις κενα πολλα,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..αν και διαφωνω με αιρολ απο την αρχη της θεραπειας σου..αν ηθελες γρηγορα τριχες σε κροταφους θα εβαζες αλοιφη κορτιζονης αλλα πως να το ξερεις αν δεν διαβασεις το φορουμ?BigNick είπε:kapa είπε:BigNick είπε:Έχω διαβάσει ολο το thread και έβγαλα μπερδεμένα συμπεράσματα.
για να μην μπερδευεσαι οπως εκανες μεχρι τωρα την εφαρμογη,
μονο στην ποσοτητα μινοξ που χρησιμοποιουσες 1-2ml θα προσθετεις 5 σταγονες ζιρτεκ καθε φορα,οχι μεσα στο μουκαλακι της μινοξ.
για αρχη,μετα μπορεις να πειραματηστεις με 10
η μπορεις να φτιαξεις μια 0,25% http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html
και να βαζεις και τις 3 ουσιες ταυτοχρονα
Οκ κατάλαβα, διάβασα και το thread σου.
Μια ερώτηση μόνο αν φτιάξω την λοσιόν που προτείνεις (μάλλον θα προτιμήσω την 0,5%) και θέλω να την χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με κρέμα airol τότε, πρώτα βάζω airol (σε λουσμένο κεφάλι ίσως για να απλωθεί σωστά) και έπειτα εφαρμόζω την λοσιόν ή πρώτα βάζω την λοσιόν και μετά την κρέμα (οπου θα απλωθεί και πιο ευκολα).
Κολάω λίγο σε λεπτομέρειες απλά αναρωτιέμαι αν η σειρά δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα.
Thanks in advance.
P.S.: To airol το χρησιμοποιώ μονο σε κροτάφους (ειμαι norwood 2 με λίγο vertex - αρχές αλλωπεκίασης) γιατι ούτως ή αλλως μου φαίνεται λιγο απίθανο να εχω επανεκφυση κροτάφους χωρίς airol. Και εκτος αυτού μιας και πριν 3 χρόνια ειχα σχεδόν full κροτάφους ίσως καταφέρω να σώσω τίποτα.
η σειρα που τα χρησιμοποιω ειναι.BigNick είπε:Οκ κατάλαβα, διάβασα και το thread σου.
Μια ερώτηση μόνο αν φτιάξω την λοσιόν που προτείνεις (μάλλον θα προτιμήσω την 0,5%) και θέλω να την χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με κρέμα airol τότε, πρώτα βάζω airol (σε λουσμένο κεφάλι ίσως για να απλωθεί σωστά) και έπειτα εφαρμόζω την λοσιόν ή πρώτα βάζω την λοσιόν και μετά την κρέμα (οπου θα απλωθεί και πιο ευκολα).
Κολάω λίγο σε λεπτομέρειες απλά αναρωτιέμαι αν η σειρά δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα.
Thanks in advance.
P.S.: To airol το χρησιμοποιώ μονο σε κροτάφους (ειμαι norwood 2 με λίγο vertex - αρχές αλλωπεκίασης) γιατι ούτως ή αλλως μου φαίνεται λιγο απίθανο να εχω επανεκφυση κροτάφους χωρίς airol. Και εκτος αυτού μιας και πριν 3 χρόνια ειχα σχεδόν full κροτάφους ίσως καταφέρω να σώσω τίποτα.
δεν εβλεπα τιποτα το φοβερο για να μην το κοψω να πειραματιστω εχαν καμια 100 τριχες και χωρις αυτο καμια 140αρια μικρη διαφορα κανει δουλεια αλλατιποτα το φοβερο τωρα βαζω pgd2 θα δουμε..βεβεαια ο καθενας μονο αν δοκιμασε θα δει τι δουλευει πιο καλα σε αυτον..BigNick είπε:@weznem:
Οκ κατάλαβα τι λες και θα το ακολουθήσω, ίσως ετσι ειναι καλύτερα. Είμαι ακομα στο στάδιο διαβάσματος του φόρουμ αλλα δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω. Τα sticky εχω διαβάσει μεχρι στιγμής.
Tρεις απορίες που έχω:
1) Ανέφερες αλοιφη κορτιζόνης. Η αλήθεια ειναι οτι ειχα παει σε δερματολόγο και μου έγραψε μια λοσιον με κορτικοστεροιδή (memetasone - budesoderm) αλλά διαβάζοντας σε ξένα φόρουμς έλεγαν πως μακροπρόθεσμα σου κάνει ζημειά στο δέρμα.
Eπομένως μια αλοιφή με παραπάνω απόρροφηση δεν θα κάνει ζημειά?
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625.html δες εδω..σωστα διαβαζες, η χρηση κορτιζονης πρεπει να ειναι για μικρο χρονικο διαστημα 15-30 μερες το πολυ διοτι δημιουργει προβλημα λεπτυνση του δερματος.η δραση της οφειλεται λογικα στο οτι καταστελει την φλεγμονη οχι σε αυξηση απορροφησης(αυτο το κανει η αιρολ)η αιρολ ειναι ενα ρετινοϊδες που αυξανει το παχος του δερματος, αν ο συνδυασμος κορτιζονης και αιρολ δημιουργουν προβλημα με χρονια χρηση μαλλον ο καππα ξερει καλυτερα ρωτα τον(που νομιζεις οτι τα εμαθα και εγω!!η μπορει να βρεις απαντησεις στο θρεντ.)
2) Όσον αφορά τους κροτάφους ένα ατομο απο το φόρουμ στο thread που είχα ανοίξει μου είπε πως αν έχω επιθετική τριχόπτωση (που για 2 χρόνια ειχα) χωρίς proscar δεν θα δώ regrowth με τοπικά μόνο. Ισχύει?
και ναι και οχι εξαρταται πως κρινει ο καθενας την επιθετικη τριχοπτωση..μεσα σε 2χρονια αδειασα στους κροταφους(δες στα αποτελεσματα μου)αν εισαι καποως ετσι θα κανεις δουλεια και χωρις φινα με την προυποθεση να σε πιασουν οι θεραπειες αν εννοεις επιθετικη τριχοπτ. αρραιωση σε ολη την κορυφη γενικια και αδειασμα κροταφων μακροπροθεσμα αν δεν παρεις καποιο χαπι μειωσης της διυδροτεστοτερονης δεν θα κανεις και πολλα.τριχοφυια δεν θα δεις ουτε με φινα ειδικα σε κροταφους..μειωση τριχοπτωσης παχυνση τριχας θα δεις.
3) Γιατι σταμάτησες την spiro (το είδα στην signature). Δεν εχει νόημα συνδιασμός τοπικου DHT-Blocker me PG2-Blocker ?