Cetirizine pgd2 blocker

somari

Active Member
Το μασαζ ειναι αναγκαιο; Δεν ειναι κακό, δεδομένου ότι απλώνει το ζιρκέτ από το δέρμα πάνω στο μαλλί; (και ταυτόχρονα λαδώνει και το μαλλί χωρίς λόγ)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Το μασαζ ειναι αναγκαιο; Δεν ειναι κακό, δεδομένου ότι απλώνει το ζιρκέτ από το δέρμα πάνω στο μαλλί; (και ταυτόχρονα λαδώνει και το μαλλί χωρίς λόγ)

πως θα καλυψεις την περιοχη διχως μασαζ?θα το αφησεις να τρεχει οπου παει δηλαδη?

somari

Active Member
Το απλώνω σχεδόν παντού (στο δέρμα) με την σύριγγα.... Δηλαδή πατάω αργά και σταθερά τη σύριγγα να ρίχνει υγρό και ταυτόχρονα σκανάρω το κεφάλι. Το ίδιο έκανα παλιά με το dropper, δηλαδή κοίταζα οι ριπές να καλύψουν όλη την επιφάνεια

dimos18

Member
λοιπον .κανω ανανεωση για τη δικη μου περιπτωση.
αφου σταματησα για 4 μερες τη χρηση ζιρτεκ,μετρησα τις τριχες που μου μενουν στο χερι με το καθημερινο λουσιμο και ειδα οτι ειναι γυρω σις 50.
υστερα ξαναρχισα τη χρηση ζιρτεκ με τη διαφορα οτι τωρα εφτιαξα τη λοσιον(με περιεκτικοτητα 0.25%)την οποια και χρησιμοποιω πρωι-βραδυ.
αφοτου ξεκινησα τα παραπανω, στο καθημερινω λουσιμο μετραω πλεον 17-18τριχες.
μαλλον υποθετω οτι λειτουργει και ελπιζω οτι δεν ειναι τυχαιο.θα συνεχιζω να μετραω κατα διαστηματα.

υσ. πολλη λαδιλα ομως ρε αδερφε μου.

somari

Active Member
Kάντε το όλοι με χάπια, διαλύονται εύκολα στο νερό (δε χρειάζεται καν γουδί) και φτιάχνεις μόνος σου το πόση λαδίλα θες

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Kάντε το όλοι με χάπια, διαλύονται εύκολα στο νερό (δε χρειάζεται καν γουδί) και φτιάχνεις μόνος σου το πόση λαδίλα θες
αποτελέσματα το ιδιο ειτε χαπια ειτε λοσιον?γιατι εχει λιγοτερη λαδιλα με χαπια?δωσε λινκ για να διαβασω πως την φτιαχνουμε με χαπια κτλ..

somari

Active Member
Εμενα προσωπικα, ιδιο αποτελεσμα μου δινει. Εχει λιγοτερα εκδοχα, για αυτο δεν εχει λαδιλα.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094-post-83707.html#pid83707

cool11

Well-Known Member
Ποσο πρεπει να παραμεινει στο κεφαλι?
Ρωτω γιατι οι ωρες τις μερας δεν ειναι απεριοριστες. Πρεπει να μπουν κι αλλα πραγματα, και φυσικα καποια στιγμη να λουστουμε, να κοιμηθουμε κλπ

weznem

Well-Known Member
cool11 είπε:
Ρωτω γιατι οι ωρες τις μερας δεν ειναι απεριοριστες. Πρεπει να μπουν κι αλλα πραγματα, και φυσικα καποια στιγμη να λουστουμε, να κοιμηθουμε κλπ
νομιζω με μια ωριτσα εισαι κομπλε

kapa

Μέλος του προσωπικού
μου κανει εντυπωση που βγαζω σπυρακια μονο στους κροταφους ενω κανω εφαρμογη σε nw6.
ερωτηση
βγαζετε σπυρακια μονο σε γυμνες περιοχες?στα σημεια που εχει υποχωρησει το μαλλι η ειναι τυχαιο?
καθε εβδομαδα η δεκα μερες εχω και ενα καινουριο

lab_rat

Member
cool11 είπε:
Το ιδανικο για να αποφυγεις τυχον αλληλεπιδρασεις μεταξυ των διαφορων ουσιων, αρα η ωρα που χρειαζεται μια ουσια να απορροφηθει και να δρασει ειναι 3 ωρες (δεν ειναι απολυτο καθως καθε ουσια θελει το δικο της χρόνο). Αν δε σου βγαινει το χρονοδιαγραμμα για 3 ωρες, αφηνε απλα όσο περισσοτερη ώρα μπορεις!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
kapa είπε:
μου κανει εντυπωση που βγαζω σπυρακια μονο στους κροταφους ενω κανω εφαρμογη σε nw6.
ερωτηση
βγαζετε σπυρακια μονο σε γυμνες περιοχες?στα σημεια που εχει υποχωρησει το μαλλι η ειναι τυχαιο?
καθε εβδομαδα η δεκα μερες εχω και ενα καινουριο

Σε σημεία που δεν είχα ποτέ μαλλί lol :p (μάγουλο, 2 φορές)

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Ρε και εγω εχω μια ψιλοακμη στο δεξι μαγουλο τελευταια. Δε το χα συνδιασει!!

εγω ειχα να βγαλω σπυρακια απο την εφηβεια και τωρα βγαζω παλι.
teenager.βγαζεις σπυρακια στα σημεια εφαρμογης η εχεις απαλαγει λογο libroman?

lab_rat

Member
Εχω καιρο να λουστω με libroman... Ναι βγαζω που και που!!

Μηπως ειναι καποιος τροπος δρασης παρομοιος με του accuran που στην αρχη γεμιζεις ακμη και μετα καθαριζεις??

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Μηπως ειναι καποιος τροπος δρασης παρομοιος με του accuran που στην αρχη γεμιζεις ακμη και μετα καθαριζεις??
εχει παρα γινει με τα σπυρακια σημερα εχω 4

Συνημμένα

• image_1358401885313397.jpg
    image_1358401885313397.jpg
    629.8 KB · Προβολές: 106

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_hair είπε:
εχει παρα γινει με τα σπυρακια σημερα εχω 4
Εσενα σε εχει πιασει γενικα περισσοτερο απο μενα. Εμενα κανει δουλεια αλλα δε μου εχει εξαλειψει την τριχοπτωση...

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Εσενα σε εχει πιασει γενικα περισσοτερο απο μενα. Εμενα κανει δουλεια αλλα δε μου εχει εξαλειψει την τριχοπτωση...
αυτην την στιγμη χανω περισσοτερες απο 120 τριχες την ημερα και ειναι ολες πολυ λεπτες
δεν ξερω αν περναω shedding

Μπλουζα