Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Το μασαζ ειναι αναγκαιο; Δεν ειναι κακό, δεδομένου ότι απλώνει το ζιρκέτ από το δέρμα πάνω στο μαλλί; (και ταυτόχρονα λαδώνει και το μαλλί χωρίς λόγ)
αποτελέσματα το ιδιο ειτε χαπια ειτε λοσιον?γιατι εχει λιγοτερη λαδιλα με χαπια?δωσε λινκ για να διαβασω πως την φτιαχνουμε με χαπια κτλ..somari είπε:Kάντε το όλοι με χάπια, διαλύονται εύκολα στο νερό (δε χρειάζεται καν γουδί) και φτιάχνεις μόνος σου το πόση λαδίλα θες
νομιζω με μια ωριτσα εισαι κομπλεcool11 είπε:Ποσο πρεπει να παραμεινει στο κεφαλι?
Ρωτω γιατι οι ωρες τις μερας δεν ειναι απεριοριστες. Πρεπει να μπουν κι αλλα πραγματα, και φυσικα καποια στιγμη να λουστουμε, να κοιμηθουμε κλπ
Το ιδανικο για να αποφυγεις τυχον αλληλεπιδρασεις μεταξυ των διαφορων ουσιων, αρα η ωρα που χρειαζεται μια ουσια να απορροφηθει και να δρασει ειναι 3 ωρες (δεν ειναι απολυτο καθως καθε ουσια θελει το δικο της χρόνο). Αν δε σου βγαινει το χρονοδιαγραμμα για 3 ωρες, αφηνε απλα όσο περισσοτερη ώρα μπορεις!!cool11 είπε:Ποσο πρεπει να παραμεινει στο κεφαλι?
Ρωτω γιατι οι ωρες τις μερας δεν ειναι απεριοριστες. Πρεπει να μπουν κι αλλα πραγματα, και φυσικα καποια στιγμη να λουστουμε, να κοιμηθουμε κλπ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:μου κανει εντυπωση που βγαζω σπυρακια μονο στους κροταφους ενω κανω εφαρμογη σε nw6.
ερωτηση
βγαζετε σπυρακια μονο σε γυμνες περιοχες?στα σημεια που εχει υποχωρησει το μαλλι η ειναι τυχαιο?
καθε εβδομαδα η δεκα μερες εχω και ενα καινουριο
σε σημειο που θα αποκτησω μαλλι λογο ηλικιας,λοβος αριστερου αυτιουsomari είπε:Σε σημεία που δεν είχα ποτέ μαλλί lol (μάγουλο, 2 φορές)
lab_hair είπε:Ρε και εγω εχω μια ψιλοακμη στο δεξι μαγουλο τελευταια. Δε το χα συνδιασει!!
εχει παρα γινει με τα σπυρακια σημερα εχω 4lab_hair είπε:Μηπως ειναι καποιος τροπος δρασης παρομοιος με του accuran που στην αρχη γεμιζεις ακμη και μετα καθαριζεις??
Εσενα σε εχει πιασει γενικα περισσοτερο απο μενα. Εμενα κανει δουλεια αλλα δε μου εχει εξαλειψει την τριχοπτωση...kapa είπε:εχει παρα γινει με τα σπυρακια σημερα εχω 4lab_hair είπε:Μηπως ειναι καποιος τροπος δρασης παρομοιος με του accuran που στην αρχη γεμιζεις ακμη και μετα καθαριζεις??
αυτην την στιγμη χανω περισσοτερες απο 120 τριχες την ημερα και ειναι ολες πολυ λεπτεςlab_hair είπε:Εσενα σε εχει πιασει γενικα περισσοτερο απο μενα. Εμενα κανει δουλεια αλλα δε μου εχει εξαλειψει την τριχοπτωση...