Cetirizine pgd2 blocker

lab_rat

Member
Πιθανων! Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εκει που ξαναρχισα μινοξ και αρχισαν να ξαναβγαινουν οι τριχες σιγα σιγα στους κροταφους, οταν εβαλα και το zirtec εκανε ενα μικρο μπαμ και βγηκαν πιο αποτομα τις πρωτες 2-3 μερες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Guys τα σπυράκια από τις λοσιόν πως τα αντιμετωπίζετε; Υπάρχει καμιά αλοιφή που να δουλέυει εγγυημένα; Ξεκίνησα ζιρτέκ εδώ και τρεις μέρες, αλλά είχαν αρχίσει να βγαίνουν εδω και κάνα δεκαήμερο λογικά από τη μινόξ. Αν και είμαι στον τρίτο μήνα της μινόξ τώρα τελευταία έγινε το μπαμ με τα σπυράκια (έχει γεμίσει η περιοχή κάτω από τον δεξιό κρόταφο) και αν γίνει κάνα μπαμ και με το ζιρτέκ και γίνει χαμός τη βάψαμε...

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
μου κανει εντυπωση που βγαζω σπυρακια μονο στους κροταφους ενω κανω εφαρμογη σε nw6.
ερωτηση
βγαζετε σπυρακια μονο σε γυμνες περιοχες?στα σημεια που εχει υποχωρησει το μαλλι η ειναι τυχαιο?
καθε εβδομαδα η δεκα μερες εχω και ενα καινουριο

εγω εχω δει και μερικα σπυρακια(μαλλον νιωσει διοτι ειναι και πισω στο κεφαλι και το χω σπασει και εχουν ματωσει)τωρα δεν εχω κανενα πισω στο κεφαλι,στους κροταφους βγαζω κατι ελαφρια εξανθηματα χαλκινοκοκκινες,και σπυρακι λιγες φορες..εγω το χα συνδεσει στο μυαλο μου με την αιρολ,εσυ θες να το πας οτι ειναι ποιο εντονη η φλεγμονη λογω καραφλας καπα?

cool11 είπε:
Τελικα καταληγουμε οτι οντως κανει δουλεια?

ειναι νωρις για να σου πουμε με βεβαιοτητα..εμενα μειωση τριχοπτωσης δεν μου χει κανει(μετρημα τριχων στο νιπτηρα,περασμα του χεριου απο μεσα ωσοτου να μην πεφτει τριχα απο το κεφαλι στην επανω μερια μονο)χανω 120τριχες απο πανω δεν ειναι μονο μικρες πιο λεπτες ειναι και παχιες μακριες οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα shedding.παρενεργεια ισως οτι κοιμαμαι βαρια και ακομα και για ενα 2ωρο υπνο θυμαμαι ονειρα..σημερα ξυπνησα και ενιωθα υπνηλια ακομα βαζω 20ψεκασιες σε norwood 5-6,φαγουρα εχω ακομα δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι λιγοτερη η περισσοτερη.παρατηρησα πριν λιγο μια κινηση στους κροταφους να μεγαλωνουν πιο γρηγορα οι τριχες,δεν ειμαι βεβαιος ειναι νωρις ακομα για να κρινω το φαρμακο με βεβαιοτητα..

ANAR

Well-Known Member
Κλείνω 1 μηνα χρήσης ζιρτεκ.....δεν εχω δει καποιο αποτελεσμα μέχρις στιγμης.
Ουτε παρενέργειες εχω δει.
Θα του δώσω ενα τρίμηνο διορία για να βγαλω συμπερασματα.
Μηπως να πρόσθετα και οινόπνευμα;
Τι λετε;

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
εγώ ήθελα να κάνω την εξής απλή ερώτηση: λογικά και το χάπι εσωτερικής χρήσης την ίδια δουλειά δεν πρέπει να κάνει θεωρητικά; Έχει παρατηρηθεί μείωση της τριχόπτωσης στους χρήστες;
δεν νομιζω οτι το παιρνει κανεις οραλ,αλλα και φοβερα αποτελεσματα να κανει,ποιο ειναι το νοημα να μπεις σε μια θεραπεια(οραλ)που θα την κοψεις,διοτι απογαροευεται για χρονια χρηση,μονο εποχιακα καποιο καιρο το παιρνουν..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
εγω εχω δει και μερικα σπυρακια(μαλλον νιωσει διοτι ειναι και πισω στο κεφαλι και το χω σπασει και εχουν ματωσει)τωρα δεν εχω κανενα πισω στο κεφαλι,στους κροταφους βγαζω κατι ελαφρια εξανθηματα χαλκινοκοκκινες,και σπυρακι λιγες φορες..εγω το χα συνδεσει στο μυαλο μου με την αιρολ,εσυ θες να το πας οτι ειναι ποιο εντονη η φλεγμονη λογω καραφλας καπα?

αυτο υποψιαζομαι.
βγαζω σπυρακια μονο στα γυμνα σημεια και οχι οπου υπαρχει μαλλι

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem είπε:
rocknrolla είπε:
εγώ ήθελα να κάνω την εξής απλή ερώτηση: λογικά και το χάπι εσωτερικής χρήσης την ίδια δουλειά δεν πρέπει να κάνει θεωρητικά; Έχει παρατηρηθεί μείωση της τριχόπτωσης στους χρήστες;
δεν νομιζω οτι το παιρνει κανεις οραλ,αλλα και φοβερα αποτελεσματα να κανει,ποιο ειναι το νοημα να μπεις σε μια θεραπεια(οραλ)που θα την κοψεις,διοτι απογαροευεται για χρονια χρηση,μονο εποχιακα καποιο καιρο το παιρνουν..

το θέμα δεν είναι αν εγώ προσωπικά ξεκινήσω ζιρτέκ χάπι, αλλά αν αυτοί που το χρησιμοποιούν βλέπουν κάποια βελτίωση στο μαλλί τους, όπως με το λονιτέν. Θα μας βοηθούσε αρκετά να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα...
και σου ξαναλεω αντε και ειδαν διαφορα,ποιο ειναι το νοημα αφου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να τοπαιρνεις οραλ για συχνη χρηση περα απο ενα συγκεκριμενο διαστημα..τελος παντων αν το παιρνει κανεις οραλ(που δεν νομιζω οτι υπαρχει)ας μας απαντησει να σου λυθει η απορια..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
εμενα μειωση τριχοπτωσης δεν μου χει κανει(μετρημα τριχων στο νιπτηρα,περασμα του χεριου απο μεσα ωσοτου να μην πεφτει τριχα απο το κεφαλι στην επανω μερια μονο)χανω 120τριχες απο πανω δεν ειναι μονο μικρες πιο λεπτες ειναι και παχιες μακριες οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα shedding.
η τριχοπτωση σου θα μειωθει κοβοντας την airol αν την βαζεις σε nw6,
δοκιμασε ζιρτεκ μινοξ μονο

nick_shortjohn είπε:
Guys τα σπυράκια από τις λοσιόν πως τα αντιμετωπίζετε; Υπάρχει καμιά αλοιφή που να δουλέυει εγγυημένα; Ξεκίνησα ζιρτέκ εδώ και τρεις μέρες, αλλά είχαν αρχίσει να βγαίνουν εδω και κάνα δεκαήμερο λογικά από τη μινόξ. Αν και είμαι στον τρίτο μήνα της μινόξ τώρα τελευταία έγινε το μπαμ με τα σπυράκια (έχει γεμίσει η περιοχή κάτω από τον δεξιό κρόταφο) και αν γίνει κάνα μπαμ και με το ζιρτέκ και γίνει χαμός τη βάψαμε...

θα ξεκινησω σαμπουαν κετοκοναζολης για τα σπυρακια,πιστευω θα βελτιωθει η κατασταση.
απο κρεμα η pepanthol θα τα διωξει αλλα η λαδιλα της δεν παλευεται

cool11 είπε:
Τελικα καταληγουμε οτι οντως κανει δουλεια?
ναι,καλυτερο απο ολα τα τοπικα blockers αρκει να μην περιμενει κανεις και θαυματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:
εμενα μειωση τριχοπτωσης δεν μου χει κανει(μετρημα τριχων στο νιπτηρα,περασμα του χεριου απο μεσα ωσοτου να μην πεφτει τριχα απο το κεφαλι στην επανω μερια μονο)χανω 120τριχες απο πανω δεν ειναι μονο μικρες πιο λεπτες ειναι και παχιες μακριες οποτε δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα shedding.
η τριχοπτωση σου θα μειωθει κοβοντας την airol αν την βαζεις σε nw6,
δοκιμασε ζιρτεκ μινοξ μονο

αιρολ βαζψ μονο κροταφους και ενδιαμεσα κροταφων..(κεντρο),οποτε δεν ευθυνεται εντελως για την τιχοπτωση αν καιτο μεγαλυτερο ποσοσστο τριχων το χανω εκει που βαζω αιρολ..

somari

Active Member
Δεν ειναι απαραίτητο πως μια ουσία που δουλεύει τοπικά, κάνει δουλειά και σαν oral.

Δεν νομίζω πως αν φάω counterpain θα περάσει ο πόνος στην πλάτη

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
somari είπε:
Επαναλαμβάνω λοιπόν, και πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία: αν το ζιρτέκ έχει όντως αποτελέσματα, τότε σίγουρα θα έχουν παρατηρηθεί και με την εσωτερική λήψη του. Έχουμε κάποια τέτοια ένδειξη;

Ακόμη κι αν η χρήση του εσωτερικά δεν ενδείκνυται για μακροχρόνια χρήση, ούτε και για μικρό χρονικό διάστημα λόγω παρενεργειών, το γεγονός ότι έχει κάποιο αποτέλεσμα κατά της τριχόπτωσης θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε αν όντως αυτό που βάζουμε στο κεφάλι μας μπορεί (μπορεί) να βοηθάει στην τριχόπτωση και ως εκ τούτου να μας δώσει το πράσινο φως να το συνεχίσουμε.

δειν ειναι λαθος ο συλλογισμος σου,αυτο που αναρωτιεμαι ειναι ποσο καιρο χρειαζεται καποιος για ναδει αποτελεματα σε χρηση οραλ?
Διοτι δν ξερω αν προλαβαινει σε 1-2 μηνες να δειξει κατι τρομερο στο μαλλι (σε οραλ).δειγματα εχουμε και τωρα σε τοπικη χρηση οσοι ειδαν μειωση τριχοπτωσης σημαινει οτι δουλευει,για ποσο καιρο δεν γνωριζουμε ακομα..ειναι νεο φαρμακο και θελουμε καιρο για συμπερασματα σιγουρα,(σε αναλογια και με τους χρηστες του)..

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Εδώ υπάρχει κόσμος που με τοπική χρήση ισχυρίζεται ότι μέσα σε λίγες μέρες είδε την τριχόπτωση να μειώνεται αισθητά. Ένας μήνας εσωτερικού ζιρτέκ είναι υπεραρκετός για να μας δείξει κάτι αντίστοιχο -αν ισχύει. Πιστεύω ότι πρέπει να διαλευκάνουμε αν όντως οι παρατηρήσεις αυτές έχουν κάποια αντικειμενική βάση ή αν πρόκειται για επίδραση placebo.

δεν σου κρυβω οτι το σκεφτηκα και εγω αυτο την ωρα που το εγραφα:Εδώ υπάρχει κόσμος που με τοπική χρήση ισχυρίζεται ότι μέσα σε λίγες μέρες είδε την τριχόπτωση να μειώνεται αισθητά
ψυχολογικα ατια η τοση λιγη τριχοπτωση που αναφερουν καποιοι?λιγο τρααβηγμενο δεν ειναι?

somari

Active Member
ψυχολογικα ατια η τοση λιγη τριχοπτωση που αναφερουν καποιοι?λιγο τρααβηγμενο δεν ειναι?
τότε θα μου την είχε σταματήσει και το ζιξ. και το depakine. αλλά δε τη σταμάτησαν.

και δε καταλαβαίνω τι παει να πει "εγκριθει"
υπάρχουν φάρμακα που λειτουργούν εσωτερικά.
υπάρχουν φάρμακα που λειτουργούν εξωτερικά
υπάρχουν φάρμακα που λειτουργούν εσωτερικα και εξωτερικά με το ίδιο αποτέλεσμα
υπάρχουν φάρμακα που λειτουργούν εσωτερικα και εξωτερικά με διακορετικό αποτέλεσμα

ΚΑι για να δώσω και νούμερα: Το κάθε χάπι που πίνει ο ασθενής είναι 10mg, αν κανετε τις πραξεις θα δειτε οτι τοσο περιπου βαζουμε εμεις στο κεφαλι μας

Το φάρμακο οραλ της μινοξιδιλης ειναι περιπου 20.000 mg σε ένα χάπι (http://www.galinos.gr/web/drugs/main/atccodes/C02DC01#content). Tώρα σε ένα διάλυμα 5% κάποιος αν βάζει συνολικά 2 ml στο κεφάλι του, βάζει 0,1 gr, δηλαδή 200 φορές λιγότερο (100 mg)

Συνοψίζοντας
Ζιρτέκ, oral = topical
Mινοξιδιλη oral = 200* topical

Οπότε τώρα βγάζει νόημα κάποιος στην μινοξιδίλη να βγάζει μαλλιά και στο όραλ και στο τόπικαλ ενώ στο ζιρτέκ μόνο στο τόπικαλ (προφανως, όταν πάρεις κάτι όραλ διαχέεται σε όλο το σώμα, που στην περίπτωση του ζιρτέκ δεν πάει αρκετή για να κάνει δουλειά στο κεφάλι, ενώ στην μινοξιδίλη πάει)

επίσης επαναλαμβάνω. placebo στο μέτρημα των τριχών; πως γίνεται; Αν βλέπεις 20 τρίχες, τόσες είναι.

Μπλουζα