Cetirizine pgd2 blocker

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Δηλαδή θεωρείς πιο επιστημονικό να πεις "μου φαινεται οτι μαυρισε το κεφαλι" από το να μετρήσεις μια μια τις τρίχες πριν και μετά;

Το ζιξ το ανεφερα για να σου δειξω πως ΑΝ ηταν πλασιμπο η σεριτιζινη, θα αυτο-κοροιδευομουν και ΤΟΤΕ που εβαζα, με αποτελεσμα και τοτε να ελεγα "πω πω παιδια μειωθηκε η τριχοπτωση", κατι που δεν εγινε
Δηλαδή προσωπικά είμαι placebo-free αφού από ότι φάρμακο έβαλα είδα βελτίωση μόνο από το ζιρτέκ.

Η τοπική φίνα δεν κάνει δουλειά τοπικά, γιατί χτυπάει την τύπου 2 5ar που βρίσκεται στον ορό του αίματος, άρα πρέπει να κάνει δουλειά στο αίμα σου συνολικά (δηλαδή οραλ λήψη). Ενώ το ζιρτέκ σε αυτή τη περίπτωση χτυπάει δερματική ιδιότητα...

somari

Active Member
Aν βρεθεί κάποιος να πάρει 200 χάπια και δεν πεθάνει, θα χαιρόμουν να στο τρίψω στην μούρη.

Και οι ερευνητές μπορεί να κάνουν τριχοριζόγραμμα τρίχες, εγώ τις μέτρησα. Μια-μια.

Αν δε σου αρκεί, δε ξερω τι άλλο να πω.
Τέλος.
ΥΓ: Κανεις δεν ειπε πως κανει δουλεια για regrowth. Την υπερβολική απόπτωση σταμάτησε.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla απο που προκυπτει οτι ο καπα δεν ειναι ειδε τπτ με το ζιρτεκ?αλλα εχει πει ο καππα τα μπερδεψες..καλα κανεις και θες αποδειξεις δεν τις εχουμε ακομα περιμενε.το βαζουμε στην κλαβα μας σαν φορουμ 2 μηνες τι ειναι το μαγικο νερο?σε ενα 6μηνο θα ξερουμε περισσοτερα,αν βιαζεσαι τοσο πολυ,ξεκινα το προσωπικα να δεις με τα ματια σου αν δουλευει.. αν εχεις σωστη μεθοδο μπορεισ να γνωριζεις τι τριχες χανεις την ημερα με μικρη αποκλιση..πως?δεν πειραζεις καθολου τα μαλλια σου σε norwood 5-6 κοιτα ενδελεχως καθημερινα μαξιλαρι και κοντινη περιοχη του,μετρας αν βρεις τριχες,πριν την θεραπειασ σε τοπικο σκυμμενο κεφαλι στο νιπτηρα περασμα χεριου μεχρι να μην παφτει καμμια τριχα,επειτα τοπικη λοσιον και μετρημα μια-μια τις τριχες(βαζωντας τες σε μια μερια)στην μπανιερα ειδικα σχαρακια που κρατανε τριχες τις παιρνεις σε μια στογγυλη τουφα της αφηνεις στο νιπτηρα στεγνωνουν,και τις διαχωριζεις μια-μια,επειτα μετρημα και προσθετεις και 20 τριχες σστο τελος για μια αποκλιση που μπορει να χεις ποσοστο επιτυχιας για εμενα?95%.χανω 120 τριχες σε norwood 5-6 την πρωτη μερα χρησης ζιρτεκ εχασα κοντα στις 200 επειτα παντα 120-130τριχες δεν υπαρχει πιθανοτητα να μετραω λαθος,αλλα ακομα και αν γινει στην τελικη δεν ειναι προβλημα να πεσεις εξω 20 τριχες τι 150- τι 170-το θεμα μην χανεις 230 και νομιζεις οτι χανει 130 τετοια αποκλιση δεν θα χεις αν μετρας οπως σου πα..
*δεν μετραω σε ολο το κεφαλι διοτι δεν με νοιαζει μονο κροταφοι ειναι ανοιχτη..
*σε πολυ κοντα μαλλια σιγουρα ειναι δυσκολα,αλλα δεν αντιλαμβανομαι αν εχεις καραφλα γιατι να χειροτερεύσεις την εικονα σου τα κοντα τα μαλλια,πιο μακρια τριχα καλυπτεις και καραφλες περιοχες..

somari

Active Member
Υπάρχουν άτομα σε φόρουμ του εξωτερικού που λένε ότι το παίρνουν εσωτερικά για χρόνια ολόκληρα. Όχι μέρες ή μήνες, χρόνια. Ξέρεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα που πήραν για την τριχόπτωση; [\quote]

200 χάπια σε μια μέρα πρέπει να πάρει για να φτάσει τον μαγικό αριθμό.

Εγώ ούτε κόβω με τη μηχανή ούτε τίποτα. Κουρεύομαι 1 φορά τον μήνα. Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως ο αριθμός στον νιπτήρα ήταν 10πλάσιος πριν το παρω, και αφού το έκοψα. Έχω φωτογραφία του πριν, μπορώ να τραβήξω στο επόμενο λούσιμο, να μου πεις αν όντως είναι placebo ή όχι.

Επίσης είπες τη μαγική λέξη. "σταδιακά"

Σε 6 μήνες θα δούμε αν υπάρχει οπτικό αποτέλεσμα. Η φίνα δεν νομίζω να δίνει οπτικό αποτέλεσμα στον πρώτο μήνα, σωστα;

εδιτ: δε βρισκω τη φωτογραφια, μαλλον την ειχα σβησει γιατι μου φερνε καταθλιψη.

Περιμενε 4-5 μηνες τοτε και βλεπουμε

somari

Active Member
Να το ξαναγράψω; Οκ. Στο προηγούμενο ποστ μου, σου έδειξα πως στη μινοξιδίλη που βλέπουν αποτελέσματα όραλ, είναι επειδή η ημερίσια δόση όραλ μινοξιδίλης είναι 200 φορές παραπάνω από την τοπική. Οπότε ναι, βρες μου κάποιον να πάρει 200 χάπια ζιρτεκ (γιατί ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ συμφωνείς με εκείνο το ποστ πως η ημερίσια δόση ζιρτέκ σε αυτές τις αναλογίες είναι ίδια σε τοπικό και όραλ επίπεδο), και μετά πάμε να δουμε αν βγάζει μαλλιά..

somari

Active Member
Μα τι ανυπόστατες θεωρίες είναι αυτές. Πραγματικά η κουβέντα μαζί σου θυμίζει διάλογο του στιλ "η πάπια επιπλέει, το ξύλο επιπλέει, άρα η πάπια είναι ξύλο"

Εννοείς κάτι σαν το "το ζιρτέκ δουλεύει κατά της τριχόπτωσης εξωτερικά, η μινοξιδίλη εσωτερικά και εξωτερικά, άρα το ζιρτέκ πρέπει όπως η μινοξιδίλη να δουλεύει εσωτερικά και εξωτερικά"

;;;;;;

Ή γουστάρεις λοιπόν εξισώσεις ή όχι. Εσύ ξεκίνησες να εξισώνεις στην λειτουργικότητα αυτές τις ουσίες.

Δεν περιγράφω άλλο.

Εσύ χωρίς να ξέρεις καν αν το ζιρτέκ δουλεύει κατά της τριχόπτωσης (εσωτερικά ή τοπικά), ξεκινάς από τη βάση ότι -με την ελπίδα να παρουσιάζει αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης- χρειάζεται να λαμβάνεται σε μεγάλες δόσεις. Χωρίς να υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη ότι λειτουργεί. Να αρχίσεις τότε να παίρνεις όποια ουσία βρεθεί στα χέρια σου σε μεγαδόσεις με την ελπίδα να δεις αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης

ω θεοιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
είπα πουθενά να πάρω ή ότι θα πάρει κανείς όραλ;

sarcasm_sign.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Ok, εκεί κοίταξα αυτό http://www.galinos.gr/web/drugs/main/atccodes/C02DC01#content είμαι φάουλ

Αλλά δε μου λες... εσύ δε το ξεκίνησες αυτό που "κοροιδεύεις" στο παραπάνω ποστ;
Που μάλιστα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σου έγραψα στην πρώτη μου απάντηση. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ
Αλλά έπρεπε να το γράψεις 10 σελίδες μετά αλλά με ειρωνικό τρόπο.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Παρεμπιπτόντως, επειδή χρησιμοποιείς τη μινοξιδίλη σαν συγκριτικό παράδειγμα και γράφεις ένα σωρό βλακείες: η μεγαλύτερη περιεκτικότητα που μπορείς να βρεις στο λονιτέν είναι 10mg ανά χάπι. Η τοπική μινοξιδίλη έχει 50mg/ml. Αυτό σημαίνει ότι η ημερίσια δόση του τοπικού σκευάσματος έχει υψηλότερη συγκέντρωση, παρ'όλ'αυτά τα αποτελέσματά του είναι φτωχά σε σχέση με όταν γίνεται εσωτερική λήψη (γιατί άραγε; ). Αντιστοίχως, το ζιρτέκ θα έπρεπε να έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης με την εσωτερική λήψη του και μετά να δούμε μήπως χρειάζεται μεγαλύτερη αναλογία σε τοπικό. Αλλά για να φτάσουμε σε τέτοια συμπεράσματα χρειάζεται και στοιχειώδης λογική, η οποία απ'ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει στην περίπτωσή σου.
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα..οπως και να χει απαιτει ερευνα-παρακολουθηση-πειραμματα για να εχουμε ενα συμπερασμα
σε οραλ χρηση με ανθρωπους με γνωση και εξετασεις δεν μπορουμε να κανουμε τπτ απο ολα αυτα,ξερουμε οτι βλαπτει σε οραλ χρηση αρα μενουμε στο τι κανει τοπικα σε τι αναλογιες δουλευει καλυτερα και τα λοιπα,μην χανουμε την ουσια του πραγματος..
θα μπορουσες να εκφρασεις αυτο που θες πιο κομψα θεωρω,απλα δεν συμφωνειτε..με τον τροπο που εγραψες αυτο το τελευταιο πιθανον να ανοιξεις εναν νεο κυκλο offtoppic συζζητησεις και να γεμιζουμε σελιδες το θρεντ.
μην ξεχναμε τον σκοπο μας,ολοι συμμαχοι ειμαστε,αδερφια απεναντι σε ενα κοινο προβλημα μας.. αν προσπαθησουμε να κανουμε εποικοδομητικούς διαλογους ειναι καλο για την εξελιξη μας,αλλα και για τους αναγνωστε του φορουμ μας..μην θεωρησεις οτι σου την λεω η τιποτα τετοιο..ολοι κανουμε καποιο λαθος σε αντιπαραθεσεις με αλλα μελη,ας προσπαθησουμε να μην απανταμε εγωιστικα,δεν ωφελει κανεναν μακροπροθεσμα..
φιλικα..

Prosim

Member
Καλημέρα, παιδιά. Ξαφνικά προχτές (έχω ξεκινήσει χρήση από αρχές Δεκέμβρη με έντονη μείωση της τριχόπτωσης) άρχισα να έχω ενοχλήσεις - πονοκέφαλο, σαν ημικρανίες ένα πράγμα, ή σαν να 'χεις χτυπήσει κάπου και να σε ενοχλεί - μόνο στην περιοχή που βάσω το ζιρτέκ... Σταμάτησα 2 μέρες, σήμερα το πρωί σα να 'μουνα καλύτερα και ξανάβαλα. Τώρα με 'χει ξαναπιάσει... Δεν ξέρω τι γίνεται, ήμουνα/είμαι και κρυωμένος κάπου 20 μέρες (βήχας, μύξες κτλ.), μπορεί να 'ναι και άσχετο μπορεί και σχετικό.

Κάνας άλλος έπαθε τίποτα παρόμοιο;

Antinoos

Member
Prosim είπε:
Καλημέρα, παιδιά. Ξαφνικά προχτές (έχω ξεκινήσει χρήση από αρχές Δεκέμβρη με έντονη μείωση της τριχόπτωσης) άρχισα να έχω ενοχλήσεις - πονοκέφαλο, σαν ημικρανίες ένα πράγμα, ή σαν να 'χεις χτυπήσει κάπου και να σε ενοχλεί - μόνο στην περιοχή που βάσω το ζιρτέκ... Σταμάτησα 2 μέρες, σήμερα το πρωί σα να 'μουνα καλύτερα και ξανάβαλα. Τώρα με 'χει ξαναπιάσει... Δεν ξέρω τι γίνεται, ήμουνα/είμαι και κρυωμένος κάπου 20 μέρες (βήχας, μύξες κτλ.), μπορεί να 'ναι και άσχετο μπορεί και σχετικό.

Κάνας άλλος έπαθε τίποτα παρόμοιο;

Εγω φιλε μου.. Ακριβως το ίδιο. Οπως το λες. Πονοκεφαλο στα σημεια που εχω βαλει ζιρτεκ. Καθε φορα που βαζω τσουπ, να σου πονοκεφαλος. Ειχα ρωτησει και τον kappa καποια στιγμη μηπως εχει παρατηρησει κατι τετοιο και μου ειχε απαντησει αρνητικα

Prosim

Member
Πωπω...τι κάνουμε; Το σταματάμε; Φτου ρε γαμώτο. Εξ αρχής είχες πονοκεφάλους; Εμένα ξαφνικά, μετά από καιρό.

Antinoos

Member
Prosim είπε:
Πωπω...τι κάνουμε; Το σταματάμε; Φτου ρε γαμώτο. Εξ αρχής είχες πονοκεφάλους; Εμένα ξαφνικά, μετά από καιρό.

Τον πρωτο καιρο οχι. αλλα δεν αργησαν να ερθουν. και τωρα δεν βαζω καθε μερα για τον λογο αυτο.. Να σε ρωτησω. Εγω ριχνω το ζιρτεκ οπως ειναι στην γκλαβα. Καπου διαβασα οτι πολλοι το αραιωνουν γιατι σκετο ειναι μεγαλη δοσολογια. εσυ το αραιωνεις? αν οχι, λες να κανουμε πατατα τοσο καιρο?

Prosim

Member
Όχι, φίλε μου, εγώ ακολούθησα τις οδηγίες των άλλων και συγκεκριμένα του Κάπα, ήτοι 10 σταγόνες σε 2 με 2,5ml νερού. Η μείξη επιτόπου.

Θα το σταματήσω πάλι κάνα διήμερο και θα δω....γαμώτη μου και έκανε δουλειά. Ωστόσο, εσύ ξεκίνα να το αραιώνεις.

Μπλουζα