rocknrolla
New Member
O λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχουν άτομα σε φόρουμ του εξωτερικού που λένε ότι το παίρνουν εσωτερικά για χρόνια ολόκληρα. Όχι μέρες ή μήνες, χρόνια. Ξέρεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα που πήραν για την τριχόπτωση; [\quote]
200 χάπια σε μια μέρα πρέπει να πάρει για να φτάσει τον μαγικό αριθμό.
Εγώ ούτε κόβω με τη μηχανή ούτε τίποτα. Κουρεύομαι 1 φορά τον μήνα. Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως ο αριθμός στον νιπτήρα ήταν 10πλάσιος πριν το παρω, και αφού το έκοψα. Έχω φωτογραφία του πριν, μπορώ να τραβήξω στο επόμενο λούσιμο, να μου πεις αν όντως είναι placebo ή όχι.
Επίσης είπες τη μαγική λέξη. "σταδιακά"
Σε 6 μήνες θα δούμε αν υπάρχει οπτικό αποτέλεσμα. Η φίνα δεν νομίζω να δίνει οπτικό αποτέλεσμα στον πρώτο μήνα, σωστα;
εδιτ: δε βρισκω τη φωτογραφια, μαλλον την ειχα σβησει γιατι μου φερνε καταθλιψη.
Περιμενε 4-5 μηνες τοτε και βλεπουμε
Μα τι ανυπόστατες θεωρίες είναι αυτές. Πραγματικά η κουβέντα μαζί σου θυμίζει διάλογο του στιλ "η πάπια επιπλέει, το ξύλο επιπλέει, άρα η πάπια είναι ξύλο"
Εσύ χωρίς να ξέρεις καν αν το ζιρτέκ δουλεύει κατά της τριχόπτωσης (εσωτερικά ή τοπικά), ξεκινάς από τη βάση ότι -με την ελπίδα να παρουσιάζει αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης- χρειάζεται να λαμβάνεται σε μεγάλες δόσεις. Χωρίς να υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη ότι λειτουργεί. Να αρχίσεις τότε να παίρνεις όποια ουσία βρεθεί στα χέρια σου σε μεγαδόσεις με την ελπίδα να δεις αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα..οπως και να χει απαιτει ερευνα-παρακολουθηση-πειραμματα για να εχουμε ενα συμπερασμαrocknrolla είπε:Παρεμπιπτόντως, επειδή χρησιμοποιείς τη μινοξιδίλη σαν συγκριτικό παράδειγμα και γράφεις ένα σωρό βλακείες: η μεγαλύτερη περιεκτικότητα που μπορείς να βρεις στο λονιτέν είναι 10mg ανά χάπι. Η τοπική μινοξιδίλη έχει 50mg/ml. Αυτό σημαίνει ότι η ημερίσια δόση του τοπικού σκευάσματος έχει υψηλότερη συγκέντρωση, παρ'όλ'αυτά τα αποτελέσματά του είναι φτωχά σε σχέση με όταν γίνεται εσωτερική λήψη (γιατί άραγε; ). Αντιστοίχως, το ζιρτέκ θα έπρεπε να έχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά της τριχόπτωσης με την εσωτερική λήψη του και μετά να δούμε μήπως χρειάζεται μεγαλύτερη αναλογία σε τοπικό. Αλλά για να φτάσουμε σε τέτοια συμπεράσματα χρειάζεται και στοιχειώδης λογική, η οποία απ'ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει στην περίπτωσή σου.
Prosim είπε:Καλημέρα, παιδιά. Ξαφνικά προχτές (έχω ξεκινήσει χρήση από αρχές Δεκέμβρη με έντονη μείωση της τριχόπτωσης) άρχισα να έχω ενοχλήσεις - πονοκέφαλο, σαν ημικρανίες ένα πράγμα, ή σαν να 'χεις χτυπήσει κάπου και να σε ενοχλεί - μόνο στην περιοχή που βάσω το ζιρτέκ... Σταμάτησα 2 μέρες, σήμερα το πρωί σα να 'μουνα καλύτερα και ξανάβαλα. Τώρα με 'χει ξαναπιάσει... Δεν ξέρω τι γίνεται, ήμουνα/είμαι και κρυωμένος κάπου 20 μέρες (βήχας, μύξες κτλ.), μπορεί να 'ναι και άσχετο μπορεί και σχετικό.
Κάνας άλλος έπαθε τίποτα παρόμοιο;
Prosim είπε:Πωπω...τι κάνουμε; Το σταματάμε; Φτου ρε γαμώτο. Εξ αρχής είχες πονοκεφάλους; Εμένα ξαφνικά, μετά από καιρό.