rocknrolla
New Member
O λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ειπα οτι βρηκα θεραπεια για τιποτα! Ειπα οτι με ολους τους υπολοιπους συνδιασμους δεν ειδα αποτελεσμα και με αυτον βλεπω. Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο αυτον γιατι αφενος ξερω πολυ καλα την πορεια της τριχοπτωσης μου και ειναι σταθερη ανα εποχη, αφετερου μετα απο τοσο καιρο μπορω να καταλαβω την παραμικρη αυξομειωση της.rocknrolla είπε:Παιδιά δεν μπορούμε να λέμε επειδή δύο-τρεις μέρες δεν είδαμε να πέφτουν τρίχες απ' το κεφάλι μας ότι βρήκαμε τη θεραπεία για την τριχόπτωση. Το λέω γιατί και ο somari πριν από μερικά ποστ έλεγε ότι σταμάτησαν να του πέφτουν τα μαλλιά με το ζιρτέκ (σε έναν διάλογο περί placebo effect που είχαμε), αλλά χθες προχθές ανέφερε ότι είδε πάλι να του πέφτουν μαλλιά και άρχισε τους πειραματισμούς με τη δοσολογία, τη συγκέντρωση, κ.λπ.
Ο κύκλος της τρίχας όπως ξέρουμε διαρκεί μήνες, οπότε καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα αποτελέσματα-αστραπή. Ούτε η φίνα δεν σταματάει την τριχόπτωση μέσα σε δυο μέρες.
Γενικά -και ισχύει για την οποιαδήποτε θεραπεία αυτό- ας αφήνουμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μετά ας βγάζουμε συμπεράσματα.
Περιπου 5 μερες το καθε ενα απο αυτα που ανεφερα. Στις 5 σταματουσα γιατι δεν εβλεπα την παραμικρη αλλαγη (συμφωνα με τις μαρτυριες αλλων κατι θα επρεπε να δω) ενω με 1% 2 φορεσ τη μερα παρατηρησα οτι καθε μερα η τριχοπτωση μειωνοταν λιγο παραπανω απο την προηγουμενη και το κρατησα. Τωρα χανω ελαχιστες.panoslydios είπε:για τι περιοδους χρησης μιλαμε,lab hair?
τι μεθοδο ακολουθησες για να το ελεγξεις....
πχ αλλαζες συγκεντρωση ανα βδομαδα...?
giannaras13 είπε:Ψαχνωντας σημερα σε ξενα forum ειδα οτι λενε εβγαλε μια εταιρια με ονομα "iron dragon" ενας pdg2 blocker και απ' οτι ειδα χρησιμοποιει αυτη την ουσια
χρωμογλυκικο νατριο :s
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tsifmaster είπε:Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε κατι..επειδη εδω και λίγο καιρο χρησιμοποιω υγρο ζιρτεκ και απο σημερα πρόκειται να αρχίσω χάπια ισοτρετινοινης για την ακμή 10mg μέρα παρα μέρα!λετε να υπαρχει κάποιο πρόβλημα;
καταρχας συχαρητηρια για την μεθοδο δεδομενων που εχεις για τα προϊοντα που χρησιμοποιησες..μακαρι να ξεκιναγαμε ολοι με τηνμεθοδο να εχουμε ιστορικο τριχων κτλ..οπως εσυ,εγω πλεον το κανω με μεθοδο οτι βαλω..κρατα και αρχειο φωτο!!σημαντικο..tasos33 είπε:Kαλησπέρα σε ολους.μπηκα στον δεύτερο μήνα χρησης του ζιρτεκ και ηθελα να αναφερω και εγω τι βλέπω.πριν αρχισω να το χρησιμοποιω η πτωση μου ηταν περιπου 50 τριχεσ ημερησιωσ αν εξαιρεσουμε το 3μηνο ιουλιου αυγουστου σεπτεμβριου οπου γινεται τησ τρελης.σε μενα παρατηρω πωσ ημινοξ περιοριζει την πτωση στα επιπεδα αυτα αλλα δεν δινει επανεκφυση.την βαζω 1,5 χρονο ξεκινωντασ με μειγμα απο δερματολογο με διαλυμα φυτικης βασης.το πρωτο τριμηνο ολα καλα μετα στασιμοτητα.το συνεχισα κανα διμηνο ακομα και επειτα λογω περιεργειασ και τιμησ ειπα να δοκιμασω και αλλες.δοκιμασα λοιπον rogaine foam spectral aup kai dnc kai regain,παρατηρησα λοιπον πωσ καθε φορα που αλλα ζα μινοξ ειχα σεντινγκ το οποιο κρατουσε δυο βδομαδες περιπου και μετα η πτωση παλι στισ 50 τριχες ενω με τα του εμποριου εβλεπα και καποιες παρενεργειες κυκλουσ,σωσιβιακι, λαχανιασμα, τελικα εδω και τρεις μηνες περιπου το γυρισα στην φτιαχτη και δεν εχω παρενεργειες πλην ελαχιστου σωσιβιου.απο 1 ιανουαριου ξεκινησα το ζιρτεκ κ εχω δει μετα απο 40 μερες περιπου μια μικρη μειωση ακομα οχι βεβαια κατι τρομερο.απο παρενεργειεσ ζιρτεκ δε βλεπω κατι ουτε φαγουρες ουτε σπυρακια(κανα δυο μονο που δεν ξερω αν ειναι απο κει).εχω την αισθηση οτι η μινοξ δουλευει πιο καλα με το ζιρτεκ.αν και το θεμα μου ειναι η επανεκφυση μια κ η πτωση ασ πουμε οτι κινειται σε φυσιολογικα επιπεδα,
somari είπε:Έγινε respawn μία τρίχαααα στον κρόταφο χαχαχαχαχα