Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

comb

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

kaito, αν είσαι στα δικά μου επίπεδα, πιστεύω πως οι Η&W είναι η καλύτερη αν οχι η μοναδική επιλογή. Οι μεταμοσχέυσεις μεγάλου αριθμού μοσχευμάτων απαιτούν μεγάλη οργάνωση, υπομονή και πολύ προσωπικό(σε εμένα δουλεψαν εκτός από το γιατρό και 7-8 κοπέλες). Λίγες κλινικές στον κόσμο μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις απαιτήσεις, πόσο μαλλον οι γιατροί στην Ελλάδα που δουλεύουν με 1-2 νοσοκόμες και βιάζονται κιόλας.

Όσον αφορά την κορυφή είναι και αυτή σημαντική αλλά προτεραιότητα έχει το μπροστα μέρος. Βέβαια ολα αυτά εξαρτώνται και από αλλους παράγοντες, όπως είναι τα χαρακτηριστικα της τρίχας. Εγώ ελπίζω σε ικανοποιητική πυκνότητα και στην κορυφή αλλά σίγουρα τα μαλλιά μου στο σημείο αυτό δεν θα είναι πυκνά.

Για ό,τι άλλο θες, εδώ είμαστε ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Δυο ακόμη φωτογραφίες για σύγκριση:

Συνημμένα

• DSCN7198-W800.jpg
    DSCN7198-W800.jpg
    26.8 KB · Προβολές: 212
  • DSC01062-W800.jpg
    DSC01062-W800.jpg
    66 KB · Προβολές: 230

comb

Member

Και άλλη μια:

Συνημμένα

• DSC01061-W800.jpg
    DSC01061-W800.jpg
    66 KB · Προβολές: 231

FITNESSMAN

New Member

καλο μεσημερι!! πιστευω COMP οτι πας πολυ καλα!! ειναι ομως νωρις ακομα.πιστευω οτι θελει κοντα 1 χρονο για να δουμε 100% το αποτελεσμα,δεν πρεπει να βιαζομαστε.ο γιατρος ποτε σου ειπε οτι θα δεις 100% το αποτελεσμα? απο θεμα διατροφης σου προτεινε κατι ο hasson?? να εχεις υπομονη,και ολα θα πανε καλα.φιλικα Γιαννης!

comb

Member

Γιάννη σ'ευχαριστώ, κι εγώ μέχρι στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς. Το χρονοδιαγραμμα της μεταμόσχευσης είναι λιγο-πολύ γνωστό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται συνήθως γύρω στον ένα χρόνο αλλά η βελτιώση συνεχίζεται και μέχρι τα δυο χρόνια. Πάντως συγκρίνοντας τον εαυτό μου με άλλους πιστεύω οτι μεχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά!

Όσον αφορά τη διατροφή ο Dr Hasson δεν μου έδωσε κάποιες οδηγίες, ίσως η καλή διατροφή μπορεί να βοηθήσει ενισχύοντας τη γενικότερη υγεία του οργανισμού.

hairevival

New Member

comb είπε:
Γιάννη σ'ευχαριστώ, κι εγώ μέχρι στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς. Το χρονοδιαγραμμα της μεταμόσχευσης είναι λιγο-πολύ γνωστό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται συνήθως γύρω στον ένα χρόνο αλλά η βελτιώση συνεχίζεται και μέχρι τα δυο χρόνια. Πάντως συγκρίνοντας τον εαυτό μου με άλλους πιστεύω οτι μεχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά!

Όσον αφορά τη διατροφή ο Dr Hasson δεν μου έδωσε κάποιες οδηγίες, ίσως η καλή διατροφή μπορεί να βοηθήσει ενισχύοντας τη γενικότερη υγεία του οργανισμού.
φιλε comb γεια σου και παλι.
Ρε συ σημερα πετυχα στο λεωφορειο εναν τυπα που ειχε βαλει μαλλια και αυτο πως φανηκε...
πρωτον ειδα μια τερααααστια ουλη πισω απο το κεφαλι του...
ακριβως απο πισω του καθονταν κοπελες, και αρχισαν να γελανε μεταξυ τους στα σιγανα...

φιλε τι πραμα ηταν αυτο;;;;

και σκεφτηκα να σου πω να βαλεις μια φωτο να δω ουλη , και ευτυχως βρηκα μια δικια σου και ρε συ δε φαινεται ΤΙΠΟΤΑ. και γενικα το μαλλι σου ειναι κοντο.

ενταξει αυτος το ειχε καπως πιο κοντο απο σενα, αλλα και παλι...

δλδ αν το κανεις πιο κοντο απο αυτο, θα φαινεται κατι;

β)και κατι ακομα. Συνολικα συνολικα, βαζοντας ξενοδοχειο - αεροπορικα - επεμβαση , ποσο σου πηγε;

γ) ο H W δεχεται πληρωμη με τοκους; δλδ αν η επεμβαση κοστισει 12000 , τοτε να παει 3000 το χρονο π.χ. Δλδ μπορω να θεσω εγω ορους ;

comb

Member

hairevival, βλέπω συχνά και εγώ τέτοιους τύπους και λυπάμαι. Μαλλιά είχε στο πάνω μέρος του κεφαλιού? Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα με μεγάλο ποσοστό των μεταμοσχεύσεων αν οχι την πλειοψηφία. Μεγάλες ουλές χωρίς να φυτρώνουν μαλλιά.

Εγώ το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ: Στη μεταμόσχευση δε χωράνε λάθη, πρέπει να γίνει σωστά από την αρχή. Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που κουβαλάμε στο κεφάλι μας για όλη μας τη ζωή και δε σηκώνει πειράματα.

Όσον αφορά τη δική μου ουλή, είναι ακόμα κοκκινη και εχω λιγο shockloss στην περιοχή και όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες φαίνεται ελάχιστα. Πιστεύω όταν επουλωθεί πλήρως σε 2-3 μήνες, θα μπορώ αν θέλω να κόψω τα μαλλιά μου αρκετά πιο κοντα από ο,τι είναι τωρα(κατι που δε σκοπευω να κάνω βεβαια).

β)Η επέμβαση κόστισε 15000 ευρώ. Το ταξίδι(έμεινα 15 μέρες-επιλογή δική μου) κοστισε περιπου 2500 ευρώ.

γ)δεν το ξέρω αυτό, αν και το βλέπω δύσκολο. Ίσως μπορείς να το κάνεις μέσω κάποιας τράπεζας με δάνειο ή καρτα.

Παρεπιπτόντως, αν εσύ ή οποιοδήποτε άλλο παιδί από το φόρουμ, θέλει να με δει από κοντά, δεν έχω κανένα πρόβλημα,

hairevival

New Member

comb είπε:
hairevival, βλέπω συχνά και εγώ τέτοιους τύπους και λυπάμαι. Μαλλιά είχε στο πάνω μέρος του κεφαλιού? Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα με μεγάλο ποσοστό των μεταμοσχεύσεων αν οχι την πλειοψηφία. Μεγάλες ουλές χωρίς να φυτρώνουν μαλλιά.

Εγώ το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ: Στη μεταμόσχευση δε χωράνε λάθη, πρέπει να γίνει σωστά από την αρχή. Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που κουβαλάμε στο κεφάλι μας για όλη μας τη ζωή και δε σηκώνει πειράματα.

Όσον αφορά τη δική μου ουλή, είναι ακόμα κοκκινη και εχω λιγο shockloss στην περιοχή και όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες φαίνεται ελάχιστα. Πιστεύω όταν επουλωθεί πλήρως σε 2-3 μήνες, θα μπορώ αν θέλω να κόψω τα μαλλιά μου αρκετά πιο κοντα από ο,τι είναι τωρα(κατι που δε σκοπευω να κάνω βεβαια).

β)Η επέμβαση κόστισε 15000 ευρώ. Το ταξίδι(έμεινα 15 μέρες-επιλογή δική μου) κοστισε περιπου 2500 ευρώ.

γ)δεν το ξέρω αυτό, αν και το βλέπω δύσκολο. Ίσως μπορείς να το κάνεις μέσω κάποιας τράπεζας με δάνειο ή καρτα.

Παρεπιπτόντως, αν εσύ ή οποιοδήποτε άλλο παιδί από το φόρουμ, θέλει να με δει από κοντά, δεν έχω κανένα πρόβλημα,

πο ρε φιλε, μιλαμε για τρελο χρημα παντως. Δηλαδη αντε να θες να κανεις κανα μαστερ, αντε να θες
να φτιαξεις δικο σου σπιτικο, αν δεν εχεις τοσο χρημα, τοτε για να το αποκτησεις μονος θες τλχ να φτασεις καπου στα 35-40 με δουλεια - και αν (αν εχεις οικογενεια τοτε ακομα πιο δυσκολο).
εισαι τυχερος ρε φιλε εσυ που τα εχεις. Ας ελπισουμε να τα αποκτησουμε και εμεις καποτε.

ο τυπας αυτος ναι ειχε λιγο μαλλι πανω, αλλα σου λεω, πισω ηταν σαν να τουχε ριξει ο ζορο... μιλαμε σχισμη οχι αστεια...

nikos76

Member

comb είπε:
Leone, ο γιατρός προτείνει proscar για τη διατήρηση των υπολοίπων μαλλιών. Δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή σου, αλλά ο γιατρός το συνιστά. Εγώ το παίρνω με την προοπτική του για πάντα.

Καταρχήν comb θέλω να σε συνγχαρώ για την πολίτιμη βοήθεια σου και την υπομονή σου να απαντάς σε όλες τις ερωτήσεις.Επίσης να σου ευχηθώ καλά αποτελεσματα :) αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα έχεις.Ο γιατρος που πήγες είναι κορυφαίος!!

Αλλά πες μου κάτι.... από ότι καταλαβαίνω ακομή και να σταματήσεις την φίνα τα μαλλιά που σου έχουνε βάλει(με την μεταμόσχευση) δεν πρόκειται να πέσουνε!!Είναι έτσι?
Στο λέω γιατί αν κάνω μεταμόσχευση δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πάρω φίνα..ούτε για δείγμα!

Pierre

Member

hairevival είπε:
πο ρε φιλε, μιλαμε για τρελο χρημα παντως. Δηλαδη αντε να θες να κανεις κανα μαστερ, αντε να θες
να φτιαξεις δικο σου σπιτικο, αν δεν εχεις τοσο χρημα, τοτε για να το αποκτησεις μονος θες τλχ να φτασεις καπου στα 35-40 με δουλεια - και αν (αν εχεις οικογενεια τοτε ακομα πιο δυσκολο).
εισαι τυχερος ρε φιλε εσυ που τα εχεις. Ας ελπισουμε να τα αποκτησουμε και εμεις καποτε.

Φίλε Hairevival, τα λεφτά είναι όντως πολλά για τον μέσο Έλληνα. Πρ'όλα αυτά, κάποιες αποφάσεις στην ζωή λαμβάνονται μόνο μια φορά και απλά πρέπει να τις υποστηρίξεις γιατί στιγματίζουν την μετέπειτα πορεία σου...
π.χ. Εάν θες να κάνεις ένα master στο εξωτερικό και πληρώσεις ένα κάρο λεφτά, είναι "χαζό" να γυρίσεις καπάκι στην Ελλάδα και να παίρνεις 800 ευρώ...αντί να κάτσεις έξω και να αποσβέσεις τα λεφτά...
Μην βγείς καθόλου στο εξωτερικό τότε...κάντο στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι είναι και η μεταμόσχευση...μια προσωπική επένδυση, που στιγματίζει την ψυχολογία σου για ένα σημαντικό διάστημα της ζωής σου...
Αν δεν την κάνεις στο εξωτερικό...μην την κάνεις καθόλου...

Και όπως είπε ο φίλος comb...μια φορά την κάνεις στην ζωή σου...

comb

Member

nikos76, τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δεν θα πέσουν. Τη φιναστερίδη, αν επιλέξεις να την πάρεις, την παίρνεις για να διατηρηθούν τα υπόλοιπα μαλλιά που έχεις ακόμη.

hairevival, πράγματι τα χρήματα είναι πολλά(βέβαια εξαρτάται και από το πόσο φαλακρός είσαι). Πιστεύω πάντως πως αν είναι κάτι που κάποιος επιθυμεί πολύ, μπορεί να το κάνει, δεν θεωρώ δηλαδή οτι είναι κάτι άπιαστο. Απο εκεί και πέρα το οικονομικό θέμα είναι προσωπικό του καθενός και οι αποφάσεις επίσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairevival

New Member

comb είπε:
nikos76, τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δεν θα πέσουν. Τη φιναστερίδη, αν επιλέξεις να την πάρεις, την παίρνεις για να διατηρηθούν τα υπόλοιπα μαλλιά που έχεις ακόμη.

hairevival, πράγματι τα χρήματα είναι πολλά(βέβαια εξαρτάται και από το πόσο φαλακρός είσαι). Πιστεύω πάντως πως αν είναι κάτι που κάποιος επιθυμεί πολύ, μπορεί να το κάνει, δεν θεωρώ δηλαδή οτι είναι κάτι άπιαστο. Απο εκεί και πέρα το οικονομικό θέμα είναι προσωπικό του καθενός και οι αποφάσεις επίσης.
comb εχεις δικιο.

Τωρα εγω ας πουμε σου λεω οτι τελικα θα πεσουν και αλλα μαλλια , ωστε αν δεν ειχες κανει μεταμοσχευση να ησουν στο norwood 6.

(Εσυ πριν τη μεταμοσχευση ησουν σε πιο norwood θυμισε μου; )

Αρα , εκει τι κανεις; Εχεις σκεφτει ενα ακομα ταξιδι καναδα;

comb

Member

hairevival, για να αποφύγω αυτό το σενάριο παίρνω και το προσκάρ. Ημουν norwood 5 και δεν θέλω να γίνω norwood 6.

Στην περίπτωση που αυτό δεν το καταφέρω, φυσικά και δεν έχω αποκλέισει μια δεύτερη μεταμόσχευση.

nikos76

Member

Comp...βλέπω τις φωτογραφίες σου και έχω πάθει πλάκα!!Ειλικρινά πιστεύω ότι οi Dr hasson and wong είναι οι κορυφαίαοι!!Αν αποφασίσω να κάνω μεταμόσχευση μαλιών θα πάω μόνο σε αυτούς..σε κανένα άλλο!Το μόνο που με κολάει δεν είναι το οικονομικό(όχι ότι έχω το χρήμα απλά θα το μαζέψω) αλλά το αεροπλάνο που με το που μπαίνω μέσα λέω πότε να κατέβω!Αν και υπηρέτησα αεροπορία δεν τα πάω καλά με τα αεροπλάνα! :)Η μεγαλύτερη πτήση ήτανε μέχρι 2:30...Και μόνο που σκέφτομαι 16 ώρες -όπως έγραψες- με κόβει κρύος ιδρώτας :( Αν δεν ήατνε τόσο μακριά θα πήγαινα ακόμη και αύριο!
Και πάλι συγχαρητήρια..έκανες δυνατή κίνηση..σε παραδέχομαι!

Πες μου κάτι άλλο..αυτοί οι δύο γιατροί δουλεύουνε μαζί?Είναι και οι δύο το ίδιο καλοί?

comb

Member

nikos76, συμφωνώ μαζι σου οτι για strip οι H&W είναι απλά κορυφή. Τώρα το αν είναι και οι δυο το ιδιο καλοί είναι σχετικό, οι διαφορές είναι πολύ μικρές και αν θέλει καποιος να επιλέξει έναν από τους δυο θα πρέπει να δει πολλά αποτελέσματα και να συγκρινει. Προσωπικά, προτιμώ τον Dr Hasson, αλλά θαυμάζω εξίσου τα πολλά καταπληκτικά αποτελέσματα του Dr Wong.

Πάντως δεν δουλεύουν μαζί. Ο κάθε γιατρός αναλαμβάνει τους ασθενείς του ξεχωριστά.

Όσο για το αεροπλάνο, για μένα οι υπερατλαντικές είναι οι καλύτερες πτήσεις. Με 30-40 ταινίες στην προσωπική σου τηλεόραση, η πτήση περνάει χωρίς να το καταλάβεις. ;)

geofish

New Member

Και εγώ μεταξύ των δυο θα διάλεγα με κλειστά τα μάτια τον dr Hasson. Στον dr Wong έχω δει και καταπληκτικά αποτελέσματα όπως αυτό
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=425&WebID=128

αλλά και μερικά μέτρια για τα δικά μου δεδομένα όπως αυτό
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=3579&WebID=1254

Georgex6

Well-Known Member

για μενα παιδια δυστυχως μεγαλο ρολο παιζει η δοτρια περιοχη.Αν δεν ειναι καλη οτι και να κανει ο γιατρος :'( γιαυτο και καποια περιστατικα φαινονται τελεια και καποια μετρια εως και αποτυχημενα

comb

Member

Παντως geofish, εγώ θεωρώ οτι το αποτέλεσμα που ποσταρες ως μέτριο είναι μάλλον εξαιρετικό! Ο τύπος ήταν γλόμπος και είναι μόνο 7 μήνες. Εχει να περιμένει πολλά ακόμα.

Ακόμη το donor area του δεν είναι καλό, ενώ η ουλή του είναι αόρατη.

geofish

New Member

Comb, εγώ δεν αναφέρομαι στην κάλυψη, που ούτως και αλλιώς ήταν χαμηλή λόγω δότριας περιοχής αλλά στην αισθητική της hairline όχι τόσο φυσικότητας (γωνία, πυκνότητα ή τυχόν σημάδια) άλλα όσο της γραμμής διάταξης των τριχοθυλακιων της hairline.
Βέβαια αυτό έχει να κάνει με την αισθητική που αντιλαμβάνεται ο καθένας ξεχωριστά. Πάντως έτσι όπως είναι με αυτό το χτένισμα ο τύπος κάνει μπάμ ότι έχει κάνει επέμβαση ενώ ο πρώτος όχι.

comb

Member

geofish, καταλαβαίνω τι λες και νομίζω έχεις δίκιο σε ένα βαθμό, αλλά πιστεύω πως είσαι υπερβολικά αυστηρός!

Βέβαια όπως λες, "αυτό έχει να κάνει με την αισθητική που αντιλαμβάνεται ο καθένας ξεχωριστά".

Θα έπρεπε να είχε τονίσει κάπως περισσότερο την ασυμμετρία της hairline, όπως έκανε στον πρώτο:http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=402&WebID=128

Μπλουζα