Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:NGL, έχω δει περιπτώσεις με shockloss σε μαλλιά προηγούμενης μεταμόσχευσης. Η διαφορά είναι οτι τα μαλλιά αυτά, εάν υποστούν shockloss, θα ξαναβγούν 100%
comb είπε:NGL, no problem
Joda, πλησιάζω τους 2,5 μήνες. Σκοπεύω να ανεβάσω νέες φωτογραφίες στο τέλος του μήνα, όταν θα είμαι στους 3 μήνες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:Leone, ο γιατρός προτείνει proscar για τη διατήρηση των υπολοίπων μαλλιών. Δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή σου, αλλά ο γιατρός το συνιστά. Εγώ το παίρνω με την προοπτική του για πάντα.
comb είπε:NGL, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη φιναστερίδη γι'αυτό και συνεχίζω με αυτή την προοπτική.
comb είπε:kaito, Kαλως ήρθες στο φόρουμ.
Όταν υπάρχει μεγάλη περιοχή φαλάκρας, υπάρχουν και αντιστοιχοι περιορισμοί. Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: τα μοσχεύματα δεν έφτασαν για να καλυφθεί ολόκληρο το κενό με μεγάλη πυκνότητα.
Εγώ είχα ζητήσει πλήρη κάλυψη από τον γιατρό, και του είπα να εξαγάγει όσα περισσότερα μοσχεύματα μπορεί. Με τους αριθμούς που προέκυψαν, μου κάλυψε όλη την περιοχή αλλά με μικρότερη πυκνότητα στην κορυφή, καθώς η κορυφή είναι αν θέλεις η λιγοτερο σημαντική.
Θα σου προτεινα να στείλεις τις φωτογραφίες σου στην κλινική για να τις αξιολογήσουν και να έχεις μια αρχική επίσημη γνώμη. Δεν έχεις κάνει άλλη μεταμόσχευση, ετσί?