Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

NGL

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb το shockloss ισχυει και για τα μαλλια προηγουμενης μεταμοσχευσης ή μονο σ αυτα που ηταν απ την αρχη εκει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

NGL, έχω δει περιπτώσεις με shockloss σε μαλλιά προηγούμενης μεταμόσχευσης. Η διαφορά είναι οτι τα μαλλιά αυτά, εάν υποστούν shockloss, θα ξαναβγούν 100%

Joda

Member

comb ποσος καιρος εχει περασει απο την μεταμοσχευση που εκανες?

NGL

Member

comb είπε:
NGL, έχω δει περιπτώσεις με shockloss σε μαλλιά προηγούμενης μεταμόσχευσης. Η διαφορά είναι οτι τα μαλλιά αυτά, εάν υποστούν shockloss, θα ξαναβγούν 100%

Thank you man! ;) ;) ;)

comb

Member

NGL, no problem ;)

Joda, πλησιάζω τους 2,5 μήνες. Σκοπεύω να ανεβάσω νέες φωτογραφίες στο τέλος του μήνα, όταν θα είμαι στους 3 μήνες.

hairevival

New Member

comb είπε:
NGL, no problem ;)

Joda, πλησιάζω τους 2,5 μήνες. Σκοπεύω να ανεβάσω νέες φωτογραφίες στο τέλος του μήνα, όταν θα είμαι στους 3 μήνες.

μπράβο φίλε. Εισαι τιμή για το φορουμ . Μπραβο σου. Σε παρακολουθουν ηδη παρα πολλοι φιλοι και γνωστοι μου - αν και δε βρισκουν χρονο να γραψουν οπως και εχει διαδοθει πολυ το σαιτ.

μπραβο σου. εισαι η πηγη εμπνευσης μας. Μπραβο.

comb

Member

hairevival, σ'ευχαριστώ πολύ ;)

Σκόπευα να βάλω νέες φωτογραφίες στους 3 μήνες αλλά έβγαλα μερικές πρόχειρες σήμερα, δηλαδή 2.5 μήνες.

Όπως βλέπετε, τα πράγματα εξελίσονται πολύ θετικά. Οι δικοί μου μου λένε πως στις φωτογραφίες φαίνεται κάπως χειρότερα απ'ότι στην πραγματικότητα.

Συνημμένα

• DSC01066-W800.jpg
    DSC01066-W800.jpg
    66 KB · Προβολές: 195
  • DSC01068-W800.jpg
    DSC01068-W800.jpg
    38.5 KB · Προβολές: 182
  • DSC01069-W800.jpg
    DSC01069-W800.jpg
    66 KB · Προβολές: 179
  • DSC01064-W800.jpg
    DSC01064-W800.jpg
    28.2 KB · Προβολές: 200

kaito

New Member

Καλησπέρα και από εμένα.Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία σου και πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια αφενός για τη συνεχή ενημέρωση και αφετέρου διότι τα αποτελέσματα προδιαγράφονται εξαιρετικά.Θέλω με τη σειρά μου να σου κάνω μία ερώτηση.Απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες μετά το χειρουργείο υπάρχει ολική κάλυψη της"φαλακρής"περιοχής με μία όμως ιδιαιτερότητα.Πιο συγκεκριμένα στην κορυφή του κεφαλιού(crown)τα τριχοθυλάκια είναι τοποθετημένα πιο αραιά ή έχει τοποθετηθεί μικρότερος αριθμός τριχοθυλακίων(Μπορεί βέβαια και τα 2 να είναι ιδέα μου).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ήταν δική σου επιλογή να καλύψεις περισσότερο το υπόλοιπο μέρος του κεφαλιού(απ'οτι έχω διαβάσει ήθελες μικρότερη πυκνότητα στήν κορυφή) ή το επέλεξε ο γιατρός με δεδομένο ότι η περιοχή της κορυφής είναι συνήθως η τελευταία που καλύπτεται όταν υπάρχει εκτεταμένη αραίωση(Μιλώντας πάντα για την πρώτη συνεδρία)

Αυτά τα ρωτάω επειδή είμαι σε μία παρόμοια,αν οχι ίδια φάση,τριχόπτωσης με σένα και σκέφτομαι,μετά την έρευνα που έχω κάνει, πολύ σοβαρά να πάρω άμεσα τη μεγάλη απόφαση για Καναδά..

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχαρητήρια και πάλι για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παρέχεις.

comb

Member

kaito, Kαλως ήρθες στο φόρουμ.

Όταν υπάρχει μεγάλη περιοχή φαλάκρας, υπάρχουν και αντιστοιχοι περιορισμοί. Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: τα μοσχεύματα δεν έφτασαν για να καλυφθεί ολόκληρο το κενό με μεγάλη πυκνότητα.

Εγώ είχα ζητήσει πλήρη κάλυψη από τον γιατρό, και του είπα να εξαγάγει όσα περισσότερα μοσχεύματα μπορεί. Με τους αριθμούς που προέκυψαν, μου κάλυψε όλη την περιοχή αλλά με μικρότερη πυκνότητα στην κορυφή, καθώς η κορυφή είναι αν θέλεις η λιγοτερο σημαντική.

Θα σου προτεινα να στείλεις τις φωτογραφίες σου στην κλινική για να τις αξιολογήσουν και να έχεις μια αρχική επίσημη γνώμη. Δεν έχεις κάνει άλλη μεταμόσχευση, ετσί?

comb

Member

Eυχαριστώ NGL ;)

Στους 3 μήνες θα βγάλω καλές φωτογραφίες. Ελπίζω να έχω βελτιωθεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member

Φιλε comb καλα αποτελεσματα και απο εμενα φιλε.Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι για ποσο καιρο σου προτεινε proscar o γιατρος για σηντηρηση?Για παντα?

comb

Member

Leone, ο γιατρός προτείνει proscar για τη διατήρηση των υπολοίπων μαλλιών. Δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή σου, αλλά ο γιατρός το συνιστά. Εγώ το παίρνω με την προοπτική του για πάντα.

comb

Member

Μια ακόμα φωτογραφία:

Συνημμένα

• DSC01065-W800.jpg
    DSC01065-W800.jpg
    66 KB · Προβολές: 191

NGL

Member

comb είπε:
Leone, ο γιατρός προτείνει proscar για τη διατήρηση των υπολοίπων μαλλιών. Δεν είναι υποχρεωτικό, είναι επιλογή σου, αλλά ο γιατρός το συνιστά. Εγώ το παίρνω με την προοπτική του για πάντα.

εσυ comb που ειχες φτασει στα τελευταια σταδια της τριχοπτωσης και τα εναπομειναντα ηταν λιγα σχετικα θα μπορουσες να την ψαξεις με τα τοπικα περισσοτερο!

comb

Member

NGL, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη φιναστερίδη γι'αυτό και συνεχίζω με αυτή την προοπτική.

Leone

Active Member

Ουτε εγω εχω προβλημα με τη φινα απλα δε ξερω αν η μακροχρονια χρηση προκαλει προβληματα στο συκωτι και ανικανοτητα.Εχουν ειπωθει πολλες αποψεις για αυτην.

comb

Member

Oπως ανέφερες οι απόψεις είναι πολλές. Εσύ θα κρίνεις το αποτέλεσμα και θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Παντως η φινα υπάρχει περιπου 15(?) χρονια και δεν νομίζω οτι οι παρενέργειες που φοβάσαι έχουν ανεφερθεί, τουλάχιστον σε υγιείς ανθρώπους.

kaito

New Member

comb είπε:
kaito, Kαλως ήρθες στο φόρουμ.

Όταν υπάρχει μεγάλη περιοχή φαλάκρας, υπάρχουν και αντιστοιχοι περιορισμοί. Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: τα μοσχεύματα δεν έφτασαν για να καλυφθεί ολόκληρο το κενό με μεγάλη πυκνότητα.

Εγώ είχα ζητήσει πλήρη κάλυψη από τον γιατρό, και του είπα να εξαγάγει όσα περισσότερα μοσχεύματα μπορεί. Με τους αριθμούς που προέκυψαν, μου κάλυψε όλη την περιοχή αλλά με μικρότερη πυκνότητα στην κορυφή, καθώς η κορυφή είναι αν θέλεις η λιγοτερο σημαντική.

Θα σου προτεινα να στείλεις τις φωτογραφίες σου στην κλινική για να τις αξιολογήσουν και να έχεις μια αρχική επίσημη γνώμη. Δεν έχεις κάνει άλλη μεταμόσχευση, ετσί?

Φίλε comb καλησπέρα και πάλι.Όχι δεν έχω κάνει άλλη μεταμόσχευση.Πρόσφατα επισκέφτηκα έναν απο τούς θεωρούμενους κορυφαίους έλληνες πλαστικούς χειρούργους μεταμόσχευσης και τα όσα μου είπε δε με ικανοποίησαν.Πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι,παρ'ότι έχω καλή δότρια περιοχή η πολιτική του είναι να μην εξάγει μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων σε μία συνεδρία.Με βάση και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που προσέθεσε,κατέληξα στο να αποφύγω επέμβαση στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις σου για την κάλυψη της "φαλακρής"περιοχής συμφωνώ απόλυτα.Δηλαδή να υπάρχει μεν κάλυψη της κορυφής,αλλά όχι πλήρης,όπως στο υπόλοιπο κεφάλι.

Αυτά από εμένα.Συγχαρητήρια και πάλι τόσο για την απόφαση σου,όσο και για την άμεση ανταπόκριση στις ερωτήσεις του καθενός..

Μπλουζα