Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

NGL

Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

comb είπε:
NGL, για μένα πάντως ήταν οι καλύτερες πτήσεις που έχω κάνει!

Πάντως από ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να χρειάζεσαι δεύτερη μεταμόσχευση ακόμα, ετσι? Θα σου πρότεινα να το καθυστερήσεις όσο μπορεις.

χρειαζομαι σιγουρα γενικη πυκνωση ,αλλα παω καλα με την θεραπεια που κανω οποτε οταν παρω το full της αποδοσης της θα κανω ενα χρονοδιαγραμμα και βλεπουμε!ισως παω bisanga για scar repair και κανω και μια κινηση τοτε!

ρε συ comb αυτοι μπορουν να κανουν strip πανω απ την υπαρχουσα ουλη,να ειναι σαν μια δηλ.,και να την κλεισουν μετα με trichoph.closure και την παλια και την καινουρια?

επισης απ την προσωπικη σου εμπειρια ισχυει αυτο το 1mm πλατος της ουλης που λενε με trich.cl. ?
Σ εσενα απο που ακριβως ξεκιναει και που φτανει και τι πλατος εχει!αν ξυρισεις το κεφαλι ποσο θα φαινεται αυτο π.χ?
εχει αρκετο ενδιαφερον αυτο το θεμα ασχετα αν σε μερικα παιδια μπορει να φαινεται αδιαφορο!απ τις φωτο δεν μπορω να διακρινω καθαρα γιατι ειναι αρκετα μακρυ το μαλλι για να το καλυπτει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jim250781

Member

Είναι από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτό για άτομα που έχουν ήδη κάνει ένα στριπ, όπως εγώ "κακή" ώρα :p.

Παίζει τεράστιο ρόλο τι θα γίνει με ένα δεύτερο στριπ. Ειδικά αν το πρώτο έχει αφήσει "χοντρό" σημάδι λόγω προχειροδουλειάς (δεν λέω κάτι καινουργιο...το ξέρω...Greek rules...)

Αυτό πιστέυω μπορεί να το απαντήσει μόνο ο γιατρός την ώρα του...χειρουργείου....

NGL

Member

jim250781 είπε:
Είναι από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα αυτό για άτομα που έχουν ήδη κάνει ένα στριπ, όπως εγώ "κακή" ώρα :p.

Παίζει τεράστιο ρόλο τι θα γίνει με ένα δεύτερο στριπ. Ειδικά αν το πρώτο έχει αφήσει "χοντρό" σημάδι λόγω προχειροδουλειάς (δεν λέω κάτι καινουργιο...το ξέρω...Greek rules...)

Αυτό πιστέυω μπορεί να το απαντήσει μόνο ο γιατρός την ώρα του...χειρουργείου....

φιλε jim250781 δεν θα εκανα με τιποτα 2η ουλη!μια μικρη εχω που καλυπτεται απολυτα αλλα σε περιοριζει αφανταστα!army look δεν παιζει ευκολα και παντα πρεπει να υπαρχει προσοχη στο κουρεμα!
σιγουρα ο γιατρος θα σου πει τι γινεται,αλλα επειδη ο γιατρος μπορει να μην ειναι και τοσο ανιδιοτελης σ αυτα που θα σου πει καλο ειναι να υπαρχει μια γενικοτερη γνωση/γνωμη για το θεμα απο ατομα που ηδη εχουν κανει trichophytic closure!

comb

Member

Ενας καλός γιατρός σίγουρα θα προσπαθήσει να αφαιρέσει την παλιά ουλή, δημιουργώντας μια καινουργια και πιθανότατα καλύτερη ουλή.

Ωστόσο υπάρχουν και τα εξής 2 ενδεχόμενα: η παλιά ουλή να είναι πολύ χαμηλά σε σημείο που δεν ενδεικνυται, οπότε είναι πιθανόν να είναι καλύτερο να μην αφαιρεθει,

και: η εξαγωγή της παλιάς ουλής να περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εξαχθουν, οπότε ο ασθενής θα πρέπει να επιλέξει τι προτιμά:καλύτερη ουλή ή περισσοτερα μαλλιά.

Στις περισσοτερες περιπτώσεις πάντως, οι τοπ γιατροί καταφέρνουν να αφαιρέσουν την ουλή, να κάνουν καλύτερο κλείσιμο και να εξαγάγουν αρκετά μοσχεύματα ωστε να βελτιωθεί σημαντικά το πάνω μέρος. Φυσικά ο καθένας είναι διαφορετικός και μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει σαφείς προτάσεις μετά από consultation προσωπικά ή online.

comb

Member

ΝGL, το trichophytic closure δεν είναι πανάκεια. Στα κατάλληλα χέρια μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά όποιος θέλει να κουρέψει πάρα πολύ κοντα τα μαλλιά του, καλυτερα να αποφύγει τελείως την στριπ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή για τη δική μου ουλή καθώ έχω λιγο shockloss και είναι ακόμη κόκκινη. Ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλα και είμαι πολύ αισιόδοξος για το ότι θα αποκτήσω μια πολύ λεπτή και ανεπαίσθητη ουλή.

NGL

Member

comb είπε:
η εξαγωγή της παλιάς ουλής να περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εξαχθουν, οπότε ο ασθενής θα πρέπει να επιλέξει τι προτιμά:καλύτερη ουλή ή περισσοτερα μαλλιά.

θα περιορισει τον αριθμο τριχοθυλακιων μονο αν ειναι πολυ χαμηλα και δεν μπορεις να παρεις θυλακια και απ το πλαι φανταζομαι,ετσι?εμενα πχ ειναι ελαχιστα πιο πανω απ τ αυτια!παντως comb το καλυτερη συνεπαγεται και μικροτερη, οσον αφορα το πλατος της, ουλη γι αυτο σε ρωτησα για τα mm!

NGL

Member

comb είπε:
ΝGL, το trichophytic closure δεν είναι πανάκεια. Στα κατάλληλα χέρια μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά όποιος θέλει να κουρέψει πάρα πολύ κοντα τα μαλλιά του, καλυτερα να αποφύγει τελείως την στριπ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή για τη δική μου ουλή καθώ έχω λιγο shockloss και είναι ακόμη κόκκινη. Ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλα και είμαι πολύ αισιόδοξος για το ότι θα αποκτήσω μια πολύ λεπτή και ανεπαίσθητη ουλή.

δεν ειναι πανακεια αλλα αν το συγκρινεις με τις παλιοτερες μεθοδους κλεισιματος η διαφορα ειναι χαωδης!σε καθε περιπτωση με την στριπ το κεφαλι δεν ειναι για ξυρισμα αλλα οχι και στο κουρεμα να φοβασαι μη στα παρει παραπανω και τρεχεις και δεν φτανεις! :D :D

comb

Member

Φυσικά, αυτό εννοώ και εγώ όταν λέω καλύτερη. Πάντως το 1mm δεν νομίζω οτι ισχύει πάντα αλλά θα έλεγα οτι μια 2-3 μμ είναι μια πολύ ρεαλιστική επιδίωξη, ώστε να αποφύγεις την απογοήτευση αν δεν είναι 1μμ. Σε συνδυασμό με τις τρίχες που φυτρώνουν μέσα από την ουλή,το αποτελεσμα συνήθως είναι εξαιρετικό.

Αν πρόκειται για δεύτερο στριπ, ο γιατρός συνήθως θα μεγαλώσει την τομή σε μήκος, αλλα ιδανικά θα φαίνεται λιγότερο αφού το πλάτος της θα είναι μικρότερο.

comb

Member

Και με την κλασσική μέθοδο, οι τοπ γιατροί κατάφερναν εξαιρετικές ουλες. Πιστέυω το βασικό είναι η ικανότητα του γιατρού και από κει και πέρα εξαρτάται και από τη φυσιολογία του ασθενους.

NGL

Member

comb είπε:
Φυσικά, αυτό εννοώ και εγώ όταν λέω καλύτερη. Πάντως το 1mm δεν νομίζω οτι ισχύει πάντα αλλά θα έλεγα οτι μια 2-3 μμ είναι μια πολύ ρεαλιστική επιδίωξη, ώστε να αποφύγεις την απογοήτευση αν δεν είναι 1μμ. Σε συνδυασμό με τις τρίχες που φυτρώνουν μέσα από την ουλή,το αποτελεσμα συνήθως είναι εξαιρετικό.

Αν πρόκειται για δεύτερο στριπ, ο γιατρός συνήθως θα μεγαλώσει την τομή σε μήκος, αλλα ιδανικά θα φαίνεται λιγότερο αφού το πλάτος της θα είναι μικρότερο.

RESPECT!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

jim250781

Member

Και συμπληρώνω σε ότι αφορά τον γιατρό να μην είναι χασάπης....
Εγώ πήγα στο χειρουργείο 1 το μεσημέρι και 3.30 είχε τελειώσει η συνεδρία με στριπ μέθοδο...

Όποιος γνωρίζει από τέτοιες διεργασίες καταλαβαίνει πόσο μικρό είναι το διάστημα...
Και πόσο πρόχειρα στήθηκε όλο αυτό...Μια ξεπέτα ακόμα....

Είναι μεγάλο θέμα αυτό και έχει αναλυθεί καλά πιστέυω.....

Αλλά για την ουλή συγκεκριμένα όσο πιο προσεκτικά γίνεται το ράψιμο, και όχι ατσούμπαλα, τόσο το καλύτερο...Καθαρά δηλαδή ικανότητα γιατρού....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

jim250781 είπε:
Εγώ πήγα στο χειρουργείο 1 το μεσημέρι και 3.30 είχε τελειώσει η συνεδρία με στριπ μέθοδο...

:eek: :eek: :eek: ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ!!!για ψωνια στο σουπερμαρκετ κανεις περισσοτερη ωρα!
εμενα τουλαχιστον στην ακατανομαστη μου ειχε παρει 8πμ-3.30μμ!

comb

Member

Jim, o Dr Hasson έκανε περίπου μιαμιση ώρα μονο για να εξαγάγει το στριπ και να κλείσει την τομή.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε νομιζω ο τσακαλος που εκανε εδω και πολυ καιρο μεταμοσχευση εξω νομιζω ειναι ο πιο καταλληλος για να σου απαντησει για της φωτογραφιες σου

πιο καλα συμπερασματα για να βγαλουμε εμεις που δεν εχουμε κανει μεταμοσχευση θα πρεπει να περασουν λιγοι μηνες ακομη ωστε να ειναι ορατη η διαφορα

tsakalos περιμενουμε την γνωμη σου

comb

Member

Παναγιώτη, δεν περιμένω ιδιαίτερες απαντήσεις, απλά περιγράφω όλη τη διαδικασία της μεταμόσχευσης με φωτογραφίες για την ενημέρωση του φόρουμ.

Σάυτό το στάδιο, δεν υπάρχουν ουσιαστικά συμπεράσματα, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οκ φιλε
απλως καποιος που εχει κανει στο παρελθον μεταμοσχευση
ειναι πιο καταλληλος να σχολιασει καποια φωτο σου

τεσπα
σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι την εμπειρια σου και τα αποτελεσματα καθως και ολα τα σταδια της εμπειριας σου
μαζι μας
πραγματικα βοηθας πολυ κοσμο

comb

Member

Να' σαι καλά Παναγιώτη, δεν είναι αγγαρεία για μένα. Εγώ ετσι έκανα τη έρευνά μου, με εμπειρίες πραγματικών ασθενών που τις μοιράζονται στο ιντερνετ και γι' αυτό και εγώ μοιράζομαι τη δική μου, με σκοπό να βοηθήσω παιδιά από την Ελλάδα που ψάχνουν πληροφόρηση πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης.

hairevival

New Member

comb είπε:
Να' σαι καλά Παναγιώτη, δεν είναι αγγαρεία για μένα. Εγώ ετσι έκανα τη έρευνά μου, με εμπειρίες πραγματικών ασθενών που τις μοιράζονται στο ιντερνετ και γι' αυτό και εγώ μοιράζομαι τη δική μου, με σκοπό να βοηθήσω παιδιά από την Ελλάδα που ψάχνουν πληροφόρηση πάνω στο θέμα της μεταμόσχευσης.
comb αν ας πουμε θες να τα κουρέψεις πολύ κοντα (army look) παιζει να φαινεται η ουλη;

επισης, το shockloss ειναι μονιμη παρενεργεια ή αναστρεψιμο;

Ακομα και οι μεγαλυτεροι γιατροι δεν μπορουν να το αποφυγουν;

τι κακο ειναι αυτο παλι....

φιλε μου επιπλεον - γουλι τελειως να γιατι δεν τα ξυριζεις; εννοω μεχρι να σου βγουν/
Προσωπικα θεωρω οτι ενας κ αραφλος εναι πιο cool αν τα εχει γουλι παρα να τα εχει
μισα - μισα. Συμφωνεις;

βεβαια αλλοι νιωθουν καρκινοπαθεις ετσι...

comb

Member

hairevival,

Aν τα κουρέψεις πολύ κοντά, η ουλή πιθανότατα θα φαίνεται χωρις να είναι 100% σίγουρο. Τώρα το πόσο θα φαίνεται εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Το shockloss στην ουλή(εγώ το έχω σε έναν μικρό βαθμό) είναι πλήρως αναστρεψιμο. Εκείνο στο πάνω μέρος δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Θα έλεγα πως στις περιπτώσεις τα μαλλιά ξαναβγαίνουν αν όχι πλήρως σε ένα ποσοστο 80%. Υπάρχουν ωστόσο αρκετές περιπτώσεις οπου ήταν μόνιμο.

Ενας καλός γιατρος αυτό που καταφέρνει σε συγκριση με ένας κακό, είναι να μειώνει οποιοδήπoτε ρισκο, όπως είναι το shockloss. Oσο καλύτερος ο γιατρος, τοσο μικρότερο το ρίσκο. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το 100%.

Προσωπικά δεν συμπαθώ το ξυρισμένο, θεωρώ οτι δεν μου πάει. Εξάλλου αν τα ξυρίσω τώρα η ουλή θα φαίνεται. Πάντως δεν με νοιάζει ιδιαιτερα η εμφάνιση μου σε αυτό το μεταβατικό σταδιο. Τα κρατάω αρκετα κοντα, ωστε και η ουλή να καλύπτεται αλλα και να μην δείχνει άσχημο.

Μπλουζα