Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ
Λευτέρη σ'ευχαριστώ πολύ, τα αποτελέσματά μου θα τα βλέπεις στο φόρουμ, όσο περνάει ο καιρός.
hairevival, φανταζομαι γνωρίζεις πως στην εξαγωγή των μοσχευμάτων με στριπ, γίνεται μια τομή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτη η τομή μπορει να κλείσει είτε με ραμματα(sutures), είτε με χειρουργικούς συνδετήρες(staples). Oι Ηasson&Wong χρησιμοποιούν συνδετήρες. Οι συνδετήρες αυτοί πρέπει μετά από 10-14 μέρες να αφαιρεθούν. Αυτό αν έχεις επιστρέψει μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε γιατρός ή καποια νοσοκόμα ή ακόμη και κάποιος φίλος/συγγενής. Δεν απαιτεί κάτι το ιδιαίτερο και σου δίνουν ένα ειδικό εργαλείο στην κλινική.
Το κύριο κριτήριο με βάση το οποίο προτίμησα τους Η&W, είναι ο τεράστιος αριθμός περιστατικών με επιτυχή αποτελέσματα που είχα δει σε όλα τα χρόνια της έρευνάς μου, πολύ μεγαλύτερος από καθε άλλη κλινική. Ακόμη το γεγονός οτι είναι η μόνη πραγματικα κλινική που περιγραφει τοσο λεπτομερως τα περιστατικά με φωτογραφίες και βίντεο που δεν κρύβουν το παραμικρό, και είναι η μοναδική κλινική που ουσιαστικά δεν είχε ποτέ αρνητικά αποτελέσματα.
Επίσης το γεγονος οτι είδα αποτελέσματα δεκαετίας που στην Ελλάδα ακομα και σήμερα θα ονειρεύονταν, και διάβασα για αρκετές περιπτώσεις που έκριναν πως η μεταμόσχευση δεν είναι η καλυτερη λυση, κάτι που δείχνει πως προτεραιότητά τους είναι ο ασθενής.
Ακόμη, επειδή λειτουργουν για πολλά χρονια, είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του προσωπικού, αφού σχεδόν όλοι δουλεύουν χρονια εκεί και έχουν εκπαιδευτεί από του ίδιους τους γιατρούς κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η ομάδα του ιατρικου προσωπικού παίζει τεράστιο ρόλο στη μεταμόσχευση. Και τέλος η εμπιστοσύνη μου στην καλλιτεχνική άποψη του γιατρου, οσον αφορά τη φυσικότητα του αποτελέσματος.
Όλα αυτά με έκαναν να νιώσω πως είναι απλά οι καλυτεροι, κατα τη γνώμη μου ένα σκαλί παραπάνω απο τους εξαιρετικούς κατά τα άλλα γιατρούς που ανέφερες και κάποιους άλλους με ανάλογα αποτελέσματα.
Πάντως, αυτή είναι η προσωπική μου και μόνο γνώμη, μια γνώμη που διαμόρφωσα μετά από χρονια έρευνας σε ξενόγλωσσα φορουμ και sites. To ουσιαστικό είναι ο καθένας να νιώθει άνετα με το γιατρό που θα επιλέξει γιατι εμπιστευεται σε αυτόν και την ομάδα του, το κεφάλι του, και πιστεύω πως δεν χωράνε συμβιβασμοί.