Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

geofish

New Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

Εκτός από την φυσικότητα και τον αριθμό των τριχών που μπορεί να προσφέρει ένας κάλος γιατρός, ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι και η καλλιτεχνική αισθητική του γιατρού που να εκφράζει τον καθένα μας. Γιατί όλα τα κεφάλια δεν είναι ίδια και μια hairline που σε κάποιον αρέσει η ταιριάζει σε άλλον μπορεί όχι. Ας πούμε π.χ. για τον Armani που θεωρείται από τους καλούς εμένα η αισθητική του (σχήμα και γωνίες της hairline)προσωπικά δεν μου αρέσουν. Αντίθετα μου αρέσουν τα αποτελέσματα του bissanga. Βέβαια νούμερα ένα για μένα αυτή την στιγμή θεωρώ τους hasson/wong

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member

Ακριβώς geofish. Eίναι σημαντικό ο καθένας να επιλέξει το γιατρό που του ταιριάζει, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

Joda

Member

o armani παιζει πολυ με τις φωτογραφιες και δεν μου αρεσει αυτο...παιζει με τον φωτισμο και το κυριοτερο απ ολα στις φωτογραφιες πριν ολοι ειναι με βρεγμενα μαλλια και στις μετα με στεγνα....comb μετα απο h&w ποιους βαζεις?ποιοι αλλοι σ αρεσουν πολυ βαση αυτων που εχεις δει?

comb

Member

Joda, μετά από τους Η&W, και με βάση αποτελέσματα που έχω δει μόνο σε φωτογραφίες(εκτός του Feller που έχω δει από κοντά), θα έλεγα ότι κάνουν καλή δουλειά οι Rahal, Shapiro, Konior, Feller, και τελευταία έχω εντυπωσιαστεί απο τον Alexander.

Αυτή είναι η γνώμη μου για στριπ μόνο.

Joda

Member

προσωπικα βαζω τον feller μαζι με τους hasson&wong καθως εχω διαβασει αρκετα ποστ που εχει κανει σε φορουμ του εξωτερικου.ειναι ειλικρινης,πολυ ψαγμενος και δεν παιζει και με τις φωτος..ειχε πει επισης και για το λειζερ οτι δεν κανει για την τριχοπτωση κατι το οποιο με βρισκει απολυτα συμφωνο αλλα αυτο που μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι ειχε πει εξω απο τα δοντια οτι η fue εχει 30% απωλεια μοσχευματων..και πριν καποιο καιρο ειχα παρει καποιον ελληνα χειρουργο γνωστης κλινικης στην ελλαδα και μου ειχε πει 3% απωλεια.lol ρε με τους απατεωνες που εχουμε στην ελλαδα..

comb

Member

Joda, να σου πω την αλήθεια, ο Feller είναι ο μοναδικός γιατρός στον οποίο με τα σημερινά δεδομένα, θα πήγαινα για FUE. Aν και σχετικά ακριβός, είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη μέθοδο. Απλά vομίζω υστερεί λιγάκι στην αισθητική της hairline, και το λέω αυτό έχοντας δει προσωπικά περίπου 15 περιστατικά του.

Όσο για την FUE, πιστέυω πως το ποσοστό απώλειας(στα χέρια ενός γιατρού σαν τον Feller) κυμαίνεται και εξαρτάται από τη φυσιολογία του ασθενούς.

Hopefull

New Member

φιλε πηγες στους καλυετρους μακραν...χρονια τωρα σε αυτα τα forums τα κοιταω ολα, με εχουν διωξει και απο το HLH και απο το HTN lol. Ειμαι γενικα πολυ ψειρας και αμα βλεπω πολλα παραμυθια κραζω γιατρους καλουσ κακους και δε με νοιαζει αρκει να γινονται καλυετροι και να μη παραμυθιαζουν τον κοσμο.

Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του strip αλλα στην περιπτωση σου και ο γιατρος που πηγες ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσες να κανεις. Φαινεται οτι εισαι τυπος που δεν ενθουσιαζεται και δεν παιρνει πολλα ρισκα. Καλα εκανες και εμεις στον καναδα 2 εβδομαδες και εγω το ιδιο θα εκανα.

Ενας απο τους κυριους λογους που δεν θα εκανα μεταμοσχευση ποτε ειναι οτι πρεπει να παιρνεις propecia και εγω δε το μπορω, εσυ αρχισεσ καποια θεραπεια?

για FUE προσωπικα αν πηγαινα σε ενα γιατρο θα ηταν ο Woods μονο αυτος μου εμπνεει εμπιστοσυνη...για strip μονο στο hasson&Wong.

ευχομαι τα καλυτερα φιλε

comb

Member

Hopefull σε θυμάμαι στα φόρουμ που ανέφερες ως thegreek. Tότε δεν πόσταρα πολύ, κυρίως διάβαζα.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια, νομίζω με ψυχολόγησες :)

Αν μπορείς να μείνεις κάποιο διαστημα μετά τη μεταμόσχευση είναι ο, τι καλύτερο, αλλά πραγματικά πιστευω πως 2 εβδομάδες είναι υπερβολή.

Εγώ παίρνω προσκαρ χωρίς προβλήματα, από το οποίο δεν περιμένω θαύματα, απλά να με διατηρήσει στο norwood 5.

Όσο για τον Woods, έχω χάσει τα ίχνη του εδώ και πολύ καιρό. Εχεις δει κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα τελευτάια?

Joda

Member

απ οτι πηρε το ματι μου για τον woods κατι παιζει με τις πληρωμες που κανουν οι γιατροι στα site κατι για τους φορους δεν καταλαβα πολυ καλα αλλα κατι παιζει με τα site και δεν ασχολειται ποια με αυτα..παιζουν πολλα συμφεροντα..και κατι αλλο,νομιζω οτι ο hasson ειχε κανει μηνυση σε ενα site...ξερετε τπτ?

comb

Member

Joda, να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω κάτι για μήνυση του Hasson, αλλά κατα καιρούς γίνονται διάφορα σκηνικά με τα sites και διάφορους ποστερς με συγκεκριμένη ατζέντα.

Καλό είναι να φιλτράρουμε όσο το δυνατόν τις πληροφορίες, χωρίς ούτε να δεχόμαστε τα πάντα, αλλά ούτε να γινόμαστε κυνικοί.

Joda

Member

το εψαξα περισσοτερο με τις μηνυσεις που ελεγα και τελικα δεν εχει κανει ο hasson μηνυση..αυτος που ειδα που εχει κανει μηνυση σε κοινοτητα για την τριχοπτωση εκτος απο τον αρμανι που ειναι γνωστο ειναι ο paul straub για τον οποιο τωρα εμαθα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hopefull

New Member

καλα με θυμασαι φιλε, καλα τοτε ημουν ακομα στα σπαργανα ...για το propecia που λες ειναι παρα πολυ σημαντικο ακομη και αν δεν εχεις πολλα μαλλια γιατι για μενα κανει 2 πολυ σημαντικα πραγματα,

1.πρωτον δε θα πας παρακατω απο nw5 φανταζομαι, πολυ δυσκολο αν συνεχισεις και το παιρνεις, απο nw5 και περα ειναι τα τελευταια που χανουμε, αυτο σημαινει οτι ειναι και τα πιο ανθεκτικα αρα αφου τα αβανταρεις με prop εισαι μια χαρα

2. που δε τα ακους πολυ στα forum ειναι οτι το δερμα δε λαδωνει πια τοσο πολυ, και αυτα θα κανει τα μεταμοσχευμενα μαλλια να φαινονται πιο ζωντανα και πιο υγιη, μην ξεχναμε οτι μπορει να μην την ακουνε απο το dht αλλα το δερμα του κεφαλιου δεχεται τις επιπτωσεις αυτες σε ανθρωπους με ανδρογενετικη αλοπεκια...και λαδομενα μαλλια σημαινει μη υγιη μαλλια, ατονα, συνεχεια λουσιματα ταλαιπορια για το μαλλι κτλ

τωρα οσον αφορα τα forum αυτα απλα εχουν γινει επιχειρησεις, για να μη λεμε οτι θελουμε ο κοσμος πλεον δε βλεπει μια διαφημιση στη τηλεοραση και τρεχει για μεταμοσχευση, εδω για να παρουν μια videocamera μπαινουν να δουν reviews φαντασου για να κανουν μεταμοσχευση, αρα μεγαλο μερος του πελατολογιου περναει απο κει πριν κανει τη κινηση. Φανταστειτε γιατι λεφτα μιλαμε και τι τρελα politics παιζουν, Εδω με εδιωξε ο falceros γιατι ηταν ενας απο την αυστραλια και ελεγε που πρεπει να ταξιδεψω για να δω καλους γιατρους...και του λεω μεγαλε στην αυλη σου ειναι ενας απο τους καλυτερους για fue δεν πα να δεις τι θα σου πει, και στραβοσε ο falcerowς γιατι λεει δεν επιτρεπεται να αναφερεται ο woods εδω...ε και του λεω δε με νοιαζει το μονο που με νοιαζει ειναι να παρει το παιδι την πληροφορια αμα θες διωξε με.

τελος παντων αυτες ειναι μπουρδολογιες για να εχουμε κατι να ασχολιομαστε το θεμα ειναι οτι ειλικρινα πιστευω οτι εκανες πολυ καλη και πολυ οφθαλμοφανης επιλογη, γιατι ειμαι σιγουρος οτι τοσα χρονια εκει μεσα εχεις δει πραγματα πολλα και τελικα μονο κανα δυο γιατροι πραγματικα ξεχωριζουν.

η μεγαλη μαγκια του H&W ειναι οτι μπορει και τολμαει αυτες τις πολυ επιτυχημενες megasessions, οτι πιο σημαντικο στη μεταμοσχευση τα νουμερα...γιατι για να μη κοροιδευομαστε ολοι οι καλοι γιατροι πανω κατω τα ιδια κανουν, πιο πολυ σημασια εχει το κεφαλι σου και τα χαρακτηριστικα της τριχας σου παρα ο γιατρος(αν ειναι απο τους top οχι οι ασχετοι)....αλλα αυτα τα megasessions δε τα κανει αλλος απ τιν H&W

ο Woods εγω του εχω αδυναμια για αλλους λογους, δε λεει πολλες παπαριες δε παει να χτυπησει τρελα νουμερα με την FUE κανει ολη την εγχειρηση μονος του την εχει εφευρει τη διαδικασια, ειναι γενικα απο τους ηθικους γιατρους. Δυστυχως ομως τα νουμερα ειναι πολυ σημαντικα και αυτο το ξερουμε ολοι

comb

Member

Αυτό που λες για τα φόρουμ, δεν ισχύει πάντα. Δυστυχώς πολλοί πάνε για μεταμόσχευση μαλλιών, βλέποντας διαφημίσεις. Απόδειξη για αυτό το οτι ουσιαστικά δεν έχουν χάσει δουλειά οι αλυσίδες τύπου Bosley και MHR στην Αμερική, αλλά και οι δικοί μας εδώ. Ελπίζω αυτό το φόρουμ να αλλάξει κάπως την κατάσταση και στην Ελλάδα, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε ουσιαστικά πληροφόρηση στα Ελληνικά.

Τα φόρουμ, παρότι πραγματι παίζονται διάφορα κατα καιρούς, προσφέρουν πάρα πολλά, αρκεί όπως ανέφερα και πριν, να μπορείς να φιλτράρεις αποτελεσματικά τις πληροφορίες που προσφέρονται. Η μεταμόσχευση χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό, για να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Joda

Member

κατα την αποψη μου ο κοσμος δεν το ψαχνει πολυ να δει τι συμβαινει.και επισης κ πολλοι απο αυτους που ασχολουνται βαριουνται να διαβασουνε πολλα θεματα κ αποψεις.και αυτος πιστευω ειναι ο λογος που πολλες εταιρειες που επρεπε να ειχαν κανονικα κλεισει ζουν ακομα και εχουν και πελατεια..ο κοσμος δεν πληροφορειται και πολλοι απο αυτους που πληροφορουνται δεν το ψαχνουν πολυ..

geofish

New Member

Εγώ πάλι νομίζω αυτό ίσχυε πριν ένα χρόνο. Τώρα με την δημιουργία αυτού του site πέρυσι θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να ξύπνησε. Μέχρι πέρυσι λίγοι νομίζω ήξεραν τι παίζει με τις ελληνικές κλινικές. Εγώ ας πούμε είχα σε εκτίμηση την D** αφού στο παρελθόν που τους είχα επισκεφτεί για ενημέρωση μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση με την σοβαρότητα και το πόσο καλοί επαγγελματίες είναι. Ευτυχώς που εδώ μέσα βρήκα παιδία που πήγαν σε αυτούς (D**) και κατάλαβα ότι και αυτοί κομπογιαννίτες και άσχετοι σαν τις άλλες κλινικές είναι.

comb

Member

Σίγουρα έχει βοηθήσει το φόρουμ στην ενημέρωση του κόσμου. Παρ'όλα αυτά, βλέπω πως οι Έλληνες δισταζουν να μοιραστουν τις εμπειρίες τους από τις μεταμοσχεύσεις, θα ήθελα να δω και άλλους να τις περιγράφουν με λεπτομέρειες, κατά προτίμηση με φωτογραφίες.

FITNESSMAN

New Member

καλο απογευμα!! εχω κανει δυο μεταμοσχευσεις στην Ελλαδα με πολυ φτωχα αποτελεσματα.βασικα την περιοδο που τις εκανα ημουν εντελως ασχετος ειχα μια μικρη αραιωση,δεν χρειαζομουν τοτε μεταμοσχευση,με εβαλαν χειρουργειο σαν κοροιδο για να τα αρπαξουν και δεν νοιαστηκαν καν αν μου εκαναν κακο....και εδω θελω να ρωτησω κατι..σε μια εποχη που το χρημα εχει ισοπεδωση τα παντα,πιστευετε οτι υπαρχουν γιατροι παγκοσμιως που θα σε δουν και θα σου πουν δεν χρειαζεσαι μεταμοσχευση τωρα.αστα π.χ. 2-3 χρονια ακομα και μετα βλεπουμε.γιατι υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις (που εχουν καποια αραιωση αλλα δεν ειναι σε σημειο που να ενδεικνυτε μεταμοσχευση ειδικα με srtip) και ειναι και πολλες...νομιζω οτι αν υπαρχουν τετοιοι γιατροι ειναι πολυ λιγοι.αν καποιος εχει υποψιν του καποιον ο οποιος εχει τετοια αισθηματα και βαζει το καλο του αλλου πανω απο το κερδος,καλο ειναι μας τον πει.νομιζω θα βοηθησει πολλους εδω και εμενα φυσικα.φιλικα,Γιαννης απο Χανια!

FITNESSMAN

New Member

comb είπε:
Σίγουρα έχει βοηθήσει το φόρουμ στην ενημέρωση του κόσμου. Παρ'όλα αυτά, βλέπω πως οι Έλληνες δισταζουν να μοιραστουν τις εμπειρίες τους από τις μεταμοσχεύσεις, θα ήθελα να δω και άλλους να τις περιγράφουν με λεπτομέρειες, κατά προτίμηση με φωτογραφίες.
comp δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβασω φωτο.απλα οσες φορες εχω προσπαθησει,δεν ανεβαινουν ειναι πιο μεγαλες συνηθως σε χωρητικοτητα και δεν ανεβαινουν.ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα του site αυτο.επρεπε να μπορουμε ευκολα να ανεβαζουμε φωτο και οχι να ταλαιπωριομαστε.δεν ειναι ενα συνηθισμενο site αυτο οι φωτο χρειαζονται πολυ για συμπερασματα.εχω προσπαθησει πολλες φορες και δεν ανεβαινουν.θα ξαναπροσπαθησω παντως.

comb

Member

FITNESSMAN, οι Hasson & Wong, συχνά αρνούνται να κάνουν μεταμοσχέυσεις σε άτομα που θεωρούν οτι δεν ενδείκνυται ακόμη. Για μένα αυτό έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου, αφού δείχνει πως γι'αυτους προτεραιότητα έχει το καλό του ασθενούς.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

FITNESSMAN είπε:
comp δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβασω φωτο.απλα οσες φορες εχω προσπαθησει,δεν ανεβαινουν ειναι πιο μεγαλες συνηθως σε χωρητικοτητα και δεν ανεβαινουν.ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα του site αυτο.επρεπε να μπορουμε ευκολα να ανεβαζουμε φωτο και οχι να ταλαιπωριομαστε.δεν ειναι ενα συνηθισμενο site αυτο οι φωτο χρειαζονται πολυ για συμπερασματα.εχω προσπαθησει πολλες φορες και δεν ανεβαινουν.θα ξαναπροσπαθησω παντως.
ανέβασε τες εδώ - http://www.imageshack.us// και copy/paste το link όταν ανέβουν

Μπλουζα