Comb, dr hasson, fut, 5400 graft, 31/3/2009

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FITNESSMAN

New Member
Απ: Μεταμὀσχευση στο Βανκούβερ με τον Dr Hasson - Φωτογραφ

[quote author=comb link=topic=721.msg12838#msg12838 date=1243357696]
FITNESSMAN, οι Hasson & Wong, συχνά αρνούνται να κάνουν μεταμοσχέυσεις σε άτομα που θεωρούν οτι δεν ενδείκνυται ακόμη. Για μένα αυτό έπεξε ρόλο στην επιλογή μου, αφού δείχνει πως γι'αυτους προτεραιότητα έχει το καλό του ασθενούς.
[/quote μακαρι φιλε μου μακαρι!! το γραφεις και αρνουμε να το πιστεψω..αλλα για να το γραφεις κατι θα ξερεις.σ ευχαριστω για την απαντηση.

FITNESSMAN

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=FITNESSMAN link=topic=721.msg12837#msg12837 date=1243357649]
comp δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβασω φωτο.απλα οσες φορες εχω προσπαθησει,δεν ανεβαινουν ειναι πιο μεγαλες συνηθως σε χωρητικοτητα και δεν ανεβαινουν.ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα του site αυτο.επρεπε να μπορουμε ευκολα να ανεβαζουμε φωτο και οχι να ταλαιπωριομαστε.δεν ειναι ενα συνηθισμενο site αυτο οι φωτο χρειαζονται πολυ για συμπερασματα.εχω προσπαθησει πολλες φορες και δεν ανεβαινουν.θα ξαναπροσπαθησω παντως.
ανέβασε τες εδώ - http://www.imageshack.us// και copy/paste το link όταν ανέβουν
[/quote] Σπυρο και comp θα το ψαξω.απλα ειμαι λιγο ασχετος με pc και θα χρειαστω βοηθεια .παντως θα το ψαξω.σας ευχαριστω παντως.

comb

Member

Καταλαβαίνω τη δυσπιστία σου, σε μια εποχή όπως λες που το χρήμα έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Πάντως συχνά βλέπω μαρτυρίες σε ξενογλωσσα φόρουμ που αναφέρουν οτι έστειλαν τις φωτογραφίες τους στους H&W και πήραν αρνητική απάντηση.

Γεγονός είναι πως όταν κάποιος γιατρός έχει αναμονή 2-3 μήνες, δεν ζημιώνεται οικονομικά από το να διώξει κάποιον για τον οποιο η μεταμόσχευση δεν είναι η λύση τη συγκεκριμένη στιγμή.

comb

Member

Το προγραμματακι είναι πολύ απλό. Δημιουργείται ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και μετακινεις τη φωτογραφία στο εικονίδιο αυτο. Αμέσως δημιουργει ένα καινουργιο αρχείο στο φάκελο προέλευσης με την ιδια ονομασιά, ακολουθούμενη από W800.

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και αλλα προγραμματα του είδους και είναι μακράν το πιο απλο.

Μετα μπορείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες αυτές εδώ με επισύνναψη.

geofish

New Member

Comb για αυτό σε παραδέχομαι γιατί είσαι ο μοναδικός έλληνας που μοιράζεται τις εμπειρίες του από την αρχή χωρίς να περιμένει το τελικό αποτέλεσμα. Κατά κάποιο τρόπο σε εμένα τουλάχιστον είναι σα να έχω κάνει εγώ την επέμβαση.
Να πω όμως και την κακία μου ;D, σε προηγούμενο post ανέφερες ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έχεις κάνει μεταμόσχευση (μου θυμίζεις λίγο αυτά που λεν οι ελληνικές εταιρίες). Η επέμβαση ακόμη και στην τελευταία Φώτο φαίνετε ακόμη και αν δεν το ήξερα, αυτό ίσως να οφείλετε και ότι είμαι λίγο ψείρας, επειδή λογο του προβλήματος έχω την τάση να κοιτώ προσέχτηκα τα μαλλιά των άλλων. Ίσως σε κάποιους άλλους να περνάς απαρατήρητος.
Φιλικά πάντα

geofish

New Member

Με αφορμή χθες που είδα την καινούργια διαφήμιση της D** σκέφτηκα αφού λένε ότι είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο με χιλιάδες περιστατικά τον χρόνο, δεν θα ήταν έξυπνο από μέρους τους (βάζω ιδέες :D) να ποστάρουν εδώ αυτοί ή κάποια άλλη κλινική έναν πελάτη τους (διακριτικά χωρίς να γίνετε άμεση διαφήμιση) όπως κάνει ο comb για να δούμε και εμείς την δουλεία τους που τόσο πολύ μας διαφημίζουν. Γιατί είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν την ύπαρξη του site αυτού. Αλλά μάλλον δεν τολμάνε.

Hopefull

New Member

comp μιας και πιστευεις οτι κανω λαθος μαλλον εισαι αρκετα αθωος φιλε μου, ολα αυτα τα site τα παιρνουν απο καποιους γιατρους και για αυτο δεν ακουγονται αλλοι.Καποτε ο woods ηταν νουμερο 1, μετα ο cole, μετα η H&W, μετα ο armani... τα χουμε δει ολα αυτα τοσα χρονια, οποιος δε τα σκαει τον εξαφανιζουν.μεχρι και η DHI μια εποχη στο HLH ηταν νο1 κλινικη και θεωρητικα η πιο πρωτοποριακη για τα FUE megasessions και τρωγανε το παραμυθι οι και καλα ψαγμενοι των forum και τρεχαν στο λαυριο και μετα απο κανα χρονο κλαιγανε.

εδω ρωτησε ενα παιδι για γιατρο στην αυστραλια και επειδη ανεφερα το woods στο HTN και δεν ειπα συγνωνη δε θα το ξανακανω, με εδιωξε.Γιατι ο woods δε τους τα σκαει και τους εχει κραξει κιολας. Παιζει πολυ βρωμια σε αυτα τα forums

ολοι...καλο θα ηταν να διαβασετε και το παρακατω μιας και αναφερθηκαμε στο απο που ενημερωνεται ο κοσμος πλεον για θεματα ιατρικης και ποσο τα forums εχουν γινει κατευθυνομενα κι καοιοι που το παιζουν απλοι ασθενεις 'η απλοι posters αλλα ειναι κατα βαθος πωλητες(guerilla marketing)

The Hidden Dangers of Online Hair Loss and Hair Transplant Message Forums

Where do you get your medical information? We’ll, if you’re living in the 21st century and reading this post the answer is probably the internet. As a matter of fact, the world wide web is the most widely used source for medical information both by medical professionals and the lay public. Did you ever ask yourself where this information came from or if it’s even accurate?

Well, if you’re researching hair loss and surgical hair restoration you should!

Just like any other industry selling a product or service, the hair loss and hair transplant field is a fiercely competitive business. It is an industry that is almost completely unregulated. Any doctor who has a valid medical license can claim that they are an expert hair transplant surgeon and market themselves to the unsuspecting public as a “leader” in the field. Anyone can launch a hair loss website and control the flow of information as they see fit.

For decades, unethical hair loss marketers and hair transplant mills have been buying the public’s opinion through advertising on late night television. Now a much less expensive, yet more sophisticated marketing vehicle has been created…the online message forum.

Message forums were originally created to foster the free exchange of information among forum users without the confusion of marketing hype. Perspective hair transplant patients and hair loss consumers were encouraged to ask questions and engage in discussion about anything and everything concerning hair restoration. The concept appeared to be empowering, however there always existed one problem: Where and from whom was this information coming from?

Fast forward to today. What was once thought to be a safe place to learn about hair loss and hair transplantation has become a breeding ground for gorilla marketers posing as actual patients and hair loss sufferers. The most egregious offences come in the form of agenda driven posts created by forum administrators and their multiple pseudonyms intentionally misleading their trusting readers.

The sad truth is that this once wonderful resource of information for people trying to help themselves, and to learn more about hair loss and hair restoration has become corrupted.

We have been asked by both the hair loss community and the ethical members of the hair loss industry, to create a resource that would be untouched by the corruption that permeates many of the existing entrepreneurial message forums. A place where vulnerable hair loss sufferers can ask questions and learn from truly concerned professionals and veteran hair loss consumers who have no political or financial agendas.

I am pleased to announce the launch of a new breed of hair loss message forum. Welcome to Baldtruthtalk.com!

Baldtruthtalk.com is a joint effort of The American Hair Loss Association, the nation’s foremost 501 (c) 3, non-profit hair loss organization, The International Alliance of Hair Restoration Surgeons, and The Bald Truth.

None of the above mentioned organizations or myself will be receiving any extra “sponsorship fees” or donations from experts or recommended hair transplant surgeons who participate on this forum. There will be no advertisements of any kind accepted on Baldtruthtalk.com. There will be no financial incentive given to physicians to post images or to link to this forum. There is no financial incentive behind the creation of this resource. It is being created for one reason, and one reason only, because there is a need for it!

comb

Member

geofish, πιστεύω αυτό είναι σημαντικό. Εγώ είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμά μου, αλλα δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Παρ'όλα αυτά περιγράφω όλη την εμπειρία, ώστε να μάθουν σιγά σιγά όλοι περι τίνος προκειται.

Δεν θα το έλεγα αυτό που είπα, αν κατά τη γνώμη μου δεν ίσχυε. Δεν νομίζω οτι κάποιος που με βλέπει στο δρόμο θα δει κάτι περίεργο. Ισως αν με έβλεπε καποιος σαν εμένα η εσένα που ξέρουμε κάποια πραγματα να καταλάβαινε κάτι, αλλά πάντως κανείς δεν μου έχει αναφέρει τίποτα. Αν θέλει κάποιος από το φόρουμ να με δει προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα, το αντίθετο, θα ήταν χαρά μου.

Ηopefull, οι περισσοτεροι γιατροί πληρώνουν τα sites αλλά όχι για προστασία στα ποστς. Οπου έχει γίνει αυτο(βλέπε ΗLΗ με Αρμάνι), έχει ξεσκεπαστεί. Από εκεί και πέρα οι moderators των φόρουμ σίγουρα έχουν κάποια συμφέροντα, πρέπει όπως είπα και σε άλλο ποστ,να φιλτράρουμε τις πληροφορίες.

Εξάλλου, όπως έχεις δει, η πλειοψηφία των γιατρών που αξίζουν, είναι στο ιντερνετ για χρόνια και δεν εξαφανίζονται όπως η dhi που εμφανίστηκε ως πρωτοποριακή για την FUE, αλλά δεν είχε αποτελέσματα, κάτι που μετά από κάποιους μήνες μοιραία αποκαλύφτηκε.

Joda

Member

πριν περιπου 5 μερες ειδα ενα ποστ ενος που ειχε κανει στο bissanga στους κροταφους με strip...ειχε περασει το διαστημα που θα επρεπε ολα τα μαλλια να ειχαν βγει αλλα απο αυτα βγηκαν τα μισα και δεν ηταν ομοιομορφο γιατι ενω ειχε καποια ηταν ακομα αραιωμενα.το ποστ δεν προλαβε να κατσει στο φορουμ ΗS πανω απο μιση μερα και o moderator το εσβησε και του ελεγε του τυπου που ανεβασε τις φωτος ο οποιος ηταν δυσαρεστημενος οτι πρεπει να παρεις την αδεια του γιατρου και να συννεοθεις και με εμας πριν κανεις τετοια ποστ..

comb

Member

Μιλάς για το Ηairsite, Joda? Αν ναι, το site αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το χειρότερο όσον αφορά τη λογοκρισία και δεν πρέπει να το εμπιστεύεται κανείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joda

Member

ναι για αυτο to site μιλαω comb..ειναι πολυ στημενο site..το μονο θετικο που εχει ειναι το hair multiplication toppic για μενα...κατα τα αλλα δεν λεει κατι..πιο πολυ απ ολα μ αρεσει το baldtruth για το λογο του οτι συμμετεχουν και οι γιατροι επισης και λενε τις αποψεις τους

comb

Member

To hairsite δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα. Μπαίνω που και που για να δω αν υπάρχει κανένα καινουργιο αποτέλεσμα. Το baldtruth το ανακάλυψα προσφατα και πιστεύω είναι αρκετά καλό.

comb

Member

Kαλημέρα παιδιά. Μόλις ανέβασα τις φωτογραφίες μου στους 2 μήνες. Δεν υπάρχει καμιά δραματική αλλαγή φυσικά, αλλά θα εκτιμούσα τις απόψεις σας.

comb

Member

Και μερικές ακόμη:

comb

Member

Kαι άλλες δυο:

Oι φωτογραφίες μου υπάρχουν και συγκεντρωμένες στο λινκ στην αρχή του thread.

geofish

New Member

Comb αν και οι Φώτο είναι χαμηλότερης ανάλυσης βλέπω ότι η κοκκινίλα έφυγε τελείως και ούτε σημάδια από τις τρύπες βλέπω, άρα σε αυτό το θέμα πάμε καλά. Κατά τα άλλα δεν βλέπω καμία βελτίωση από την τελευταία φορά. Μια παρατήρηση- ερώτηση γιατί ενώ βλέπω κάποιες τρίχες να βγήκαν μπροστά στην κορυφή ακόμη τίποτα. Καλή συνέχεια και συνέχισε να μας ενημερώνεις

comb

Member

geofish, ακόμα είναι νωρίς για κάποια σημαντική βελτίωση. Εγώ βλέπω κάποες διαφορές στον καθρέπτη, αλλά είναι ακόμα ουσιαστικά ασήμαντες και δύσκολο να τις απεικονισω σε φωτογραφίες.

Από τωρα και στο εξής θα βάζω νέες φωτογραφίες κάθε μήνα.

NGL

Member

comb τελη 3ου μηνα αρχες 4ου θα γινει το μπαμ!ειχα κανει κι εγω μια επεμβασουλα πριν 11 χρονια,ενω στην πραγματικοτητα τοτε δεν την χρειαζομουν,για λιγα τριχοθυλακια (χιλια αν θυμαμαι καλα)στην γνωστη και μη εξαιρετεα ***!1 εκατομμυριακι δραχμουλες τοτε οι κομπογιαννητες!και ηθελαν να μου πασαρουν κατι anagen και τετοια για να μ εχουν μονιμο πελατη για τα επομενα 2.000.320χρονια :mad: !ευτυχως απολυτα φυσικο τ αποτελεσμα γιατι ακομα θα τους κυνηγουσα!
μετα απο ποσο καιρο σου ειπαν οτι μπορεις να βαζεις μινοξιδιλη?
προσκαρ φανταζομαι αμεσως μετα την επεμβαση!
εγω δεν ηξερα τιποτα απ αυτα!μονο anagen και παλι anagen!τους εγραψα βεβαια στα π@π@ρι@ μου και μου μειναν οι τριχες μου να την παλευω! 8) 8) 8)

comb

Member

NGL, αφού είχες φυσικό αποτέλεσμα με επέμβαση στην Ελλάδα πριν από 11 χρόνια, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός! Το proscar το ξεκίνησα πριν τη μεταμόσχευση, minoxidil αν θέλει κάποιος μπορεί να το ξεκινήσει όταν έχει γίνει η επούλωση, περίπου 2 εβδομάδες μετά. Εγω το ξεκίνησα τη περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας να με βοηθήσει λιγάκι.

Μπλουζα