Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
PROF1.jpg

PROF3.jpg

Πολύ κοντινές με πάρα πολύ φως για να έχουμε καλή λεπτομέρεια ως προς την φύτρωση. Με το τεραγωνάκι η περιοχή που έκανα την προηγούμενη μέτρηση (στο περίπου) και βρήκα full φύτρωση. Βέβαια εδώ μπορεί να ξεγελάει λίγο γιατί τα graft που μόλις σκάνε δεν φαίνονται καλά, έπρεπε να πάω πολύ κοντά και δεν θα ήταν πανοραμική η φώτο.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
cvial απο αποψη φυτρωσης επειδη και εσυ ησουν αδειος μπροστα νομιζω καπως ετσι ημουν στους 4,5 μηνες. και αφου βαλαμε πανω κατω τα ιδια γκραφτ προς το τελος του 5ου μηνα θα δεις μεγαλη διαφορα.
εχεις πει οτι δεν βαζεις μινοξιδιλη σωστα? σαμπουαν πιο χρισιμοποιεις?

εγω εχω περισσοτερες ασπρες απο σενα ρε.. τι πραγματα ειναι αυτα.

Δημητρης38

Active Member
Την εικονα της φωτο ειχα σχηματισει και εγω στο μυαλο μου.
Λογικα εισαι στο 50-60% της φυτρωσης (10%+ του μηνα που εισαι) και 30-40% του τελικου αποτελεσματος συνυπολογιζοντας και την ωριμανση της τριχας. Εχει να δωσει αρκετα στην hairline και να πυκνωσει και πισω. 5-6ο μηνα θα κανεις το μπαμ !!

Ωραιος !!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Την εικονα της φωτο ειχα σχηματισει και εγω στο μυαλο μου.
Λογικα εισαι στο 50-60% της φυτρωσης (10%+ του μηνα που εισαι) και 30-40% του τελικου αποτελεσματος συνυπολογιζοντας και την ωριμανση της τριχας. Εχει να δωσει αρκετα στην hairline και να πυκνωσει και πισω. 5-6ο μηνα θα κανεις το μπαμ !!

Ωραιος !!!

Θα συμφωνήσω ως προς τα ποσοστά φύτρωσης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εγω με το ζουμ βλεπω ηδη απο κατω γινεται παρτυ με μικρες τριχες.

Σωστή παρατήρηση, υπάρχουν πάρα πολλά graft που σκάνε ή είναι πολύ μικρά για να δώσουν διαφορά στην πανοραμική. Αυτά θα κάνουν την διαφορά σε 2-3 εβδομάδες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cvial απο αποψη φυτρωσης επειδη και εσυ ησουν αδειος μπροστα νομιζω καπως ετσι ημουν στους 4,5 μηνες. και αφου βαλαμε πανω κατω τα ιδια γκραφτ προς το τελος του 5ου μηνα θα δεις μεγαλη διαφορα.
εχεις πει οτι δεν βαζεις μινοξιδιλη σωστα? σαμπουαν πιο χρισιμοποιεις?

εγω εχω περισσοτερες ασπρες απο σενα ρε.. τι πραγματα ειναι αυτα.

Δεν βάζω μινοξιδίλη. 3ο με 4ο μήνα Avalon organics Tea Tree για τον ερεθισμό απο τα σπυράκια μετά Avalon Organics Thickening shampoo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Μα και εγώ είπα ότι ή φυτρωση έχει ακόμα 1 μηνα άντε 1,5 το πολύ...γτ πάνω από 5 μήνες τελογενη φάση λίγο δύσκολο...όμως ή διάφορα θα φανεί όταν πάρουν μήκος και ποιότητα οι τριχες που θα μπουν σε αναγενη φάση...τα κεφάλακια τι να σου κάνουν?άρα θες και 2-3 μήνες μετά το εξάμηνο να μεγαλώσουν όλα...και άλλους 2-3 να φτιάξει και να στρώσει ή τρίχα, και να σου το 12μηνο...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα και εγώ είπα ότι ή φυτρωση έχει ακόμα 1 μηνα άντε 1,5 το πολύ...γτ πάνω από 5 μήνες τελογενη φάση λίγο δύσκολο...όμως ή διάφορα θα φανεί όταν πάρουν μήκος και ποιότητα οι τριχες που θα μπουν σε αναγενη φάση...τα κεφάλακια τι να σου κάνουν?άρα θες και 2-3 μήνες μετά το εξάμηνο να μεγαλώσουν όλα...και άλλους 2-3 να φτιάξει και να στρώσει ή τρίχα, και να σου το 12μηνο...

Και εγω πιστεύω οτι στο 6μηνο θα εχει βγει το 90%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
το εξαμηνο με το δεκαμηνο παιζει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα τριχας και στο στρώσιμο.θα το δεις μετα το δεκατο μηνα.
Στο 12 θα εισαι τουμπανο.δικαιώνεσαι αυτό φενεται.

Δημητρης38

Active Member
CVIAL δεν ξερω ανα εχεις ενημερωσει στις προηγουμενες σελιδες .... αν θελεις γραψε μας λιγο πόσα graft/cm2 σου τοποθετησε στις ζωνες ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχω ενημερώσει Δημήτρη στις πρώτες σελίδες πολύ αναλυτικά και φαινεται και στο βιντεο που εχω φτιάξει. Ζώνη Α: 55, Β: 45

poseidonas77

Well-Known Member
παντως cvial εγω εαν ημουν στη θεση σου στον 8 θα εκλεινα ηδη ημερομηνια να δουλεψω και την πισω ζωνη...απο φυτρωση παει καλα και πανω κατω φανταζομαστε που θα φτασει αλλα θα αδικει σε μεγαλο βαθμο η πισω αδεια περιοχη την συνολικη εικονα...
βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα ...απλα τη γνωμη μου λεω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχει κλειστεί για τις 20-21 Ιουλίου για τα επόμενα και τελικά 2000graft, επίσης εχει κλειστεί στις αρχές Ιουνίου consultation για να συζητήσουμε κάτι ιδέες που εχω σχετικά με το που θα κατανεμηθούν αυτα τα graft

Μπλουζα