Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
NW 3 +Crown με αργη τριχοπτωση με ιστορικο αλωπεκιας σε γονεις παππουδες κλπ.28 χρονων και γυρω στις 5000-6000 πιστευω αλλα κακη ποιοτητα ...λιπαρο αραιο και λεπτη τριχα..
Δεν υπάρχει υπάρχει ηθικός γιατρός φίλε μου Zafi ......όλοι μα όλοι κοιτάνε το κέρδος και είναι λογικό αυτό από κάποια χρόνια επίπονης δουλειάς και καλού προμόσιον στο διαδίκτυο να κάνουν ταμειό ...
Τώρα σχετικά με bisanga νομίζω πως έχει ξεπεραστεί .....feriduni καλός αλλά ακριβώς ...Λορέντσο εξίσου
Εάν έχεις μέτρια δότρια ψάξουν για Καναδά ψάξου σε ξένα φόρουμ εδώ θα μπερδευτεις και θα γίνεις κουβάρι ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει υπάρχει ηθικός γιατρός φίλε μου Zafi ......όλοι μα όλοι κοιτάνε το κέρδος και είναι λογικό αυτό από κάποια χρόνια επίπονης δουλειάς και καλού προμόσιον στο διαδίκτυο να κάνουν ταμειό ...
Τώρα σχετικά με bisanga νομίζω πως έχει ξεπεραστεί .....feriduni καλός αλλά ακριβώς ...Λορέντσο εξίσου
Εάν έχεις μέτρια δότρια ψάξουν για Καναδά ψάξου σε ξένα φόρουμ εδώ θα μπερδευτεις και θα γίνεις κουβάρι ...

Gkast, η άποψη μου ειναι καταρχήν 1-2 καλα consultation στην Ευρώπη (αν υπαρχει οικονομική δυνατότητα), αυτό δεν σημαίνει οτι πρεπει να κανει υποχρεωτικά την επέμβαση εκει, απλα να εχει μια καλή εκτίμηση της κατάστασης του. Την επέμβαση μπορει να την κανει και άλλου. Για consultation θα διάλεγα Lorenzo και Feriduni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zafi1988

Member
Εδω δεν εχουν ηθικη σε ζητηματα ζωης και θανατου,θα εχουν για την καραφλα;Γενικα δεν βγαζεις ακρη..Αλλοι δινουν του κοσμου τα λεφτα και καταληγουν με κατι τουφες αραιες και αλλοι με 3 χιλιαρικα λυνουν το προβλημα..ειναι και θεμα τυχης...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδω δεν εχουν ηθικη σε ζητηματα ζωης και θανατου,θα εχουν για την καραφλα;Γενικα δεν βγαζεις ακρη..Αλλοι δινουν του κοσμου τα λεφτα και καταληγουν με κατι τουφες αραιες και αλλοι με 3 χιλιαρικα λυνουν το προβλημα..ειναι και θεμα τυχης...

Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά γιατι δεν προσφέρουμε έργο. Φυσικά και το κέρδος ειναι ζητούμενο απο ολους, υπαρχει όμως διαβάθμιση και δεν μιλάω για την αποτυχία ή την επιτυχία της επέμβασης, δεν νομίζω οτι υπαρχει σοβαρός γιατρός που κανει επέμβαση για να αποτύχει. Απλα μιλάω για λάθος σχεδιασμό, επιθετικές επεμβάσεις σε νέους ανθρώπους (όπως εσυ zafi) με μεγάλες πυκνότητες, επέκταση εκτος safe zone, προστασία της donor done, κλπ. Εκει βλεπω την ηθική του γιατρού και για αυτό πιστεύω οτι ενα αναλυτικό consultation με εξηγήσεις απο την πλευρά του γιατρού στις ερωτήσεις ενός κατατοπισμένου υποψηφίου ειναι κεφαλαιώδους σημασίας. Στην δικη μου περίπτωση και το εχω ξαναγράψει, ο Lorenzo μου έκανε τεράστια εντύπωση σε αυτόν τον τομέα, τον παρακαλαγα για 500 graft παραπάνω και δεν μου τα έβαλε...

gkast

Active Member
Δεν νομίζω πως σε μια καταξιωμένη κλινική με διεθνή κύρος να έχεις απογοητευτικό αποτέλεσμα αλλά εξασφαλίζεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα ......
Σίγουρα όμως θα πρέπει να ψαχτείς κύριος σε ξένα φόρουμ για να βγάλεις συμπέραςμα πια κλινική σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα ....πάντα θα πρέπει να βάζεις στο τραπέζι τι προσδοκίες έχεις και με τι κόστος θα θέλεις να τις υλοποιήσεις .....παιδιά μην γελιόμαστε η μεταμόσχευση δεν είναι πυρηνική φυσική ....

gkast

Active Member
Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά γιατι δεν προσφέρουμε έργο. Φυσικά και το κέρδος ειναι ζητούμενο απο ολους, υπαρχει όμως διαβάθμιση και δεν μιλάω για την αποτυχία ή την επιτυχία της επέμβασης, δεν νομίζω οτι υπαρχει σοβαρός γιατρός που κανει επέμβαση για να αποτύχει. Απλα μιλάω για λάθος σχεδιασμό, επιθετικές επεμβάσεις σε νέους ανθρώπους (όπως εσυ zafi) με μεγάλες πυκνότητες, επέκταση εκτος safe zone, προστασία της donor done, κλπ. Εκει βλεπω την ηθική του γιατρού και για αυτό πιστεύω οτι ενα αναλυτικό consultation με εξηγήσεις απο την πλευρά του γιατρού στις ερωτήσεις ενός κατατοπισμένου υποψηφίου ειναι κεφαλαιώδους σημασίας. Στην δικη μου περίπτωση και το εχω ξαναγράψει, ο Lorenzo μου έκανε τεράστια εντύπωση σε αυτόν τον τομέα, τον παρακαλαγα για 500 graft παραπάνω και δεν μου τα έβαλε...

Γιατί CVIAL θα στα πάρει μετά σε έχει είδει κάνει πελάτη ...ξέρει ότι θα ξανά περάσεις και δεν θα πας στην κολοπετινίτσα να βάλεις μαλλιά ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί CVIAL θα στα πάρει μετά σε έχει είδει κάνει πελάτη ...ξέρει ότι θα ξανά περάσεις και δεν θα πας στην κολοπετινίτσα να βάλεις μαλλιά ...

Ένας που ειναι έμπορας και φιλοχρήματος άνευ ηθικής θα στα έπαιρνε με το καλημέρα και θα ρίσκαρε, γιατι να περιμένει κάποια χρόνια; Για αυτό μιλάω και για διαβαθμίσεις, όλοι έχουν σκοπό το κέρδος, κάποιοι όμως ειναι άπληστοι.

gkast

Active Member
Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι γιατροί και ξέρεις για ποιους μιλάω είναι σε κορυφαιό επίπεδο και δεν ρισκάρουν
Μέχρι και ο Feridine που λες τα mega season τα έχει για ρουτίνα πλέον
Λοιπόν καλό βράδυ να έχουμε ....

zafi1988

Member
Ένας που ειναι έμπορας και φιλοχρήματος άνευ ηθικής θα στα έπαιρνε με το καλημέρα και θα ρίσκαρε, γιατι να περιμένει κάποια χρόνια; Για αυτό μιλάω και για διαβαθμίσεις, όλοι έχουν σκοπό το κέρδος, κάποιοι όμως ειναι άπληστοι.

Σε καποια σχολια αναφερεσαι και για Τουρκια..Απ οτι καταλαβα την θεωρεις ''σουπερμαρκετ' να το πω ετσι?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η Τουρκία και ειδικα ο Koray ειναι μια χαρα. Σούπερ-μάρκετ μεν αλλα πολυ καλής ποιότητας, εξάλλου δεν εχω κάτι εναντίον των σουπερμάρκετ. Ο gkast είπε οτι οι μμ δεν ειναι πυρηνική φυσική και εχει δίκιο. Πάρολα αυτα όμως θέλει πολυ λεπτό δουλεια, τρομερή οργάνωση, πειθαρχία, και γιατρό κέρβερο να επιβάλλει αλλα και να διατηρεί τους κανόνες. Σε αυτα ο Koray ειναι μανούλα για αυτό και εχει πολυ καλα αποτελεσματα. Δεν στον πρότεινα επειδή μιλάγαμε για consultation και σε αυτα εχει μια τάση να δίνει περισσότερα graft απο οτι χρειάζεσαι. Σε οριακές καταστάσεις όπως εσυ νομίζω οτι θα σε μπέρδευε και δεν θα εχεις μια πραγματική εικόνα. Τον Lorenzo τον θεωρώ καλύτερο στα consultation. Πάντως για μμ θεωρώ την κλινική του άριστη και αν δεν πήγαινα Lorenzo αυτη ήταν η δεύτερη μου επιλογή. Και για να μην παρεξηγηθούμε όταν μιλάω για ανήθικους γιατρούς δεν αναφέρομαι στον Koray.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
τουρκια κοιτα τον doganay zafi....
kai απο αμερικη εκτος απο φελερ κτλπ κοιτα και τις δουλειες του dorin(πολυ τιμιος γιατρος με φωτο αλλα cvial )οπως και του Carlos Wesley,Dr Reddy
απλα να ξερεις οπου και να πας κανεις δε σου εξασφαλιζει ενα πολυ καλο αποτελεσμα
γνωστη η πατατα του ραχαλ στο φορουμ οπως και αν ψαξεις στο νετ θα βρεις και αλλα δικα του εντελως αποτυχημενα αποτελεσματα..οπως και του bissanga αποτυχημενα αποτελεσματα...
εγω ευρωπη μονο loretzo... πουθενα αλλου δεν θα πηγαινα...
και αμερικη φελερ πρωτη επιλογη και μετα καναδα hasson....

μιας και ειπατε για τον koray ,επειδη ειμαι ασχετος απο μεταμοσχευσεις καθοτι προς το παρον δεν χρειαζομαι ,μπορειτε να μου πειτε αυτο τωρα ειναι αληθεια για θα τρελαθω δλδ ?

poseidonas77

Well-Known Member
ναι γιατι να μην ειναι?ευκολακι ....αμα εβαζε και με στεγνο μαλι θα εβλεπες οτι δεν ειχε και τρομεροοοοοοοοο προβλημα.....φυτρωση στα κοκκινα και εγινε μαγκας

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
κουμπαρε ναι...αμα βγει μαπα και ο βεκρης ..τελος παπαλα....θα βρω εναν ψυχαναλυτη να το ξεπερασω και θα αλαξω σελιδα....:D

βρε ωραια δεν ειχε τρομερο προβλημα αλλα τοσο φυσικο αποτελεσμα ,τoσο φυσικη hairline , και ποσο να δωσε στο περιπου για 1950 graft ?

τετοιο αποτελεσμα παιζει στις δικες μας η μπα ?

μου εκανε εντυπωση το ο τυπος στο video γιατι πιστευω οτι σε μερικα χρονια μπορει να ειμαι ετσι εκτος και αν σταματησει η τριχοπτωση ,ειναι κοντα σαν pattern δλδ , το λεω για να μη νομιζεται οτι κανω καμμια διαφημιση στον ντοκτορ ,γι αυτο και ρωτησα την τιμη .

gkast

Active Member
μου εκανε εντυπωση το ο τυπος στο video γιατι πιστευω οτι σε μερικα χρονια μπορει να ειμαι ετσι εκτος και αν σταματησει η τριχοπτωση ,ειναι κοντα σαν pattern δλδ , το λεω για να μη νομιζεται οτι κανω καμμια διαφημιση στον ντοκτορ ,γι αυτο και ρωτησα την τιμη .
Το μελλοντικό σου pattern κανείς δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει όλες μα όλες η κλινικές τι σου λένε πάρα Ντούντα ή φίνα και τα ξαναλέμε γιαυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα ...

Μπλουζα