Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υπάρχει υπάρχει ηθικός γιατρός φίλε μου Zafi ......όλοι μα όλοι κοιτάνε το κέρδος και είναι λογικό αυτό από κάποια χρόνια επίπονης δουλειάς και καλού προμόσιον στο διαδίκτυο να κάνουν ταμειό ...NW 3 +Crown με αργη τριχοπτωση με ιστορικο αλωπεκιας σε γονεις παππουδες κλπ.28 χρονων και γυρω στις 5000-6000 πιστευω αλλα κακη ποιοτητα ...λιπαρο αραιο και λεπτη τριχα..
Δεν υπάρχει υπάρχει ηθικός γιατρός φίλε μου Zafi ......όλοι μα όλοι κοιτάνε το κέρδος και είναι λογικό αυτό από κάποια χρόνια επίπονης δουλειάς και καλού προμόσιον στο διαδίκτυο να κάνουν ταμειό ...
Τώρα σχετικά με bisanga νομίζω πως έχει ξεπεραστεί .....feriduni καλός αλλά ακριβώς ...Λορέντσο εξίσου
Εάν έχεις μέτρια δότρια ψάξουν για Καναδά ψάξου σε ξένα φόρουμ εδώ θα μπερδευτεις και θα γίνεις κουβάρι ...
Εδω δεν εχουν ηθικη σε ζητηματα ζωης και θανατου,θα εχουν για την καραφλα;Γενικα δεν βγαζεις ακρη..Αλλοι δινουν του κοσμου τα λεφτα και καταληγουν με κατι τουφες αραιες και αλλοι με 3 χιλιαρικα λυνουν το προβλημα..ειναι και θεμα τυχης...Δεν υπάρχει υπάρχει ηθικός γιατρός φίλε μου Zafi ......όλοι μα όλοι κοιτάνε το κέρδος και είναι λογικό αυτό από κάποια χρόνια επίπονης δουλειάς και καλού προμόσιον στο διαδίκτυο να κάνουν ταμειό ...
Τώρα σχετικά με bisanga νομίζω πως έχει ξεπεραστεί .....feriduni καλός αλλά ακριβώς ...Λορέντσο εξίσου
Εάν έχεις μέτρια δότρια ψάξουν για Καναδά ψάξου σε ξένα φόρουμ εδώ θα μπερδευτεις και θα γίνεις κουβάρι ...
Εδω δεν εχουν ηθικη σε ζητηματα ζωης και θανατου,θα εχουν για την καραφλα;Γενικα δεν βγαζεις ακρη..Αλλοι δινουν του κοσμου τα λεφτα και καταληγουν με κατι τουφες αραιες και αλλοι με 3 χιλιαρικα λυνουν το προβλημα..ειναι και θεμα τυχης...
Δεν νομίζω πως σε μια καταξιωμένη κλινική με διεθνή κύρος να έχεις απογοητευτικό αποτέλεσμα αλλά εξασφαλίζεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα ......Εδω δεν εχουν ηθικη σε ζητηματα ζωης και θανατου,θα εχουν για την καραφλα;Γενικα δεν βγαζεις ακρη..Αλλοι δινουν του κοσμου τα λεφτα και καταληγουν με κατι τουφες αραιες και αλλοι με 3 χιλιαρικα λυνουν το προβλημα..ειναι και θεμα τυχης...
Γιατί CVIAL θα στα πάρει μετά σε έχει είδει κάνει πελάτη ...ξέρει ότι θα ξανά περάσεις και δεν θα πας στην κολοπετινίτσα να βάλεις μαλλιά ...Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά γιατι δεν προσφέρουμε έργο. Φυσικά και το κέρδος ειναι ζητούμενο απο ολους, υπαρχει όμως διαβάθμιση και δεν μιλάω για την αποτυχία ή την επιτυχία της επέμβασης, δεν νομίζω οτι υπαρχει σοβαρός γιατρός που κανει επέμβαση για να αποτύχει. Απλα μιλάω για λάθος σχεδιασμό, επιθετικές επεμβάσεις σε νέους ανθρώπους (όπως εσυ zafi) με μεγάλες πυκνότητες, επέκταση εκτος safe zone, προστασία της donor done, κλπ. Εκει βλεπω την ηθική του γιατρού και για αυτό πιστεύω οτι ενα αναλυτικό consultation με εξηγήσεις απο την πλευρά του γιατρού στις ερωτήσεις ενός κατατοπισμένου υποψηφίου ειναι κεφαλαιώδους σημασίας. Στην δικη μου περίπτωση και το εχω ξαναγράψει, ο Lorenzo μου έκανε τεράστια εντύπωση σε αυτόν τον τομέα, τον παρακαλαγα για 500 graft παραπάνω και δεν μου τα έβαλε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί CVIAL θα στα πάρει μετά σε έχει είδει κάνει πελάτη ...ξέρει ότι θα ξανά περάσεις και δεν θα πας στην κολοπετινίτσα να βάλεις μαλλιά ...
Σε καποια σχολια αναφερεσαι και για Τουρκια..Απ οτι καταλαβα την θεωρεις ''σουπερμαρκετ' να το πω ετσι?Ένας που ειναι έμπορας και φιλοχρήματος άνευ ηθικής θα στα έπαιρνε με το καλημέρα και θα ρίσκαρε, γιατι να περιμένει κάποια χρόνια; Για αυτό μιλάω και για διαβαθμίσεις, όλοι έχουν σκοπό το κέρδος, κάποιοι όμως ειναι άπληστοι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το μελλοντικό σου pattern κανείς δεν μπορεί να στο εξασφαλίσει όλες μα όλες η κλινικές τι σου λένε πάρα Ντούντα ή φίνα και τα ξαναλέμε γιαυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα ...μου εκανε εντυπωση το ο τυπος στο video γιατι πιστευω οτι σε μερικα χρονια μπορει να ειμαι ετσι εκτος και αν σταματησει η τριχοπτωση ,ειναι κοντα σαν pattern δλδ , το λεω για να μη νομιζεται οτι κανω καμμια διαφημιση στον ντοκτορ ,γι αυτο και ρωτησα την τιμη .