Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

Δημητρης38

Active Member
Ο δεύτερος τρόπος ειναι ουτοπικός για άπειρους λόγους (θα βαρεθώ να γράφω). Ο πρώτος τρόπος εχει μια λογική αλλα ειναι αδύνατον να δώσει αξιόπιστες μετρήσεις σε όλη την επιφάνεια λόγω κυρτοτητας της επιφανείας (κυρίως) και επειδή ο φακός παραμορφώνει έντονα, η φωτο παρθηκε με ευρυγώνιο φακό. Η μέτρηση που πιθανώς να κανείς εχει τέτοια αβεβαιότητα που τελικά δεν εχει πρακτικό νόημα...εξάλλου πως ξέρεις οτι το cm2 αντιστοιχεί σε 50, 52 η 55cm2; Για να το έκανες αυτό έπρεπε να ξέρεις και το εμβαδόν της συνολικής περιοχής για να το αντιπαρέβαλες με την απόκλιση που θα έβρισκες για να κανείς την διόρθωση του "cm2" σου...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εαν βγαλεις το cm2 στην φωτογραφια τοποθετησης ανετα chekareis τις πυκνοτητες.
Για την κυρτοτητα της επιφανειας εγω σου ειπα πρωτος στο ποσταρισμα που εκανες για τις εμβαδομετρησεις οσον αφορα τον συνολικο αριθμο grafts.

Να σε ρωτησω εγω τωρα.
Εσυ το 50αρι της hairline με τι κλιμακα το μετρησες ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εαν βγαλεις το cm2 στην φωτογραφια τοποθετησης ανετα chekareis τις πυκνοτητες.
Για την κυρτοτητα της επιφανειας εγω σου ειπα πρωτος στο ποσταρισμα που εκανες για τις εμβαδομετρησεις οσον αφορα τον συνολικο αριθμο grafts. Ο φακος μπορει να παραμορφωνει αλλα το 1/3 της ληπτριας που θελω φαινεται καθαρα.

Να σε ρωτησω εγω τωρα.
Εσυ το 50αρι της hairline με τι κλιμακα το μετρησες ?

Εμ, αυτό ειναι το προβλημα να βρεις το cm2. Όλα τα αλλα ειναι πολυ εύκολα. Η κυρτότητα για τις δικές μου μετρήσεις δεν ειναι προβλημα γιατι έκανα όλες τις μετρήσεις σε κεκλιμένη επιφάνεια οποτε μπορούσα να κανω τις αναγωγές. Στην δίκη σου περίπτωση δεν εχεις τέτοιες μετρήσεις αρα δεν μπορεις να κανείς τίποτα. Το 50 το μέτρησα μαρκαροντας στην φωτο 1cm με χάρακα όταν την τράβαγα (θα δεις δυο μπλε κουκκίδες στην φωτο)

Δημητρης38

Active Member
Εμ, αυτό ειναι το προβλημα να βρεις το cm2. Όλα τα αλλα ειναι πολυ εύκολα. Η κυρτότητα για τις δικές μου μετρήσεις δεν ειναι προβλημα γιατι έκανα όλες τις μετρήσεις σε κεκλιμένη επιφάνεια οποτε μπορούσα να κανω τις αναγωγές. Στην δίκη σου περίπτωση δεν εχεις τέτοιες μετρήσεις αρα δεν μπορεις να κανείς τίποτα. Το 50 το μέτρησα μαρκαροντας στην φωτο 1cm με χάρακα όταν την τράβαγα (θα δεις δυο μπλε κουκκίδες στην φωτο)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι 2 πλευρές ειναι καμπύλες δεν περιγραφονται, το σύνολο της επιφάνειας ειναι 52cm2, σύνολο graft 2552

Stripar

Established Member
@CVIAL

Xαράς την υπομονή σου , που κάθεσαι και απαντάς στην αδικαιολόγητη καχυποψία του καθενός…

Όπως λέει και ο λαός "πίστευε και μη ερεύνα"...και στην περίπτωση αυτή (Lorentzo) πάει γάντι !

Μερικά μηνάκια ακόμα και θα είσαι τούμπανο...

Άσε τους άλλους να τρέχουν τα σάλια τους και να ψάχνουν να βρούν ψεγάδια , του τύπου : εδώ μπήκαν 54cm2 και όχι 55cm2

;)

nucky

Active Member
Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά παντως πολλές φορές δεν αποκτούν ποτέ τα ίδια χαρακτηριστικά με τα ορίτζιναλ. Και καλά η υφή, μιλάω ακόμα και για μεγάλες διάφορες στο χρώμα. Το φυσικό μου μαλλί ειναι κοράκι , έχω μεταμοσχευμενες τρίχες καστανές ανοιχτές , μη πω κάστανο ξανθές...όχι , χωρίς ανταυγειες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL

Xαράς την υπομονή σου , που κάθεσαι και απαντάς στην αδικαιολόγητη καχυποψία του καθενός…

Όπως λέει και ο λαός "πίστευε και μη ερεύνα"...και στην περίπτωση αυτή (Lorentzo) πάει γάντι !

Μερικά μηνάκια ακόμα και θα είσαι τούμπανο...

Άσε τους άλλους να τρέχουν τα σάλια τους και να ψάχνουν να βρούν ψεγάδια , του τύπου : εδώ μπήκαν 54cm2 και όχι 55cm2

;)

Αφού ξέρεις οτι ειμαι υπέρ του διαλόγου, όταν με ρωτάνε απαντάω :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά παντως πολλές φορές δεν αποκτούν ποτέ τα ίδια χαρακτηριστικά με τα ορίτζιναλ. Και καλά η υφή, μιλάω ακόμα και για μεγάλες διάφορες στο χρώμα. Το φυσικό μου μαλλί ειναι κοράκι , έχω μεταμοσχευμενες τρίχες καστανές ανοιχτές , μη πω κάστανο ξανθές...όχι , χωρίς ανταυγειες

Πολυ περίεργο, διάφορες στο χρώμα;

nucky

Active Member
Cvial έχω την εντύπωση ότι δεν ειναι καθόλου ασυνήθιστο. Βέβαια μια δόση ξανθό γονιδίου το χω, αρκετά γενιά μου γύρω απ το στόμα έχουν αυτή την απόχρωση. Υποθετω παίζει ρολο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλα να αλλάζει χρώμα κατα την μμ; Πριν ήταν μαύρο και μετα την μμ άλλαξε χρώμα; Του Δημήτρη μην τα λες αυτα και εχει μια έφεση για το άσπρο :)

zafi1988

Member
Φίλε CVIAL αξίζει κατα τη γνώμη σου να κανει κανεις μεταμοσχευση με πολυ μετρια δοτρια και λεπτή τελείως τρίχα;

zafi1988

Member
NW 3 +Crown με αργη τριχοπτωση με ιστορικο αλωπεκιας σε γονεις παππουδες κλπ.28 χρονων και γυρω στις 5000-6000 πιστευω αλλα κακη ποιοτητα ...λιπαρο αραιο και λεπτη τριχα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είσαι μικρό NW πιστεύω οτι αξίζει να το κοιτάξεις με συντηρητική προσέγγιση και σε πολυ καλό και προπαντώς "ηθικό" γιατρό. Εξαρτάται βέβαια και τι απαιτήσεις εχεις. Περισσότερα δεν μπορω να σου πω θα ήταν παρακινδυνευμένο χωρίς περισσότερες πληροφορίες, φωτο, κλπ. Η γνώμη μου ειναι αν μπορει να διαθέσεις 300-400€ κάνε ενα consultation με έναν τέτοιο γιατρό στην Ευρώπη για να ξέρεις ακριβώς τις επιλογές σου.

Τελευταία επεξεργασία:

zafi1988

Member
Ειδικα στη Ελλαδα την λεξη ηθος δεν τη γνωριζουν οι περισσοτεροι γιατροι..Με ενδιαφερει πυκνοτητα ικανοποιητικη δεν με ενδιαφερει ελλαδα κυπρο αμερικη κλπ αρκει να ξερω οτι θα πληρωσω και θα εχω αποτελεσμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν πρεπει να μάθεις ακριβώς τις επιλογές σου. Ειδικα με την FUE και την ηλικία σου πανω απο όλα θα έβαζα την αποδεδειγμένη "ηθική" του γιατρού, όλα τα αλλα έρχονται δεύτερα. Θα πρότεινα Ισπανία και Βέλγιο μεριά...

Μπλουζα