Ε σόρυ.. αλλά βλέποντας από που ξεκίνησε και που βρίσκεται αυτό μου βγήκε να πώ...
Γουστάρω την απάντηση γιατί κάτι τέτοιο θα έλεγε και ο "θεός" που έχεις φώτο στο προφίλ σου.
Επειδή βλέπω ότι "υποβόσκει" αυτή η αέναη διαμάχη και περιμένει την κάθε φώτο για να βγει στην επιφάνεια.
Επειδή είμαι και mod, οπότε υπάρχει "conflict of interest" στο νήμα μου, να ξεκαθαρίσω τα εξής (παρόλο που τα έχω ξαναπεί):
Δεν έχω κανένα άγχος και καμία ανυπομονησία, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τη "σούμα" της φύτρωσης θα την κάνω στους 8 και μάλιστα με αναλυτικό και όχι με εμπειρικό τρόπο. Από την αρχή έχω κρατήσει χαμηλό προφίλ χωρίς δηλώσεις (παρά τις προκλήσεις), χωρίς "γουάου" κλπ. Πολύ νωρίς χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα έχω πει ότι έχω και backup plan, κάτι που το κάνω πάντα στην ζωή μου και παντού, για αυτό και την δεύτερη θα την κάνω στους 11 μήνες και όχι στους 6 όπως θα μπορούσα αν βιαζόμουν. Η καθημερινότητα μου ακόμα και με αυτή την πυκνότητα, που ούτε για μένα είναι (αυτή τη στιγμή) κάτι το εξαιρετικό, είναι καταπληκτική γιατί πλέον όλοι μου λένε πόσο έχει αλλάξει η εικόνα μου, κλπ, κλπ, αφού σε καθημερινές συνθήκες (και όχι κάτω από λάμπες) φαίνομαι πολύ καλύτερος (όπως και όλα τα άλλα παιδιά άλλωστε).
Με λίγα λόγια: αισθάνομαι super, βλέπω ότι έχω κερδίσει ήδη μια πενταετία πίσω (και έχει νόημα αυτό στα 50 και όχι στα 35), και περιμένω τα καλύτερα είτε με το καλό είτε με το ζόρι

.
Τέλος να απευθυνθώ σε όλους όσους κάνουν κριτική και δεν έχουν κάνει μμ, είτε έχουν κάνει και δεν την ποστάρουν, είτε έχουν κάνει και "κρύβονται". Θέλει "ούμπαλα" να εκθέτεις τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου και να ακούς τις μ^&&**ς και τα ψυχολογικά του καθενός, έχοντας και την αγωνία σου για το αποτέλεσμα. Εσείς, οι άλλοι, μπορείτε να κάνετε ότι κριτική θέλετε και να λέτε ότι νομίζετε, αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Με καλό τρόπο όμως, με επιχειρήματα και ευγένεια. RESPECT όλα τα παιδιά που ποστάρουν την μμ τους και τροφοδοτούν με πληροφορία και πολύτιμη γνώση όλους εσάς.