Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
να φερω και τον δικο μου?

Συνημμένα

• 10926455_763369020412055_1698911435433908151_n.jpg
    10926455_763369020412055_1698911435433908151_n.jpg
    228 KB · Προβολές: 402

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

cameraman ειμαι σε γαμους βαφτισια αλλα δεν εχω φωτογραφικη επαγγελματικη μονο καμερες.
Και φαντασου ειμαι συνεχως σε προβολεις απο κατω στην εκκλησια η καταρα του καραφλου ειναι το ανσασερ και η προβολεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μονόποδο και βίντεοκεφαλή έχουμε την ίδια. Εγώ είμαι πιο πολύ του DSLR αλλά έχω και εγώ επάρκεια. Απλά πρέπει να τα βγάλω από τα ντουλάπια :D

camera.jpg

John_HDC

εγω δουλευω μονο ΣΚ σε φωτογραφο αλλα μονο σε εκκλησιες.αυτος εχει την nikon d800 αλλα εχει τοσο δουλεια στο μαγαζι που δεν ασχολειτε να με βγαλει καμια σωστη φωτο τις τριχες μου....με λεει αι απο δω ρε με τριχες θα ασχολουμαστε...
ΕΕΕ μια μερα θα μου το κανει ομως που θα παει.
Θελω να πουλησω τα pionner μου Cdj mk2 να παρω μια nikon d600

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λιακάδα σήμερα οπότε οι φώτο στο animated gif στην σελίδα 22 (5ο σε 6ο μήνα) έχουν γίνει update. Επίσης έχει μπει και η ακροπάριστη φώτο των 6Μ που έχω χρησιμοποιησει στο animated gif

John_HDC

Ευχαριστουμε Κυριε cvial αυτο ηθελα να δω...!!!:)
Εχουμε μια καλυτερη ιδεα τωρα.......

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και μερικά closeups (στα 5cm) για να υπάρχει καλύτερη λεπτομέρεια στο zoom όσον αφορά την φύτρωση. Έχω χωρίσει την hairline σε 3 μέρη. Αυτά είναι και τα όρια του iphone όσον αφορά λεπτομέρεια και καθαρότητα.

hairline 6m - 1.jpg

hairline 6m - 2.jpg

hairline 6m - 3.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Μια χαρά CVIAL απλά στο 8μηνό σου θα πρέπει να περιμένεις αρκετά περισσότερα από πυκνότητα αφού τοποθέτησες (αν δεν κάνω λάθος) κατά Μ.Ο. 50 μοσχ/εκ2

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εξαιρετικό αποτέλεσμα!

ρε φιλε και εσύ.! εντάξει ηρέμησε λίγο.καλά πάει αλλά δεν το βλέπεις και το πρώτο που σου έρχεται να πεις είναι ή λέξη εξαιρετικο.νομίζω υπερβαλεις.ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και αν είναι,τότε ας το πούμε όπως θέλουμε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
CVIAL οταν εχεις χρονο και ορεξη ποσταρε μια πανοραμικη σε αποσταση .. να δουμε πως δενει η ληπτρια με την υπολοιπη επιφανεια.

Cloud

Member
ρε φιλε και εσύ.! εντάξει ηρέμησε λίγο.καλά πάει αλλά δεν το βλέπεις και το πρώτο που σου έρχεται να πεις είναι ή λέξη εξαιρετικο.νομίζω υπερβαλεις.ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και αν είναι,τότε ας το πούμε όπως θέλουμε.
Ε σόρυ.. αλλά βλέποντας από που ξεκίνησε και που βρίσκεται αυτό μου βγήκε να πώ...

andy.k

Active member
Cvial, εχει αλλαξει τελειως η εικονα σου ωστοσο σίγουρα θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα τους προσεχείς μήνες...καλυψη εχεις ηδη οοως το βλεπω εγω αλλα πιστευω οτι ο γιατρος κατι ξερει για να σου λεει πως εισαι περιπου στο 60% του αποτελεσματος...να ρώτησω
κάτι σχετικά με τη δεύτερη
μμ που εχεις προγραμματίσει...θα ρίξεις 2000gts στο κενακι που φαίνεται στις τελευταίες φωτό ή εχεις κ πιο πίσω θέμα το οποίο δε φαίνεται εδώ? Ρωταω γτ μου φαινονται παρά πολλά τα 2000 γι αυτή την περιοχή...εδώ και τώρα ακόμα με μεγάλο μήκος στα μπροστινά πάει να χαθεί το κενό...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε σόρυ.. αλλά βλέποντας από που ξεκίνησε και που βρίσκεται αυτό μου βγήκε να πώ...

Γουστάρω την απάντηση γιατί κάτι τέτοιο θα έλεγε και ο "θεός" που έχεις φώτο στο προφίλ σου.

Επειδή βλέπω ότι "υποβόσκει" αυτή η αέναη διαμάχη και περιμένει την κάθε φώτο για να βγει στην επιφάνεια.
Επειδή είμαι και mod, οπότε υπάρχει "conflict of interest" στο νήμα μου, να ξεκαθαρίσω τα εξής (παρόλο που τα έχω ξαναπεί):

Δεν έχω κανένα άγχος και καμία ανυπομονησία, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τη "σούμα" της φύτρωσης θα την κάνω στους 8 και μάλιστα με αναλυτικό και όχι με εμπειρικό τρόπο. Από την αρχή έχω κρατήσει χαμηλό προφίλ χωρίς δηλώσεις (παρά τις προκλήσεις), χωρίς "γουάου" κλπ. Πολύ νωρίς χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα έχω πει ότι έχω και backup plan, κάτι που το κάνω πάντα στην ζωή μου και παντού, για αυτό και την δεύτερη θα την κάνω στους 11 μήνες και όχι στους 6 όπως θα μπορούσα αν βιαζόμουν. Η καθημερινότητα μου ακόμα και με αυτή την πυκνότητα, που ούτε για μένα είναι (αυτή τη στιγμή) κάτι το εξαιρετικό, είναι καταπληκτική γιατί πλέον όλοι μου λένε πόσο έχει αλλάξει η εικόνα μου, κλπ, κλπ, αφού σε καθημερινές συνθήκες (και όχι κάτω από λάμπες) φαίνομαι πολύ καλύτερος (όπως και όλα τα άλλα παιδιά άλλωστε).

Με λίγα λόγια: αισθάνομαι super, βλέπω ότι έχω κερδίσει ήδη μια πενταετία πίσω (και έχει νόημα αυτό στα 50 και όχι στα 35), και περιμένω τα καλύτερα είτε με το καλό είτε με το ζόρι :D.

Τέλος να απευθυνθώ σε όλους όσους κάνουν κριτική και δεν έχουν κάνει μμ, είτε έχουν κάνει και δεν την ποστάρουν, είτε έχουν κάνει και "κρύβονται". Θέλει "ούμπαλα" να εκθέτεις τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου και να ακούς τις μ^&&**ς και τα ψυχολογικά του καθενός, έχοντας και την αγωνία σου για το αποτέλεσμα. Εσείς, οι άλλοι, μπορείτε να κάνετε ότι κριτική θέλετε και να λέτε ότι νομίζετε, αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Με καλό τρόπο όμως, με επιχειρήματα και ευγένεια. RESPECT όλα τα παιδιά που ποστάρουν την μμ τους και τροφοδοτούν με πληροφορία και πολύτιμη γνώση όλους εσάς.

Μπλουζα