Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

vlafo

Well-Known Member
Λοιπόν εδώ να πούμε για τη δότρια του αγαπητού Cvial που περηφανεύεται,καλά κάνει γιατί είναι από τις πιο άψογες σε διαχείριση μετά από τέτοιες εξαγωγές τόσων graft.
Πραγματικά η εικόνα είναι άψογη.
Τώρα για το κιάλι που πήρε ο oreo και είδε το dots δεν το σχολιάζω καν είναι αστείο,αν δε γίνει κατανοητό πως δεν είσαι ο ίδιος όπως πριν,τότε θα γίνει αντιληπτό και αυτό που θα προκύψει.
Οreo δεν σε βλέπω να μπαίνεις ποτέ.:)
Αν και η δότρια δεν με ενδιαφέρει με τη λογική της οπτικής,αρκεί να μην είναι ξεσκισμένη (η λήπτρια είναι το παν) εδώ μπορείς να τα πάρεις με τέρμα σκάλα και να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα ούτε καν από το φόρουμ.
Γιατί έξω κανένας δεν καταλαβαίνει όχι σε τέτοια δότρια,αλλά σε καταστάσεις πολύ χάλια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tulkas

Member
Cvial τα προηγούμενα αποτελέσματα σου είναι εξωπραγματικά και εύχομαι το ίδιο κ το πιο πρόσφατο! Είσαι οδηγός για όλους εμάς που μέχρι πρόσφατα "αφήναμε φαλάκρα"

alex7

Well-Known Member
Λοιπόν εδώ να πούμε για τη δότρια του αγαπητού Cvial που περηφανεύεται,καλά κάνει γιατί είναι από τις πιο άψογες σε διαχείριση μετά από τέτοιες εξαγωγές τόσων graft.
Τώρα για το κιάλι που πήρε ο oreo και είδε το dots δεν το σχολιάζω καν είναι αστείο,αν δε γίνει κατανοητό πως δεν είσαι ο ίδιος όπως πριν,τότε θα γίνει αντιληπτό και αυτό που θα προκύψει.
Αν και η δότρια δεν με ενδιαφέρει με τη λογική της οπτικής,αρκεί να μην είναι ξεσκισμένη (η λήπτρια είναι το παν) εδώ μπορείς να τα πάρεις με τέρμα σκάλα και να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα ούτε καν από το φόρουμ.
Γιατί έξω κανένας δεν καταλαβαίνει όχι σε τέτοια δότρια,αλλά σε καταστάσεις πολύ χάλια.

Έχω δει πολύ χάλια δότριες με τεράστια κενά που τα ζωγράφισαν με tattoos.Πραγματικά αντιαισθητικό θέαμα

vlafo

Well-Known Member
Έχω δει πολύ χάλια δότριες με τεράστια κενά που τα ζωγράφισαν με tattoos.Πραγματικά αντιαισθητικό θέαμα
Φυσικά και υπάρχουν και αυτές είναι πολύ αντιαισθητικές,αλλά γιατί το αναφέρεις?
Δεν είπε κανείς για αυτές,αλλά σε περίπτωση που είναι η δότρια λίγο αποψιλωμένη σε μικρό βαθμό αλλά μπροστά είσαι αλλιώς,δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν το κοιτάει κανείς.
Άλλο εδώ μέσα κοιτάμε τα πάντα,αλλά στην ουσία δεν παίζει κανένα ρόλο αν μπροστά είσαι τούρμπο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ούτε για μένα έχει πρακτική σημασία το look της δότριας μου σε αυτό το μηδενικό μήκος μαλλιού γιατί απλούστατα ποτέ δεν θα τα πάρω με τέτοια σκάλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου. Απλά το πόσταρα γιατί ενδιαφέρει κάποια μέλη (και ειδικά πιο νέους) που θέλουν να κάνουν κουρέματα με ξυρίσμένες δότριες αφήνοντας το μαλλί στο πάνω μέρος. Ακούω κατά καιρούς ότι είναι ανέφικτο με FUE να τα κουρέψεις τέρμα και να μην φαίνονται (εμφανώς) dots που χτυπάνε άσχημα στο μάτι σαν να σε έχει φάει σκώρος (δες Αdvanced, ακόμα και DHI). Μερικοί δε λένε ότι είναι προτιμότερη μια λεπτή ουλή της FUT από τα κεφαλοτύρια της FUE (σε μερικές περιπτώσεις βέβαια έχουν δίκιο), η ουσία όμως είναι ότι θέλουν να απομειώσουν την δυνατότητα που σου προσφέρει η FUE για ξύρισμα δότριας. Θα συμφωνήσω ότι η λήπτρια έχει την απόλυτη σημασία αλλά γιατί να μην τα έχεις όλα αν μπορείς. Κάποτε είμασταν ικανοποιημένοι με ψίχουλα, καιρός είναι να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις ακόμα και στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει πρόοδος.

vlafo

Well-Known Member
Αν κάνει ο Lorenzo με 0,8 ή 0,7 εξαγωγή λογικό είναι να είναι έτσι και σε τέτοια κατάσταση.
Η fue είναι και θα είναι πάντα ανώτερη σε όλα από τη fut απλά θέλει και αυτή τη μαεστρία της,σε επίπεδο τεχνικό όμως απέχει παρασάγγας.
Συμφωνώ και επαυξάνω,οι απαιτήσεις σε όλα πρέπει να είναι ψηλές ακόμα και στα ψίχουλα.
2021 έχουμε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Just for you info στην δικιά μου περίπτωση λόγω πάχους τρίχας ήταν πάντα σε όλες τις μμ 0.9.

IMG_2365r small punch.jpg

vlafo

Well-Known Member
Γιατί να προκαλεί Alex?
Αν ξέρει να το δουλεύει ο γιατρός μια χαρά δότρια σου αφήνει.
Με αυτό και το αντίστοιχο pen θα κάνουμε την πύκνωση.:)

vlafo

Well-Known Member
Κοιτάω πάντως τα στατιστικά του Cvial και είναι πραγματικά πολύ άσχημα,δεν έχεις από που να πιαστείς πραγματικά.
Από την πρώτη επέμβαση,μόνο το πάχος είχε όλα τα άλλα ήταν κατήφορος.
Το παράδειγμα του είναι κλασσικό για το πως μπορείς με τη μέγιστη και άριστη ανάλυση-αξιοποίηση δότριας να πάρεις τέτοιο αποτέλεσμα.
Αλλιώς βλέπω στα χασάπικα της γειτονιάς να κατέληγε.

alex7

Well-Known Member
Γιατί να προκαλεί Alex?
Αν ξέρει να το δουλεύει ο γιατρός μια χαρά δότρια σου αφήνει.
Με αυτό και το αντίστοιχο pen θα κάνουμε την πύκνωση.:)
Νομίζω υπάρχουν πολλά μυστικά εκτός από το μέγεθος του punch που καθορίζουν την επιτυχία στις ΜΜ .Αυτά τα κατέχουν οι κορυφαίοι των ΜΜ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Neverwinter

Active Member
Neverwinter μίλησες με Τυρκαλα για τις βιταμίνες πρωτού τις πάρεις; Χρειάζεται η έγκριση του γιατρού για βιταμίνες; Θεωρώ πως όχι και θέλω κ εγώ να τις δοκιμάσω.
Να σου πω την αλήθεια δεν τον ρώτησα γιατί δεν το θεώρησα και τόσο ζόρικο «φάρμακο» βιταμίνες γενικά παίρνω χωρίς να ρωτήσω γιατρό , αλλά την άλλη βδομάδα που κλείνω μήνα και θέλει φωτογραφίες να με δει θα τον ενημερώσω !

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
0.9 μεγάλο μου φαίνεται αλλά να που δεν προκαλεί πρόβλημα στη δότρια

Το έχω αναλύσει κάπου σε κάποιο νήμα. Το πάχος της τρίχας καθορίζει το μέγεθος του punch. Ο Λορένζο δουλέυει από 0.7-0.9. Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά και πολλά άλλα. Τεχνική εξαγωγής, manual, αυστηρές συνεδρίες χωρίς να υπερβαίνει το max που μπορεί να δώσει κάθε φορά σαν ποσοστό η δότρια, πολύ συμμετρική εξαγωγή χωρίς να αδειάζει περιοχές, κλπ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοιτάω πάντως τα στατιστικά του Cvial και είναι πραγματικά πολύ άσχημα,δεν έχεις από που να πιαστείς πραγματικά.
Από την πρώτη επέμβαση,μόνο το πάχος είχε όλα τα άλλα ήταν κατήφορος.
Το παράδειγμα του είναι κλασσικό για το πως μπορείς με τη μέγιστη και άριστη ανάλυση-αξιοποίηση δότριας να πάρεις τέτοιο αποτέλεσμα.
Αλλιώς βλέπω στα χασάπικα της γειτονιάς να κατέληγε.

Και όπως βλέπεις συνεχιζόμενος κατήφορος. Από 1.91 και έκταση δότριας 180cm2 φτάσαμε στο 1.65 και έκταση δότριας 158cm2!! Το έχω ξαναπεί αν δεν είχα πάει εκεί να το πάμε συντηρητικά και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια θα είχα πάει ΑΚΛΑΥΤΟΣ. Ο θεός με βόηθησε και δεν πήγα Erdo, για αυτόν θα ήμουν το χειρότερο περιστατικό που θα μπορούσε να έχει λόγω λόγου και θα με ξέσκιζε με 3500-4000g στην πρώτη μμ. Για Ελλάδα δεν το συζητάμε. Επίσης.

oreo

Well-Known Member
Για τα λιγοστά white dots η αναφορά έγινε γιατί υπάρχουν, αλλά είναι τόσο ελάχιστα που ακόμα και άτομα απο το φόρουμ δεν μπορούν να διακρίνουν. Μιας και όμως διυλίζουμε τον κώνωπα είπα να το αναφέρω.
Εμένα η περιπτωσή μου, απέχει παρασάγγας, απο οποιαδήποτε άλλη, έχει παρουσιαστεί εδώ. Σε εμένα, δεν είναι αρκετό να δω απλά τρίχες σε κενό κεφάλι. Για να δέσει το αποτέλεσμα, θέλει βιρτουόζο μιας και η μαμά πυκνότητα είναι στο 95% του κεφαλιού. Αν είχα εγγύηση, οτι θα γίνει το blend in με την πίσω ζώνη αλλά και την hairline, θα είχα ήδη μπεί. Χρειάζομαι τουλάχιστον 45> τοποθέτηση.
Επίσης αν εδώ και 1,5 χρόνο δεν γονάτιζα οικονομικά, απο την covid era, θα μπορούσα με ευκολία να κοιτάξω επιλογές, που οι περισσότεροι σερφάρουν στο youtube. Δυστυχώς πλέον 4-5 ευρώ το graft , it's not an option.

aeratos28

Just aeratos
Με το δικό σου πρόβλημα oreo εύκολα όλο το φόρουμ μπορεί να πάει σε αυτούς τους γιατρούς που βλέπει στο youtube χωρίς να κοιτάει το κοστος..και εσύ αν ήθελες 4-5000 grafts και σου έβγαινε κανένα κοστούμι 25000€ δεν θα είχες τη σκέψη αυτή
Για τα λιγοστά white dots η αναφορά έγινε γιατί υπάρχουν, αλλά είναι τόσο ελάχιστα που ακόμα και άτομα απο το φόρουμ δεν μπορούν να διακρίνουν. Μιας και όμως διυλίζουμε τον κώνωπα είπα να το αναφέρω.
Εμένα η περιπτωσή μου, απέχει παρασάγγας, απο οποιαδήποτε άλλη, έχει παρουσιαστεί εδώ. Σε εμένα, δεν είναι αρκετό να δω απλά τρίχες σε κενό κεφάλι. Για να δέσει το αποτέλεσμα, θέλει βιρτουόζο μιας και η μαμά πυκνότητα είναι στο 95% του κεφαλιού. Αν είχα εγγύηση, οτι θα γίνει το blend in με την πίσω ζώνη αλλά και την hairline, θα είχα ήδη μπεί. Χρειάζομαι τουλάχιστον 45> τοποθέτηση.
Επίσης αν εδώ και 1,5 χρόνο δεν γονάτιζα οικονομικά, απο την covid era, θα μπορούσα με ευκολία να κοιτάξω επιλογές, που οι περισσότεροι σερφάρουν στο youtube. Δυστυχώς πλέον 4-5 ευρώ το graft , it's not an option.

Gianney

Well-Known Member
Και όπως βλέπεις συνεχιζόμενος κατήφορος. Από 1.91 και έκταση δότριας 180cm2 φτάσαμε στο 1.65 και έκταση δότριας 158cm2!! Το έχω ξαναπεί αν δεν είχα πάει εκεί να το πάμε συντηρητικά και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια θα είχα πάει ΑΚΛΑΥΤΟΣ. Ο θεός με βόηθησε και δεν πήγα Erdo, για αυτόν θα ήμουν το χειρότερο περιστατικό που θα μπορούσε να έχει λόγω λόγου και θα με ξέσκιζε με 3500-4000g στην πρώτη μμ. Για Ελλάδα δεν το συζητάμε. Επίσης.
Πάντως αν πήγαινες ερντο και έβλεπε ο λόγος είναι χαμηλός δεν θα σου κάνε splitting σαφώς, αλλά πώς είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάζε 3500 4000 στην πρώτη; ειδικά αν εσύ τον έλεγες πως δεν θες

oreo

Well-Known Member
Με το δικό σου πρόβλημα oreo εύκολα όλο το φόρουμ μπορεί να πάει σε αυτούς τους γιατρούς που βλέπει στο youtube χωρίς να κοιτάει το κοστος..και εσύ αν ήθελες 4-5000 grafts και σου έβγαινε κανένα κοστούμι 25000€ δεν θα είχες τη σκέψη αυτή
Μακάρι όλοι να έχουν το χρηματικό αντίτιμο ή μικρό πρόβλημα να πάνε στους top. Να δώσω 6000 για 1200 graft την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αδύνατο, θα στερήσει ουσιώδη πράγματα, απο την οικογένεια και με τέτοια θέματα, δεν έχω καθόλου χιούμορ.

aeratos28

Just aeratos
Υπό κανονικές συνθήκες το λέω..όχι για τώρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τον covid θα μπορούσες να δώσεις 6k € είπες .με την ίδια ευκολία και πριν θα έδινες 25000€ αν ήθελες 5000grafts? Αυτό σου ειπα
Μακάρι όλοι να έχουν το χρηματικό αντίτιμο ή μικρό πρόβλημα να πάνε στους top. Να δώσω 6000 για 1200 graft την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αδύνατο, θα στερήσει ουσιώδη πράγματα, απο την οικογένεια και με τέτοια θέματα, δεν έχω καθόλου χιούμορ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως αν πήγαινες ερντο και έβλεπε ο λόγος είναι χαμηλός δεν θα σου κάνε splitting σαφώς, αλλά πώς είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάζε 3500 4000 στην πρώτη; ειδικά αν εσύ τον έλεγες πως δεν θες

Δυστυχώς Gianney έχω πολλά παραδείγματα από Erdo με παιδιά που πήγαν με χαμηλούς λόγους και τους χαμήλωσε ακόμα πιο πολύ (μπορείς να δεις το πρώτο περιστατικό στο section το splitting και οι επιπτώσεις του) για να βγάλει τα απαιτούμενα graft που χρειάζεται για την πλήρη εκμετάλλευση των χειρουργικών κλινών / προσωπικού που έχει. Πρέπει να καταλάβεις ότι όταν κλείνεις μια θέση αίθουσας χειρουργείου σε αυτή δεν ξανακάθεται άλλος την ίδια μέρα οπότε αν βγάλεις 2000 αντί για 3000, η κλινική χάνει έσοδα. Εδικά το 2015 που δεν είχα τις γνώσεις που έχω τώρα θα την είχα πατήσει σίγουρα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα