Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

oreo

Well-Known Member
Υπό κανονικές συνθήκες το λέω..όχι για τώρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τον covid θα μπορούσες να δώσεις 6k € είπες .με την ίδια ευκολία και πριν θα έδινες 25000€ αν ήθελες 5000grafts? Αυτό σου ειπα
Με συγχωρείς δεν το κατάλαβα, όχι δεν θα μπορούσα με ευκολία, είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Δεν ξέρω βέβαια με την τρέλα που έχω, που θα έφτανα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εντωμεταξυ κάποιος να φωνάξει τον φίλο από τον γιατρό εκείνον που πήγε και ο gerasis..που έλεγε να είχαμε να λέγαμε..να δει πως είναι μια δοτρια με punch ανθρώπινα και ότι δεν αφήνει σημάδια..μετά από 5-5200 grafts.

aeratos28

Just aeratos
E για αυτό σου είπα πως και οι περισσότεροι που λες πως κοιτάνε στο youtube βιντεάκια τα κοιτάνε..γτ αν θέλεις 5-6000 grafts και αυτοί ζητάνε 20-25-30000€ δεν είναι εφικτό..αν έχεις και οικογένεια δεν σκορπάς τόσα λεφτά έτσι ..αν είχαν οι περισσότεροι το δικό σου προβληματακι και 6-7000€ να τους ζητούσαν οι κορυφαίοι θα τα έδιναν χωρίς σκέψη .ααλλλλααααα..norwood 4-5-6 πααααρρααα πολλοί εδώ αδερφέ..
Με συγχωρείς δεν το κατάλαβα, όχι δεν θα μπορούσα με ευκολία, είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Δεν ξέρω βέβαια με την τρέλα που έχω, που θα έφτανα.

alex7

Well-Known Member
Πάντως αν πήγαινες ερντο και έβλεπε ο λόγος είναι χαμηλός δεν θα σου κάνε splitting σαφώς, αλλά πώς είσαι σίγουρος ότι θα σου βγάζε 3500 4000 στην πρώτη; ειδικά αν εσύ τον έλεγες πως δεν θες
Μην κρίνεις με μόνο γνώμονα τον Πανο που πηρε ένα φανταστικό αποτέλεσμα

oreo

Well-Known Member
E για αυτό σου είπα πως και οι περισσότεροι που λες πως κοιτάνε στο youtube βιντεάκια τα κοιτάνε..γτ αν θέλεις 5-6000 grafts και αυτοί ζητάνε 20-25-30000€ δεν είναι εφικτό..αν έχεις και οικογένεια δεν σκορπάς τόσα λεφτά έτσι ..αν είχαν οι περισσότεροι το δικό σου προβληματακι και 6-7000€ να τους ζητούσαν οι κορυφαίοι θα τα έδιναν χωρίς σκέψη .ααλλλλααααα..norwood 4-5-6 πααααρρααα πολλοί εδώ αδερφέ..
Έτσι συμφωνώ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην κρίνεις με μόνο γνώμονα τον Πανο που πηρε ένα φανταστικό αποτέλεσμα

Μισό λεπτό. Δεν είπαμε ότι ο Erdo θα σου δώσει ένα κακό αποτέλεσμα. Προς θεού. Είναι πολύ καλός χειρούργος. Απλά είναι πολύ commercial και στον βωμό του κέρδους παραβλέπει πράγματα και δεν εξιδικεύει (ειδικά στον αριθμό των graft που πραγματικά ειναι safe). Αυτή είναι προσωπική μου εκτίμηση μετά από πολλά ανεξάρτητα περιστατικά (δικά μας) για τα οποία έχω ιδία άποψη. Ο Πάνος ήταν καλή περίπτωση για Edro γιατί είχε χαμηλές πυκνότητες και πολύ καλούς λόγους άρα το splitting ήταν πολύ δοκιμο (μην πω και απαραίτητο). Επίσης τον πρόσεξε γιατί ήξερε ότι ήταν πολύ active member του φόρουμ, (είχε πάει με τον Stripar) και προφανώς τον ενδιέφερε το περιστατικό στο μέγιστο βαθμό.

Gianney

Well-Known Member
[
Δυστυχώς Gianney έχω πολλά παραδείγματα από Erdo με παιδιά που πήγαν με χαμηλούς λόγους και τους χαμήλωσε ακόμα πιο πολύ (μπορείς να δεις το πρώτο περιστατικό στο section το splitting και οι επιπτώσεις του) για να βγάλει τα απαιτούμενα graft που χρειάζεται για την πλήρη εκμετάλλευση των χειρουργικών κλινών / προσωπικού που έχει. Πρέπει να καταλάβεις ότι όταν κλείνεις μια θέση αίθουσας χειρουργείου σε αυτή δεν ξανακάθεται άλλος την ίδια μέρα οπότε αν βγάλεις 2000 αντί για 3000, η κλινική χάνει έσοδα. Εδικά το 2015 που δεν είχα τις γνώσεις που έχω τώρα θα την είχα πατήσει σίγουρα.
Χμ εσύ σίγουρα θα ξες και με το παραπάνω.Στα δικά μου μάτια και από τα λίγα που έμαθα ,το splitting αρκεί να είναι εφικτό να γίνει, δεν το βρίσκω κακό αλλά αν εξαιρέσουμε την επίπτωση στην τιμή που στην πραγματικότητα πληρώνεις παραπάνω το graft από 2,5 που είναι, σου δίνει καβατζα 2000 25000 gtafts συνήθως ανάλογα το %σπλιτινγκ.Επισης οι hairlines του πολύ δυνατές και φυσικές αν και ίσως παραπάνω χαμηλές/επιθετικές ,μετρ στις πυκνώσεις από αυτά που είδα εντός μαμάς και μμ.Στα αρνητικά αυτό που είπες ότι βγάζει πολλά gtafts με σκοπό το κέρδος.Σε αυτό μήπως το κάνει γτ εξοικονόμει gtafts λόγω splitting,οπότε ξέρει ότι θα έχει καβατζα στο μέλλον.;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι πάει να πει καβάτζα. Με το splitting δεν αυξάνεις τίποτα στο CV, ούτε εξοικονομείς τριχοθυλάκια. Το μόνο που κάνεις είναι μια καλύτερη ομογενοποίηση μεγάλων περιοχών με μικρότερους λόγους που είναι σαφώς μια δόκιμη τεχνική, αλλά αυτό σημαίνει ότι για να πιάσεις CV θέλεις μεγαλύτερες πυκνότητες (aka ρίσκο) και splitting (aka ρίσκο). Η Ισπανική σχολή δνε βασίζεται καθόλου στο splitting και δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα με μεγαλύτερη συνέπεια αφού δεν παίρνουν τέτοια ρίσκα. Προσωπικά δεν είμαι υπερ του splitting παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο Panos είναι ίσως η πιο δόκιμη περίπτωση που έχω δει για splitting. Tα έχω γράψει στο νήμα του.

alex7

Well-Known Member
[
Χμ εσύ σίγουρα θα ξες και με το παραπάνω.Στα δικά μου μάτια και από τα λίγα που έμαθα ,το splitting αρκεί να είναι εφικτό να γίνει, δεν το βρίσκω κακό αλλά αν εξαιρέσουμε την επίπτωση στην τιμή που στην πραγματικότητα πληρώνεις παραπάνω το graft από 2,5 που είναι, σου δίνει καβατζα 2000 25000 gtafts συνήθως ανάλογα το %σπλιτινγκ.Επισης οι hairlines του πολύ δυνατές και φυσικές αν και ίσως παραπάνω χαμηλές/επιθετικές ,μετρ στις πυκνώσεις από αυτά που είδα εντός μαμάς και μμ.Στα αρνητικά αυτό που είπες ότι βγάζει πολλά gtafts με σκοπό το κέρδος.Σε αυτό μήπως το κάνει γτ εξοικονόμει gtafts λόγω splitting,οπότε ξέρει ότι θα έχει καβατζα στο μέλλον.;;
Υπήρξε περιστατικό όπου ο Ερντο δούλεψε την μια πλευρά της hairline και την άλλη την ίδια στιγμή τη δούλευε ο Lorenzo σε ένα σόου επίδειξης στην Αθήνα .Ξερεις ποιος πέτυχε μεγαλύτερη φυτρωση ; Ο Lorenzo .Αυτά έχουν τα splitting.Διακινδυνεύουν τη φυτρωση μερικές φορές λόγω επι βιωσιμότητας των grafts

Gianney

Well-Known Member
Τι πάει να πει καβάτζα. Με το splitting δεν αυξάνεις τίποτα στο CV, ούτε εξοικονομείς τριχοθυλάκια. Το μόνο που κάνεις είναι μια καλύτερη ομογενοποίηση μεγάλων περιοχών με μικρότερους λόγους που είναι σαφώς μια δόκιμη τεχνική, αλλά αυτό σημαίνει ότι για να πιάσεις CV θέλεις μεγαλύτερες πυκνότητες (aka ρίσκο) και splitting (aka ρίσκο). Η Ισπανική σχολή δνε βασίζεται καθόλου στο splitting και δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα με μεγαλύτερη συνέπεια αφού δεν παίρνουν τέτοια ρίσκα. Προσωπικά δεν είμαι υπερ του splitting παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο Panos είναι ίσως η πιο δόκιμη περίπτωση που έχω δει για splitting. Tα έχω γράψει στο νήμα του.
Λάθος διατύπωση έκανα.Με το splitting και την καλή ομογενοποίηση δεν καταλήγει να αξιοποιεί ένα 10 με 15 % παραπάνω από τους άλλους την δοτρια;εξαγωντας παραπάνω grafts;Σόρρυ Cvial μήπως δεν τ καταλαβα καλά εγώ.

Gianney

Well-Known Member
Υπήρξε περιστατικό όπου ο Ερντο δούλεψε την μια πλευρά της hairline και την άλλη την ίδια στιγμή τη δούλευε ο Lorenzo σε ένα σόου επίδειξης στην Αθήνα .Ξερεις ποιος πέτυχε μεγαλύτερη φυτρωση ; Ο Lorenzo .Αυτά έχουν τα splitting.Διακινδυνεύουν τη φυτρωση μερικές φορές λόγω επι βιωσιμότητας των grafts
Αυτό μπορείς να μου το στείλεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Δεν έγινε έτσι ακριβώς στον konaki

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λάθος διατύπωση έκανα.Με το splitting και την καλή ομογενοποίηση δεν καταλήγει να αξιοποιεί ένα 10 με 15 % παραπάνω από τους άλλους την δοτρια;εξαγωντας παραπάνω grafts;Σόρρυ Cvial μήπως δεν τ καταλαβα καλά εγώ.

Έτσι λέει αλλά εγώ δεν το πιστεύω, τουλάχιστον για όλους. Πιθανώς να είναι δόκιμο σε περιπτώσεις με χαμηλές πυκνότητες και πολύ υψηλούς λόγους που θέλουν να χτίσουν μεγάλες κενές επιφάνειες. Ρισκάρεις όμως να χάσεις graft και με το splitting αλλά και προσπαθώντας να πιάσεις υψηλότερες πυκνότητες (αν το κάνεις σε 1μμ) για να επιτύχεις ένα καλό CV. Προφανώς για χτίσιμο hairline αν δεν έχεις αρκετά μονότριχα είναι must αλλά μιλάμε για μικρά νούμερα. Πάντως πέραν της όποιας θεωρίας εγώ βλέπω μια αστάθεια στα αποτελέσματα του Erdo που είναι σίγουρο 'οτι οφείλεται στην υψηλού βαθμού δυσκολία να δουλέψεις με αυτή την στρατηγική ειδικά όταν ανοίγεσαι με νέο προσωπικό.

oreo

Well-Known Member
Ε πως δεν έγινε ;Ο Lorenzo το καυχιόταν μετά
The story goes οτι ο erdo έκανε πιο επιθετική την hairline(σχεδιασμός) και πιο κάτω απο το σημείο που τα xGrafts θα έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η συνέχεια είναι αναλυτικά γραμμένη στα 2 νήματα του konaki.

alex7

Well-Known Member
Alex δεν το θυμάμαι. Αν αναφέρεσαι στον konaki ο Feruduini ήταν όχι ο Erdo.
Όχι .Ήταν και ο Feruduini αλλά την μισή hairline δούλευε ο Lorenzo και την άλλη μισή η βοηθός του Ερντο η ο ίδιος .Αν υπάρχει το αρχείο στο Forum υπέδειξε το παρακαλώ .Είναι πράγματι το περιστατικό με τον Konaki

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αφού μπροστά ήμουν όλη την ώρα. Ο Feriudini έκανε την μισή hairline και Ο Λορενζο/Villa την άλλη και όλα τα υπόλοιπα. Ο Erdo μόνο τον σχεδιασμό την προηγούμενη μέρα όπως είπε ο Cookie.

Μπλουζα