Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλύτερα να μην βάλει…. Είναι εραστής της τελειότητας….Ρε συ μπισκότο θα βάλεις καμία φωτό και θα μας πεις τ θες να κάνεις για να καταλάβουμε όλοι;;
Καλύτερα να μην βάλει…. Είναι εραστής της τελειότητας….
Κάπως έτσι είναι το μαλλί του απλά ίσως έχει λίγο κροτάφους… μην φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο άντε NW1…..Αποκλειστικό : Φωτογραφία oreo πριν καλά καλά χρονίσει !
Προβολή συνημμένου 41004
Κάπως έτσι είναι το μαλλί του απλά ίσως έχει λίγο κροτάφους… μην φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο άντε NW1…..
Μάλλον…. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ο αδερφος μου είχε hairline στους 4-5 πόντους από τα φρύδια και τώρα στα 47 έχει ανεβεί στους 7-8, έχει κάνει τρύπα στο Κράουν και από μπροστά μέχρι πίσω είναι diffuse. Πάντα λέγαμε ότι δεν θα καραφλιάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα…Εν τω μεταξύ το μωρό σκοτεινή ύλη το ταιζουν ; Τι γίνεται ρε φίλε λες να τρώγαμε ξύλο από την dht από μωρά εμείς και να μη το ξέραμε ;
Μάλλον…. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ο αδερφος μου είχε hairline στους 4-5 πόντους από τα φρύδια και τώρα στα 47 έχει ανεβεί στους 7-8, έχει κάνει τρύπα στο Κράουν και από μπροστά μέχρι πίσω είναι diffuse. Πάντα λέγαμε ότι δεν θα καραφλιάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα…
Έπος δεν ξέρω, αλλά θα την κάνω την προσπάθεια (ελπίζω στον κορυφαίο) και θα δούμε.Αυτό με τη hairline δε το κατάλαβα πότε βρε bobby... Φαντάσου εμένα τώρα και παίζει να ναι στα 4 εκατοστά από τα φρύδια (χωρις πλάκα), δε νομίζω ότι λέει κάτι αυτό. Εσύ πλέον είσαι έτοιμος για έπος όπως σου έχω ξαναπεί.
Το μπισκότο το πάω πολύ,όμως σκέφτομαι μην πάει γ μαλλί και βγει κουρεμένος.,καθώς είναι σε περίεργη θέση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ είμαι το αριστερό μπισκότο και θέλω να γίνω το δεξίΡε συ μπισκότο θα βάλεις καμία φωτό και θα μας πεις τ θες να κάνεις για να καταλάβουμε όλοι;;
Να γίνεις ρε φίλε, ότι θέλεις να γίνεις ! Μόνο μην βιαστείς….Εγώ είμαι το αριστερό μπισκότο και θέλω να γίνω το δεξί
Μην είσαι υπερβολικός..Με κανά χιλιαρικάκι δηλαδή καθαρίζει... (5000€). Τι να πούμε και εμείς που θέλουμε 5000-6000????? (17500€ -20000€)........
Φίλε εμένα μου αρέσει που τώρα που μάκρυναν τα μαλλιά δεν φαίνεται τίποταΣχεδόν 2 μήνες. Το μόνο ενδιαφέρον είναι το κενό στο crown το οποίο σκεπάστηκε (εν μέρει όπως και στο παρελθόν) από το layering του μαλλίου από πάνω. Είναι σαφέστατο ότι δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία για σοκλος αφού είχα αρκετές τρίχες στην περιοχή που είναι σταθερά λεπτές χρόνια τώρα.
Προβολή συνημμένου 41887