Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εκπληκτικό αποτελεσμα. Επίσης , τα μεταμοσχευμένα δεν φαίνεται να ασπρίζουν..10 χρόνια μετά την 1η μμ. 2015-2025.
Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από φρέσκο κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση μετά από 10 χρόνια από την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.
Προβολή συνημμένου 68040
Προβολή συνημμένου 68041
Προβολή συνημμένου 68042
Αυτό που λες να οφείλεται ;Εκπληκτικό αποτελεσμα. Επίσης , τα μεταμοσχευμένα δεν φαίνεται να ασπρίζουν..
όλοι μεγαλώνουμε δυστυχώς, αλλά η δουλειά που έγινε είναι πραγματικά εξαιρετική.10 χρόνια μετά την 1η μμ. 2015-2025.
Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από φρέσκο κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση μετά από 10 χρόνια από την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.
Προβολή συνημμένου 68040
Προβολή συνημμένου 68041
Προβολή συνημμένου 68042
Ασπρίζουν αλλά με αργό ρυθμό.Εκπληκτικό αποτελεσμα. Επίσης , τα μεταμοσχευμένα δεν φαίνεται να ασπρίζουν..
Συνεχίζεις αγωγή ;Ασπρίζουν αλλά με αργό ρυθμό.
Μα δεν έπαιρνες φινα ;Δεν έχω πάρει ποτέ κάτι. Δεν είχε μείνει τίποτα για να το υποστηρίξει η αγωγή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαντάζομαι ότι για να έχεις περάσει τα χρόνια σου μέχρι τα 50 με την προηγούμενη εικόνα θα σου φαίνεται σαν να γύρισες τον χρόνο πίσω και θα σου έδωσε τρελλή αυτοπεποίθηση!Να το χαίρεσαι και να είσαι γερός!2,5. Όλες ποσταρισμένες στο φόρουμ.
Άψογο.10 χρόνια μετά την 1η μμ. 2015-2025.
Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση 10 χρόνια μετά την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.
Προβολή συνημμένου 68040
Προβολή συνημμένου 68041
Προβολή συνημμένου 68042
Διαλειμματική κατά καιρούς (όταν βλέπω ότι χρειάζεται) και power walking (8Km/hr) 5x30min/week. Τίποτα άλλο.