Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 976 grafts, 30/8/2021 (3nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
10 χρόνια μετά την 1η μμ. 2015-2025.

Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση 10 χρόνια μετά την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.

IMG_0818rev.jpg

IMG_0817rev.jpg

IMG_0819rev.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member

Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από φρέσκο κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση μετά από 10 χρόνια από την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.

Προβολή συνημμένου 68040

Προβολή συνημμένου 68041

Προβολή συνημμένου 68042
Εκπληκτικό αποτελεσμα. Επίσης , τα μεταμοσχευμένα δεν φαίνεται να ασπρίζουν..

Marios1982

Well-Known Member

Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από φρέσκο κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση μετά από 10 χρόνια από την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.

Προβολή συνημμένου 68040

Προβολή συνημμένου 68041

Προβολή συνημμένου 68042
όλοι μεγαλώνουμε δυστυχώς, αλλά η δουλειά που έγινε είναι πραγματικά εξαιρετική.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα έχω γράψει στο αρχικό μου νήμα. Όταν ξεκίνησα τις μμ στα 50, με το είδος της ΑΑ που είχα και λόγω ηλικίας ο Λορένζο μου είπε πως δεν έχει κανένα νόημα για την περιπτωσή μου, οπότε δεν πήρα ποτέ. Αυτό που βλέπεις hairline, A, B, C δεν είχε ούτε μια τρίχα πάνω, είναι μόνο μεταμοσχευμένα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
2,5. Όλες ποσταρισμένες στο φόρουμ.
Φαντάζομαι ότι για να έχεις περάσει τα χρόνια σου μέχρι τα 50 με την προηγούμενη εικόνα θα σου φαίνεται σαν να γύρισες τον χρόνο πίσω και θα σου έδωσε τρελλή αυτοπεποίθηση!Να το χαίρεσαι και να είσαι γερός!

gregkont13

Verified MM member

Με αφορμή το ποστάρισμα του Dance που δείχνει την εξέλιξη του 10+ χρόνια μετά, έτσι και εγώ αμέσως μετά από κούρεμα και στυλιζάρισμα ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση 10 χρόνια μετά την πρώτη μμ. Δεν υπάρχει καμμία ορατή απώλεια στα μεταμοσχευθέντα όσο τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω από την καθημερινή μου εικόνα. Η μόνη διαφορά είναι οι περισσότερες άσπρες τρίχες. Λογικό και αναμενόμενο.

Προβολή συνημμένου 68040

Προβολή συνημμένου 68041

Προβολή συνημμένου 68042
Άψογο.

TheodosisK

Active Member
Αν και δεν βλεπω πρόσωπο, θεωρώ πως δειχνεις 10 χρόνια νεότερος. Απίστευτο αποτέλεσμα. Μπράβο στο γιατρό σου

ΥΓ: Στη πρώτη φώτο στο νήμα σου, μου θυμίζεις μαθηματικό λυκείου. Τώρα...τζόβενο!

Μπλουζα