thanasis1001
Member
Γεια σας.Μπορείτε να μας κανετε μια ενημερωση τις κατάστασης σας όσοι χρησιμοποιήτε σας παρακαλώ ρολλερ να μπορέσει να προχωρήση ο καθενας με την αναλογη θεραπεια?΄άρχισε και αδειάζει το κεφάλι πλέον επικίνδινα.......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σαν να βάζω μινοξιδίλη με roller 0,5mm,φυσαει σε εμενα ο τραυματισμος καθε 7 μερες.Γεια σας.Μπορείτε να μας κανετε μια ενημερωση τις κατάστασης σας όσοι χρησιμοποιήτε σας παρακαλώ ρολλερ να μπορέσει να προχωρήση ο καθενας με την αναλογη θεραπεια?΄άρχισε και αδειάζει το κεφάλι πλέον επικίνδινα.......
ετοιμος.καλό τραυματισμό κάπα!Κάπως έτσι θα λέμε ο ένας στον άλλον πλέον χαχα καλημέρα!
όσο τραυμάτιζα χαλαρα οχι.καπα δεν ξερω αν σε ρωτησα αλλα ηθελα καιρο να σε ρωτησω την επομενη μερα φαινοντε τα τραυματα εχεις ακουσει απο κανεναν κανενα σχολιο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η αναισθησια δεν βλεπω να κανει κακο.μηπως να τον γυρίσουμε σε χαλαρο τραυματισμό παλι; μηπως κάνει κακό η αναισθησια;
θα πρεπει να κανεις και μια παυση 3 εβδομαδων τουλαχιστον εκτος απο την πτωση της εντασηςαφού ρε καπα τα πήρες μαυτη την ένταση ξανά γύρνα του εκεί φως φανάρι.κεγω έτσι θα κάνω ξανά χωρίς αν αισθητική. διάβασες αυτό που μου γίνε στο πιο πάνω ποστ;του κεφάλι μου τον χω γαμησει στο υπερβολικό ρολά ρισμα .τερμα αυτό τον ρολά ρισκα. από δω κ πέρα χαλαρά. αν και την άλλη βδομάδα ξεκινάωderminator που πιστευω θα κάνει καλύτερη δουλειά εγώ την άλλη βδόάμάδά περιμένω το derminator
το δερμα σου θελει χρονο να ξεκουραστειγιατί 3 βδομαδων παυση;
εχεις σημαδια αυτην την στιγμη?ποτε ηταν ο τελευταιος τραυματισμος?ίσως έχω κάνει ζημιά