Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aυτο με την μεταναστευση ακομη να το καταλαβω.Ειδικα οταν λετε για κυπρο.
Το να παω κυπρο απο θεσνικη με Αεροπλανο θα κανω περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα.
Θα εχω δωρεαν Ticket και δωρεαν ταξι απο αεροδρομιο για ξενοδοχειο και επιστροφη.
Το να παω απο θεσνικη-Αθηνα θελω 1 ωρα.Θελει να παρω μετρο η λεωφορειο και με πληρωμη ολα.και θα φαω σχεδον τις ιδιες ωρες με την κυπρο.

olaff123

Member
κ ειναι κ η πρωτη φορα που βλεπουμε αποτελεσματα απο τον β***ρη.
μπραβο τι να πω!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

yorkifun

Active Member
δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του φόρουμ (αν και έχω πει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για να μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση και να δώσουμε τέτοιο βραβείο) αλλα αυτό που βλέπω εγώ είναι ένας ακόμα άνθρωπος που άλλαξε εντελώς την εμφάνιση του προς το καλύτερο! χαίρομαι για εσένα δημήτρη και σου εύχομαι τους υπόλοιπους μήνες να γίνεις ακόμα καλύτερος!!

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω yorki. για τις φωτο λιγο υπομονη παιδια μεσα στο σκ. τοπικ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ουτε προκειτε γιατι ειναι σκλαβια. αν βαλεις μια φορα πρεπει να βαζεις παντα για να μην εχεις διαφορα

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα χαρώ να σας δώ όλους απο κοντά σε καραφλοκαφέ!! Τζον Τζον να σε δω για καφέ θέλω, δεν θα ειμαι κριτής στο BOLD-FACTOR!!! xexexe!!! Δημήτρη να χαίρεσαι τα νέα σου μαλλάκια και περιμένουμε σουπερ φωτογραφίες. Αεράτε για Ελληνικά δεδομένα δείχνει να ειναι σούπερ αποτέλεσμα, αν η κάλυψη ειναι το ζητούμενο. Αν όμως βάλεις στην εξίσωση και την πυκνότητα, ακόμη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Φύτρωση έχει το παιδί και πολύ υψηλή, κάλυψη έχει, μένει να δούμε πυκνότητα και φυσικότητα.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ dance..ή κάλυψη είναι σούπερ,δεν το συζηταω αυτό..από φυτρωση τώρα,προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι πάνω από 95% οπότε και άκρως επιτυχημένη ή εμφύτευση,τώρα για πυκνότητα συμφωνω,αλλά ακόμα έχει δρόμο γι αυτό,στους 5 μήνες δεν μιλάμε για τελικό αποτέλεσμα..έχει ακόμα πολύ ωρίμανση..σίγουρα θα δει πάχυνση των τριχών στη πορεία και γενικά θα δείχνει βελτίωση..οπότε συμφωνω με αυτά που ειπες

John_John1

Μισο λεπτο ομως.Στο 5 με 6 μηνα ισως να ειναι πιο πυκνος απο ποτε γιατι σκανε να βγαινουν ολες οι τριχες μαζι.
Απο κει και περα η καθε τριχα περνει το κυκλο της αλλες πεφτουν και αλλες βγαινουν.
Με την καθημερινη κανονικη τριχοπτωση αλλαζει και παλι η εικονα μας.
Γιαυτο πολλοι το χουμε πει και παλιοτερα ειχαμε την εντυπωση οτι σε αυτους τους μηνες νομιζαμε ειμασταν πιο πυκνοι απο ποτε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
δίκιο έχεις john όμως αυτό δεν ισχύει περισσότερο σε περιπτώσεις που υπάρχουν και αλλά μαλλιά στο σημείο που κανείς εμφύτευση??γιατί ο Δημήτρης έβαλε σε άδειο σημείο τελείως,ποσό πιθανό να συμβεί σε αυτόν,αυτό που λες?

Bouklas

Well-Known Member
Το παιδί με 2.300 grafts και έτσι όπως φτιάχνει τα μαλλιά του έγινε άλλος άνθρωπος και μιλάμε είναι μονο στον πέμπτο μηνα. Τώρα, εάν τον συναντούσα έξω δίχως να γνωρίζω θα καταλάβαινα αμέσως πως έχει κάνει μεταμόσχευση γατί στην hairline φαίνεται ξεκάθαρα η παράξενη πυκνότητα, είναι αραιή (παραθέτω φωτογραφία). Το δικαιολογώ όμως γιατί είναι στον πέμπτο μηνα και πιστεύω από εδώ και πέρα θα δώσει ακόμα περισσότερο.

Ως προς το καλύτερο αποτέλεσμα του forum. Νομίζω δεν πρέπει να τον συγκρίνουμε με κάποιον που παίρνει φιναστερίδη και του τουμπανιάζει όλο το κεφάλι, και με κάποιον που έχει την τέλεια τρίχα που επίσης είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ο φίλος δεν έχει καμία από αυτές τις 2 βοήθειες και για τα δεδομένα της μεταμόσχευσης: Έκανε Ελλάδα+Λίγα λεφτά+Το πρόβλημα που είχε+ Την θεραπεία που κάνει και +Αυτό που βλέπω, εγώ δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Συμφωνώ για καλύτερες φωτογραφίες, έτσι για να δούμε τις λεπτομέρειες ΑΛΛΑ περισσότερο έχω απορία για το πως θα φαίνεται στους 10 μήνες παρα τώρα στους 5 (γιατί το ξαναλέω πιστεύω πως έχει να δώσει ακόμα).

Συνημμένα

• meta_mm_2.jpg
    meta_mm_2.jpg
    447.6 KB · Προβολές: 437

John_John1

δίκιο έχεις john όμως αυτό δεν ισχύει περισσότερο σε περιπτώσεις που υπάρχουν και αλλά μαλλιά στο σημείο που κανείς εμφύτευση??γιατί ο Δημήτρης έβαλε σε άδειο σημείο τελείως,ποσό πιθανό να συμβεί σε αυτόν,αυτό που λες?

Μα μετα το χρονο εφοσον τελειοποιηθει το αποτελεσμα αρχιζει αλλος κυκλος και των μεταμοσχευμενων.
Καθημερινα πεφτουν και βγαινουν αλλες τριχες και απο τα μεταμοσχευμενα.
Ενω τωρα στο 5-6 οπως ετυχε σε μενα ολες οι μεταμοσχευμενες επεσαν στο δευτερο μηνα και αρχισαν να φυτρωνουν ολες μαζι συνχρονος ουτω σωστε στο 5-6 να εχω φουλ τις πυκνοτητας.

dimitris50423

Well-Known Member
boukla συμφωνω απολυτα με αυτα που εχεις γραψει. και για το οτι ισως μπορει καποιος που εχει εξασκημενο ματι να καταλαβει τη μμ, αν και για μενα δεν με ενοχλει τιποτα στη hairline ουτε στο σχημα της το οποιο ειναι οπως ηταν πριν 10 χρονια το κεφαλι μου ουτε για τη φορα των τριχων.
επισης αυτο που ειπες για τη φιναστεριδη καποιος που ειχε αδυναμες τριχες στην περιοχη οπως ο john σιγουρα του της τουμπανιασε και μαζι με τη μμ του εδωσε πολυ καλη πυκνοτητα. εγω και να επαιρνα που δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μια στο μυριο δεν νομιζω να βοηθουσε γιατι δεν ειχα καθολου μαλλια στη ληπτρια.
για τις φωτο μεσα στο σκ θα βαλω φωτο με φλας, με βρεγμενα, πανοραμικη, σε εξωτερικο χωρο και οτι αλλο θελετε. σορυ κι ολας που εβαλα αυτες μονο αλλα δεν ειχα χρονο για ολα αυτα.
ελπιζω σε καλυτερη πυκνωση τους επομενους μηνες. καθε εβδομαδα που περναει νιωθω τα μαλλια μου και καλυτερα.

John_John1

Εμενα μαρεσει και η hairline σου.
Η φινα δεν με τουμπανιασε,και αν δεις και το crown μου εδω και 3,30 χρονια ειναι σχεδον ιδιο και εχει αυτες τις αδυναμες τριχουλες.Στο υπολοιπο κεφαλι ειχα καποιες μαμα τριχες αλλα δεν ηταν αδυναμες ηταν κανονικες.Και stadar ισως καποιες απο Α,Β ζωνη ισως να ειχαν και shock loss.
Η φινα ειχε δωσει αποτελεσμα στο boukla.Σε μενα ισως κραταει καποια μαμα μαλλια ακομη αλλα δεν με τουμπανιασε με τιποτα.
Eπισης ποτε δε βαζω και rogain.

tasos33

Well-Known Member
οντως ο σχεδιασμος της hairline ειναι πολυ ωραιος....για καποιον που ξερει ειναι μτμοσχευμενη..για καποιον που δε ξερει ειναι μια αραιωμενη hairline..οπως και να χει θα πρεπει να περιμενουμε ακομα ενα τριμηνο για να διαπιστωσουμε αν εχουν φυτρωσει απο τωρα ολα η αν θα φυτρωσουν και αλλα..αας μη προτρεχουμε κανοντας υποθεσεις

John_John1

Ρε παιδια και τι μας νοιαζει αν καταλαβενουν οι αλλοι αν ειναι μεταμοσχευση?Αυτο μονο λιγοι το καταλαβενουν,ελαχιστοι σαν και εμας που τα ψαχνουμε.Αν βγει στο εξω κοσμο και παει σε ενα κλαμπ απο τα χιλια ατομα που εχει μεσα μονο 2 θα το καταλαβουν και αν εχουν κανει μεταμοσχευση και αυτοι.
Μην τρελενομαστε τωρα.Σκοπος ειναι οτι αλλαξε ολο το πρωσοπο του και εχει μαλλια.
Ο Κοσμος μια ζωη διαφορα θα λεει.

dimitris50423

Well-Known Member
ετσι ειναι john. εμενα δεν με αποσχολει καθολου αν καταλαβει καποιος αν εχω κανει μμ εφοσον εμενα μου αρεσει. ετσι κι αλλιως το εχω πει σε ολους οτι εκανα.. φιλους οικογενεια δουλεια παντου.. ετσι δεν εχω να φοβαμαι τιποτα.
για το σχημα της hairline πανω στη μμ ζητησα μπροστα να κανει τη μυτουλα αυτη που κανει και ετσι μου εβαλε 5-6 μοσχευματα και εκει.. απλα ευθεια δεν θα μου αρεσε μαλλον..

John_John1

Και εμενα το ξερουν πολλοι οικογενεια,φιλοι,δουλεια,γειτονια.Δεν με εχει επηρεασει σε κατι.

Μπλουζα